Günahımm.. Ona asla ihanet etmem!
Allah rizasi icin yardiminiza ihtiyacim var..Vicdan azabi duyuyorum?
Günahımm.. Ona asla ihanet etmem!
kardeşim bayağı sıkıntılı (kusura bakma) berbat bir yaşantın olmuş.. amma hatanı anlayıp dönmüşsün, Allahtan tövbe istiğfar etmişsin ve etmeyede devam ediyorsun.. bunlar çok güzel gelişme.. bilemiyorum belki tövbene vesile olan bu son sevgilinide karşına çıkması Allahın bir hidayeti.. madem azda olsa senin durumunu biliyor.. sende kendi kendine geçmişini düşünce bazındada olsa tırtıklama.. yeni, tertemiz, mutlu bir sayfa aç.. ki söylediğine göre öyle.. diyeceğim şu kendine daha fazla haksızlık etme.. düşüp kalkmayan bir Allah hepimizinde irili ufaklı günahlarımız, hatalarımız var.. ve yapıyoruz.. önemli olan doğruyu idrak edip daha yapmamak üzere dönmen..
Günah işleyen biri, pişman olur, abdest alıp namaz kılar ve günahı için istiğfar ederse, Allahü teâlâ, o günahı elbette affeder. Çünkü, âyet-i kerimede mealen buyuruluyor ki:
(Biri günah işler veya kendine zulmeder, sonra pişman olup, Allahü teâlâya istiğfar ederse, Allahü teâlâyı çok merhametli ve af ve mağfiret edici bulur.) [Nisa 110]
üzülme.. Allah mutluluğunu daim etsin...
Allah razi olsun amin insallah hepimiz icin
Sevgili arkadaşım, eğer kalbinde pişmanlık hissi varsa ve vicdan azabı çekiyorsan hiçbir şey için geç değildir. Unutma ki imtihanın tamamlanmış değil ve hala devam ediyor. Şu sendeki hatayı anlama ve hatadan dolayı pişman olma hissi çoğu insanda olmayan bir durum.
Hem bak bizim kültürümüz ne diyor...
"Gel, gel...
Yine gel.
Kafir, mecusi, putperest olsan da yine gel...
Bizim dergahımız umutsuzluk dergahı değildir.
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... "
Mevlana
https://i.hizliresim.com/Wr5ONq.jpg
Allah razi olsun
Bence de. En azından bir 5 sevap puanı kapmışımdır dimi
:))
şaka yapıyorum tabi..
Sagol motiven icin.. Allah razi olsun insllaj
Boşuna dememiş Mevlana gel ne olursan yine gel diye. Zina büyük günah ama sen pişman olmuşşun ve tövbe ettim diyosun Allah tövbe eden ve gerçekten pişman olan kullarını affeder kaldı ki hatasız kul olmaz peygamberler bile hata işlemiş biz kullar mı günahsız olucaz o yüzden sen yine bol bol duanı et önüne bak canım gerçekten pişmansan Allah affeder affı sonsuzdur hayatının devamında bu hatalarını tekrarlama yeter sevgilinede uygun bir anında anlat bu yaşadıklarını ve ne kadar pişman olduğu bilsin bilmesi gerekiyoru bence inşallah hayırlısı olur senin için..
Ne yaptiysan yaptigin senin olsun ama hayatina boyle duzgun biri cikmisken bu duruma girmen o kadar guzel ki.. yasadiklarin yasandi herseyi bitti artik hayatinda yeni bir insan var o ister gitsin ister gitmesin bu insan hayatina girmisse eger Allah boyle birine sahip olmak icin neler yapman ve yapmaman gerektigini hatirlatmis gibi dusun.. iyi dusun , dogru davran ve Allah a her sekilde yalvar affetsin diye degil o yola bir daha sokmasin diye..
Allah yardimcin olsun, Allah yolunu sasirtmasin bir daha
Cevap
76Cevap
Allah affeder tekrarlamazsan olmuş geri dondurulemez haksızlık etmiş sstılmazsın biliyor sonuçta bakire olmadığını sadık kal sadece bu yapıcagın en iyi şey olur sende uzme kendini hata insanlara mahsustur önemli olan farkına varmış olman.. Aglaman isyandır ağlama pişmanlık var zaten tövbe etmiş sıgınmışsın yaradana acım sozlu olmuş anlatmışsın gerisi boş mutlu ol evliliginde başka söylenecek bişey olduğunu sanmıyorum o adamı mutlu et..
Onun mutluluğu benim mutluluğum.. Elimden gelen ne varda yapmaya hazrm.. Canimi feda edecek kadar.. Ama yeterince günahkarm cnmi alp dahada
Günahkar olmak istemrm..
Sen hatanın farkına varmışsın bundan güzel birşey yok bence. Hz mevlana'nın bir lafı var. " Gel ne olursan ol , yine gel " . Hiçbirşey için geç değil unutma. Geçmişte yaşadıklarından dolayı pişmansın , üzgünsün. Ama tövbe edmiş ve pişmanlık duyuyorsun bence bu da güzel bir erdem. Her insanın başına gelebilir böyle şeyler. O seni böyle kabulleniyormuş zaten , bence bir sorun olmaması lazım. İçini ferah tut , Allaha tevekkül et , bolca dua et , içini ferah tutmaya çalış. Allah yardımcın olsun , umarım mutlu olursun en içten dileklerimle söylüyorum (:
Sagolasin kardes.. Amin insallah
acık konuşayım seninle önce allah affetsin. sonra kendinden yetirince utanmışsın. bu anlattıkların bana hiç yabancı gelmiyo. sroun senin baskasıyla ilişkiye girmeni kabul etmesi değil. sorun senin piskolojin. o adamı rahat bırakmıcaksın cok seviceksin ama onuda cok üzeceksin haberin olsun. senin durumunu banada yasatan oldu. ama piskolojisi hayatımı kararttı. bence üzme cocugu. yazıktır kaldıramıcan yükün altına girersin. sonuçları agır olur ve yasayan birinden okudugun için inşallah yardımım olur sana
Her insanın hayatında inişli çıkışlı dönemler olur. Ayrıca hangi günah Allah (cc) affından daha büyük olabilir ki? Olamaz degil mi, cenabı hakk'tan ve onun ozellıklerınden daha ıyısı daha üstünü olamaz. Olur dersen şirk koşarsın zaten.
Geçmişini unut, hayatını bu yeni insan'la şekillendir. Sana bu fırsatı cenabı hakk vermiş, sen kimsin ki ben yakışmıyorum diyerek karşı çıkıyorsun?
Bu beni azda olsa rahatlatti
Allah onu ahirette tüm günahlarını bağışlasın diye dua edıyorum cok ıyı birisi.. Ona asla ihanet etmem.. Ondan önce olmuş birşey Allah affetsin...
Amin inşallah.. Allah razı olsun
Yasadiklarini cok iyi anliyorum., aynisini bende yasadim. şu an kizim bile var, sen Allaha yoneldiysen eger, herseyi geride birakmissindir ztn. Eger sevdiqin seni kabullendiyse sanmiyorum yuzune vuracaqini. benim mahkemem devam ediyor hala. Ztn seni sorgulayamaz. Herkrs hata yapabilir. Bu durumda olan sadece sen veya ben deqiliz, doqru birsey deqil ama, hatayi anlamakda brsey. İns bndan snra mutlu olursun.. Allah yardimcn olsun.
Allah yardim etsin... Ne mahkemeesi?
Ole bsyler iste. Ozele gelirsn solim.
Nur suresi 26. ayet
Kötü kadınlar, kötü erkekler içindir. Kötü erkekler, kötü kadınlar içindir. Temiz kadınlar, temiz erkekler içindir. Temiz erkekler, temiz kadınlar içindir. İşte onlar, (kendileri haklarında) söylenenlerden berî (uzak) olanlardır. Onlar için mağfiret (günahların sevaba çevrilmesi) ve kerim (Allah'tan ikram edilen) rızık vardır.
Tövbe et bir daha kötülüğe dönme.
Birde kaç kişi oldu bunuda söyler isen ilerde sorun olup olmucanı söylemek isterim kötü bir niyetin yok.
Seni kabul ettine göre oda bişeyler yapmıştır belki
temiz birinin kabul edeceğini sanmam.
Çünkü böyle birini tanıyorum bakire olmasada olur diyor.
Sen allah yolunda ol bide iyi düşün iyi görünüp senin kızları kötü yola düşüren insanlarda var.
Eğer gerçekten iyi biriyse evlen tesettüre gir allah şüphesizki samimi şekilde tövbe edenlerin günahlarını affeder bundan sonra iyi biri ol bide şehir değiştirmemizi tafsiye ederim. Baya uzak olsun. Yardım edebildiysem ne mutlu.
Saka maka biryana.. Insan olsun.. Bakir olup büyüyle
Ugrasanlar var ici kin fesat haset dolu.. Allah bizi dogru yolu göstersin insallah tüm müslümanlara daha 22 ysndym
Her kul gibi senin de yanlışların olmuş ve hatanı anlayıp Allaha yönelip tövbe etmişsin, ve allahın sevgili kuluymuşsun ki senin karşına böyle birini çıkarmış, hem tövbe edip hemde şükretmelisin o insanın kıymetini bil bu devirde öylelerini bulmak çok zor sayıları baya azaldı :)
Onun sayesinde kendime geldim dinime yakınlaştım
Biliyorum hemde çok
sen ALLAH a tövbe et ve o erkeğe sadık kal asla ama asla onu memnuniyetsiz bırakma elindne geldikçe memnun et sen tövbe edip ona sadık kalacagına inanıyorsan vicdan azabı çekme ama sen yok ayrılacam dersen afedersın ama o zaman. y.. yersin kurda kuşa yem olursun heba olup gidersin karşına kısmetin çıkmış kısmetını tepme ona iyi bak herseyin hayılrısı
Merhametliyim el üstünde tutarım bir dediğini iki etmem sadığımdır..
O zaman sorun yok hayırlı uğurlu oldunuz
Pişman olman ve hatanni anlamın çok iyi kardesim her insan hata yapar önemli olan o hatalardan. Ders almak sevdiğin kişiyle herşeyi paylaş ama güveniyorsan eğer cddiysen dertleş onunla ama geleceğini de yerlere atma kardeşim şimdiden mutluluklar dilerim sana kardeşim
Sagolasin kardes
Allah çok affedicidir. Tövbe edersen o günahı yapmamış gibi olursun ayrıca günahlar silinmekle kalmaz günahın kadar sevap alırsın. Yani tövbe ettiysen sıkıntı yok. Tövbe ettiysen tertemizsin. Ne güzel Allah senin karşına iyi biri çıkarmış. Kendini değersiz görme çünkü tövbe etmişsin. Artık günah işlememeye bak, iyi şeyler yapmaya çalış. Tövbe ettiysen ona layıksın.
Olan olmuş tövbe edersin bir daha yapmazsın Allah karşına seveceğin birisini çıkarmış daha ne istiyorsun ki vicdanın rahat olsun sevgilin de böyle kabullenmiş. Her insan hata yapar önemli olan dönebilmesi düşünme artık Allah a sığın tövbe et :) Sıkma canını
InsAllah allah affeder
Bir abin olarak soyluyorum bu cocuk bakire olmadigini biliyorsa gerisinin onemi yok , gecmisine sunger cek Allahin orttugunu sen acip anlatma fakat bir gun onun basini yere egerim diye suphen varsa sevgi fedakarlik ister birak ikinizede tazik olur, obur turlu gunahin Allahla senin aranda bundan sonra kendine guveniyorsan onemlu olan bu, ama yuzde sifur nokta bir suphen varsa yazik etme, yer degistir mutlaka evlenirsen gecmidine ait ne varsa degistir arkadaslarin dahil ne yalan soyle ne cevap ver gelecege bak emin olki o bunu bilse istemeye istemeye bitirir , zina yapip pismanlik duymanin bir anlami yok onemli olan bugunden sonrasi
geçmişte yaptıkların adı üstünde geçmişte kalmış o dönemde bu kişi hayatında değilmiş ona karşı dürüst olduğun sürece, onu sevdiğin sadık kaldığın sürece bir sorun olmaz, vicdan azabı duyulcak bir durum yok herkesin hataları olmuştur sen hatalarını fark etmissin tövbe etmissin. mutluluklar dilerim..
herkes hata yapar. dört elle sarıl hayatındaki insana. Rabbim yüzüne bakmış. ne güzel. inşallah hep mutlu olursun.
Amin inşallah allah razı olsum
allah çıkardı o adamı benim karşıma diye düşün. böyle vicdan azabı çekmen senin temiz kalpli olduğunu gösterir bence. yanlış şeyler yapmışsın zamanında ama allah neyi affetmez ki? senin bakire olmadığını biliyor ve bunu sorun yapmıyorsa bence detaylara girme sende unut ona da söyleme. hep hayırlısı için dua et. belki de bağışlandığın için sana bir mükafattır ha? :)
Amin insallah
Yapmışsın bir hata ama pişmansın şimdi bundan sonrasına bak. Tövbe ettin ve bir daha aynı şeyleri yapma ona dürüst ol kötülükler yapma... Allah affediciddi sevdiğinide bırakma bunları düşünüp. Tövbeni ettin şimdi bundan sonrasına bak
Ben buna hiç bir zaman anlam veremeyeceğim. Yahu erkekden ayrıldınız diye niye kendi onurunu gururunu paçvara gbi kullandırıyorsunuz millete. Şimdi bu temiz çocuğun ne suçu var. Ya evlendiğinizde bu yaptıkların onun kulağına giderse ne yapacaksın. Ya biraz şu aklınızı çalıştırın..
Ayrıca önceki sevgilinizden dolayı bakire olmadığınızı bile bile kabul etmişse de diğerlerini söylememelisiniz. Bari çoçuk bir daha yıkılmasın!. Ama size yakışan sizin gibi birileriyle tanışmanız.
Neyse Allah Tevbenizi kabul etsin. Umarım hakkınızda hayırlı olur.
Az önce yazdıklarımı geriye alıyorum. Pişmanlığını gördükçe üzüldüm. Allah'a sımsıkı sarıl ve tevbe et. Ve bu olayları mümkünse kimseye anlatma. Çoçuğa da bahsetme. Allah ile senin aranda kalsın. Umarım sizin için hayırlısı olur
Sizi kırdımsa iözür dilerim.
Sagol kardeş..
Karşına çıkan kişi için çok iyi birisi diyorsun nereden biliyorsun belkide daha önce o da başkasının hayallerini yakmış olabilir belki onunda hayatımda utanç duyacağı anlar var nereden bilebilirmisin bence karşındaki kişiye dürüst ol eğer ki gelecekten bir beklenti varsa
Ya babacan işin gücün mü yok acıya mı bagimlisi yasa mutlulugunu herkes hata yapar ammk kimse mukemmel degil insan oldugumuz icin hata yapmamiz normal gecmisi tecrube olarak gor gelecegini ona gore sekillendir skmisim gecmisi sanki herkes cok dogru yasa mutlulugunu
Ozamanlar 15 dim
Yahu gözü yaşlı kardes. hata olarak nitelendiriyorsan herkes yapar herkrs birak gecmisi sen gelecege bak ne guzel seni seven biri var kendini layik gormemek ne ammk. kafan kurekle vurucamm.. Allah bile her hatayi affederken (istinaslar haric) sen kendini niye affetmiorsun. sen kim oluyorsunda Allah in affedebilecegi varligi affetmiorsun. birak gecmisi sevdigin adami mutlu et birlikte mutlucolun
Amin sagol insAllah hepimiz in günahlari affolur
Umarım.. hadi bol sans mutluluklar. eşini mutlu et ve birlikte mutlu olun baska gayen olmasin. kafan kurekle vuruurm yoksa
gerçekten böyle düşünüyosan zaten duydugun azap sana yeter.. zamanlada inşallah geçer..
İnşallah
Allah yardımcın olsun öncelikle. İnsanlar hayatlarında bir çok hatalar yapabiliyor ama önemli olan hatadan ders alıp geri kalan yaşamında bunlardan uzak durmaktır. sen söylesende söylemesende bişeyler yaşadığın mutlaka ortaya çıkacaktır evlendiğinizde. erkek arkadaşın senin bir başkasıyla birlikte olduğunu biliyormu?
Canim benim hata yapmışsın ama bak ne mutlu sana pişman olmussun sevgilin de biliyor zaten tüm o yaşadıklarını geri dd bırak ve sevgilinle yepyeni bir hayata başla her gece dua et tövbe et şükür et karşına böyle bir insan çıkarmış
Cok sükür ever
Evet
Tövbeni etmiş Allah'a sığınmışsın.. Ve biriyle bişey yaşadığınıda itiraf etmişsin, yaşadıklarından belli ki derste çıkarmışsın.. Onu üzme başka bişeye gerek yok.
(Laik değil layık olacak bu arada)
inşallah Allah onun ahirette ödüllendirir
Allah korusun..
ALLAH affedicidir, affetmeyi sever, ve seni affeder böyle düşün ;)
Herhangi bir ücret almaksızın psikolojik destek verebiliriz. ben ve ya psikolojik danışman bir bayan arkadaş tarafından yardımcı olabiliriz. gerek hukuki gerekse psikolojik yönler üzerinde destek olmaya çalışabiliriz. iletişime geçmeniz yeterli olacaktır
UZMAN : ERCAN SEĞMEN asdjkl
tipik hikaye erkek arkadaş istediğini alıyor sonra eşya gibi kullanıp kullanıp atıyor sonra kız boşluğa düşüyor ve önüne gelene vermeye başlıyor veeee karşısına adam gibi bir adam çıkıyor vay bee bu çocuğu bence haketmiyorsun sana kendin gibi birisi lazım.
ayne öyle kardeş bir sürü malda yemiş hikayeyi
ve böylelerinin karşısına nedense hep iyi adamlar çıkar en sonunda ve hikmetse adam kabul eder :)
cünkü kız şu an namusluyu oynuyorda ondan garibimde ulan ne iyi kalpli ne saf ne temiz kız diye düsünüyordur yazık gercekten
Onunla acil evlen ilk sevgilin dışındakilerle birlikte olduğunuda ona sakın anlatma bir kişiyle oldun bilsin tövbe et Allah'a sığın unutmaktan başka çaren yok seni öyle kabul edecek birini bulmuşsun bence bunu değerlendir sızlanmak yerine, unutmaki o çocukda sana zina yapıp geldi o yüzden kendini ona karsı suclu hisstme
O yapmamis iste beni üzen o :(
böyle zırlamaya devam edersen elindekini de kacırcaksın sonra hepden kalcaksın ortada eline fırsat gecmis değerlendir yoksa seni kim kabul eder baska öyle bunları düşünme artık
Sadece vicdanim rahatsiz..
Ama onu mutlu etmek icin elimden ne geliyorsa yapiyorum bu olsy 3
Sene ömce yasanmjs olaylar
Kesinlikle anlatma bunlari sevgiline icinde kalsın.. sadece dua et tövbe et.. rabbimden başka sığınacak kapımız yok.. sevgine ve sevdigine sahip çık bundan sonra Allah yardimcin olsun..
bunda vijdan azabı duyulacak birşey yok. hep öğretilmiş ahlaktan kaynaklanıyor. sen şu an hayatında olan insanı aldatmamışsın , geçmişin seni bağlar ve adı üzerinde geçmiş... aynı şey karşındaki insan içinde geçerli olabilirdi... bugunu ve geleceği düşün
Tovbe et bidaha zina yapma, o cocugada yalan soyleme herseyi acikca soyle seni kabul ediyorsa ne mtlu sana :) ama sakin bidaha oyle seyler yapma canim goruyomusun sonradan pisman oluyosun Allah gonlune gore versin
Haklısım herşeyimi samimiyetimle söylüyorum.. Ama bunlar anlatilmamali.. Onu kaybedemem tek gizlim budur..
geçmişini unutcan herkes hata yapar benim kız arkadaşmda eroin bagımlısıydı canımdan çok sewıodum döve döve yola getirdim pes etmedim asla amacımada ulaştım şimdi abdestli namazlı şu an nişanlıyız yakındada dğünümüz var geçmişine bir çizgi çek kaldıgın yerden en iyi şekilde devam et kardeşim herkes hatalar yapabilir hayatta
Allah affeder tevbe et ve gerekli duaları oku. Geçmişteki hatalarına takılıp kalırsan geleceğini kuramazsın. Herkes hata yapabilir, önemli olan ders çıkarmaktır, sen dersini de almışsın zaten.
Görünen oki kızlarımızın kiminle arkadaşlık ettiğine dikkat etmek gerekiyormuş.. Yobaz desenizde bana kızları başı boş bırakmak böyle sonuçlar doğurmakta...
İstersen gizliden değil özelden yardım edeyim sapıkca birşey değil çünkü erkek olarak bende kabul ettim ve sevgilimde aynı durumda tabi istersen.
Geçmişe sünger çek ve sadece önüne bak. Geriye bakarsan, geride kalırsın. Geride kalırsan KAYBEDERSİN!
madem seviyorsun onu kaybetmemek için ne gerekiyorsa yap pişmanlık duyman çok doğal ve çok güzel o çocuğu gerçekten sevdiğini gösterir geçmişi tamamen sil at geleceğe bak eskiden yattığın kişilerle de asla görüşme
İçtenlikle tövbe eden kişinin tövbesi kabul olunursa o kişi günahları hiç işlememiş gibidir. Eğer gerçekten bu kadar pişmansan kabul olmuştur inşallah. Ve bu durumda korkmana gerek yok. Artık günahsızsın.
Allah herkese bir şans verir hatta bir çok şans verir ve umarım sende bu şansı değerlendirip mutlu olursun...
ve bu arada çok şanslısın demekki kalbin temiz herkes hata yapar erkekler daha fazlasını yapıyorlar ve bu durumdan hiçde şikayetçi değiller samimiyetine inanan mevla sana bir fırsat daha veriyor iyi değerlndirmeni dilerim
Senin askina guven olmaz. Ben pek guvenmedim sana. Ama acik sozlu olursan vicdanin rahat olur.
Bec
Ben askima sadik birisiyim asla aldatmam veya kötü bisey yapmayi düsünemem.. Birini seviyorsam sadik kalirim
Onu el
Üstünde tasirim... Ailesinede saygisizlik yapmam merhametliyim
Ama
Neyaptiysam kendime yaptim baska kimseye zarar vermedim
Ya o seni seviyor mu? Tamam iste. Yasadiklarin sana kalsin bosver. Bazi seyler anlatmayinca daha iyi
Eğer pişmansan tövbe ettiysen ve de arkadaşına durumu izah etmişsen sorun olmamalı diye düşünüyorum herkes hata yapabilir.. geçmişe değil birlikte kuracağnz guzl günlere bakın ;)
Geçmiş hiç bir zaman gizli kalmaz. ya onlardan biri gelecekte birliktelğini tehlikeye sokarsa?
Allah korusun
Vicdan azabı duymanız normal. Tövbe edin, üzerinize düşeni yapın. Merhameti sonsuzdur yaradanın.
Umarım senin gibi bir yar karşıma çıkmaz. Ayy düşünmesi gibi kötü.
Evet zor bir durum. Yalniz bu yasadklarini ona anlatmalisin bence. herseyi bastan bilip ona gore karar vermelisiniz bence
tövbe etmişsin ve pişmansın sen şimdi bizden daha temizsin emin ol.
Estagfirullah
Hayırlısı olsun, artık kendine tertemiz bir sayfa aç.
Açtım... Çalışıyorum.. Ama vicdanen rahatsızım
Olan olmus ve hersey gecmiste kalmis gecmisini degistiremezsin ama pismansan gelecegine yeniden yon verebilir ve olanlari erkek arkadasinla oturup konusabilirsin umarim o da seni yari yolda bitakmaz
olan olmus eskıye cizgi cek ve yeni bir sayfa ac kendine... ve mutlu olmaya basla.. bir dahada oyle seylere düsme..
Allah korusun asla tövbe..
Daha cok gençtim 15 yaşlarında .. Çok utanıyorum
Cahillik.. Allah akıl fikir versin herkese
22 .
Keşke ilk onu tanısaymışım
Canımı alsın ama beni iğrenç görmsn.. Kimseyi en başta ailemi üzmeye hakkım yok bu konularla. İnşallah Allah tüm tevbelerimizi kabul eder..
Haksnz..
hayırlısı diyeyim. sen dilekçeni Allaha sunmuşsun bize söz söylemek düşmez. erkek arkadaşın biliyorsa geçmişini ve seni olduğu gibi kabulleniyorsa sorun yok...
Herşeyi oluruna bırak bence öyle biri karşına çıktıysa devam ettir sonuçta sende kendine bir çeki düzen vermeye çallışmışsın zinana gelince o ALLAH u TEALA günahını inşallah affeder çünkü O bağışlayıcıdır...
Geçmiş geçmişte kaldı sen utanılacak bir şey yapmadın gençlikte olur böyle şeyler gayet normaldir..
tek care ona zina yaptıgını soylemelısın, sevıyorsan soylemelısın, ona kıymıyorsan soylemılısın,
kendı sevgın ıcın onu harcayacak mısın
Zina yaptığını söylerse hele hele birkaç erkekle kabullenmesi zor.
bir ayet var. zina yapak kadın zına yapan bır erkekle evlenmelı,
zına yapan bır erkekte zına yapan bır kadınla evlenmelı dıye.
hersey dengıne olmalı, temıze temız kırlıye kırlı.
belki laflarım soranı uzecek ama bunlar gercek. adamda da zevk var, oda cok kısıyle yatabılırdı ama kendısını esıne saklamıs.
Ne diosun dostum ayeti saptiriryorsun kendine gel o ayet zinayi helal kilanla zina yapan evlenebilir sana gelince evt haklisn bende kabul etmem
Onu allah bilir belkide o sana layik degildir allah yazdiysa bir bildigi vardir demekki haketmissin mutlulugu. oyle olmasaydi karsina onu cikarmazdi.
G. te giren şemsiye açılmaz cnm.
Olan olmuş.. tövben kabul olsun insallah.
Bundan sonraki hayatında daha dikkatli ol.
bencede hak etmiyorsun. ilişkiniz uzun sürmez senin yaptıklarını ögrenrse
özelden yazarsanız size yardımcı olmak isterim bu şekilde pek faydalı olamam
Oncelikle Rabbim affetsin insaAllah...
Tövbeyle birliktw namazini kıl kardeşim kurani kerim oku bol bol tövbe et.
Sevdiğin seni kabul ediyor. O halde bundan sonrası için artik dikkatli ol. :)
İnşallah o da senden faydalanmayı düşünmüyordur. Hayırlısı..
Çocuk kabul ettiyse sorun yok neden bunları sevgilinle paylaşmıyon
Payalşılcak şeymi?
Ondan önce olmuş birşey o yoktu.. Aldatmıyorum aldatmamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar