Doların üzerinde ''In god we trust'' yazıyor yani ''Biz Allah'a güveniriz'' diye yazılıyor. Allah'ın isminin yazıldığı bir şeye zarar vermek de günah olacaktır.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doların üzerinde ''In god we trust'' yazıyor yani ''Biz Allah'a güveniriz'' diye yazılıyor. Allah'ın isminin yazıldığı bir şeye zarar vermek de günah olacaktır.

Günah olan tarafı bu değil. Allah'ın adı yazılı bir şey yakılamaz diye bir şey yok, kaldı ki Allah'ın adı yazmıyor. God yazıyor. Allah'ın 99 ismi arasında god diye bir isim olduğunu hatırlamıyorum. Sonuçta mal karşılığı olan bir para birimini yakıp kendi ülke ekonomine zarar veriyorsun. Günah olan tarafı burası
Allah'tan başka god yani tanrı yoktur. O halde buradaki ifade Allah'ı ifade eder.
Cevap
4Cevap
Yakmak saçma
Aynen kanka onlar Allah anlamında kullanıyor god kelimesini biz nasıl bunu gözden kaçırmışız ya tüh be
Onlar ne anlamda kullanırsa kullansın tek tanrı olduğu için o da Allah'tır.
Beyinsiz yaratık icin bu gibi şeyler yalnızca sapıkça gosteristir.. Sarıklı şeytan kopeklerinde zaten beyinyok.
Ne alakası var? O yazıyı paraya basarken, O parayı cebinde taşırken günah değil ama yakınca mı günah yani?
Allah olsa Allah yazardı God yazıyor yani tanrı demek :)
God zaten tanrı demek. Allah'tan başka tanrı yoktur.
Allah tanrının belasını versin
Tek tanrı zaten Allah'tır.
Monoteistlere göre tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?