Böyle soru sorulmadı sanırım alalım cevapları 😀
Fikrim, İslam'a göre yerinin cennet olmadığı kesin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle soru sorulmadı sanırım alalım cevapları 😀
Fikrim, İslam'a göre yerinin cennet olmadığı kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah oldunuz başımıza şimdi de. Ona da karar verin bruh.
Dedi dinden bi haber, detayı okursan ben Kur'an'a göre dedim apaçık ayetlere göre yorumladım kafama göre değil cahilovic
Tamam.
Kanıt istersen birkaç tane atim, tabii ayetleri başka şeylere yorumlamayacaksan. Dediğim gibi anlaşılır ve net, okuyan da okumayanda anlar.
Başka şeylere yorumlamama şartı neden koyuldu anlamadım ama aynı şeylere inanmıyoruz. O yüzden bu konuda tartışmayacağım. Henüz hoşgörü ile tartışan bir Müslüman ile karşılaşmadım. İyi günler.
Ya o hoşgörüyü göstermeyenler müslüman değilse... Bak bazı ayetler vardır birçok anlam çıkar ve o anlamları okuyan anlamayabilir ama bazıları var ki nettir, herkes anlar misal
Her kim Allah’ın indirdikleriyle hükmetmezse onlar kâfirlerin ta kendileridir. (5/Mâide, 44)
Damacanaya hallenen, 3 yaşındaki çocuğu istismar edenler varken değerlendirmeye bile almazlar Atamın, bu da benim fikrim. 😃😃
Senin fikrinin ne önemi var, 3 yaşındaki çocuklara hallenenler İslam'a göre idam edilmesi lazım ama laiklik onları hapiste yaşatıyor bu yüzden fikrini sorgulamayalım.
Keza Afganistan'da Taliban çocuk istismarcılarını, uyuşturucu üretici ve satıcılarını, tecavüzcüleri ve katilleri meydanlarda idam ediyor ama laik Türkiye de hepsi hapiste bizim rızkımızdan besleniyorlar.
Soru sordun fikrimi söyledim.
Bir kereden bir şey olmaz diyenler de görevde kaldı. Laiklik mi görevde bıraktı onları?
Evet laiklik bıraktı, ülke ne ile yönetiliyor Allah aşkına
A haber izlemeyi bırak kardeşim. Sayın cumhurbaşkanı depreme yardım edin talimatı vermeden adım atmazlarken buna neden el atmaz?
Cumhurbaşkanı da laik, diyanette, tarikatlar da, imamlar da, hakimler de laik. Seni camii imamından ayıran hiçbir farkın yok.
O zaman senin eve hırsızlığa gelseler "hırsız da laik" diye her şeyi vereceksin? Bu kafayla devam et. Aman sakın bozma.
Yahu ne alaka, benim o hırsızı öldürmem bile haktır ama laik ülkede öldürürsen hapiste yatma olasılığın çok yüksek. İslam sana savunma hakkı veriyor ama laiklik karışma diyor
Aa laiklik herkes laik hiç bir yapma demiyor mu?
Ateş düştüğü yeri yakar, o laik hakimler suçluları serbest bırakıyor ve sizin desteklediğinizde budur. Hem destekleyip hem nasıl adaletsiz diyebiliyorsunuz
İslam'a göre kimin cennette kimin cehennemde olduğuna sadece Allah karar verir.
Evet ama Allah Kuran'da kimin cennete kimin cehheneme gideceğini de belirtir dimi, tabii okuduysan
Sen sanırım insanlar hakkında bilip bilmeden konuşmayı çok seviyorsun. İmanın kimde olduğunu Allah'tan başkası bilemez. Şirke girme daha fazla. Defol.
Bak imanı eylemler belirler, niye bu kadar öfkelendin? İnsanın sadece duası namazı onu cennete götürmez, affedilen günahlar var affedilmeyen günahlar var bunlar Kur'an da açıkça belirtiliyor. Ayet atim mi, tabii ayetlere iman ediyorsan
İmanı eylem belirliyorsa neden karşındaki kişi hakkında bilgin yokken yanlış düşünüyorsun? Bu da bir eylem değil mi?
Öfkelendim çünkü bilip bilmeden konuşuyorsun hakkımda. Aç Kur'an'ı tekrar oku bence.
Tabii okuduysan tabii ayete iman ediyorsan. Görüyoruz ki sadece okumakla da bitmiyor iş.
Bak sana bu eylemi anlatim, Namaz kılıyorsun orucunu tutuyorsun Kur'an okuyorsun tamamen imanlısın ama Kur'an da Allah kendisinin dışında kanun koyucuyu kabul etmiyor, destekleyenlere de cehennemi vaadediyor. Yani iman edip, Allah'ın kanunları dışında kanun koyanları desteklersen cehennemin kapısını açmış oluyorsun.
Sen de öyle.
Ben ne dil ne eylem olarak desteklemiyorum, oy kullananların vay haline
Hayatımda gördüğüm en saçma sorular listemde ilk üçü zorlar
Niye knk
islam yok cennet cehennem yok (bence) varsa da cennette eğer cehennemdeyse isyanım büyük yıkarım oraları gkhjhghjkhj
Olmadığını kanıtlar mısın 😀
sence böyle bişey mümkün mü
öldüğüm yerden görüntülü arama yapayım istersen jfhgdjgh
Hayır ben Kur'an-da ki bilim ile kanıtlarım, kurban kesmeye kadar 😀
Kalbimizde 😀 ölümden sonraki yaşama inanmayanlardanım
Neden, iyi insanla kötü insanın bedelini ödemeden yok olacağını düşünmek ne kadar mantıklı
Baya mantıklı
Yani sen hiçbir suça bulaşmadın, kendi halinde takılıyorsun diğer yandan adam insan öldürüyor, tecavüz ediyor hırsızlık yapıyor, sen kendinle bu adamı aynı kefeye mi koyuyorsun?
Önemli olan iyi bir insan olmak senin allahın insan öldürmesende hırsızlık yapmasanda elin karısına kızına tecavüz etmesende bir saç telin gözüküyor diye seni bilmem kaç milyon yıl ateşte yakıyor haberin var mı? Ben allaha inanmıyorum ama yinede iyi bir insan olmaya çalışıyorum her şey allah korkusundan değil menfaat değil insanlara yardım ederken bile kendine yazılacak sevabı düşünmeyenlerdenim ben
Erkeğe de bakma diyor, ilk kısıt erkeğe geldi. Senin konumun bir katilden farksız, çünkü katilin bir bedel ödemeyeceğini düşünüyorsun.
burada dünyada cezasını çeker bitti saçmalıklarla vakit harcayamam yazdıklarımı anlasaydın hak verirdim ama siz anlamakta zorluk çekiyorsunuz neyse iyi akşamlar
Hiç kanıt aradın mı ya da gösterildi mi sana ya da araştırdın mı ya da sırf saçının gözükmesini istediğin için hepsini red mı ediyorsun
berzahta olması lazım
İmkansız, şirkin yeri Berzah değil kendimizi kandırmayalım
berzaha kimlerin gittiğine bir bak istersen
Yahu cennetlikler berzahta, cehennemliklerin cehennemi kabirde başlıyor.