Babam bana aylık 3 bin tl verdi bir haftada bitti sonraki bir hafta 0 tlyle çok bunalarak bekledim bugün 1500 tl atmış Allah’a şükür, de almayı istediğim güneş kreminin yanında nemlendirici bir tl kampanyası olmuştu onu aldım 250 tl. Saçımı kuvars pembesi yapmak istiyordum boyaya gitti 150 tl 50 tl de istediğim glossu aldım 100 tl bimden alışveriş yaptım 80 tl de döner aldım çünkü 10 gündür param 0 olduğu için yemek bekliyordum ve sonuç 850 tlm kaldı 😃 ben anladım ki bana en az günde bin tl yeter
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Simariklik yapıp saçma şeyler harcamak yerin düzgün şeyler de alabilirsin
Oku bi neler aldığımı düzgün şeyler aldım zaten
Peki pardon
500 lira her gün harcamak fazla ama durumun iyise bir şey diyemem
Ben Şeyma subaşı gibi yaşamak istiyorum ya
kaç yaşındasın
23
seyma buraya acun sayesinde geldi seyma subası gibi yaşaman durumun yoksa imkansız
o yüzden 23 yaşındasın daha okulun varsa dersini çalış kafana onları yorma değmez
E tamam bana da çıkar bi zengin koca çok çekiciyim çünkü
sen bilirsin o güzel yol değil
Metres olmak tabiki güzel yol değil artık kimsenin metresi olmasın inşallah ve kimse başkasıyla evliyken zina ettiği kadınla devam etmesin artık inşallah hak yenmesin
onu demek istemedim ki zengin koca dedin zengin koca için güzel olmak yetmiyor bir zengin ailenin kızı olman gerekiyor evlenebilmek için güzellik yetseydi insanlara herkes zenginlerle evlenirdi sana tek tavsiyem önce kendi mesleğini eline alıp kendi paranı kazanman sonra evlenmek istiyorsan evlenirsin
Herkes güzel değil yalnız güzel kız yüzde 1
herkes kendini güzel görür insanın gözünde güzelliğin yüzden kaçta önmeli olan bu evde prenses diyorlarsa sana güzel görürsün kendini
Yo evde övmezler ki beni ama insanlar bu kız gerçek mi diyor ve renkli gözlü kızlar önde
Ayrıca zengin erkek zengin kızını napsın ya hiç havalı gelmez fazla erkeksi gelir
bu kız gerçek mi diyorlarsa renkli gözlüysen çoktan zengin koca almıştı seni yeme beni yaşın 23 24ten sonra evde kalırsın iyi çalış
İşte sen de dedim zengin adam zengin kızdan etkilenmez güzel kız alır ben kapalıyım o yüzden herkes fark etmiyor beni
bence bahaneler sunma kendin bilirsin
Bahane değil ki zaten zengin çevrem yok
Nerde yiyorsun bu parayı
Ben o kadar para almıyorum ki ve günlük 500 tl çok değil Euro 28 tl oldu
🤣 nerde yaşıyorsum
Ne alaka? Ben olması gerekeni yazdım günlük 500 tl bile almıyorum maalesef
Peki sana peki
Sen mal mısın?