İhtiyacının ne olduğuna. Karşılaştığın ürün.. mal ve hizmete göre göreceli bir cevabı olabikecek bir soru bu. Neyle kadsilastiracagiz mesela. Gunluk kazancinmi bu? Aileden çalışmadan hergun aldığınmi?
Aylık gelirim asgari ucretse acır.. düşünürüm tabiki. Ama 50 bin aylim gelirim varsa acımam. Soruyu yanlış sormusum. Konumum bu.. öğrenci.. çalışan... Mesleğim bu. Gelirim bu. Bir kalem ürüne.. mal ya da hizmete 500 TL. harcamak size göre cokmu. Azmi diye sormalisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İhtiyacının ne olduğuna. Karşılaştığın ürün.. mal ve hizmete göre göreceli bir cevabı olabikecek bir soru bu. Neyle kadsilastiracagiz mesela. Gunluk kazancinmi bu? Aileden çalışmadan hergun aldığınmi?
Aylık gelirim asgari ucretse acır.. düşünürüm tabiki. Ama 50 bin aylim gelirim varsa acımam. Soruyu yanlış sormusum. Konumum bu.. öğrenci.. çalışan... Mesleğim bu. Gelirim bu. Bir kalem ürüne.. mal ya da hizmete 500 TL. harcamak size göre cokmu. Azmi diye sormalisin.
Evet oyle duruma gore degisir
Kanka neye göre kime göre ona bakmak lazım mesela ayakkabı için az tişört için bi tık fazla
Dambil alicam 22 kg
Bende almıştım zamanın da 44 kilo set bence güzel faydalı bişeye gidecek paran
Evet bencede 1 haftadir aeiyorum istedigim gibi dumbell 2. el buldum bakalim pek kullanilmamis
Kum doluysa plakalar dikkat et patlak olmasın
Beton bu galiba
Ne betonu ya 😂
Kaplama beton oyle bir seydir umarim kum cikmaz
İlanı göndersene
Gonderim
Olur
https://hizliresim.com/lieroi8
https://hizliresim.com/mmnai3s
İlk fotoda ki kum 2. foto demir
Nerden anladin
Of ya kum muymus ilan sahibine soruyorum bilmiyorum diyo
Plakalar büyükse kum ve ayrıca tapa olur üstünde
Tapa ne
Ben 1.5kg 2 kg ve 5 kg olsun ki
Kendim 2 kg 3kg 5 kg 8 kg 10 kg olusturabilim bu attiklarimla olur demi
Tapa dediğim kapak yani kaç tane kaç kilo plaka var sordun mu
Gorseldekiler iste
12 tane
Kaçar kiloluk onlara bakmak lazım kanka
1 kg 1.5 kg 2.5 kg iste hepsinden 4 tane
Aynen çoğu istediğin kiloyu ayarlarsın ama çok sert çalışıp sakatlanma özellikle bacak kalça çalıştığın günler
Dedigim gibi kilolar ayarlanir demi alim mi sence bunu cok kararsizim 1 haftadir ariyorum😅
Ben tum vucur calusucam 3 gun diger gunler kaediyo karin videosu yapicam benim sikayetim göbek ve kol
Yani dikkatli kullan sağa sola atma işini görür diyette yaparsan diğer yaza kadar süper olur
az bugun gratise girdim 500 tl sadece 4 parça şeye gitti
Gecen bende watssonsa girdim 450 mi ne odedim cidden bi boka yaramiyo 500 tl
Artık bi değeri yok gibi bu miktarların. Dışarda iki kişi yemek yesen bin lira hesap geliyor zaten.
çok borcum var o yüzden daha çok harcıyorum 500 tl çorba parası :D
Aglicaaam ne zaman 500 tl corba parasi oldu 😪
Karnını doyururup bide tatlı yiyebilirsin işte
Aynenn
Bende 385 bin var pardon 384 bin kaldı bugün
😅
Cerez parasi bile degil
Dogru
2 kişilik yemek parası
Oyle valla
Ne için olduğuna bağlı ama şu dönem çok çok az
Degisiho yani ne olduguna gore ben dumbel seti alicam da onun uzerinden sordum ama genel de sordum 😅
Kaç kiloluk dambıl 500 lira?
22 kg
2. el bide ama istedigim gibi tam 1.5 kg 2kg falam var genelde 5 kg basliyo ben onlari sevmiyorum
500 o kiloya göre fazla bence. Dolgu olmasın bir de plaka ise çapı 2,54 olsun 3 olanlar var onlara sonra ağırlık takamazsın geliştirmek istersen
Ya bulamiyorum yook nerden alicam
Benim dediklerim zaten pahalı baya krom kaplama oluyorlar döküm yani. eğer o fiyata döküm bulduysan al
Krom kaplama herhalde bunlar ic capi 28 mm is
Tamam o zaman alınır. Sonra plaka alır devam edersin.
Ay tam emin olamadim size fotosunu atsam bide siz baksaniz olur mu😅
Attim fotosunu
500 tl gunu cıkaramam ben
Evet disarida bi aksam yemegi yesek standart zaten 1000 tl tutar 2 3 kisiljk
evet onun ıcın 500 1000 para degil
Çok az
Kağıt parcasityemekbyesen biter o
Evet
Hayat uçuyor gidiyor bizde arkasından bakıyoruz iste
He valla ne zaman ölüp gidicegimiz belli degil ama surekli bazi sartlar icinde yasamak zorunda gibiyiz
Aynen öyle hayat çok hızlı ilerlemeye başladı önünü alamıyoruz ayak uydurmaya çalışırken de daha çok yaşlanıyoruz
Bazı şeyler için az bazı şeyler için cok
çok az
çok az
Bu ne parası
Para iste dumbell alicam set 500 tl onun uzerinden sordum😅
Bende veririm sana
Hayirdir?
İstersen tabii
Insanlardwn para dilenmiyorum istemez
@Elisa62829 bu paranin karsiligi ne sekilde alir belli
çok az çok
Eveet
tabi benim dediğim parası olan biri için az olmayan yetinmekten başka şey yapamaz ama bana çok küçük bi rakam geldi
Ne için
Genel
Yetmez
Çok az
Nesi cok
Az tabiki
Dambil alicam 500 tl karar veremedim😅
500 tl eşittir 50 tl
Evet yeni paramiz bu