Diğer Uyumayan var mı ne yapıyorsunuz bu saatte? BilirObeni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sen gel de picaklayan sen ol sevgilini gozaltina alırım gemen Güncellemeler+1 yıl Karıştı ortalık :) Uyumayan var mı ne yapıyorsunuz bu saatte? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Öylesine_biri_işte_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Uykum var ama uyuyamıyorum sjdbwksbsdjabwkdn 1 1 Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Benimde uykum var ama uyumamam lazım :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boş boş KS ye bakıyorum. Kaliteli bi soru çıkar mı diye ama herkes uyumuş gibi soru falan yok 1 85 Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Bende dolaşıyorum da kimse yok :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baksana buraya bile sadece ben yorum yapmışım çok sıkıcı Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Basbasa kaldik:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur bakalım belki gelirler djdj Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Ben yetmiyor muyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmiş bak Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Geldim geldim skdvjwhdnddb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jdjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoş geldin Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Hoşbuldum skdbwksn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neden uyumadin dhdn Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Uyuyamıyorum dün 9da uyudum Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Sen niye uyumuyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende uyuyordum annemin şekeri düşmüş ona kalktım uykum kaçtı Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soran uyudu djjd Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Dvajsvwidjwjsjwj benimde sevgilim aynı böyle * konuşuyoruz bi anda gidiyo ertesi sabahda mesaj atıyo ya uyuyakalmisim diye * tam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahhaha bi tanıdık vardı. Kız çocukla sürekli telefonda konusuyordu. Çocuk uyuyordu artik. Kız da onun horlamasini dinliyodu o geldi aklıma dhdh Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Çalışıyorum ya bu saatte ne uyuması Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Hwdisbsusbsjsb valla çok zor bi durum bir anda yazmayı falan bırakıyo kalp krizi geçirdiğini duşünmüştum ilk basta simdi alıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahha yazismayin araşın horlamasini dinle sende djjdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne çalışması asil soran sjsn Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Nasıl yorulmussa gerçi insan sevdiğiyle konuşurken uyur mu yaa Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Dbsibaiwbseisjwjn en azından ne geçirdiğini anlarım skdnwisn Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Polisim gece nöbetleri :) gizli yorumcu :) Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Nerede çalışıyon kız (erkek birine kız demem disinda bi sıkıntı yok) Yorumla BilirObeni34 +1 yıl İstanbul da kız :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee kolay gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of İstanbul karışıktır simdi Allah yardımcın olsun Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Gizemli yorumcu teşekkür ederim Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Aynen yoğun oluyoruz bazen sizler nerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli djjd Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Ben İstanbul'da yasiyorum kebdwisjwosbs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basbasa kaldik ben yetmiyor muyum deyince kötü düşünmüştüm hakkında shs Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl He ya bari bi de yani uykum gel bay bay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye kizz Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Yok yok kötü düşünme gizli bayan Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Uyuma ya daha yeni başladık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse bende kaçayım iyi nöbetler Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Oooo bu kadarcik mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen snsj sende çalış Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Kız ben buradayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani gidiyordun Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Hemen kaçıyorsunuz yaa Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Gizli bayan sjsjwjshwhshwhssbse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli değil gizemli bayan shjs Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Bi karar ver gizli mi gizemli mi:) gizemi açalım artikc Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Bir daha oku o yorumumu Allah askina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dnjsjs gizli jsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilir o beni, peynirciye niye cevap yazmadin sjsj Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Bi konu bulun bari konuşalım Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Olm bişe dicem şimdi sen nöbettesin ya ya biri sen fark etemeden gelse bicaklasa seni ne telefonla ugrasiyon Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Sokağın ortasında tek başıma oturuyorum zaten gelin picaklayin diye, 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah arka sokaklar mi bu djsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olay yerine yakınsın yani djsn Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Peynir inin yazdığını anlamadım ki:) Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Ensbsiwisbwisbsej geliyorum seni bicaklamaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyumuyomus iste shhs Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Aynen yakınım merkez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahhahahah bu güncelleme ne djdjjd Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Hadi gel picakla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilir o beni kolay gelsin kardeş hayırlı işler yolundasin yine Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Geliyorum babaannemin mutfak bicagiyla Yorumla BilirObeni34 +1 yıl O nasıl oldu ya öyle güncelleme mi olur yorum güncelleme oldu :) Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Gizemli bayan sende yoldan çıkma gel doğru yola :) Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Yanlız ben 7 yasindayken kareteye gitmiştim ona göre ejsbzsjbs Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Gel gel döner bıçağı ya da kör bırak al Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Ooo korkarım ozaman Bi yerimi kırarsan meslekten olurum Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Tm geliyorum bi çay kahvede iceriz sjsbsjsbsis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjsjsjs ben çıkayım sjjs Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Tamam gel gizemli sen nereye cikiyosn Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Gidiyon mu gizemli bayan Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Öylesine biri geliyon mu çayı demleyeyim Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Evet yani ona göre davran beyaz kuşakta kalmiştim ama benim ruhum siyah kuşak Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Korktum şimdi Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Yok çay sevmem kahve yap shdbwjdbwjsb Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Yani korkucaksın tabi Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Kahve nasıl olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ssjsjs bölmeyeyim dedim sjjsjsj Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Orta şekerli sisvsjzb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size iyi sohbetler oylesine biri nin yorumunun altina geçin ya da özele snsn Yorumla BilirObeni34 +1 yıl Hangi kahve içersiniz Türk kahvesi dibek Osmanlı vs Yorumla _Öylesine_biri_işte_ +1 yıl Türk kahvesi olsn ay muhabbetimize bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uykum var ama uyuyamıyorum sjdbwksbsdjabwkdn
Benimde uykum var ama uyumamam lazım :)
Boş boş KS ye bakıyorum. Kaliteli bi soru çıkar mı diye ama herkes uyumuş gibi soru falan yok
Bende dolaşıyorum da kimse yok :)
Baksana buraya bile sadece ben yorum yapmışım çok sıkıcı
Basbasa kaldik:)
Dur bakalım belki gelirler djdj
Ben yetmiyor muyum
Gelmiş bak
Geldim geldim skdvjwhdnddb
Jdjdj
hoş geldin
Hoşbuldum skdbwksn
Sen neden uyumadin dhdn
Uyuyamıyorum dün 9da uyudum
Sen niye uyumuyosun
Bende uyuyordum annemin şekeri düşmüş ona kalktım uykum kaçtı
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🌸
Soran uyudu djjd
Dvajsvwidjwjsjwj benimde sevgilim aynı böyle * konuşuyoruz bi anda gidiyo ertesi sabahda mesaj atıyo ya uyuyakalmisim diye * tam
Ahhaha bi tanıdık vardı. Kız çocukla sürekli telefonda konusuyordu. Çocuk uyuyordu artik. Kız da onun horlamasini dinliyodu o geldi aklıma dhdh
Çalışıyorum ya bu saatte ne uyuması
Hwdisbsusbsjsb valla çok zor bi durum bir anda yazmayı falan bırakıyo kalp krizi geçirdiğini duşünmüştum ilk basta simdi alıştım
Hahahha yazismayin araşın horlamasini dinle sende djjdjs
Ne çalışması asil soran sjsn
Nasıl yorulmussa gerçi insan sevdiğiyle konuşurken uyur mu yaa
Dbsibaiwbseisjwjn en azından ne geçirdiğini anlarım skdnwisn
Polisim gece nöbetleri :) gizli yorumcu :)
Nerede çalışıyon kız (erkek birine kız demem disinda bi sıkıntı yok)
İstanbul da kız :)
Hee kolay gelsin
Of İstanbul karışıktır simdi Allah yardımcın olsun
Gizemli yorumcu teşekkür ederim
Aynen yoğun oluyoruz bazen sizler nerden
Gizli djjd
Ben İstanbul'da yasiyorum kebdwisjwosbs
Basbasa kaldik ben yetmiyor muyum deyince kötü düşünmüştüm hakkında shs
He ya bari bi de yani uykum gel bay bay
Nereye kizz
Yok yok kötü düşünme gizli bayan
Uyuma ya daha yeni başladık
Neyse bende kaçayım iyi nöbetler
Oooo bu kadarcik mi
Aynen snsj sende çalış
Kız ben buradayım
Hani gidiyordun
Hemen kaçıyorsunuz yaa
Gizli bayan sjsjwjshwhshwhssbse
Gizli değil gizemli bayan shjs
Bi karar ver gizli mi gizemli mi:) gizemi açalım artikc
Bir daha oku o yorumumu Allah askina
Dnjsjs gizli jsjs
Bilir o beni, peynirciye niye cevap yazmadin sjsj
Bi konu bulun bari konuşalım
Olm bişe dicem şimdi sen nöbettesin ya ya biri sen fark etemeden gelse bicaklasa seni ne telefonla ugrasiyon
Sokağın ortasında tek başıma oturuyorum zaten gelin picaklayin diye, 🤣🤣🤣
Hahahah arka sokaklar mi bu djsj
Olay yerine yakınsın yani djsn
Peynir inin yazdığını anlamadım ki:)
Ensbsiwisbwisbsej geliyorum seni bicaklamaya
Uyumuyomus iste shhs
Aynen yakınım merkez
Sjjsj
Ahhahahah bu güncelleme ne djdjjd
Hadi gel picakla
Bilir o beni kolay gelsin kardeş hayırlı işler yolundasin yine
Geliyorum babaannemin mutfak bicagiyla
O nasıl oldu ya öyle güncelleme mi olur yorum güncelleme oldu :)
Gizemli bayan sende yoldan çıkma gel doğru yola :)
Yanlız ben 7 yasindayken kareteye gitmiştim ona göre ejsbzsjbs
Gel gel döner bıçağı ya da kör bırak al
Ooo korkarım ozaman Bi yerimi kırarsan meslekten olurum
Tm geliyorum bi çay kahvede iceriz sjsbsjsbsis
Sjsjsjs ben çıkayım sjjs
Tamam gel gizemli sen nereye cikiyosn
Gidiyon mu gizemli bayan
Öylesine biri geliyon mu çayı demleyeyim
Evet yani ona göre davran beyaz kuşakta kalmiştim ama benim ruhum siyah kuşak
Korktum şimdi
Yok çay sevmem kahve yap shdbwjdbwjsb
Yani korkucaksın tabi