Güncellemeler
+1 yıl
Neden böyle yapıyorlar
Ablam ve eniştem cadılar bayramını sevmiyor. Kutlamayalım diye o gün size geleceğiz dediler geçen sene. Bu sene aynısı olmaması için ne yapmam lazım? O gün gelmemeleri için ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onlardan gizli yap ya da ne olursa olsun kutlamayı dene kalabalık ortam da kutlarsan bir şey demezler. ayrıca karışmasınlar sana
Evet ne olursa olsun kutlamalıyım. Hazırlık yapıyorum onlar gelince o yüzden kutlayamayabilirim. Bencede bana karışıyorlar sinir oluyorum.
Evet haklısın. geçer umarım
Umarım sağ ol
Acikca soyle benim planlarim var diye siz de gelin katilin falan de. Bana da boyle olmustu abim sevmiyor onceki sene gelicem senin oraya demisti bende cadilar bayramini kutlicam arkadaslarla gel sende katil dedim o da dedi iste ben kutlamiyorum bende sen bilirsin dedim.
Peki neden böyle yapıyorlar
Ya senin durumunu pek bilmedigim icin tam soyleyemem ama belki dini açıdandır?
Gelmelerini diyorum benim mutlu olduğum günü neden baltalamaya çalışıyorlar?
Ya iste dedigim gibi benim abim dinini cok onemseyen biriydi o yuzden kutlamam icin her seyi yapiyordu
Anladım o yüzden olabilir benimde
Peki 19 Mayıs kutlamasına gidecektim gitmeyeyim diye o gün geldiler buna ne diyeceksin bence başka sebep var.
Ohoo o zaman bunlar senin eglenmemi istemiyorlar ya da kiskaniyorlar bi is var bunda da. Arana mesafe koy derim mutlulugunu istemeyen insanlarla cok muhattap olma bence
Bencede haklısın insan kardeşi hakkında böyle düşünür mü? Tamam öyle yapayım
Sınavım olduğu günde sınav zamanı geliyorlardı.
Ya bisi diyim mi bu zamanda hani derler ya ailene bile guvenmiyeceksin. Yani belki kotulugunu istemiyordur nedenini sormadan ogrenemezsin ama yaptiklari ayip yani
Bencede sinir oluyorum