ya ben bi mağazada çalışıyorum. yeni işe başladım. oranın müdürü var ve geldiğimden beri herkesle konuşuyor. bana bakıyor bişey demiyor hani yeni misin? adın ne falan hiç yani. anlamadm yani bişeyim mi varda böyle ya da başka bişey mi? baya da bakışıyoruz ama tuhaf anlayamıyorum. sizce ben bişey yapmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni tanımadan önce işini nasıl yaptığını bilmek istiyor olabilir
yok ya öyle işimin nasıl gittipine bakmıyo öyke olsa anlarım ama bende kısmi çalışıyorum başkalarına selam veriyor bana vermiyor anlamdm bok muyum ben yokmuyum yani anlamadm
Yani onunla aynı ortamda bulunduğunda sana bakışları rahatsız ediyor mu , öfkeli vs mi
sanki hani gıcık olmuş gibi bakıyo sert bakıyo ötekilere öyle değil. çok mu çirkinim anlamadm ki
Sanmıyorum ya , yaptığın bir harekete uyuz olmuştur muhtemelen, en başından beri mi böyle
aynen en başından beri arkadaşım sayesinde başvurdum ilkinde uzak diye gidemedim oraya hatta bu dediğim müdürle görüştük işte daha sonra 5 ay geçti yine başvurdum bu sefer girdim işte ama en başından beri böyle
Belki aklında başka birisi vardır sen girince onu ise alamamıştır
mapazada 250 kişi çalışıyo 😂
Yani belkide normaldir ama sen biraz abartılı hissetmiş olabilir misin , yeni iş stres vs yüzünden
belkide olabilir ama yani isimliğimde tuğçe yazıyoken Gökçe diye okumazsın ismimi tahmin etmeye çalışıyor falan hafif güldü falan . yani ben öyle hissediyorum neden anlamadm
ama insan anlaıyor hissediyor bişey mi var anlamdm
Tamam bu adamda subaraknoid kanama olabilir doktora gitmeli 😅
hahaahha olabilir.
Sen buna takılmamaya çalış, işine odaklanmaya çalış yoksa sinirden işinde de hata yapmaya başlarsın
aynen doğru diyosun 🙂
Uykunda kaçmıştır muhtemelen
bişey olmuştu çok bakışmıştık inşallah yanlış anlama olmamıştır diye çok düşünüyorum
İstersen mesaj atabilirsin
Muhattap olmamak çok iyidir. bir şey yapma zamanı gelince diyalok kurarsınız
evet öyle de ne biliyim toplantı yapılıyor herkes daire şeklinde toplandı hepsinin yüzüne bakıyo benim yüzüme bakmıyor hayır bok muyum yani hiç yokmuşum gibi yapıyo
Bazen erkekler hoşlandıklarından kaçınır. Hele dur. Kötü sanma.
ahh keşke aramızda 5 yaş var ama bilmiyorum onu görünce geriliyorum sert bi mizacı var ama hani tuhaf ya sen görsen yokum sanki öyle uzaktan bakıyorum ama 😂😂
🤣 ben anladım seni. Zamanı gelince iletişime geçecektir. Sabırr
nasıl yani
Olduğu gibi anladım işte ne nasıl
tamamdır 😀
;)
Herkesi tanıyor ancak seni tanımaya çalışıyor zaman geçince seninle de konuşur zamana bağlı
1,5 ay olacak işe gireli😂
1.5 ayda Hic pas vermemesi tuhaf
yani anlamdm bende
Ters etki yapıp ilgini cekmeye çalışabilir Allah yardımcın olsun
nasıl anlamadım
yani adamın benden hoşlanma ihtimali mi var
Olabilir ,, baksana sen merak etmişsin neden o şekilde davrandığını aklına takılmış
evet öyle, keşke öyle bişey olsa 😀aramızda çok yaş farkı yok 5-6yaş
ama bişey diyimmi konuştuğu zaman sert konuşuyor hani müdür zaten ama ben kötü hissettim
Eh otorite kurması gerekiyor müdür çünkü sende hoslandiysan Sorun yok aranızda çok fazla yaş yokmuş çalışanlara sorup bilgi alabilirsin müdür hakkında gizemli yapısı cozulur
ama bişeyler var diyosun dimi sende bişeyler olduğunu fark ettin
Sadece ben değil yazdığını okuyanlar da aynı kanaatte , ben öyle yeni bir mekana gitsem bana aynı şekilde davransa senin düşündüğünü düşünür dikkatimi çekerdi , ne deyim Allah kolaylık versin
allah kolaylık versin neden dedin ya😀kötü anlamda mı dedin 😂
İyi anlamda söyledim belirsiz durum oldugu için sen işine odaklan sadece su akar yolunu bulur
teşekkür ederim beni dinlediğiniz için🙏🏻🙏🏻
Önemli değil
Sen bakmamaya calıs göze batarsın böyle demekki yeni gelenlere özel bir ilgiyle yaklasmıyorlar
Hayır adam mesafeli ne gerek var
Anlamsız
Seni sevmemiştr