Aile & Toplum Bu saatte uyumayanlar neler yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Biraz burada takıldım simdi de günün son sigarasını iciyorum sonra uyuyacagım sizzz Güncellemeler+1 yıl Herkese iyi gecelerrrr💫🐥 Bu saatte uyumayanlar neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Götüme 5500 tl kaçtı onun acısına viski içiyorum 🥹🥹 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok geçmiş olsun bi de soğuk su iç Yorumla şahinn1 +1 yıl Su fayda etmez anca viski 50 lik bitmek üzere zaten 🤬 Yorumla
muratyalçın55 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Sigaramı bitiremedim :) yağmur yağıyor ve toprak deniz kokusu. Fırsatı kaçırmak istemedim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aaa nerde yaşıyorsun Yorumla muratyalçın55 +1 yıl İzmir alsancak Yorumla muratyalçın55 +1 yıl Senin bulunduğun yerde yağmur var mı:) Yorumla Soran +1 yıl Evet yaz gelmedi hâlâ 😅 Antalya Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yarın arkadaşlarımın mezuniyeti var onlara Dj olarak performans vericem playlistlere bakıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vayy kolay gelsinnn Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Teşekkürlerr 🙌🏻💯 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sigara şarkı KS 3 lemesi uykum pek yok zaman öldürüyorum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı bende öyleyim şu an shahshsjs Yorumla 97Kerim97 +1 yıl Gece sarıyor bakma troll sorular yok olsa acayip keyif veriyor Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum🙃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yan odada babam annesi s**yor bende sesleni dinliyorum uykum kaçtı 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Kız kötü bir durum valla tak kulaklığı uyu ben dinlemek istemezdim şahsen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulaklığım vestiyerde kaldı o yüzden mecbur Yorumla Soran +1 yıl :((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşırı utanç verici ama komik de 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef HAGAHAHAHAHHA Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Laalzlsösşaözla Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Zaten gece geç yattım, uyuyamadım. Şimdide aniden uyandım, sebebini ben de bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Libidom aşırı derecede yüksek 7 9 Yorumla Soran +1 yıl Asko gizliden çıksan 262637 tane erkek düşer simdi söndüreyim mi diye shahahshsgags Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden gizliyim 😹😋😄 Yorumla Xjaguar +1 yıl Benim de öyle al benden de o kadar Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Whshshs biz gizliden devam ya anca böyle kaçış var bunlardan hahzhshdbd Yorumla Xjaguar +1 yıl Kaçmak çözüm mü ya :) kacacagina yap kurtul :p Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣ne kadar güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Xjaguar şu an tek elle yaziyorum kimseye ihtiyacım yok 😹 Yorumla Xjaguar +1 yıl Hmm olabilir kimsenin kimseye ihtiyacı yok ama mesele zaten ihtiyaç değil bazan daha yoğun hissedebiliyorsun. Yorumla
semm_usa Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Uzanıyorum öyle boş boş sen napıyosun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı ya Yorumla semm_usa +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Takılıyorum öyle sen ne yapıyorsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Can sıkıntısı 😂 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Canın neden sıkılıyor peki? Yorumla
beyzawell Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yastıkla bakışıyorum 5 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi bakısmalar ahahahjsjdjd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hasta oldum uyku tutmadı oturuyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecmis olsunn Cevap sahibi +1 yıl Saol teşekkür
drhakannnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kahve içiyorum sen neler yapıyor sun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ayy hiç uyku tutmaz kahveden sonra 😂 Yorumla drhakannnnn +1 yıl Gayet güzel olur gerçekten... dene istersen Yorumla Soran +1 yıl Yok nen uykuya gidiyorum 😂 Yorumla drhakannnnn +1 yıl 🌹🌹🌹🥰 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. isten geldim duş alıp yatacağım 1 1 Yorumla Egekarayılan +1 yıl tatlı rüyalar Yorumla
Siyah_beyaz97 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 3 ay Ben sadece sigara içiyorum video video geziyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. eve yeni gitmiştim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Götüme 5500 tl kaçtı onun acısına viski içiyorum 🥹🥹
Ayy çok geçmiş olsun bi de soğuk su iç
Su fayda etmez anca viski 50 lik bitmek üzere zaten 🤬
Sigaramı bitiremedim :) yağmur yağıyor ve toprak deniz kokusu. Fırsatı kaçırmak istemedim
Aaa nerde yaşıyorsun
İzmir alsancak
Senin bulunduğun yerde yağmur var mı:)
Evet yaz gelmedi hâlâ 😅 Antalya
Yarın arkadaşlarımın mezuniyeti var onlara Dj olarak performans vericem playlistlere bakıyorum
Vayy kolay gelsinnn
Teşekkürlerr 🙌🏻💯
Sigara şarkı KS 3 lemesi uykum pek yok zaman öldürüyorum.
Aynı bende öyleyim şu an shahshsjs
Gece sarıyor bakma troll sorular yok olsa acayip keyif veriyor
Katılıyorum🙃
Yan odada babam annesi s**yor bende sesleni dinliyorum uykum kaçtı
Kız kötü bir durum valla tak kulaklığı uyu ben dinlemek istemezdim şahsen 😂
Kulaklığım vestiyerde kaldı o yüzden mecbur
:(((
Aşırı utanç verici ama komik de 🤭
Evet maalesef HAGAHAHAHAHHA
Laalzlsösşaözla
Zaten gece geç yattım, uyuyamadım. Şimdide aniden uyandım, sebebini ben de bilmiyorum.
Libidom aşırı derecede yüksek
Asko gizliden çıksan 262637 tane erkek düşer simdi söndüreyim mi diye shahahshsgags
O yüzden gizliyim 😹😋😄
Benim de öyle al benden de o kadar
😂😂😂😂😂😂
Whshshs biz gizliden devam ya anca böyle kaçış var bunlardan hahzhshdbd
Kaçmak çözüm mü ya :) kacacagina yap kurtul :p
🤣🤣🤣🤣ne kadar güzel
@Xjaguar şu an tek elle yaziyorum kimseye ihtiyacım yok 😹
Hmm olabilir kimsenin kimseye ihtiyacı yok ama mesele zaten ihtiyaç değil bazan daha yoğun hissedebiliyorsun.
Uzanıyorum öyle boş boş sen napıyosun
Bende aynı ya
Hangi şehirdesin
Takılıyorum öyle sen ne yapıyorsun
Can sıkıntısı 😂
Canın neden sıkılıyor peki?
Yastıkla bakışıyorum
İyi bakısmalar ahahahjsjdjd
Hasta oldum uyku tutmadı oturuyorum
Gecmis olsunn
Saol teşekkür
Aynı sekil camda sigara içiyorumm