Aslında hangi şehrin insanısın test?
onedio.com/.../aslinda-hangi-buyuk-sehre-aitsiniz--252937
bana adana çıktı. acıktım resmen :D
onedio.com/.../aslinda-hangi-buyuk-sehre-aitsiniz--252937
bana adana çıktı. acıktım resmen :D
Adana sadece bir isim değildir; başlı başına bir kavramdır. Nereden başlasam bilemiyorum, iki satır azdan da az kalır. "Adanalıyı Adanalıdan başka dünyada kimse anlamaz!" sözü o kadar doğru ki. Size hep hemşericilik yapıyorsunuz diyorlar. E ne yapalım o "kafa"ya başka kimse erişemiyor ki. Haklısınız kardeşlerim. Sıcak memleket, sıcak insanlar... Hele kelle paçası, şalgamı, kebabı yok mu? Kolesterol tavan. Ağır abilerin şehri kısaca işte. Ee en nihayetinde "Adanalıyık Allahın adamıyık. Şalgam içer bici yerik."
halbu ki mersinliyim :)
bir kebap seçtik diye adana verdi bize :D
eyvallah cano :)
35 İzmir
Dünyada yaşanabilir bir şehir varsa o da hiç kuşkusuz İzmir'dir. Dario Moreno boşuna aşık olmamış bu şehre yani. Kordonu ayrı, Küçük Park-Büyük Park ayrı, midye ayrı güzel. Bu şehirde eğlenmek istiyorsanız, çok paranızın olmasına gerek yok. "Eğlencelik çiğdem"i alın, kordona serilin yeter! Bakın daha kızlarına gelemedim bile :)
Cevap
13Cevap
"Hele daşaş hoş mısan, dolu musan boş musan?" sözünde dediği gibi hoş.. daha doğrusu "YAHŞİ" insanların olduğu mert şehir. Burada verilmiş bir söz, her şey demektir.. Başka şehirlilerin "Off çok soğuk hava" sözü ise bir size safsata. Çünkü ancak siz bilirsiniz soğuğu. Palandökeni, cağ kebabı, kıtlamasıyla bir başka şehirsin sen Erzurum.
Adamsın :D
Mersinliyim ve Mersin çıktı :D Ben has Mersinliyim :D
33 Mersin - İçel
Her ne kadar İzmir'in kordonu çok meşhur olmuşsa da buranın kordon boyunun da ondan eksik kalır yanı yoktur. Mersinlilik İstanbullulara balık ekmeğin aslında Mersin'de daha güzel olduğunu anlatmaya çalışmak demektir. Mersinlilik kordon boyunda operaya kadar yürümek demektir. Tantuni + 2 bira demektir. Ve Pozcu'ya uzaktan uzaktan bakmak demektir...
antalyam çıktı burammm buramm tüttü gözümde güzel şehrim
Bursa çıktı 18 yaşında koşarak istanbula kaçtığım bursa :) canım memleketim :)
sormaya gerek yok İstanbul Moda İzmir karşıyaka çocuğuyum.
kayseri ciktii manti sectigim icin herhal :D
İstanbul çıktı ne yazıkki.
batmanlıyım ama adanalı çıktım :D
01 adana çıktı adanadayım zaten :)
porselen yoksa oynamam
Ankara çıktı kanka yaklaştı ama tutturamadı :-)
adanalıyım malatyalı çıktı
İzmir çıktı
Sakarya :)
İzmir cikti :)
eskişehir
ankara:)
İzmir çıktı hihiii
İstanbul
İzmir :)
Angaraa :D
Bursa çıktı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?