Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğma Büyüme İzmir. Ama anne tarafım anneannem yunanistan göçmeni hatta selanik doğumlu dedem arnavutluklaran göçmen orada doğmuş. Baba tarafım bir tarafı İzmir bir tarafı Bulgaristan göçmeni orda doğmuşlar : İzmir olan taraf kökeni İzmir mi onu bilmiyorum :D Ben nereliyim şimdi :D
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAvsarim. kokune kadar Turkum :D oguz kaganin oglu yildiz hanin en buyuk oglu olan afsarin syundan gelmeyim. bu dulkadirogullari karamanogullari heep bizim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir
+1 yılAna tarafı : Tataristan kökenli bulgaristan göçmeni memleketi kayseri büyüme İstanbul
Baba tarafı : Bulgar göçmeni memleket çorum büyüme tekirdağ
Ben : Büyüme tekirdağ
Sen söyle hakim bey benim köküm nereye dayanır? :D00 Yorumla
+1 yılBunu nasıl öğrenebilirim acaba? Merak ediyorum günlerdir. Bu arada arkadaşlar şunu bilsin kimse gerçek Türk değil birçoğumuz Ermeni, Yunan, Azeri, Arap, İsrail , Rus falan kırmasıyız.
323 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu nasıl öğreneceğim?
- +1 yıl
DNA testi ile bunu öğrenmek mümkün mü onların pek ilgisi yok bu tarz şeylere.
- +1 yıl
Boş teneke çok ses çıkartır. O dar kafanla bana lak lak yapma. Senin yaşamı en sadist biçimde betimlerim. Orta Asya'da dağların ovaların arasında yaşayan çok küçük kabile şeklinde gerçek Türk var. Kabile tarzında yaşamlarını sürüyorlar. Sen melezsin gerçek Türk değilsin bunun farkında ol. Çok azınlıktır. Saçmalamak diyor bide cahillik etme.
- +1 yıl
Sinirlenmek mi?
'Ne saçmalıyosun sen? Gerçek Türk yok ama gerçek ermeni rus yunan var mı?''
Gerçekler acıttı değil mi? Şu bir gerçek olarak kafana yerleşsin senin 7 nesil önceki atan neyse sende osun. - +1 yıl
Sana diyorum ki 7 Nesil önce atan neyse sende osun DNA 7 nesil öncesine benzer. Bu böyle devam eder. Dünya nüfusunun bundan 1500 öncesinde Arap olarak fazlaydı. İsrailoğulları fazlaydı. Türkler yine aynı şekilde kabile tarzında yaşardı OrtaAsya civarında. Ve belirli kıtalarda kabileler yaşardı. Daha sonra insanların dünyayı zamanla keşfetmesiyle farklı evlilikler gerçekleşmiştir. Adem ve eşinden bu yana milletler olarak bölündük. Heh ordan buraya hesapla işte zamanla yeni ırklar olarak varolduk. 7 nesil öncesinde atan kiminle birliktelik kurduysa ve DNA hangisine ağır basıyorsa sen o ırksın.
- +1 yıl
Hasta bir milliyetçisin başka birşey değilsin. Türkler canınızı acıtmış mış, tarihten bir gram haberin yok okuldan ithal ya da dar beyinlerden copy paste yaptığın boş bilgilerle gelip burada bana laf yapıyorsun. Birde üstüne apaçi falan bırakın bu işleri artık ne olursa olsun sen ne kadar birşeyi beynine irdelesende o düşündüğün şey gerçeği değiştiremez. Milliyetçi kanıyla ortalıkta gezersiniz sizi zamanında satmış Araplara karşı vah vah vah ölüyorlar vah vah vah katlediliyorlar diye ağlarsınız üstüne üstlük 1300-1400 yıldır sizi desteklemiş ve sizinle beraber her savaşa girmiş Pers (Bugünkü adıyla Kürtler) i Emperyalist oyunların yüzünden zamanında böldünüz kendinizden sonra ben Türküm ben bilmem neyim diye gezersin ortalıkta. Size bir gram zararı dokunmayacak İsrail'ide Allah'ın Kur'an'da defalarca yücelttiği İsrailoğullarınıda sadece kınarsınız. Çünkü neden bunu yaparsınız medya size öyle gösteriyor ya da anamdan babamdan elin birisinden böyle duydum böyle gördüm. Hadi eyvallah
- +1 yıl
Avrupa'da eğitim görüyormuş rahat ol ABD'de görevli bir profesör ile iletişim içerisindeyim, sen aynı mekana sürekli gel git yaparken ben işimi kurdum bile :) Eee kimi kafa vardır sistemin kuklası olmuştur, kimi kafa vardır başrol oyuncusu gibidir izler hepinizi.
- +1 yıl
Senin yediğin, içtiğin, saçına verdiğin şekil, akşam izlemek için beklediğin dizi/film, hayat tarzın ve düşündüğün bir çok fikir kimin elinden çıkmıyor bunu bile bilmiyorsun sizi izlemek güzel hadi eyvallah diyeceklerim bu kadar :)
- +1 yıl
Acaba şu Osmanlının içine bir çok Pers, Arap, Yunan, Ermeni ve katolik olan herkes nasıl girdi sizde de ne kafa var he ayyy biz çok zekiyiz dünyaya hükmettik diye gezersiniz la alayı sonra sizi sattı ne hallere geldiniz. Mustafa Kemal Atatürk gibi biri vardı o kurtardı sizi keskin stratejileriyle, Ey Türk gençliği diye size seslendide hahahaha falan nasıl nasıl Türk gencisiniz gevşek misiniz?
- +1 yıl
Avrupa'da eğitim görüyorum, yok tarih bilgim sana 100000 basar laflara bak sana Adem babanın en biyolojik çocuğunu getiririm beynindeki nöronlara hükmeder emin ol. Atatürk keşke size Ey Türk gençliği siz ne kadar gevşeksiniz diye seslenseymiş yeriymiş. Atatürk gibi biri size hiç yakışmıyor yazık. Avrupalı baba parasıyla okuyan kız.
- +1 yıl
Sana hazır gelenlerle bana burada gösteriş yapıyorsun, biz aklımızı kullanarak ve bazı şeyleri çabalayarak bir yerlere geldik. Açlıktan nefesim kokuyordu ve artık kokmuyor. Ama şunu bil sana hazır gelen herşey senin acımasız bir yaşantıya ne kadar aç kaldığını gösteriyor. Hazır bilgilerin ile başbaşa kal sana öğretilen ve ezberine sokulan herşey ile... Gerçekte savaş çıksa köstebek gibi yerin dibine gircek tiplersiniz ya da birisi size sataştığında veya gasp ettiğin ayyy ben ne yapcam diyen tiplersiniz çünkü hayatın acımasız yönünü hiç tatmadınız pembe gözlüklerini sök at bebeğim hadi ben dışarı çıkıyorum.
- +1 yıl
Ya bıraksana Avrupa'da okuyorum senin açlıktan nefesin kokuyor diyen birisi bak sen bilgili birisin demek istediklerimi çok iyi anlarsın. Bu arada o sürekli düzenin içinde Avrupa okullara gidip gelmekle meşgulken ve masa başında bir işe sürekli çalışmaya hapisken ben işimi buldum oturduğum yerden para kazanıyorum buda komik birisi neyse rahatsızlık verdiysem bir özür borçluyum #Soran.
- +1 yıl
Ciddi değil bakma şurdan yazdığım ona ne ifade edebilir ki anca oturduğu yerden ben okuyom ben zenginim triplerine girer ama icraate geldiğinde kıt insanlar korkak yani tabiattan uzak evcil tipler. Onu bunu eleştirmeyi bilen ama her zaman bombalanmaya maruz kalmış aynı şeyleri 300 defa tekrar eden insanlar biyonikler yani :) Hatta yarın ki sınavına çalışsın veya ojelerini sürsün saçlarını boyasın olabildiği kadar güzel bir kukla olsun insanlara daha iyi gözükmek için tavan yapmış egosuyla. Ne düşünürse düşünsün insanoğlu gerçi düşünmek bile denmez tarih kitaplarında ki hazır bilgilerle bir yere gelmeye çalışan insanlar. O ezbere dayalı şeyleri gerçekleri hiç bir zaman değiştirmeyecek ve gerçekleri göremeden ve düşünme yetisini kullanmadan o toprağa gömülecek.
- +1 yıl
Tanrı aklı olan ama kullanamayan insanların yok olmasına izin vermiştir. En kötü hastalıkta şudur cehaletin ortasında bir başkasına cahil demek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Diğer konusunda 768 cevap paylaştı. Selanik Türklerindenim, mübadele ile İstanbul'a gelmiş dedelerim, bende doğma büyüme İstanbul. Mustafa Kemal Atatürk ile aynı coğrafyadan çıkmak, benim için övünç kaynağıdır
20 YorumlaAnkaralıyım. taaa İsveçten buralara kadar gelmişiz.-.
10 YorumlaDiğer konusunda 635 cevap paylaştı. karadenizliiyim samsunluyum kökenimi bilmiorum deedemin dedeleri eşkiyalarmıs.. düzenli orduya gecilince dağılmıslar yerleşik hayata baslamıslar yüksek dağlarda... anne tarafımın bir tarafı türk diğeri yunan göçmeni.
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılköken olarak Türküz tabi ki. ama selanik göçmeniyiz. biz de. izmirde yaşıyorum. yarısmacı arkadaslara başarılar diliyorum
30 Yorumla
+1 yılBenim annem bulgaristan gocmeni babam kirim tatari nufusta canakkale yaziyor böyle
20 Yorumla
+1 yılKayseriliyim artvin gocmeniyim gürcü türk karisimi biseyim 😊 melez mi oluyorum bilmiuorum iste babam gurcu annem turk
00 Yorumlasöyleyemem yabancısın seni tanımıyorum :d anlayışla karşıla lütfen canısı
02 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. istanbulluyum yunanistan göçmeniyiz... atamla hemşeriyiz selanikğin bir köyünden gelmişler dedemler :)
00 Yorumla
+1 yılmanisadayım, biz anne tarafım bulgaristan Türklerinden baba tarafım makedonya Türklerinden aslen Türküz ama büyük ninem arnavuttu, babamda çekik gözlülük var belki atalarım tatar boyundan olabilir
00 Yorumla
+1 yılHerkes Balkan göçmeni mına koyim.
Ben İstanbulluyum. Göçmedim bir yerden.08 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz bir yerlerden gelmeyiz, ama burada doğduk, burada büyüdük. O kadar Bulgar, Selanik, Arnavut göçmeniyim diye övünen gördüm ama bir tane bile Şam, Bağdat, Kudüs vs. göçmeniyim diyeni görmedim. Bu Osmanlı'nın sadece Balkanlarda mı toprağı var anlamadım ki amk?
- +1 yıl
La ben onu mu diyorum? Şam Irak alakası var demiyorum. IQ 99999 akıyeee! Açıklama yapmayacağım tekrar. Üst de yazdığımı tekrar tekrar oku ve anlamaya çalış. Yine anlamazsan belki açıklama yaparım. Ama belki. :D
- +1 yıl
Sessizliğin asaletinden olsun. Hadi byes. :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrta asya. oğuz boyundanız avşar (afşar da deniliyor bazen) yörüğüyüz. dedeemler kaz dağına gelip yerleşmişler. kaz dağındaki türklerin hemen hemen hepsi oğuz boyunun kollarından.
00 YorumlaBabam Trabzon, annem İstanbul doğumlu. Babamlar Çepni Türkmeni. Annemlerin soyu Fars ve Türkmenlere dayanıyor.
00 YorumlaGöçmeniz evet ama nerden olduğumu söylemicem burada
01 Yorumla- +1 yıl
merak ettim :))
+1 yılHerkes bir balkanlardan gelme bu kadar yoğunluk beklemiyordum :D
00 Yorumla
+1 yılkökenim Isparta gerisini bilmem ama şu fazrca neresi anlamadım.
04 Yorumla- +1 yıl
yani farsça ama keşke şöyle deseydin Yunanistan göçmeniyim ama asıl kökenimiz iran. böyle daha net anlardık seni.
- +1 yıl
hmmm şimdi anladım daha yeniyiz türkiyede . ama çok şaşırmıştım yunan göçmeni deyince onlar genelde beyaz tenli renkli gözlü ve sarışın olurlar.
+1 yılAaaa bende yunanistan gocmeniymisim dedemin babasi oradan gelmiş ;-)
11 Yorumla- +1 yıl
Bende izmirliyim
- Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnne tarafım.. Yugoslavya (Bosna-Makedonya) Ama orayada Konya Karamandan göç edilmiş.
Baba tarafım.. İran-Ağrı karışımı
Ben.. Doğma büyüme Bursa..00 Yorumla
+1 yılTataristan (rusyaya bagli ozerk cumhuriyet) anne tarafindan arnavut
01 Yorumla- Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılDoğma büyüme İstanbul ama köken tamamen karadeniz
00 Yorumla babamlar köken olarak rus ermeni, annemler köken olarak arap
02 Yorumla
+1 yılSen önce kökenin ne demek olduğunu öğren farzca çok komik geldi cidden :)
11 YorumlaBursaliyim manavim türkmen oluyom sanirim ve rusya tarafinndan gocmusum sanirim hazir aklima gelmisken arastirayim
00 Yorumlaannem diyarbakırlı babam batmanlı ben antepte doğdum ailem ankarada yaşıyo ben İstanbul'da oturuyorum :D :D
00 YorumlaMacır (yugoslavya) oraya konya karamn civarlqrindan gidilmis hetwlde
Ana tarafa kastamonu iste bilmiyorum arkasini00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKökenim farzca ne demek Alllah aşına ya fars kökenliyim ya da iran kökenliyim de en azından. Daha farsça yazmasını bilmiyorsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen göçmenim... Konyadan göçmüşüz :O :D :D (izmirde yaşıyorum 19 yıldır ;) :)) )
00 Yorumla Ankra-- Oğuzların üç ok Boyundan geliyoz Kayı boyu...
21 Yorumla- +1 yıl
bende seni :D
+1 yılben karslıyım karapapak-terekeme Türk'üyüm tekirdağda oturuyorum.
10 Yorumla
+1 yılDoğma büyüme İstanbul fakat geçmiş acemistana dayalıı.
00 YorumlaAnnem yabancı babam türk, Annemin tarafalı ukraynalı polanya, bulgar kökenli baba tarafıda sibirya kökenli
00 YorumlaMemleket diyarbakır 300 400 geriye gidersek ırak diyor büyüklerimiz. Farzca yazmışsın o ne?
02 Yorumlabursalıyız katipler derlermiş dedelerime padişahlıkta yazıcıymış
00 Yorumla
+1 yılRizeliyim İstanbul'da oturyorum kökenim kırım türkü
00 Yorumla
+1 yılBen izmirliyim babam İzmirli annem prishtine göçmeni
00 Yorumla3 nesildir istanbuldayiz kökenler orta asya göçmeni
00 Yorumlakahramanmaraşlıyım çeçenim nerden geldik bilmiyorum
00 YorumlaBaba ve anne tarafından Trabzon'luyum. Fakat doğma büyüme İstanbul.
00 YorumlaKokenim trabzon organik laz ;) İstanbul yasadigim yer
00 Yorumla
+1 yılIzmirliyim amma soy karisik. Azteklere dayaniyor koken
00 YorumlaOrjinal türküm.1071 den beri bu topraklarda yaşıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBir giresunlu oldugum icin oguzlarin cepni boyundan gelme soyumuz. Sukur ki saf turkuz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bos konusma arkadsm. Turk yurdnda saf turk oldugmdan bahsettim. 500 sene once orta asydn kafkaslardan gelirken bizimkiler de saf turkcemi konusuyo dedim. Nereye cektin lafi bravo
+1 yılBen adanaliyim kökeninim karadağ dilim türkçe vatanım Türkiye bayrağım şehit kanı ile yapılmış kırmızı beyaz takımın fenerbahçe semtin kadıköy
00 YorumlaTrabzonluyum çepni türküyüm atalarım moğolistandan gelmiş bağdat üzerinden gelmişler yani göktürklerden geliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Antalyada doğdum. Anne tarafım yunan göçmeni, babam izmirde doğmuş fakat babaannem göçmen ve dedemler yörük.
12 Yorumla- +1 yıl
kardes sen bayaa karisiksin :DD. dD
Cevap sahibi+1 yılAynen :Dd
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. trakyalıyım cok büyük dedelerim göçmüste tam olarak bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılkendilerini hic sevmem fakat batum gocmenigurcuyum :((
ama turkum ;)02 Yorumla
+1 yılBen bir dünya kenti olan ürgüp'lüyüm yani sizin anlayacağınız şekilde kapadokyalıyım
00 YorumlaKutuk Adiyaman da. Anne Babam ve atalarim Kurd.
73 Yorumla- +1 yıl
+1 .
- +1 yıl
😆 @Ceycancan haklisin birseyler noksan lakin oyle dusunenlerin nesli tukenmekte tek tesellim bu hani. Beni eksileyenler %90 lik kesimden degil tesellim bu.
🙊🙉🙈 Bazi hastalikli dusuncedekiler 3 maymunu da oynar.
Eksileyenlerden birinin kim oldugunu biliyorum 😉 . Beni engellemis ama eksilemek icin aradabir engelli kaldirip eksiyi basmakta :D.
+1 yılAslen Trabzon zonguldakta Yasıyorum şu an Dubadideyım :)
00 Yorumlatekirdağ yerlisi kökende heralde zaman la trakyaya yerleştirilen türkmenlere dayanır tam bilmiyorum :d
00 Yorumla
+1 yılMısır, İran ve Brezilya.
20 Yorumla
+1 yılAsya hun turkuyum. samsunluyum İstanbul'da yasiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen boluluyum abbasi turkuyum hasan sabahin 23. Torunu
00 Yorumlaizmirli kızların çirkin olduğunu biliyoz zaten :)
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem İzmir hem göçmen :)) baya guzel sin ☺☺ doğma büyüme İstanbul ben
01 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adige Cumhuriyeti / Maykop.. Yani Cerkesim.
10 Yorumla
+1 yılAntalyalıyım (Azeri göçmeni)
10 YorumlaBulgar göçmeni dedeler ıspartalıyım
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTekirdağlıyım İstanbul'da yaşıyorum :)
00 Yorumla Gavurun kızı. Türk oğlu türküm
04 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne