Arkadaşlar bahçede 1 buçuk aylık civcivlerim var güzel bir yuva yaptım onlara. Arada bir çıkarıyorum yayılıyorlar ama kediler dikkat kesiliyor bugün bi tanesi atak yapmaya hazırlanıyordu son anda fark ettim uzaklaştırdım. Bu civcivler ne zaman kendini koruyacak kıvama gelir kedilere karşı?
Civciv besliyorum, ne zaman kedilerden kendilerini koruyabilecek kadar büyürler?
Benim bildiğim kadarıyla bunlar artık kendi kendine sahip çıka bilir kedilerden ama köpekler varsa ne kadar büyük de olsa korunamaz bazı köpekler yerler
Yok köpek yok pek çevrede. Bazı kediler umursamadan geçip gidiyor bazısı pür dikkat avcı moduna geçiyor. Belgesellerdeki aslanlar gibi. Bende sürekli başında durmak istemiyorum. Yuva kapısını açıp sonra gelip yuvalarına koymak istiyorum ama pek mümkün görünmüyor
Nerden anladın etlik olduğunu ben pek anlamıyorum pazardan aldım. Hiç dışarı çıkarmasam hayvanlar psikolojisi bozulmaz mı. Çünkü yuvaları ışık bile almıyor
1 aylık falandı. Tusa vurmuştuk 7 tane çıktı civciv 1 tanesini kedi götürdü. Güneş görsün diye çıkartak dedik ağacın arkasına sinsin kedi !! sonrası malum neyse yine depreştimm
En İyi Cevaplar