orada zorla tutulan kadınlar olduğunu bile bile niye izin veriyorlar bu doğrumu
Devlet kadın satıcılarına izin mi veriyor
Örnek genel. ve satılsa bir kız polise haber verse kurtarıyor mu polis
E yerine nokta koydum
orada zorla tutulan kadınlar olduğunu bile bile niye izin veriyorlar bu doğrumu
Devlet kadın satıcılarına izin mi veriyor
Örnek genel. ve satılsa bir kız polise haber verse kurtarıyor mu polis
E yerine nokta koydum
çok safsın
ben de senin gibi orada zorla çalıştıklarını düşünüyordum
sonra p. no yıldızı olmak isteyen kızları görünce dedim bu dünya harbi den yaşanmaz
Cevap
9Cevap
Bunalara mi. kafani taktin? o kadınların bir suçu yok ama oraya giden güzel kardeşim sormak lazim.. polise gelince onluk bir sorun yok görevini yapiyor. okadar sapik varki hem kandini koruyor hem aranani aliyor
Polis niye bekliyor işte bu bir suç olmalı beden pazarlamanın eskideki kölelikten ne farkı var
Ya tabiki doğru değil bu ama oraya giden adanlarin saglik durumu pisikolojisi iyi değil. Suçlu insanlarin ugrak yerleri.. kadini koruyor lar. beden ticareti tabiki suç değil. orada hic bir kadin mecburi turulmaz bu dunyanin her yerinde var.
Kimse kimseyi zorla bir yerde tutamaz yavrum, fazla yeşilçam filmi izleme
Gerçekten mi şimdi bir kitap okudum oda çok etkiledi piskolojim bozuldu
Gönül rızasıyla kimse yapmaz diye düşünebilirsiniz ama bence ordakiler gönül rızası ile çalışıyor maalesef
O eski türk filmlerinden kalma bı önyargı zorla tutulmuyorlar meslekleri bu olaylı bı iş olduğu içinde polis kontrol ediyor
Orada hiçbir kadın zorunlu olarak tutulmuyor. Normal çalisan olarak düşün oradakileri. Aylık maaşları var düzenli olarak. Polisler de oluşabilecek herhangi bir taşkınlık vs. Olaylar için bekler. Biliyorsun bizim milletin erkeklerini zaten.
Başpezevenk işte 😁🤣
yasadışı diye biliyorum.
hıc gıtmedım fıkrım yok
Sen nerden biliyorsun bunu
Eski yeşilçam filminde genel e depolis bekliyordu birde sonra İnterneten bir erkek demişti
Yok canım onlar dram için yapılmış adı üstünde film bu zamanda zorla yapacak biri yoktur
Ama bir erkekte demişti önünde polis bekliyormuş
Kandırmış seni
Vergiye tabir orası
Ama kadınlar istemiyor zorla tutuluyorlar
Eminmisin
Kitaplar ve dizilerde öyle
Onlar yasadışı genelevler. Herkese genelev ruhsatı vermiyorlar ruhsatlı yerde zorla çalıştırma yok belirli periyotlarda sağlık muayenesi var. Kapıda polis durur sapiklardan korumak icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?