Sabahtan beri odamda bu kelebek ilk önce baya camda durdu çıkıp gidebilirdi ama gitmedi sona gttim dokundum yatağımın oradaki duvara kondu acaba bir anlamı varmıdır?
Duygusuz muuu🤣🤣 bu iyiydi ama Allah aşkına bundan nasil anlam çıkardın ozmn benim de az önce kulağımın dibinde sürekli sinek gidip geliyordu eee bende sinek şansı geldi diyim ozmn😅😅
Guzel guzel hepsinin bir görevi var ve insanlardan daha masumlar o yuzden güzeller tabii bazıları korkutucu biliyorum bende ekleyemem ama yinede güzel ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır anlamı yok böcek işte.
Ne böceği be kelebek o
Kelebek, böceklerin, pul kanatlılar veya kelebekler (Lepidoptera) takımının kanatlı fertlerine verilen genel ad. 150.000 kadar türü bilinmektedir.
kelebek değil mi hepsi (mecasen) aynı bunların önce umut verirler sonra uçup giderler (ölür giderler)
Sanmıyorum. Bu tarz düşünceler "batıl" inanç olarak ifade ediliyor.
O bir kelebek değilde sinek veya sivrisinek olsaydı yine bir anlam ararmıydın?
Sizde her osuruktan nem kapıyorsunuz ya, gelmiş konmuş cam’a ne anlamı olacak
Anlami var, bu tur böcekler işığa gelir dışarısı karanlik oldugundan
Ama sabahta buradaydı öğlenden beri odamda gtmedi camda açıktı
Rüzgara kapilmıştır sonrada evden çikacak yol bulamamıştır
Himmmm
ya da evin isısi işik vesaire, ona uygun oldugu icinde evde kalmayi tercih etmis olabilir
Yanlış bir tercih yapmış o zamna😅
Seyde olabilir velki sana beyaz atli prensinden mesaj getirmistir konus onla seni ona goturecek
Vallahi hepiniz aynısınız vallahiii şaşmaz hemen goy goy hemennnn
Eee ne olacaktı anlami
He soyliyimde dalga geç😅
Off varya neyse
Gündüz ölür bu türler
Ama gündüz geldi odama öğlen gibi halen daha yaşıyor
şans getirecek
Umarımmmm
Olum bu kizlar gerçekten bir acayip🤦♂️🤣
Neden be 😅
Yahu aklisiz bir canlıdan şunu bekliyorsun cam açtın ama gitmedi sirf bu yüzden deeeee işaret olduğunu düşünüyor olman sencede garip değil mi🤣
Ama bilemeyizki bu kadar güzel bir şey dışarıda olmak varken saatlerce neden yanımda dursunn😅
Hii ven sordum senin kelebeğe diyor ki ona sans getirmek için oradayım jrnfgjjvjgjf al tepe tepe kullan şansını
Ay vallahii erkeklerde hepinix aynısınız duygusuzlarrrr 😅
Duygusuz muuu🤣🤣 bu iyiydi ama Allah aşkına bundan nasil anlam çıkardın ozmn benim de az önce kulağımın dibinde sürekli sinek gidip geliyordu eee bende sinek şansı geldi diyim ozmn😅😅
Ya sivrisinekle bu kelebeği karşılaştıramazsin sivrisinek çirkin bir şey zararlı ama kelebek güzel ve zararsız 🦋 bu emojideki gibi birde baksana 😅
🤣🤣laaaa sen benim sinegime nasil çirkin dersin gayet güzel senin kelebeğin bin basar fjfhfjfjfjr bu arada saka bir yana her canlı güzeldir 😉
Ay bilemiyorumm her canlı güzelmi 😅
Guzel guzel hepsinin bir görevi var ve insanlardan daha masumlar o yuzden güzeller tabii bazıları korkutucu biliyorum bende ekleyemem ama yinede güzel ya
Doğru bazıları masum tabi ama buna senin bahsettiğin sivri sinek dahil değil 😅
Dahil 😌 benim sineklere laf yoook🤣🤣 benim sineğin adi Rıfkı senin kelebeginin adi ne 🤣🤣
Ahaha Rıfkı mi köpeğimin adı 😅bak ya birde dalga geçiyor adı neymiş mişşş
🤣daha iyi adaş çıktı iyi mi dhrbghfbhjg ben bir dehayım ayrica o kadar sevdin adini koyamadın öylemi sen ne bicim annesin be 🤣🤣
Ahahah ölür de üzülürum o isimle ilgili kötü anılarım olmasın istedim 😅
Aga beee🤣🚬🚬🚬 tamam tamam daha fazla üzülme merak etme sana şans getirecek 🤣🤣🤣yaaaniiiii insallah
Umarım 😅
Iyi aksamlar gizliii
İyi akşamlar
bence yok kelebek işte ne yapsa yeridir
Bu kadar güzel bir şeyin nasıl anlamı olmaz kii 😔
estetik bir işaret
Pek anlam taşıma ya
1 gun omru var ondada senle
Az sonra ölür 35 dk sonra
He öğlenden beri odamda ölmedi yaaa
Dış güçler olabilir
hayır yok