Diğer Benden başka uyumayan var mı, uyumama. sebebi. ne? Sosyalbiri1 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Uyumayan var mı benden başka? Benden başka uyumayan var mı, uyumama. sebebi. ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyuyordum sıcaktan uyuyamadım uyandım dedim KS'ye bir giriyim kim ne haltlar yiyor bir bakiyim dedim 😂😂 2 4 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Erkekler av peşinde kadınlar dedikodu 😀 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ben anasayfada dolaştığım için hersey stabil gözüküyor 😂 asıl entrikalar ozellerde dönüyor 😂 onlarıda ben görmüyorum 😂 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Ben daha mesaj atma hakkına bile sahip değilim;( burayı yeni keşfettim. Gelirse belki bende özelden entrika çeviririm 😀 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Cevirirsin acele etme 😂 Yorumla
İsazdmr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Uyuyamıyorum geçmiş takılıyor gözüme film şeridi gibi ya 1 4 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Geçmiş geçmişte kaldı. Ders alıp geleceğini şekillendir. bence. seni uykusuz bırakmasına izin verme Yorumla İsazdmr +1 yıl Hangi birini şekillendireyim babacan çocukken cok zorluklar çektik bir çocuğun göröryecegi şeyler gördük yarası gitti izi kaldi istesende gitmiyor Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Gece gece üzdün kardeşim Allah yardımcın olsun. Umarım bir daha kötü şeyler yaşamazsın Yorumla İsazdmr +1 yıl Amin inşallah rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın insan bir şekilde tutunuyor hayata ama yaşayan ölü olarak Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sevgilimden ayrıldım üzülüyo insan tabi uyuyamıyo 1 5 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Üzdü ama kimse için uykusuz kalmaya değmez diye düşünüyorum Yorumla benmisK +1 yıl haklısın ama işte ilişki uzun olunca daha zor oluyor alışması Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Umarım kısa zamanda barışırsınız bu üzüntü geçer gider Yorumla benmisK +1 yıl yok barışmayız artık zaten birlikteyken de üzüyordu beni böylesi daha iyi Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl O zaman bir an evvel unutup yeni aşklara yelken açmak lazım. Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ben de bilmiyorum başım dönüyor cmxnnsjwkq 1 1 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Benimde midem bulanıyor fena Yorumla
Muallim_3433 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Çok var uyumayan 1 1 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Aynen bayağı varmış hiç tahmin etmiyordum bu kadar olacağını Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Mutsuz olmam 1 3 Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Hayırdır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olamıyorum çok takıyorum Yorumla Sosyalbiri1 +1 yıl Neye mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uyuyordum sıcaktan uyuyamadım uyandım dedim KS'ye bir giriyim kim ne haltlar yiyor bir bakiyim dedim 😂😂
Erkekler av peşinde kadınlar dedikodu 😀
Ben anasayfada dolaştığım için hersey stabil gözüküyor 😂 asıl entrikalar ozellerde dönüyor 😂 onlarıda ben görmüyorum 😂
Ben daha mesaj atma hakkına bile sahip değilim;( burayı yeni keşfettim. Gelirse belki bende özelden entrika çeviririm 😀
Cevirirsin acele etme 😂
Uyuyamıyorum geçmiş takılıyor gözüme film şeridi gibi ya
Geçmiş geçmişte kaldı. Ders alıp geleceğini şekillendir. bence. seni uykusuz bırakmasına izin verme
Hangi birini şekillendireyim babacan çocukken cok zorluklar çektik bir çocuğun göröryecegi şeyler gördük yarası gitti izi kaldi istesende gitmiyor
Gece gece üzdün kardeşim Allah yardımcın olsun. Umarım bir daha kötü şeyler yaşamazsın
Amin inşallah rabbim kimseye kötü şeyler yaşatmasın insan bir şekilde tutunuyor hayata ama yaşayan ölü olarak
sevgilimden ayrıldım üzülüyo insan tabi uyuyamıyo
Üzdü ama kimse için uykusuz kalmaya değmez diye düşünüyorum
haklısın ama işte ilişki uzun olunca daha zor oluyor alışması
Umarım kısa zamanda barışırsınız bu üzüntü geçer gider
yok barışmayız artık zaten birlikteyken de üzüyordu beni böylesi daha iyi
O zaman bir an evvel unutup yeni aşklara yelken açmak lazım.
ben de bilmiyorum başım dönüyor cmxnnsjwkq
Benimde midem bulanıyor fena
Çok var uyumayan
Aynen bayağı varmış hiç tahmin etmiyordum bu kadar olacağını
Mutsuz olmam
Hayırdır?
Olamıyorum çok takıyorum
Neye mesela