AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sence Peygamber Efendimiz s. a. v in söylediği bir hadis i şerife söze karşı gelmek günah mıdır ?
Evet
peki o zaman Peygamber Efendimiz s. a. v bir hadis i şerifinde ; sakın ölmeyi dilemeyin istemeyin diyor . ölüm size gelmeden önce ölmek istemeyin ölmek için de dua etmeyin
çünkü müslüman ölürse bütün her şey kapanır eğer yaşarsa iyilikleri devam eder buyuruyor . iyi geceler
🙂🙂
👍
bizi ne uğraştırıyon 1 litre çişini yap bidona toprağa göm 1 ay sonra çıkar iç garanti ölürsün
Niye noluyo sidiğe öyle
Risin kadar zehirli oluyor ama daha kısa sürede öldürüyor
Cevrenden birimi denedi
evet arkadaşım
Allah rahmet eylesin
allahı yedim
Anlamadım ne diyosun
allahı yedim diyom işte
Tövbe yarabbim ataistmisin nesin Tövbe et deme böyle seyler
arapmısın?
Arap degilim Müslümanım
tm aynı şey
Sen nesin
Modern
Ateist mi
tanrıya inanıyorum
hristiyanda değilim sadece yaratıcıya inanıyorum
Allaha inaniyosun yani. dogrumu
allah kimla hayır
Seni allah yaratmadigiysa kim yarattı
kimse
Yaratıcı yarattı
Yaratici diye inandigin kim
Onu sadece ölünce öğrenirim bu dünyadaki tüm dinler namını hatırlanmasını isteyen insanlardan ibaret
Kurani kerim var ayetler var gece gündüzü düşün ölümü düşün yeni insanlar doğuyor ölüyor biraz düşün soru işaretlerini atacaksın
:D:D:D lan olm beni konuşturma şimdi kuranın yalan olduğu %100 kanıtlandı zaten evrim teorisi orta çağda kanıtlanmış bir şey ama sen 2023 yılında bile bilmiyorsun kuranın çıktığı zaman dünya güneşin değilde güneş dünyanın etrafında dönüyor diye biliniyordu ve kurandada güneş dünyanın etrafında dönüyor yazıyor kanıtı var
Vallahi şeytan vesvese veriyor sana bir yakının ölünce daha iyi anlarsın senin duana ihtiyacı olacak napcan bedduami edeceksin o yuzden senin allaha inanman lazım 3 gunluk dünya
yakınımın ölmediğini kim söyledi
O zmn nasil inanmak istiyorsn oyle yap
Bu kararı alırken ben yanmayı göze aldım
Son pişmanlık fayda etmez aynen
Seni buralara yönelten vesvesedir şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor
Geçmiş travma endişe korku kaygı bunlar vesvese Maneviyat yükselt Allah yaklaşarak biter yotupede mehmet yıldız vesvese video izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu
Gecmis kaygi değil halimden memnun degilim hayata tutunacak dalim yok
Var sen bittim dersin. O yettim der Allah var umudunu kaybetme imtihandayiz
😑😐
Caiz değil diye biliyorum. Dünya dertleri yüzünden.
Ne icin edersem caiz
Ölmek için etmeyeceksin. Hakkımda hayırlısı olsun de bence. Namaz kılıyor musun bilmiyorum ama bir duanın kabul olmasını istiyorsan (tabii caiz dua olacak) 5 vakit namazdan sonra her birinde etmeliymişsin.
Anladim
Bu arada bir psikiyatriste gidebilirsin. Bende de bipolar var hala tedavi oluyorum ama birazcık da olsa hissettiklerini anlayabiliyorum ama hayay yaşamaya değer. Kötü mü iyileştir. İnanmak yeterli. İnsanlar kötü mü? Yok et ki iyi insanlar çıksın ortaya.
Şöyle düşün bu Dünya da en fazla 100 bilemedin 120 sene acı çekersin. İntihar edersen sonsuza dek acı çekeceksin
Saol ama cok denedim tutunamadim hayata
Öyle bir şey yok. Hayat acı olabilir, mutsuz olabilirsin ama denemekten vazgeçemezsin. Bana göre hiçbir insan o kadar güçsüz değildir. Ölene kadar denemek, mücadele etmek lazım.
😐😑
Profesyonel destek al mutlaka
Napiyolar hapmi yaziyorlar
Evet. Duruma göre psikoterapi veriyor. Ve insanların dediği gibi uyutma felan yok.
Değil
Emin misin ediyim o zamn
Dua senin duan
Sebeb ne intihar etmenin
Kendim
Sebeb ğeki
Benim yüzümden
Ne oldu
Bunalımdayım depresyon
Ne oldu kii
Çok şey yıprattı beni