Allah rizasi icin yardiminiza ihtiyacim var..Vicdan azabi duyuyorum?

Arkadaslar, ilk erkek arkadasimla beraber oldum Uzun sene beraberligimiz sürdü. Ayrildik ve psikolojim cok bozuldu kendimden nefret ettikce bana yaklasan erkekler iyi davranan erkekler iyi geliyordu ve onlara kendimi teslim ediyordum aklim yerinde degildi cok kisiyle zina yaptim kisa zaman icerisinde. Ve sonradan hatami anlayip pismanlik duyup kendime ceki düzen vermeye karar verdim. Simdi karsima tertemiz bir erkek cikti ve ilk erkek arkadasimdan haberdar kabullendi ama beni cok seviyor ve is ciddiye bindi. Ama ben bu sayede gözlerim yasli bir haftadir vicdan azabi duyup yaptiklarimdan pismanlik duyuyor ve tövbe edip dua ediyorum. Allahim okadar iyi bir insan cikardiki kendimi ona laik görmüyorum kendimden igreniyorum ama onu cok seviyorum
Ondan ayri kalmayi düsünemiyorum bile ama kendimide ona laik görmüyorum ben kendimden cok igrendim ayrilamam artik ailelerimizde biliyor ve ilk defa onalara onu tanistirdim okadar cok seviyorum.. Ne yapmaliyim kimseye derdimi anlatamiyorum. Allahim affina siginiyorum .. yardim edin
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye haksızlık etmem edemem.. Naptıysam kendime yaptim.. Benim
Günahımm.. Ona asla ihanet etmem!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar siz dalga geçin diyede sormuyorum.. Allah rızası icin diyorum lütfen kırıcı olmayın yeterince üzgünüm..
Allah rizasi icin yardiminiza ihtiyacim var..Vicdan azabi duyuyorum?