Merhaba. Ben cok kotu bisey yaptim. Aslinda bu zamana kadar hic yalnisim olmadi. Ama yaptim bu sefer seytana uydum. Sevgilim surekli benden acik fotolar ister ama yanyanayken bisey yapmaz. Bende resimden korkuyorum o yuzden yollamiyorum. Dun beni goruntulu aradi goguslerini gormek istiyorum dedi. Surekli der bende biktim gosteriyorum ilk ve son sende kapat konuyu artik dedim. Gosterdim goruntu aldimi bilmiyorum. Yuzumde gorseniyordu. Soruyorum bende senin resmin yok siliyorum diyor. Ama ben hem cok pismanim hem cok korkuyorum. Dua ediyorum Allah zikrler ediyorum Allah beni affedermi?😢 ayibimi ortermi? Namaza baslayacagim. Her serde bir hayir vardir belkide bu olay olmasaydi ertelerdim. O kadar pismanim ki😢 ona soylersem ben namaza basiyliyorum sizce varsada silermi? Lutfen kotu yorumlar yapmayin zaten cok pismanim cokta kotuyum sanki dunya dgildi bende altinda kaldim. Boyle bir olaylar yasamis olanlar var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılsenden öyle foto istemesi göğüsleri göstermen başta hata zaten onunla olman ilk hatan öyle olduğunu bildiğin halde niye gösteriyosun yarın birgün şantaj yapar sana demedi deme evlenince gerdek gecesi görürsünüz zaten ne acelesi var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Sorun etme görüntülü konuşmada kayıt olmaz 2. Defa ararza o zaman o görüntüyü kaydetmek için kamera koyar bir daha gösterme fotoğraf atacaksan yüzün görünmesin ona dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ss yapmaz mi ki resim gibi? Yuzumde gorunuyor.😞. Bidahakine asla yapmam boyle bisey tovbe ettim. Cok korkuyorum. Mesajda yazmiyor. Geneldede boyle ama tedirginim. Goruntu alir arkadaslarina gosterir yayilir diye cok korkuyorum😞
- +1 yıl
İlk şeyde senin o görüntüyü vermeyeceğini için kayıt için tertibatı kurmamistir. İkincide bu görüntü veriyor şunu kaydedeyim diye tertibatı kurabilir. Onun için rahat ol. Burada özellikle yüzün görünmesin ona dikkat et. Çunki onları bazı kişiliksiz insanlar yakınlarına veririm diye ilişki isteyenler bile var. Aman yüzünü gösterme
Soran+1 yılAnladim. Evet bunda yuzum gorunuyor. Bir daha yapmam zaten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
+1 yılsen töybeninet bidaha o. hataya dusme. insallh allah afeder insanin basina hersey geliyor maalesef benim de cok yanlisim oldu zamninda cok sukur simdi daha iyiyim insallh allah gunahlarimizi affeder zamani geri alamiyoruz ne yapalim
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah affeder tovbe ettim zaten ((( ne guzel darisi bashima. 3 gundur kendimde degilim. Goruntu alir kullanir arkadaslarna gosterir diye ödüm kopuyor. Bu zamana kadar yalnis yapmadim hic dikan ustundeyim sanki
- +1 yıl
istek at yaziyim sana yorumlarini okudum. belki binfaydam olur
Soran+1 yılGonderdim, tesekkur ederim
Tövbe eder tövbende samimi olursan ve Allah 'ın razı olacağı şeyler yapar Allah ı hayatının merkezi yaparsan örter, gizler
02 Yorumla
Soran+1 yılDunden beri zaten tovbe ediyorum cok kotuyum😢 nasil boyle bir yalnis yaptim hic bilmiyorum🥹
- +1 yıl
Beşer şaşar.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen sadece kendini suçluyorsun için rahat etsin. bir şey olmaz , unut olanı.
012 Yorumla
Soran+1 yılInsallah dediginiz gibi bisey olmaz. Evet 2 gundur yasamiyorum sanki😞 yemeden icmeden oturuyorum butun gun (( annem bile farketti sana bisey olmus diye😞
Soran+1 yıl😞😞😞
Soran+1 yılBisey yapar diye o kadar cok korkuyorum ki ((
Soran+1 yılIste goruntu alir arkadaslarina gosterir biri gorur rezil olurum
Soran+1 yılBaska turlu yani nasil?
Soran+1 yılHmmm mantiklii. Ustelik bir daha yapmayacagimi da biliyor🤦🏻♀️.
Ben o kadar kotuyum ki anlatamam. Ailemin yuzune bakamaz oldum. Onlar aksam isten gelene kadar odama giriyorum uyuma numarasi yapiyor. Ama 3 gundur uyayamiyorum. Nasibimdeki insanin yuzune nasil bakarim. Hic bir sey olmamis gibi. Acik acik soylesem benimle evlenmez bile (( bazen ölsem de kurtulsam diyorum😞
Soran+1 yılBen sizi takip ettim
Telefonunu kontrol et. Olmadigina emin ol. Sonrasında da birdaha yapma boyle bisey
02 Yorumla
Soran+1 yılKontrol edemiyorum cunku vermez. Bir daha yapmayacgim zaten. Soruyorum bende resimden korkarim merak etme telefona indirmiyorum bile. Mesajlarida siliyorum diyor ama inanmiyorum ki (( aslinda iyi bir insan ama insan en yakinina guvenmiyor. Onuda nasil yaptiysam bilmiyorum seytana uydum sanki (
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. olan olmuş yapıcak bir şey yok daha dikkat et bidaki ne
02 Yorumla
Soran+1 yılEdicem bir daha yapmam zaten ama korkuyorum😢
+1 yılAffeder tabi ona şüphemiz yok ama görüntü aldı mı onu sadece sevgilin bilir biz tahmin edemeyiz yani
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah affetse ayibi orter demi (( kotu bisey olur mu? Ben cok pismanim cunku eger yaptiysa ve birileri gorduyse hayatim mahvolur (
Her insan hata yapar... Allah affeder, sen yeter ki tövbe et
04 Yorumla
Soran+1 yılTovbe ettim. Zaten cok pismanim. Namazada baslayacagim bu yakin zamanda insAllah. Ama goruntu aldiysa diye korkuyorum😢 hayatim biter
Soran+1 yılInsAllah yarin baslamak istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Seviyorsan gelip seni istesin helal yol varken haramla uğraşmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle sakin ol, panik olma. Her erkeğe güvenme. Güvendiğine gönderirsen çok da günah olduğunu sanmıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bu zamana kadar hic boyle bir sey yapmadim. Zaten aslinda normal iyi bir insan. Yani boyle konusmasindan belli. Sicak kanli merhametli kimseye kotulugu dokunmaz. Yalandan nefret eder. Aileside beni seviyor hep bana cok akilli kizsin sen diyolar. Babasi bir kac kez evlerine davet etti beni. Dun de aradi kizim biseye ihtiyacin var mi? Varsa cekinmeden bana soyle falan. O adamin bile sevgisini hakketmiyorum ben😞
Cevap sahibi+1 yılBunları değerlendirirsin. Panik olacak hiçbir durum yok. Kalbinin sesini dinle.
Soran+1 yılInsallah dedginiz gibidir😞🙏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. B*kları yiyip yiyip allaha yalvarmanıza patlıyorum FIGLSEGJLIEETUOYIADUOSFG
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen tobeni et kardeş o çocuktan da ayrıl hayir gelmez ondan
135 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmayi dusunuyorum😢
Cevap sahibi+1 yılHatta sana şunu net söylüyorum bu çocuğun konuştuğu başkaları da vardir
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum hatayi yaptiktan sonra ama benim aklim basima cok gec geliyor ((( eger ss aldiysa ben biter mahvolurum😢
Cevap sahibi+1 yılBir gün bulustugunuzda teline bak için rahat etsin
Soran+1 yılTelefonunu vermez bana. Hem bana soyler ben resimleri siliyorum merak etme diyor ama inanmiyorum guvenim kalmadi (
Cevap sahibi+1 yılValla tam benim eski sevgili modeli
Soran+1 yılYa? Peki sizce oyleyse yalan soylemmis ola bilirmi ss alip kullana bilirmi?( korktugumuda biliyor. Bu zmaana kadar ne dediyse hep hayir dedim. Bunlari yapacak biri olmadigimida biliyor ama uydum seytana
Cevap sahibi+1 yılKorktuğunu belli etme yalan da olabilir doğru da bilemicem orasını da daha yapmazsın zaten coktanustunde durma bu konunun telini vermiyorsa da sıkıntı
Soran+1 yılOff bilmiyorum. Aslinda genel olarak iyi bir insan. Ailesi babasi falanda beni cok sever. Yani hep bana sen cok akilli kizsin derler. Evlerine bile davet etti babasi. Dindarlar bide oyle bir ailenin cocugu bana yaparmi? Babasi ha bide dun bana yazdi kizim nasil bir seye ihtiyacin var mı diye varsa cekinmeden bana de. Oyle bir insanin sevgisini hakketmedigimi dusunuyorum ((
Cevap sahibi+1 yılValla benim eski sevgilide öyleydi kuran okurdu namaz kilardi annesi babası abisi çok iyiydi ama hiç umduğum gibi cikmadi en çok ondan şok gecirdim
Soran+1 yılPeki boyle santaj eden tiplerdenmiydi? Onu yapar diye korkuyorum. Zaten artik konusmayi dusunmuyorum ((
Cevap sahibi+1 yılValla biraz o tiptendi sonradan anladım sende ayrıl yol yakinken çokta tinlicagini sanmam kaç kişi vardır yedeginde zaten benimki oyleydi
Soran+1 yılVardir vardir kesin bununda. Bana zarar vermesinde zaten pismanim (
Cevap sahibi+1 yılYok canım soyle ben evlenmeden birşeyler isteme benden de zaten kendi bırakır
Soran+1 yılSoyluyorum ama 1 senedir boyle gecistiriyordum. Konudan sıkılmaya başladım. Belki artik istemez o lafi duymam diye sey ettim ama bin pisman oldum
Cevap sahibi+1 yılYok bir yaparsan devamı hep gelir hep ister daha fazlasını istemeye baslar
Soran+1 yılYa ((( sorsam mi goruntu aldinmi diye? Gerci sorsamda soylemez
Cevap sahibi+1 yılYok sorma bence öyle bişey üstüne düşme ya çıplak mıydın komple yüzün görünür bir sekilde
Soran+1 yılYani ustten oyle sayilir yuzumde gorunuyor. Goruntulu dedi goruntu ala bilecegi sonradan aklima geldi ((
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin
Soran+1 yılBen yazamiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende yazamiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni olduğum icin
Soran+1 yılBende yeniyim. Ozaman burdan yazayim iste. Yari ciplak diye biliriz. Yuzumde gorunuyordu (( ve napicam hic bilmiyorum. Ha bide aynanin karsina gecsene dedi bana (( o zaman aklima gelmedi goruntu ala bilecegi. Zaten boyle bir garipti sesi tonu falan degisti
Cevap sahibi+1 yılAdam kendinden geçti o zmn sen bunun üstünde durma olmadı buluşunca telini gizlice al bak bı biseyler var mı varsa sil böyle imkanın var mı
Soran+1 yılGecmis evet. Boyle imkanim yok cunku telefon sifreli degil yuzuyle aciliyor. Sifre koymadi yani. Gerci ailesi babasi kardesleri beni taniyor. Cok seviyolar. Babasi bir kac kez evlerine davet etti beni. Boyle sicak kanli bir aile. Yani ne bileyim aileninde tanidigiyim ya bile bile yaparmi diye dusunuyorum
Soran+1 yılHani babasi benimle evlendirmek ister cok iyi kiz falan der. Oda al babacim iyi bildigin kiz bu iste gibisinden
Cevap sahibi+1 yılYok yapmaz sen ne kadar korktuğunu belli edersen o kadar üstüne gelir fazlasıni ister ama yok dersen zaten amacı buysa sana kendi yol verir
Soran+1 yılAnladim insallah dediginz gibi olur🙏🏼 beklemekten baska carem yok gibi
Cevap sahibi+1 yılPeki yaşlar kaç o zmn Nisan falan yapin
Soran+1 yılBen 25 o 28 henuz konusu gecmediki. Yani babasinin tavirlarindan anladigim kadariyla beni ogluna almak istiyor ama henuz konusu gecmedi
Soran+1 yılOndan diyorum hani deseler bu kizi alalim gosterir elindekini bana almak istediginiz kiz bu iste diye
Cevap sahibi+1 yılOğlanın iş sorunu yoksa neyi bekliyorsun ki sen ciddi olduğunu söyle oyalamasina izin verme ben insanlarin ailelerine de güvenmiyorum benimki de öyleydi ama hiç umduğum gibi olmadi
Soran+1 yılHer seyi var. simdi benimle evlen diyemem ki kendi vicdani varsa kizi kotu duruma dusurdum bari sahip cikayim diyip kendisinin soylemesi gerekmez mi?
Cevap sahibi+1 yılHiç öyle şeyler bekleme boş ver en iyisi mi sen onu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKeşke günahını ifşa etmeseydin. Ayrıca namaz sadece Allah için yapilan bir ibadettir, yani kimse senin resmini silsin diye değil.!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSS almışsa daha da silmez kusura bakma ama yüzünün olmadığı resmi atsan daha güvenli olurdu
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama keske fotograf atsaydim evet ama goruntulu konustuk (
Cevap sahibi+1 yılGörüntülü de soyunma olcaksa yüzü dışarıda bırakman lazımdı
Soran+1 yılPeki kullanirmi sizce?
Cevap sahibi+1 yılTers düşersen evet
Soran+1 yılEe uzaman uzaklasamam ben ondan engellemegi falan dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılUzaklaşma buluşma olursa al telefonu kontrol et işte
tövbe et korkma ama o paylaşmasın bu günahnımillete anlatmsa bari
04 Yorumla
Soran+1 yılTovbe ettim anlatirm i sizce?(😞
Soran+1 yılCanıma kıyacak hale geldim😞
Soran+1 yılBen yazamiyorum
Hatatsiz kul olmaz kardeşim sen ibadetini ettiğin sürece RABBİM SANA KARSİLİK VERİCEKTİR İNSALLAH
03 Yorumla
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim😞🙏🏼
Soran+1 yılTesekkur ederim sizin de insallah🙏🏼
Belliki pişmansin Allah affeder sen yinede tövbe et
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok pismanim😞 insallah🙏🏼😞
+1 yılextra vesveseye de düştün sen, günah bişi değil merak etme sen
03 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi? Kotu bisey olmazmi?
- +1 yıl
hiçbişi olmaz, gönlünü ferah tut sen :) çoğumuzun birçok günahı olur, rabbimiz merhametlilerin en merhametlisidir. Sanalda çok var öyle bir de, takma, kuruntuya girme
Soran+1 yılInsallah dediginiz gibi olur. Cunku cok pismanim cokta korkuyorum. Kendimi oldurecek hale geldim. Dusunmekten basim catliyor😞
+1 yılo sevgilinden ayrıl Allah affeder evlenmen lazım bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher haltı yiyip ondan sonra dine suç atıyorsunuz cidden eziksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHer halt derken? Ben bu gune kadar hic yalnis yapmadim. Yapmis olsaydim. Umrumda olmaz pisman olmazdim. Burayada sormazdi. Ilk defa yapiyorum. Kimseyi kinamasak. Hayat bu sizn de basiniza gelmeyecegi ne malum? Bende ölürumde yapmam diyordum ama buyuk konusmamak lazim mis zaten pismanim…
Cevap sahibi+1 yılBirincisi ilkokul mezunu olduğun apaçık belli böyle cahil bir yaratığı takamam bile. "Yalnış" değil, "yanlış" diye yazılır. Ayrıca her halt konusuna gelirsek fotoğraf atmak, sevgili edinmek zina sayılmıyor mu? bu ikincisi zinanın ne olduğunu bilmeden bir de bana sataşma. Ayrıca herkesi kendinle bir tutma ben asla yapmam diyorum ve evleneceğim kişiye saklıyorum bir erkekle flört etmişliğim bile olmadı benim babamın gururunu ezecek bir kız değilim.. Okulumdayım ben herkesi keşke kendinle bir tutmasan. Kınamak değil bu gerçekleri söylemek. Senin gibiler asla iflah olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bu yüzden yanacağını düşünmüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi goruntu almazmi yani?
- +1 yıl
Bilmiyorum orasını tanıyan sensin
+1 yılSen tovbeni et , Allah affeder inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah😢
Affeder Rabbim sen aynı hatayı tekrarlama yeter ki
023 Yorumla
Soran+1 yılTekrarlamayacagim ama birine gosterir goruntu alir diye cok korkuyorum😢
Soran+1 yılBilmem ki kimseye guvenemiyorum ((
Soran+1 yılTelefonunu vermez ki ((
Soran+1 yılYuz klidi nasil acicam?(
Soran+1 yılSozde evet. Ama babasi kendisinden cok seviyor. Her arar kizim ne yapiyorsun islerrin nasil biseye ihtiyacin var mı diye. Bu ama sozde seviyorum diyor ama bilmiyorum ( ben seviyorum ama (
Soran+1 yılFoto atmadim keske atsaydimda en azindan yuzumu keserdim goruntulu konustuk ss alsa bile yuzum gorunuyordu ((( . Insallah bir daha tekrarlamayacagim. Tesekkur ederim. Hem ayrilmak istiyorum hemde keske sonu iyi olsada en azindan beni goren biriyle evlenirim diyorum😢
Soran+1 yılBilmem belki beni esi olarak gormez istemez daha degerim falanda kalmaz ailenin gozunde😢
Soran+1 yılBilmiyor evet iste benden ondan korkuyorum ya goruntu aldiysa gorurlerse ne bileyim aklima bin bir soru geliyor (
Soran+1 yılInsallah dediginiz gibi olur🥹
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim rahatladim azda olsa🙏🏼
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ihtiyacim var benimde (
Soran+1 yılTakip ettim tesekkur ederim
Yüz köre tövbeni bozsan tine gel
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim nasil yani?
Soran+1 yılEdiyorum gercekten pismanim😢. Ama goruntuden cok korkuyorum😢
Soran+1 yılYa goruntu almazmi? Zaten insallah namaza baslayacagim. Eger olurda yayilirsa daha buyuk gunah olmazmi?🥹
Soran+1 yılEvet isterim ((
Allahin rahmeti ve bereketi coktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. nerden buluyorsunuz bu kalleşleri
00 Yorumla
+1 yılKomedi ilişkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili zina olmuyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılsevgili yapıyorsun ya geziyorsun eğleniyorsun islamda sevgili de zina boyutunda
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe et Allah affedendir 😇
01 Yorumla
Soran+1 yılTovbe ettim , insallah affeder😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah pişman olan her kulunu affeder zaten.
00 Yorumla
+1 yılGünahını çekeceksin. Senin ne ayrımcalığın var...
01 Yorumla
Soran+1 yılYok tabi ama ben cok pismanim daha oncede yapmadim boyle bisey korkuyorum😞 foto alir bisey yapar😢
+1 yılOndan sonra konuştunuz mu
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir ((
- +1 yıl
Gösterdiğin anda neler dedi konuştı mu
Soran+1 yılBir garip oldu boyle ses tonu falan degisti. O sirada yuzunu gostermedi. Bende neden yuzunu gostermiyorsun diye sordum cevap bile vermedi sesi kisildi sanki bilmiyorum ki😞
- +1 yıl
mastürbasyon yapmştır o an
Soran+1 yılBilmem belkide kayit altina almak aklina gelirmi? Gerci video gibi alamaz diye dusunuyorum. Cunki hep kendisi konustu zorladi gibi yani. Ama fotograf gibi goruntu aldimi bilmiyorum (( o an aklina gelmismidir?((
- +1 yıl
Foto almış olabilir. kesin mastürbasyon yapmştır ama
Soran+1 yılEvet ola bilir. Bide bana boyle bisey dedi. Sana hic gormedigin biseyi gostereyimmi diye. Bende sacmalama dedim kamerayi cevirdim o sirada gosterdi galiba ama ben gormedim (( ama foto almasindan cok korkuyorum (
- +1 yıl
O da göstermiştir sana. bidaki mastlarda kullanmak için görüntü almıştır. baka baka yapar
Soran+1 yılBen bunu nasil anlayacagim? Cok kotu durumdayim sorsam almadim der biri gorur arkdaslarina gonderir hayatim mahvolur benim😢
- +1 yıl
Çok kolay aslnda
Soran+1 yılNasil? Telefonuna bakamiyorum ama nasil ogrene bilirim?
- +1 yıl
Burdan yazamam ki detaylı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?(
Müslumansin yani
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayir ((
Soran+1 yılBasima bu olay geldi nasil mutlu ola bilirim? Hem pismanim hem cok korkuyorum dunyanin en mutsuz insaniyim Şu an
Soran+1 yılEvet ama ben hic boyle birsey yapmadim. Yapmam dedim ama buyuk konusmamak gerikirmis. Hep dikkatli davrandim. Resim yollamadim. Ama goruntuyu alacagi sonradan geldi aklima ama fok gecti artik😞
Soran+1 yılEvet (
Soran+1 yılHayir niyeki?
+1 yılfoto aldımı almadımı zamanla çıkar ortaya
02 Yorumla
Soran+1 yılYani? Nasil beni tehtit falan mi eder yani?(
- +1 yıl
Etmek isterse eder yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılALLAH affedicidir affetmeyi sever ve affeder
03 Yorumla- +1 yıl
Bu demek değildir ki her boku affedet :D öyle olsa cehennem olmazdı ve daha fazla insanın gideceği söylenmezdi
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumunuz icin inshaallah affeder
Soran+1 yıl@ŞovalyeBey ben zaten cok kotuyum pismanim eger boyle yorumlar yapacaksiniz hic yapmayin. Kendimi oldurecek hale geldim (
Affedebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah😞
+1 yılBolca dua et
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!