Diğer Yüzüğüm var içinde 50 cinim var ne düşünüyorsunuz? mephisto616 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yüzüğüm var ama yüzüğün ne olduğunu söylesem cildirirsiniz 50 cinim var şu an. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl Gönder gelsin Yüzüğüm var içinde 50 cinim var ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl İnananin * koyim 😂😂 1 19 Yorumla mephisto616 +1 yıl Gercek ak Yorumla bigboy188100 +1 yıl Sg😂😂 Yorumla mephisto616 +1 yıl İnan ak kendi * koyarsin Yorumla bigboy188100 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla mephisto616 +1 yıl Mal ak kendi * gülerek koydu ak mal ak şuna bak Yorumla bigboy188100 +1 yıl 😂😂hahahhaha Yorumla mephisto616 +1 yıl Mal ak aklını yitircek Yorumla mephisto616 +1 yıl Kendini skmxxe dostum bu delilik haberin olsun Yorumla bigboy188100 +1 yıl Yav he he aw😂😂 Yorumla mephisto616 +1 yıl İnandın mi peki yüzüğe Yorumla bigboy188100 +1 yıl Yoo cahiller inanır😂😂 ikitane bişey olumussun binlmeyen insanlara giydiriyosun ne konsutugundan haberin bile yok Yorumla mephisto616 +1 yıl Emin misin gerçekten var yüzüğüm. Yorumla bigboy188100 +1 yıl Napim aa Yorumla mephisto616 +1 yıl Hahaha inandın kendi * koydun hahahaa Yorumla bigboy188100 +1 yıl Yav sen hücrelerin ölmüş beyin 😂 Yorumla mephisto616 +1 yıl Mal ak hala hem kendi * koyuyor hemde utanmadan konuşuyor ak şuna bak Yorumla bigboy188100 +1 yıl Amip Yorumla mephisto616 +1 yıl Bunu kendine söyledin dostum haberin olsun Yorumla bigboy188100 +1 yıl 😂😂😂 yav hehe Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana da boyle bir kafa lazim ya 0 2 Yorumla mephisto616 +1 yıl İnandın mi kanka ilim bu Yorumla mephisto616 +1 yıl İlim bu ilim kanka anlıyor musun Yorumla
Sbl00 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Gerçek mi bu arada korkutucu yani 0 6 Yorumla mephisto616 +1 yıl Neden korkutucu ilim bu Yorumla Sbl00 +1 yıl Bilmiyorum ben çok korkarım Yorumla mephisto616 +1 yıl boş ver o zaman yat uyu yarın sabah güneşlik kahve içersin. Yorumla Sbl00 +1 yıl Kahve sevmem Yorumla mephisto616 +1 yıl Tamam çay iç o zaman kanka seni rahatlamaya çalıştım korkuyorum dedin ya. Yorumla Sbl00 +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
KutupPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. geçmiş olsun 0 1 Yorumla mephisto616 +1 yıl İlim bu kanka Yorumla
lucelia Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl anlamadim 0 5 Yorumla mephisto616 +1 yıl Neyi yüzük var içinde cinler var neyi anlamadın Yorumla lucelia +1 yıl yzuugun icinde nasi cin var aw Yorumla mephisto616 +1 yıl Yüzük ak işte Yorumla KutupPrensesi +1 yıl Alaaddin'in sihirli lambası gibi düşün :D Yorumla lucelia +1 yıl heee Yorumla
Nes2mvarhayatta5 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 +1 yıl Ne diyon mk 0 7 Yorumla mephisto616 +1 yıl Mal ak Türkçe yazdım anlamamış. Yorumla Nes2mvarhayatta5 +1 yıl Anana cekmisim oc Yorumla mephisto616 +1 yıl Mal ak kendi anasına neler diyor kizlar soruyorda ak Yorumla Nes2mvarhayatta5 +1 yıl Turkcesi git ocun yazik Yorumla mephisto616 +1 yıl Mal ak hala anlamıyor Yorumla Nes2mvarhayatta5 +1 yıl Kes yav gercekte cin gorsen altina sicarsin Yorumla mephisto616 +1 yıl Yapcak bişey yok abim Yorumla
SevgidirGeride Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl yüzük var demek 0 1 Yorumla mephisto616 +1 yıl Hemde ne yüzük dostum ne yüzük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnananin * koyim 😂😂
Gercek ak
Sg😂😂
İnan ak kendi * koyarsin
😂😂😂
Mal ak kendi * gülerek koydu ak mal ak şuna bak
😂😂hahahhaha
Mal ak aklını yitircek
Kendini skmxxe dostum bu delilik haberin olsun
Yav he he aw😂😂
İnandın mi peki yüzüğe
Yoo cahiller inanır😂😂 ikitane bişey olumussun binlmeyen insanlara giydiriyosun ne konsutugundan haberin bile yok
Emin misin gerçekten var yüzüğüm.
Napim aa
Hahaha inandın kendi * koydun hahahaa
Yav sen hücrelerin ölmüş beyin 😂
Mal ak hala hem kendi * koyuyor hemde utanmadan konuşuyor ak şuna bak
Amip
Bunu kendine söyledin dostum haberin olsun
😂😂😂 yav hehe
Bana da boyle bir kafa lazim ya
İnandın mi kanka ilim bu
İlim bu ilim kanka anlıyor musun
Gerçek mi bu arada korkutucu yani
Neden korkutucu ilim bu
Bilmiyorum ben çok korkarım
boş ver o zaman yat uyu yarın sabah güneşlik kahve içersin.
Kahve sevmem
Tamam çay iç o zaman kanka seni rahatlamaya çalıştım korkuyorum dedin ya.
Tamam teşekkür ederim
geçmiş olsun
İlim bu kanka
anlamadim
Neyi yüzük var içinde cinler var neyi anlamadın
yzuugun icinde nasi cin var aw
Yüzük ak işte
Alaaddin'in sihirli lambası gibi düşün :D
heee
Ne diyon mk
Mal ak Türkçe yazdım anlamamış.
Anana cekmisim oc