Sanki ölmüşüm de gömenim yok gibi o kadar çaresiz ve yalnız hissediyorum ki bir çıkmazdaymış gibi...
İş yok sınav desen ondan de ümit yok, sevgili desen o da yok, aile desen kaos... Bunaldım çok yorgunum
İş yok sınav desen ondan de ümit yok, sevgili desen o da yok, aile desen kaos... Bunaldım çok yorgunum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konusmak istersen derdini dinlerim sanirim zor surecten geciyorsun
Hep zordu ne zaman kolay oldu ki
Olsun derdini soyle ki derman olalim ister burdan ister ozelden yazabilirsin
Geçicek bişey değil anlatınca durum değişmiyor isgedigim gibi hayatıma yön veremedim canım çok sıkkın
Oyle de sen bilirsin nasil istersen
Öğlen 1-2 gibi kalkıyorum sadece oturuyorum ve yemek yiyorum akşam olunca şarkı dinliyorum gece 3-4 sularında balkona çıkıp beypazarı içiyorum gece 5 de yatıyorum sonra tekrardan aynısı
aynı durumu kısmen yaşıyorum da çözüldü sayılır istersen az çok yardımcı olabilirim
Nasıl cozucem
yaşadığın şehir önemli
Tamam anlat mesela
ve hayati alışkanlıkların genelde hayatım geç saatlere kuruludur gece çalışırım sabah erken kalkayım erken bitsin biraz sabırlıyım dersen unlu mamüllerde tezgahtarlık falan yapmanı öneririm a101 cart curt gibi sömürge firmalardan uzak dur onu dışında şahsının zorluklardan geçtiğini bunun bir sınav olduğunu sakın unutma ve kendine her zaman sırtım henüz yere gelmedi de motive et ve buna inan sonsuza dek bir süreç olmicak sonuçta kendini topla çevreni düzenle hayatındaki prüzlerden veya bunu yaratan kişilerden kurtul örneğin önce otur bi çevreni hayatını düşün kafayı temizle sonra girmek istediğin sektörü düşün
Biraz eğlenceli ol olmak istediğin kişiymiş gibi davran
Zamanla düzelir umarım
Allah beni unutmuş gibi
Gel buraya gel sarılayım sana
Yas kaçkide
24..
Kriterler neler be yüksek mi
Nasil ne kriteri
Sevgililik olarak mesela
Sevgili istesem anında yaparım çok kişi var. Ama olay sevgili yapmak hiçbir zaman olmadı olay kendini kurtarmak
Ailem bakıyor. d
Ailen b. okunu bile yesin sen daha küçüksün bebekim benim💗