Cinlerin Aslı Bedeni Şöyledir Kardeşlerim :
1. Cinler Çok Hızlı Hareket Etmektedirler. İnsanOğlunun 1 Günlük Yolunu Onlar 1 Saatte Varmaktadırlar. Bu Hızları Dolasıyla Bu Alemi İstedikleri Gibi Gezmektedirler.
2. Cinlerin Boyları 1 Metreyi Geçmez , burada Yazılan Bilgiler Yeryüzünde Yaşayan Zahir Cinler İçin Geçerlidir. Cinler İnsanlardan Daha Kısa Boyludur.
3. Cinleri Başları İnsanların Başından Büyüktür. Ulvi Cinlerin Çok Hoş Ve Güzel Görüntüsü Vardır , Bilmenizi İsterim..
4. Cinlerin Gözleri Öne Doğru Çıkıktır. Bazı Cinlerin Gözleri İse Japonların ve Çinlilerin Gözleri Gibi Çekiktir ve Uzundur Şu da Var ki İnsanların Gözleri Gibi Dar Değildir, Aksine Geniştir Tıpkı Ceylan ve Ahu Gözleri Gibidir Normal de Cinlerin Gözü Büyük ve Geniştir , Fakat Biraz Uzunluk Arz Eder.
Göz Renkleri Tıpkı Beşeri Değişik Renktedir ve Gözleri Sadece Kırmızı değildir, Bazı Cinlerin Göz Rengi Siyah , Bazı Cinlerin Göz Rengi Mavi , Bazı Cinlerin Göz Rengi Bal Rengindedir Gözleri Göz Bebekleri İnsanların Göz Bebeği Gibi Yuvarlak Değildir , Elipis Şeklinde Ve Kavislidir.
5. Cinlerin Kulakları At , Kedi Ve Aslan Kulaklarını Benziyor. Müslüman Olanlar Cinler Sakal Bırakırlar, Sakal Bırakmayan Azgın Ve Sapmış Cinler Sakal Bırakmazlar Ve Sakallı Olanlarla Karşılaştıkları Zaman Sakallı Cinlere Harap Olmuş Bir Surat Tabirin de Bulunurlar.
6. Cinlerin Saçları Oldukça Sıktır Ve Bazı Erkek Cinlerin Saçları Seyrektir, Tıpkı İnsan Saçı Gibi Çok İleri Yaşlarda Cinler Yaşlandıkça Onların Saçları da Dökülmektedir. Hanım Cinlerin Saçları Uzun ve Çoktur. Saç Uzunluğu Bir Şeref , Onur Ve Gurur Simgesidir. Hanım Cinler Arasında , Bazılarının Saçları Yere Değer.
7. Cinlerin Elleri İnsanların Elinden Uzundur Ve Diz Kapaklarına Kadar Uzundur , Ayakları Gayet Geniştir Ve Kıllarla Kaplıdır.
8. Ulvi Cinlerin Başında İki Boynuz Vardır, Ama Bunlar Çok Küçük, Narin Ve Şeffaftır. Asla Uzun Değildir. Ama İblis Soyundan Gelen Cinlerin Boynuzları Hayli Uzun ve Kalındır.310 Yorumla- +1 yıl
9. Cinlerin Ten Rengi Esmer Olup Hafifçe Tüylerle Kaplıdır. Bazılarının Teni Kırmızı, Bazılarının Mavidir.
10. Elbise Giyme Alışkanlıkları Vardır. Genelde Siyah Rengi Seçerler Ve Severler. Bazıları da Beyaz Ve Maviyi Severler. Ayakkabıda Giyerler, Ama Bir Farkla ; Şeytan Soyu Olan Cinler Sol Ayağına Bir Ayakkabı Giyer, Sağa Bir Şey Giymez. Ama Müslüman Cinler İki Ayağına da Giyer. Ayakkabı İmaları da Papirüs Ve Hasır Otundan İmal Edip Giymektedirler.
11. Cinlerinde Et Ve Kemikten Dokuları Vardır. Ama Hayal Edemeyeceğiniz Bir Yapı Ve Yumuşaklıktadır. Diğer Organları Çok Küçüktür. Sindirim Organları Yediklerini Hazmeder Ve İnsanlar Gibi Anüsten Dışarı Atar. Fakat Cinlerin Dışkıları İnsanların ki Gibi Olmayıp Sert Bir Buhar Gibidir. Küçük Abdestleri İse Şiddetli Bir Buhar Gibidir. Ancak Kolayca Akar.
12. Rabbimiz Ben Cinleri Ve İnsanları Yalnız Bana Kulluk Ve İbadet Etsinler Diye Yarattım Buyuruyor.( Zariyat - 56) - +1 yıl
Ey Âdemoğulları! Şeytan, sizin ebeveyninizi (anne ve babanızı), onların ayıp yerlerinin görünmesi için elbiselerini soyarak, cennetten çıkardığı gibi sakın sizleri de fitneye düşürmesin. Muhakkak ki; o ve onun kabilesi (topluluğu), sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Muhakkak ki; Biz şeytanları mü'min olmayanlara dost kıldık.
- +1 yıl
Korkmakta hakliymisiz *-*
- +1 yıl
Ilginc
- +1 yıl
Ilginc olan gercek olmasi zaten
- +1 yıl
Cinler ışınlanarak hareket eder
En İyi Cevaplar
- 72 Yorumla
- +1 yıl
Tatliymis :o
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl6:100 - Onlar, Allah'a cinlerden de ortak koştular. Halbuki onları yaratan O'dur. Bilgileri olmadan O'na oğullar, kızlar uydurdular. O'nun şânı onların uydurdukları sıfatlardan münezzeh ve yücedir.
6:112 - Biz böylece, her peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman yaptık. Bunlar birbirini aldatmak için süslü sözlerle vesvese verirler. Rabbin dileseydi onu yapamazlardı. Artık onları iftiraları ile başbaşa bırak.
6:128 - (Allah), onların hepsini topladığı gün, cinlere: "Ey cin topluluğu! İnsanların çoğunu yoldan çıkardınız" der. İnsanlardan cinlerin dostu olanlar da şöyle derler: "Rabbimiz! Biz birbirimizden faydalandık. Nihayet bize tayin ettiğin vademize ulaştık". Allah da:"Sizin durağınız cehennemdir. Orada, Allah'ın dilemesi müstesna, ebedi olarak kalacaksınız" der. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir.
6:130 - (Allah) "Ey cin ve insan topluluğu! İçinizden size âyetlerimi anlatan ve bugününüze kavuşacağınız hususunda sizi uyaran peygamberler gelmedi mi?" deyince onlar: "Kendi aleyhimize şahidiz" derler. Dünya hayatı onları aldattı ve kendilerinin kâfir olduklarına şahitlik ettiler.09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl7:38 - Allah onlara: "Sizden önce geçmiş cin ve insan topluluklarıyla beraber cehennem ateşine girin!" der. Cehenneme giren her ümmet kendi din kardeşine lanet eder. Nihayet hepsi oraya toplandığında, sonrakiler öncekiler hakkında derler ki: "Rabbimiz ! İşte şunlar bizi doğru yoldan saptırdı. Onlara cehennem ateşinden kat kat azab ver". Allah der ki: "Herkesin azabı kat kattır, fakat siz bilemezsiniz".
11:119 - Ancak Rabbinin rahmetle yarlığadığı kimseler başka. Onun içindir ki, onları yarattı. Ve Rabbinin "Andolsun ki cehennemi cinlerden ve insanlardan tamamen dolduracağım" sözü böylece tamam oldu.
15:27 - Cinleri de daha önce insan vücudunun gözeneklerinden geçebilen güçlü bir ateşten yarattık.
17:88 - Ey Muhammed! De ki: "Yemin olsun, eğer insanlar ve cinler bu Kur'ân'ın benzerini getirmek üzere toplansalar ve birbirlerine yardımcı olsalar bile, yine onun bir benzerini meydana getiremeyeceklerdir."
Cevap sahibi+1 yıl18:50 - Yine o vakti hatırla ki biz, meleklere: "Âdem'e secde edin!" demiştik. İblis hariç olmak üzere onlar hemen secde ettiler. İblis cinlerdendi, Rabbinin emrinden dışarı çıktı. Şimdi siz beni bırakıp da İblis'i ve soyunu dostlar mı ediniyorsunuz? Halbuki onlar sizin düşmanınızdır. Zalimler için bu ne kötü bir değişmedir.
27:17 - Cinlerden, insanlardan ve kuşlardan müteşekkil orduları Süleyman'ın hizmetinde toplandı, hepsi bir arada (onun tarafından) düzenli olarak sevkediliyordu.
27:39 - Cinlerden bir ifrit, "Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var." dedi.
34:14 - Ne zaman ki Süleyman'a ölümü hükmettik, cinlere onun ölümünü sezdiren olmadı. Yalnız bir güve böceği yere dayandığı asâsını yiyordu. Bu sebeple Süleyman yere yıkılınca ortaya çıktı ki, cinler eğer gaybı bilir olsalar o zilletli azab içinde bekleyip durmazlardı.
Cevap sahibi+1 yıl34:41 - Onlar da: "Seni tenzih ederiz. Bizim onlara karşı sığınacak velimiz sensin. Hayır, onlar cinlere tapıyorlardı. Çoğu onlara inanmışlardı." diyecekler.
37:158 - Onlar, Allah ile cinler arasında bir neseb (hısımlık bağı) uydurdular. Oysa andolsun cinler bilirler ki, o yalancılar mutlaka cehenneme götürüleceklerdir.
41:29 - İnkâr edenler: "Ey Rabbimiz! Cinlerden ve insanlardan bizi doğru yoldan saptıranları bize göster de onları ayaklarımızın altına alalım, böylece cehennemin en altında kalanlardan olsunlar." diyeceklerdir.
46:18 - İşte onlar kendilerinden önce gelip geçmiş olan cin ve insan toplulukları içerisinde haklarında azab vaadi hak olmuş kimselerdir. Onlar gerçekten hüsrana uğramışlardır.
46:29 - Ey Muhammed! Hani biz cinlerden bir grubu Kur'ân'ı dinlemeleri için sana yöneltmiştik. Onlar Kur'ân'ı dinlemek için hazır bulundukları zaman birbirlerine "susun" dediler. Kur'ân'ın okunması bitince de birer uyarıcı olarak kavimlerine döndüler.
Cevap sahibi+1 yıl46:30 - Onlar kavimlerine şöyle dediler: "Ey kavmimiz! Gerçekten biz Musa'dan sonra indirilen ve kendisinden öncekileri tasdik eden bir kitap dinledik. O kitap gerçeği ve doğru yolu gösteriyor.
51:56 - Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım.
55:15 - Cinleri de hâlis ateşten yarattı.
55:33 - Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin çevresinden geçmeye gücünüz yeterse geçin gidin. Ama Allah'ın verdiği bir güç olmadan geçemezsiniz.
55:35 - Üzerinize ateşten alev ve duman gönderilir, kendinizi savunamazsınız.
55:39 - İşte o gün, ne insana ne de cinne günahından sorulmaz.
Cevap sahibi+1 yıl55:56 - Oralarda gözlerini yalnız eşlerine çevirmiş dilberler var ki, bunlardan önce onlara ne insan ne de cin dokunmuştur.
55:74 - Bunlardan önce onlara ne insan ne de cin dokunmuştur.
72:1 - Deki: Hakikat bir takım cinnin Kur'ân dinleyip de şöyle dedikleri bana vahyedildi. Şüphesiz biz, hayret verici bir Kur'ân dinledik.
72:2 - O Kur'ân hidayete erdiriyor, biz de ona iman ettik. Rabbimize hiçbir şeyi ortak koşmayacağız.
72:3 - Doğrusu, Rabbimizin şanı çok yüksektir. Ne bir arkadaş edinmiştir, ne de bir çocuk.
72:4 - Meğer bizim beyinsiz (İblis), Allah hakkında saçma şeyler söylüyormuş.
72:5 - Doğrusu biz insanları ve cinleri Allah'a karşı asla yalan söylemez sanmışız.
Cevap sahibi+1 yıl72:6 - Doğrusu insanlardan bazı erkekler, cinlerden bazı erkeklere sığınırlardı da onların şımarıklıklarını artırırlardı.
72:7 - Doğrusu onlar sizin zannettiğiniz gibi, zannetmişlerdi ki, Allah asla kimseyi Peygamber göndermeyecek.
72:8 - (Cinler, dediler ki): "Biz göğe dokunduk, onu kuvvetli bekçiler ve alevlerle dolu bulduk."
72:9 - "Doğrusu biz göğün bazı mevkilerinde dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinleyecek olursa kendini gözetleyen parlak bir alev buluyor."
72:10 - "Doğrusu biz bilmiyoruz, yeryüzündekilere kötülük mü murat edildi, yoksa Rableri onlara bir hayır mı diledi?"
72:11 - Doğrusu bizler; bizden iyi olanlar da var, olmayanlar da var. Biz çeşitli yollara ayrılmışız.
72:12 - "Doğrusu biz anladık ki, Allah'ı yerde acze düşürmemize imkân yok. Kaçmakla da O'nu asla âciz bırakamayacağız."
Cevap sahibi+1 yıl2:13 - "Doğrusu biz o hidayet rehberini dinlediğimizde ona iman ettik. Kim Rabbine inanırsa, ne hakkının eksik verilmesinden korkar, ne de kendisine kötülük edilmesinden."
72:14 - "Ve biz, bizlerden müslümanlar da var, hak yoldan sapanlar da var. Müslüman olanlar, işte onlar doğru yolu arayanlardır."
72:15 - Ama yoldan çıkanlar, işte onlar cehenneme odun olmuşlardır.
114:5 - O ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar.
114:6 - Gerek cinlerden, gerek insanlardan.- +1 yıl
Guzel bilgiler, paylastigin icin tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılkuranı kerimde tam 42 ayet vardır cinlerle ilgili.. bunu inkar etmek dinini inkardır..
1. Cinler Çok Hızlı Hareket Etmektedirler. İnsanOğlunun 1 Günlük Yolunu Onlar 1 Saatte Varmaktadırlar. Bu Hızları Dolasıyla Bu Alemi İstedikleri Gibi Gezmektedirler.
2. Cinlerin Boyları 1 Metreyi Geçmez , burada Yazılan Bilgiler Yeryüzünde Yaşayan Zahir Cinler İçin Geçerlidir. Cinler İnsanlardan Daha Kısa Boyludur.
3. Cinleri Başları İnsanların Başından Büyüktür. Ulvi Cinlerin Çok Hoş Ve Güzel Görüntüsü Vardır , Bilmenizi İsterim..
4. Cinlerin Gözleri Öne Doğru Çıkıktır. Bazı Cinlerin Gözleri İse Japonların ve Çinlilerin Gözleri Gibi Çekiktir ve Uzundur Şu da Var ki İnsanların Gözleri Gibi Dar Değildir, Aksine Geniştir Tıpkı Ceylan ve Ahu Gözleri Gibidir Normal de Cinlerin Gözü Büyük ve Geniştir , Fakat Biraz Uzunluk Arz Eder.
Göz Renkleri Tıpkı Beşeri Değişik Renktedir ve Gözleri Sadece Kırmızı değildir, Bazı Cinlerin Göz Rengi Siyah , Bazı Cinlerin Göz Rengi Mavi , Bazı Cinlerin Göz Rengi Bal Rengindedir Gözleri Göz Bebekleri İnsanların Göz Bebeği Gibi Yuvarlak Değildir , Elipis Şeklinde Ve Kavislidir.01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
+1 yılboyları 1 metreyi geçmez
çok hızlı haraket ederler
başları insan başından büyük
gözler öne doğru çıkık bazıları çekik gözlü
kulakları at, , kedi, ve köpek gibi
mülümanlar sakal bırakır
insan saçları gibi saçları var kel , seyrek, gür
elleri uzundur insanlara göre diz kapaklarına kadar uzanır
ayakları palet kadar olmasada genişir
bazılarının boynuzları vardır
iblisin soyundan gelenlerin ise uzun keçi boynuzu gibi
ten rengi esmer olur genellikle bazıları mavi ve kırmızı
elbise giyerler
iblis soyundan olanlar sol ayakkabı giyer
müslümanlar ise iki çift giyer
ayakkabıları hasır otundan mı ne tam hatırlamıyorum
insanlar gibi yiyip wc işini yaparlar
ibadet için yaratılmışlar dır insanlar için
Allah (c. c.) : ben insanları ve cinleri yalnız bana kulluk ve ibadet etmeleri için yaratım.(zariyat:56)
bu kadar biliyorum32 Yorumla- +1 yıl
Yani, sagol
- +1 yıl
sizde sağolun :)
Gerçek anlamda asıl görünüşleri hakkında bilgim yoktur.
Ancak bana hayvan şeklinde göründüler. Aile bireylerimin kılığına girip dalga geçtiler. Normal ve iri yapılı bir insandan kat kat büyük bir şekilde, simsiyah, bir gölge şeklinde göründüler.
Emin ol sanıldığı kadar kolay bir durum değil. Kimine ufak bir şekilde belli ederler kendilerini, banada geldi ne olacak der. Kimi ise çaresizce donar kalır.
Üniversitedeki oda arkadaşım benimle bu konu hakkında baya bir dalga geçti. Umarım sanada gelirler bu gece dedim ve hala dalga geçmeye devam etti. Sabah uyandığımda odada 20 kişi toplanmış çocuğu sakinleştirmeye çalışıyordu.
Fazla durmayın bu konu üzeinde, yaşayanlar bilir diyorum ve susuyorum.
Daha dün gece saat 5'e doğru bu siteden biri telefonla aradı beni. İkimizide baya ürküttüler.
Söylediklerim tamamı ile doğrudur bayan.
https://i.hizliresim.com/029NgR.jpg33 Yorumla- +1 yıl
Inaniyorum, size ve onlara *-*
- +1 yıl
Umarım asla yaşamazsın.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg - +1 yıl
Insallah
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinleri normal haliyle çokkkkkkkk az kimse görmüştür ve söylediklerine göre çokkkk çirkinlermiş.. genelde yılan, kara sinek, örümcek ve hamam böceği kılığında dolaşırlar.. ayrıca bir yerde okumuştum sanırım hadis olarak söz ediliyordu tam emin değilim işte güneş batarken ya da batmaya yakın hiç bir yılanın öldürülmemesi gerektiği, bunun cin olabileceği söylenmekteydi.
Hz. Aişe validemiz bir gece cinler tarafından yatağından kaldırılarak yüksek bir mahkemenin huzuruna getirilir. sebebini sorunca cinler aleminden bir müslüman cini öldürdün. Bunun mahkemesi görülecek, denildi. O da: Ben nerede bir cini öldürdüm dedi. Sen Kuran-ı Kerim okurken, bizim müslüman cin kardeşlerimizden birisi bir yılanın içine girerek seni dinlemeye geldi. Siz hanenizde o yılanı görünce öldürdünüz. Dolayısıyla içinde bulunan kardeşimizde öldü. Bunun hesabı görülecek. Bu Hadisenin sonunda barış ve anlaşma yapılarak. Olay tatlıya bağlandı.16 Yorumla- +1 yıl
Bir filmde de ayni bu konu isleniyordu. Demek gercekmis
- +1 yıl
Güneş batarken gidiyolar dıye bılıyorum ben
- +1 yıl
@Canyanıyorsabah ezanı okunduğunda cinler şehri terkeder, melekler gelir.. ikindi ezanı okunduğunda ise cinler uykudan uyanırlar.. ayrıca nasılki geceleride faal olan melekler varsa sabah ezanı ile ikindi vakti arasında da faal olan cinler vardır..
- +1 yıl
@Canyanıyor
- +1 yıl
@Kertmeyenkele kardeş dogrudur tam bılmıyorumda ben gun batarken gıdıyolar hava kararınca gelıyolar bı 45 dklık surede yoklar dıye bılıyorum
Burada biraz dikkat ettim de herkes bu konuya meraklı gecenin bu saatin de aslında yapılması yanlış bir durum anılması bile başınıza üşüşmelerini sağlar çok mu merak ediyorsun üzerine git ve sana gözükmesini iste bize anlat demicem çünki anlatamıcaksın ;) onlar insan arasına karışırken farklı kılıklara bürünürler mesela Kedi, Köpek, Yılan, Kuş, Sinek, Kertenkele vb insan kılığına büründüklerinde çok şekilsiz oldukları bilinen bir durumdur... ve şöyle bir durum var bunlar neye büründüklerini neye benzediklerini yani insanlar arasında nasıl bir şekilde olduklarını bilmezler yani yılana bürünmüş bir cin yılan olduğunu bilmez ;)
14 Yorumla- +1 yıl
Bu konuya meraklilarin arasina hosgeldiniz oncelikle :D Maksat muhabbet olsun. Dalga gecilmedigi surece bir sorun olacagini sanmam ve sekle burumdukleri suphesiz
- +1 yıl
Ben meraklısı değilim :) ayrcı yanlış anlaşılmasını istemem de bu varlıklar yani cinler öylesine muhabbete alınacak varlıklar değildir.. Allah bizleri onlardan üstün yaratmış neden? aklımız var die şimdi biz onları anmak tehlikeliyken neden aklımızı kullanmıyoruz? nie onları davet ediyoruz :)
- +1 yıl
Dalga gecmedigimiz ve ugrasmadigimizsurece oyle bir sorun olmaz bence
+1 yılimageserver.moviepilot.com/...f-his-new-movie.jpeg
https://images2.alphacoders.com/486/486186.jpg
stcommunities.straitstimes.com/.../pitt.jpg
Böyleler.21 Yorumla- 4 ay
Fotoğraflar açılmıyor
Cinler. Ateşin is'inden dumanindan yaratilmis ve kendi kemik ve et dokulari vardir ama oldukca yumusak ve hassas bir dengeye sahiptirler.
Bir kismi dunyadaki hayvan sulietlerine burune biliyorlar.
Ayaklarinin ters olmasi genel kaideleri. ya da insanlara girunmek istediklerinde en zor duzeltebildikleri ayaklaridir. Oradan anlaya bilirz.
Kendi goruntuleri bir duman gibi karartidir.
Bizden carkli 4. boyutda yasamlari vardir. Onceki boyutlari evrende heryeri gezmelerine izinliyken. Insan oglu dunyaya geldikten ve cinlerin falcilik olaylari cogaldiktan sonra onlara da atmosferin ustu kapanmistir.
Yildiz kaymalarida bu sebepdendir.
peygamber efendimizin dogumundan sonra goklere cikislari yasaklanmis ve ciktiklari an melekler tarafindan taslanmatadirlae. Yildizlarla.
Kisa bilgi daha bu. Cok fazlasi daha var tabi10 Yorumlaseç beğen al...
www.hayretverici.com/.../cin-resmi.jpg
encrypted-tbn3.gstatic.com/images
encrypted-tbn1.gstatic.com/images09 Yorumla- +1 yıl
Shit :D Aciklayici :/
- +1 yıl
Cogu kisi resimleri gorup mutluluk duymustur suphesiz :'D
- +1 yıl
Bakmadim, soruyu sorduguma bakma ödlegin tekiyimdir :D
- +1 yıl
Ne yazik ki oyke :/
- +1 yıl
Oyle*
+1 yılİyi huylu ve kotu huyluları var onlarda Allaha ınanıyor onlar ama bızım gıbı namaz kılmıyorlar başka bı ıbadetlerı var başları var onların o ızın vermedıgı surece hıc bısey yapamıyolar ıyı olanlar melek gıbı yoldaş oluyor kotuluklerden koryuorlar yardımcı oluyolar cocugunuzu koruyolar mesela duştu dıyelım sendne once gıdıp ayaga kaldırıyorlar ama kötu huyluları ıse hayatınızı mahveder tacız eder herşeyı yapar bu 3 harflılerın bulaşmasıda ıbadet eksıklıgınden gelıyor cunku kalkansız savaşa gırmış oluyoruz bırısı sıze buyude yapıp onları kullanabılır bu konu uzerınde baya durulur neye benzedıklerını bende bılmıyorum ama şekıl degıstırebılıyolar
03 Yorumla- +1 yıl
Tipki Turk korku filmlerindeki gibi, adamlar isi biliyor gibi
- +1 yıl
Aynen musallat olmalarının sebebı Kalkansızlık ve buyudur eger oyle bısey gelırse başınıza Büyüden şuphelenıp hemen Nas Felak ayetelkursı fatıha ve ıhlas surelerını bol bol okuyup suye ufleyıp ıcın sonrada geır kalan suyla boy abdestı alın
- +1 yıl
Olursa denerim de umarim olmaz. Sagol
eğer cin diye bişey varsa o zaman noel baba diye de bişey var ve tabii uçan geyikler de. Bu arada yeri gelmişken adamların "gerçeküstüsü" ne kadar sevimli ve dost canlısı, bizim gerçeküstümüz ise ne kadar korkutucu ve düşmanlık içeren bir ideogram. Sırf bu bile ortadoğu coğrafyasındaki bitmek bilmez savaşları açıklamak için bir çıkış noktası olabilir mi?
18 Yorumla- +1 yıl
Bizim anadolu insanimiz noel baba denen sahte karakterden daha cömert ve daha gönlü zengindir. Avrupada yere düşseniz kimsenin gözü gormuyor, insanlarin derilerini yüzüp vucut yaglarindan parfum yapan bir tarihe sahip avrupa asla ve asla ortadogudan daha masum olamaz. Herkes taraf tutmadan objektif olsun, tek ve en buyuk sorun kisilerin kendilerinde. Kisiler kendilerini duzeltmeden toplumlar duzelmez.
- +1 yıl
kızçocukların doğurdoğmaz toprağa gömülmesi, recm uygulamaları, düşmanlarının kafasını kesip top oynayan ya da demir çubuklara saplayıp önünde fotoğraf çektiren cihadcılar daha saymamı ister misin tonque, ayrıca avrupa gibi olsak da keşke yere düştüğümüzde kimse bakmasa. pariste herkes sabah birbirine günaydın der tanısın tanımasın. bence de herkes objektif olsun.
- +1 yıl
Bana teroristleri ornek vererek islamiyeti karalamaya calismayin. Islam dininde bahsettiginiz hicbirsey yer almiyor. Bugun kestikleri kafalari bahsettiginiz sekilde yapanlar yine avrupanin islamiyet ortusu adi altinda faaliyetlerini yuruten teror orgutudur ve islamiyetle yakindan alakasi yoktur. Onca musluman cocuklar olduruluyor bunu yapan israilin 1 numarali destekcileri sizlerin modern diye adlandirdigi ulkeler. Onyarginiz olmadan kotulediginiz dini adam gibi incelerseniz insana nekadar deger verdigini gorursunuz ama nafile okumak nasip olmayacaktir kalpleri muhurlenmisler icin.
- +1 yıl
insana değer vermek mi. bu idianız ortadoğu coğrafyasında çok ütopik durdu. Youtube da çok rahatlıkla bulabileceğiniz, kırbaçlama, halka açık idam ve recm görüntüleri de öyle sanıyorum ki 'avrupanın islamiyet ortusu adı altında faaliyetlerini yürüten terör örgütüdür' :) enteresan bir tanımlama. geçtiğimiz 1000 yılı tamamen şiddete dayanan bir coğrafyayı değerlendirirken tabiiki bu coğrafya da hangi inancın yaygın olduğunu da hesaba katarak yorum yapmak zorundayız. 1000 yıl önce avrupada şiddet yok muydu vardı tabii ki. Ancak görüldüğü üzere islam coğrafyasında o şiddet hiç bitmiyor. sürekli olarak şekil değiştirerek devam ediyor. örneğin intihar bombacısı denen şey islami terörün icatlarından biridir. evet bu ilginç bilgiyi de biyere not et. il olarak islamcı cihatçılar tarafından kullanılan bu terör aygıtı daha sonra pek çok eli kanlı fraksiyon tarafından da kullanılmıştır. bunu tartışmaay bile gerek yok ya aslında neyi yazıyosam. her yerinden kan damlayan bir ortadoğu!
Cinler cine benzer bu yüzden ismine cin diyorlar sıradaki soru lütfen... Bence domatese benziyorlar bir arkadaşım söylemişti onlarında evine gelmiş ondan sonra... Benim cinlerim hep tepemde hal böyle olunca cinlerin hepsini iyi tanırım benim cinin ismi eticin aslında etçil değillerdir daha çok ot tüketirler...
04 Yorumla- +1 yıl
Devreler yandi galiba :/
- +1 yıl
Uyu istersen :/
Eğer adlarını çok anarsanız sizin bulunduğunuz yerlerde dolaşrılar... Onlarla fazla haşır neşir olmamak lazım.. Kuytu köşelerde ıssız sokaklarda boş arazılerde terkedilmiş evlerde bulunurlar... Ancak güçlü bir iman ve Allah inancınız varsa korkacak birşey yok size kolay kolay denk gelemezler... Sizden korkarlar...
01 Yorumla- +1 yıl
Dindar insanlara daha cok gorunur derler, neden acaba
Cinlerle ilgili bayağı bilgi içeren bir kitaptan ,
kenzulhavas.org/.../Siyah_Kalem_Demon2.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Ilgilenenler okusun o halde :D
- 03 Yorumla
- +1 yıl
Bir Aladdin hayranligi seziyorum :D
- +1 yıl
Kimin yok ki :D Bulursun umarim :/
Hicr suresi 27. Ayet. Cinler dumansın atesten yaratılmıştır. Biraz kuran-i kerim okuyun lan. Dumansız ateşide bilmessiniz şimdi siz. Yani elektrik. Yani ışın demek. Hiç mi filmlerde gormediniz. Duvarda veya dolabın uzerinde şimşek gibi görunurler.
20 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence insanların tam tersi olmalı. Mesela kafaları ters olabilir. Ya da belki kafası yoktur :D
Belki de ışığın ta kendileridir :D02 Yorumla- +1 yıl
Hayal gucune hayran kaldim :D Ama olabilir yani haklisin
töbebismillah... gece gece derdin ne kız :) neye benzediklerini biliyorum ama istedikleri şekle girme özellikleri olduğunu biliyorum sence kafi mi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Eh tabii :D
+1 yılBoyları takriben 1 metre civarında vücutları insanlardan biraz daha kıllı (dişi olanlarıda) gözleri kırmızı elleri ve tırnakları uzun yüzleri simsiyah ve biraz kıllı
05 Yorumla- +1 yıl
Korkunc
- +1 yıl
Bu bahsettiğim müslüman olan cinlerin görüntüsü
- +1 yıl
Olmayani nasildir kim bilir
- +1 yıl
Allah bilir
- +1 yıl
Tabii
+1 yıl02 Yorumla- +1 yıl
Insana benzedigini sanmam :D
- +1 yıl
Cinler dumandan yaratılmıştır :
www.karaokeler.com/.../duman1.jpg
asfas :D
+1 yılcınlerde ıkı cıns tır erkek cın bayan cın ben oyle bılıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen öyle olmali
- +1 yıl
evet bunu bı alım hocadan duymustum
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. onlarn belli bir şekli yok diye biliyorum ateşten yaratılmışlar galiba o yüzden zaten biz göremiyoruz neden merak ediyorusn ki :)
02 Yorumla- +1 yıl
Maksat konu olsun :D Deli gibi onlari arastirmiyorum tabii
Gözleri kırmızı gri renkte çok çirkin ve korkunçlar gördüğüm kadarıyla ama ateşten kırmızı oldukları söyleniyor ve çok hızlılarmış
13 Yorumla- +1 yıl
En basta zeki olmalilar
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Var olduklarını düşünmüyorum. Korku en kolay itaat ettirme şeklidir. Cinlerin de bu nedenle ortaya atıldığını düşünüyorum..
13 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
- +1 yıl
Senin gorusun :D
Bu saatte düşünülcek daha güzel şeyler varken bu da neyin nesi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yani :D
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum gören var mı ki halüsünasyon olmasın o :D
012 Yorumla- +1 yıl
Bilimsel aciklamasi varsa tabii :D
- +1 yıl
Metafizik konular bunlar tabi fiziğin zıttıdır bilim yalnız fizikle ilgilenir.. Bilim deneyseldir cinleri kobay olarak nasıl kullanalım. :) Çoğu insan gördüm der görmese bile farklılık olsun diye yalan söyler. Var mıdır var elbet tabi inananlar için buna inanmamak inançsızlığa hoşgeldin davetiyesidir :D Gören olmuşmudur allah bilir ama uğraşmamak lazım. En iyisi kendi boyutumuzda kalalım:)
- +1 yıl
Bence cogu kisi goruyor. Kimisi ruh diyor kimisi uzayli kimisi seytan... Tek bir seyi farkli farkli yorumluyorlar :D
- +1 yıl
İnsanlara görünmesi yasak evet ama biz insanlar içinde bir çok şey yasak ama yapıyoruz. Onlarda doğar büyür ve ölürler. Yasakları dele biliyorlar. Ama baya gören olunca durum azcık gerçeklikten uzaklaşıyor
- +1 yıl
Aynen, mantikli dusunuyorsun. Fikrini begendim :D
- +1 yıl
Allah göstermesin şimdi camını birisi çalar uğraşma :D
- +1 yıl
Yok artik :D
- +1 yıl
düşünsene sesi senden başka kimse duymuyor :d
- +1 yıl
Sonra vay efendim bu kiz niye delirdi, olacak sey degil :D
- +1 yıl
Belli mi olur bakadar bahsedersn bir görünlm derler :D
- +1 yıl
Konu kilit o halde :x
- +1 yıl
:D:D:D
istedikleri her şeyin kılığına büründüklerini duymuştum :/ Kimbilir
01 Yorumla- +1 yıl
Hep oyle derler, olabilitesi yuksek :D
İnsan kılığına bürünebilirler ve ayakları ters olur.
Fakat çok merak etme derim :)04 Yorumla- +1 yıl
Etmiyorum maksat muhabbet :D
- +1 yıl
Umalim :D
Bilinçaltına yerleşmiş ve seni en çok korkutabilecek şekil ne ise o şekilde görünürler
05 Yorumla- +1 yıl
Mantikli ama tam degil
- +1 yıl
Ahah benzetme guzeldi :D Her ne kadar dominant hissetmeme neden olsa da :P
- +1 yıl
Hemen :D
hayır hiç düşünmedim. neye benzerse benzesin, bir insana farklı gelen her yaratıktan korkarız.
03 Yorumla- +1 yıl
Ama meleklerden korkmuyoruz? Melek dendiginde "Oha sus lutfen" gibi tepkiler vermiyoruz
- +1 yıl
isim olarak korkmuyoruz. sonuçta şeytandan korkmuyor musun? size kötü anlatılan her şeyden korkar, iyi anlatılan hiçbir şeyden korkmayız değil mi? peki hiç gördün mü cisim olarak? bir melek belkide sana kötü gelen bir şekildedir. melekler her zaman filmlerde bilinç altımıza iyi, kanatları olan, beyaz şeyler olarak aşılanır. şeytan nasıl aşılanır? belki şeytan da öyledir. beyaz kanatları vardır. asaletli bir suratı vardır.) bence toplumdan öğrendiğiniz gibi düşünmeyin.
- +1 yıl
E tabii gormeden bilemeyiz
cinler eski insanların uydurduğu bir efsane, büyüklerin küçükleri korkuttuğu ve hala da insanların bilinç altı korkusundan ibarettir. büyük baba masalları ve hayal ürünüdür.
011 Yorumla- +1 yıl
Bunca insan bir hayal urununu mu tartisiyor simdi?
- +1 yıl
sacmalama Kuranı kerımde bıle geçıyor ayet var ;İnsanları ve cınleri sadece bana ıbadet etsınler dıye yarattım.
- +1 yıl
Cin masal falan degildir. Siz din ne derse karsi cikmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Su cahilce sozlerin beni cok uzuyor. Allsh isla etsin ne diyeyim. Oldugun zaman gorursun neyin ne oldugunuda is isten gecer vah vah edersin.
- +1 yıl
Guzel kardeşım sen ozaman Kuran-ı kerıme ınanmıyorsun ayet var Allaha şırk koşmak bu
- +1 yıl
İnanmıyo olabılırsın saygı duy Kuranda yazan herşeye ınanırım ben Allah varlıgına daır ayet gondermış ozaman vardır
+1 yılBizim gibiler ama boyları 2 metreyi geçiyor. Kolları bacaklarından daha uzun oluyor. Saçlar genelde siyah olur ve siyah olur. Paspal pasaklı giyinirler.
00 YorumlaToprak kendine zarar vermeyen suyla birleşip nasıl deri organ kemik olduysa ateşte kendisini sondurmeyecek havayla birlesip ikisinin evrilmis hali olan bir cisime dönüşmüştür işte. Cinlerede inanmam
05 Yorumla- +1 yıl
Sorum inananlara o halde
- +1 yıl
Inanmayan sen degil misin :D
ergen özentilere musallat olsunlar. boşverin neye benzediğini
00 Yorumla
+1 yılHicr Sûresinin 27 . Ayeti:
"Cinleri de daha önce dumansız ateşten yaratmıştık. "00 Yorumla1 metre boylarında beyazımsı değişik yaratıklardı bir aralar görüpte anlattığım hocaların bana adının cin olduğunu söyledikleri şeyler kötüydü :/
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de saydam olduklarini dusunuyorum. Degisiyordur belki de
- +1 yıl
Ahah yazma firsatin olursa tabii :')
- +1 yıl
Ee evet anliyorum ^^'
ucharfli onlarin adi yoksa gelirler sana... her sekle girdiklerini duymuştum...
05 Yorumla- +1 yıl
ben tek yaşayan biriyim, bir sabah uyandığımda her zamanki gibi telefonumda mesajlarıma bakıyordum ve birden şok oldum. uyurken çekilmiş 7 tane resmimi gördüm. dediğim gibi tek başına yaşıyorum ve kapıları kilitler öyle uyurum. haftalarca etkisinde kaldım hocaya gittim aklıma geldikçe korkutuyor beni. o resimleri kim nasıl çekti hala bilmiyorum
- +1 yıl
Of :/
Cok hızlı olduklarını biliyorum, göz açıp kapayıncaya kadar Dünya'nın bir köşesine gidip gelebiliyorlarmiş
11 Yorumlaher türlü görüntüye sahip oluyor. bazen bir hayvan, bazen tanıdığın birinin görünüşüne sahip olabilirler...
00 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Insan kılığında görünümleri bütün melekler iyisi olsun kötüsü olsun insan kılığında görürsün ve oldumu gerçek hallerini mahşer görürsün die biliyorum. . .
00 Yorumla
+1 yılcinler insandır... kimseye benzediği falan yok.. o zaman kullanılan yabancı kişilere müslüman olmayan kişilere söylenen bir isim..
011 Yorumla- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
sanmana gerek yok öyle zaten biraz ncelersen cin geçen ayetleri ve cinin kelime kökünü ve anlamını o zaman anlarsın
- +1 yıl
Kuranda cinler ile alakali tahmini 42 ayet geçiyor
6:100 - Onlar, Allah'a cinlerden de ortak koştular. Halbuki onları yaratan O'dur. Bilgileri olmadan O'na oğullar, kızlar uydurdular. O'nun şânı onların uydurdukları sıfatlardan münezzeh ve yücedir.
6:112 - Biz böylece, her peygambere insan ve cin şeytanlarını düşman yaptık. Bunlar birbirini aldatmak için süslü sözlerle vesvese verirler. Rabbin dileseydi onu yapamazlardı. Artık onları iftiraları ile başbaşa bırak.
6:128 - (Allah), onların hepsini topladığı gün, cinlere: "Ey cin topluluğu! İnsanların çoğunu yoldan çıkardınız" der. İnsanlardan cinlerin dostu olanlar da şöyle derler: "Rabbimiz! Biz birbirimizden faydalandık. Nihayet bize tayin ettiğin vademize ulaştık". Allah da:"Sizin durağınız cehennemdir. Orada, Allah'ın dilemesi müstesna, ebedi olarak kalacaksınız" der. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir. - +1 yıl
7:38 - Allah onlara: "Sizden önce geçmiş cin ve insan topluluklarıyla beraber cehennem ateşine girin!" der. Cehenneme giren her ümmet kendi din kardeşine lanet eder. Nihayet hepsi oraya toplandığında, sonrakiler öncekiler hakkında derler ki: "Rabbimiz ! İşte şunlar bizi doğru yoldan saptırdı. Onlara cehennem ateşinden kat kat azab ver". Allah der ki: "Herkesin azabı kat kattır, fakat siz bilemezsiniz".
11:119 - Ancak Rabbinin rahmetle yarlığadığı kimseler başka. Onun içindir ki, onları yarattı. Ve Rabbinin "Andolsun ki cehennemi cinlerden ve insanlardan tamamen dolduracağım" sözü böylece tamam oldu.
15:27 - Cinleri de daha önce insan vücudunun gözeneklerinden geçebilen güçlü bir ateşten yarattık.
17:88 - Ey Muhammed! De ki: "Yemin olsun, eğer insanlar ve cinler bu Kur'ân'ın benzerini getirmek üzere toplansalar ve birbirlerine yardımcı olsalar bile, yine onun bir benzerini meydana getiremeyeceklerdir." - +1 yıl
18:50 - Yine o vakti hatırla ki biz, meleklere: "Âdem'e secde edin!" demiştik. İblis hariç olmak üzere onlar hemen secde ettiler. İblis cinlerdendi, Rabbinin emrinden dışarı çıktı. Şimdi siz beni bırakıp da İblis'i ve soyunu dostlar mı ediniyorsunuz? Halbuki onlar sizin düşmanınızdır. Zalimler için bu ne kötü bir değişmedir.
27:17 - Cinlerden, insanlardan ve kuşlardan müteşekkil orduları Süleyman'ın hizmetinde toplandı, hepsi bir arada (onun tarafından) düzenli olarak sevkediliyordu.
27:39 - Cinlerden bir ifrit, "Sen makamından kalkmadan ben onu sana getiririm. Gerçekten bu işe gücüm ve güvenim var." dedi.
34:14 - Ne zaman ki Süleyman'a ölümü hükmettik, cinlere onun ölümünü sezdiren olmadı. Yalnız bir güve böceği yere dayandığı asâsını yiyordu. Bu sebeple Süleyman yere yıkılınca ortaya çıktı ki, cinler eğer gaybı bilir olsalar o zilletli azab içinde bekleyip durmazlardı. - +1 yıl
34:41 - Onlar da: "Seni tenzih ederiz. Bizim onlara karşı sığınacak velimiz sensin. Hayır, onlar cinlere tapıyorlardı. Çoğu onlara inanmışlardı." diyecekler.
37:158 - Onlar, Allah ile cinler arasında bir neseb (hısımlık bağı) uydurdular. Oysa andolsun cinler bilirler ki, o yalancılar mutlaka cehenneme götürüleceklerdir.
41:29 - İnkâr edenler: "Ey Rabbimiz! Cinlerden ve insanlardan bizi doğru yoldan saptıranları bize göster de onları ayaklarımızın altına alalım, böylece cehennemin en altında kalanlardan olsunlar." diyeceklerdir.
46:18 - İşte onlar kendilerinden önce gelip geçmiş olan cin ve insan toplulukları içerisinde haklarında azab vaadi hak olmuş kimselerdir. Onlar gerçekten hüsrana uğramışlardır.
46:29 - Ey Muhammed! Hani biz cinlerden bir grubu Kur'ân'ı dinlemeleri için sana yöneltmiştik. Onlar Kur'ân'ı dinlemek için hazır bulundukları zaman birbirlerine "susun" dediler. Kur'ân'ın okunması bitince de birer uyarıcı olarak kavimlerine döndüler. - +1 yıl
46:30 - Onlar kavimlerine şöyle dediler: "Ey kavmimiz! Gerçekten biz Musa'dan sonra indirilen ve kendisinden öncekileri tasdik eden bir kitap dinledik. O kitap gerçeği ve doğru yolu gösteriyor.
51:56 - Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım.
55:15 - Cinleri de hâlis ateşten yarattı.
55:33 - Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin çevresinden geçmeye gücünüz yeterse geçin gidin. Ama Allah'ın verdiği bir güç olmadan geçemezsiniz.
55:35 - Üzerinize ateşten alev ve duman gönderilir, kendinizi savunamazsınız.
55:39 - İşte o gün, ne insana ne de cinne günahından sorulmaz.
55:56 - Oralarda gözlerini yalnız eşlerine çevirmiş dilberler var ki, bunlardan önce onlara ne insan ne de cin dokunmuştur.
55:74 - Bunlardan önce onlara ne insan ne de cin dokunmuştur. - +1 yıl
2:1 - Deki: Hakikat bir takım cinnin Kur'ân dinleyip de şöyle dedikleri bana vahyedildi. Şüphesiz biz, hayret verici bir Kur'ân dinledik.
72:2 - O Kur'ân hidayete erdiriyor, biz de ona iman ettik. Rabbimize hiçbir şeyi ortak koşmayacağız.
72:3 - Doğrusu, Rabbimizin şanı çok yüksektir. Ne bir arkadaş edinmiştir, ne de bir çocuk.
72:4 - Meğer bizim beyinsiz (İblis), Allah hakkında saçma şeyler söylüyormuş.
72:5 - Doğrusu biz insanları ve cinleri Allah'a karşı asla yalan söylemez sanmışız.
72:6 - Doğrusu insanlardan bazı erkekler, cinlerden bazı erkeklere sığınırlardı da onların şımarıklıklarını artırırlardı.
72:7 - Doğrusu onlar sizin zannettiğiniz gibi, zannetmişlerdi ki, Allah asla kimseyi Peygamber göndermeyecek. - +1 yıl
72:8 - (Cinler, dediler ki): "Biz göğe dokunduk, onu kuvvetli bekçiler ve alevlerle dolu bulduk."
72:9 - "Doğrusu biz göğün bazı mevkilerinde dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinleyecek olursa kendini gözetleyen parlak bir alev buluyor."
72:10 - "Doğrusu biz bilmiyoruz, yeryüzündekilere kötülük mü murat edildi, yoksa Rableri onlara bir hayır mı diledi?"
72:11 - Doğrusu bizler; bizden iyi olanlar da var, olmayanlar da var. Biz çeşitli yollara ayrılmışız.
72:12 - "Doğrusu biz anladık ki, Allah'ı yerde acze düşürmemize imkân yok. Kaçmakla da O'nu asla âciz bırakamayacağız."
72:13 - "Doğrusu biz o hidayet rehberini dinlediğimizde ona iman ettik. Kim Rabbine inanırsa, ne hakkının eksik verilmesinden korkar, ne de kendisine kötülük edilmesinden."
72:14 - "Ve biz, bizlerden müslümanlar da var, hak yoldan sapanlar da var. Müslüman olanlar, işte onlar doğru yolu arayanlardır." - +1 yıl
Aman Allahim
Cinler gozukmez sadece hizli bir esinti yaparlar Allah insani camurdan cinleri ise atesten yaratmistr
01 Yorumla- +1 yıl
Herhalde
Nasıl gorunduklerini bilmem de arkadasim kiliginda beni bir yere goturmek istemisti allahtan gitmemisim :d
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya, ilgincmis
cin görmek için çok uğraştım ama olmuyor ya küfrettim iyilikle çagırdım olmuyor gelmiyorlar karşıma çıkmaya korkuyorlar sanırım
06 Yorumla- +1 yıl
Oyle hop diye gelmezler zaten de, kotu olmus ugrasman
- +1 yıl
Oldu o zaman :/
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılvalla orjinal halleri dışında her şekilde görünüyolar anlaşılmıyoki ne bunlar
10 Yorumla Cinleri normal haliyle görmek imkansız zaten normalde gördüğün siluetlerde görebilirsin ancak... farklı bir boyut bizde 3 varsa onlarda 4 ya da 5 o yüzden şekil şemal açıklanamıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum
Şekilsiz varkliklardir guc ve seviyelerine gore burundukleri goruntulervfarklidir tek elementten yaratilmislardir
00 Yorumla
+1 yılnormal iinsan gibi fakat kuyruklari varmis fm :DDDDD
11 Yorumla- +1 yıl
Ee evet olabilir, sanirim :/
Rüyamda görmüştüm. Yeşil, uzun kulaklı, 1.60 boylarında, kel..
12 Yorumla- +1 yıl
Kel olmasa daha korkunc olurdu belki de :/
etrafına bak şeytanın ve cinlerin ayakta alkışladıgı kişileri fark edersin.. işte ona benziyor...
11 Yorumla- +1 yıl
Farkli ve guzel bir dusunce
bu muhabbet gece yapılmalıydı ilgimi ceken bir konu ama hala karsılasamadık kendileriyle
02 Yorumla- +1 yıl
Yapildi, korkuldu ve uyundu :/ Umarim karsilasmazsin :D
+1 yılNasil bisey olduklari bilinmiyor ama insana benzer kiliga girdikleri zaman ayaklari ters oluyomus ne kadar yalan ne dogru bilmiyorum orasini.
00 YorumlaProfil resmin gibi 3 kafali degiller diye sukretmeliyim
01 Yorumla- +1 yıl
Ha-ha
Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. yatağının altına soğan kabuğu dök uyu görürsün neye benziyolar
02 Yorumla- +1 yıl
Denemek lazim da, Where is the cesaret?
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılCin diye Bir şey yok ondan herşeye benzetebilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ahah :P
+1 yılHiç görmedim görmekte istemem gece gece nerden düşürdün aklıma yav :/ :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gormezsin gormezsin v. v
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılUlan dur yeni yeni tek başıma uyuyabiliyorum. Uykumdan etme beni :)
010 Yorumla- +1 yıl
Korkmayin ya :D Korkunuzun ustune gidin. Bakmayin sorduguma cok ödlegimdir ben :D
- +1 yıl
Ulan neyinin üstüne gideyim zaten çocukluğumdan beri tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Neyse anlattırma bana şimdi bir uykumuz vardı icine ettiniz @soran.. Aynen azra cidden yazık bize @azramrv
- +1 yıl
Ben hala görüyorum ve git gide artıyor.. neyse bu konuyu kapatalım !
- +1 yıl
Amac korkutmak degildi :( Ozur diliyorum o halde :/
- +1 yıl
Fazla cafein yüklenmek iyi degil.
- +1 yıl
Tamam git uyu hadi. Git hadi. Git burdan :(
- +1 yıl
iki de bir yazıp durma şu başlıgı görmek istemiyorum.
- +1 yıl
Bööö! (Tamam kufretme sustum :x)
+1 yılbu gece bunla ilgili mi gidiyoruz bilmem hiç fikrim yok
05 Yorumla- +1 yıl
Degisiklik olsun dedim, hep ayni sorular sıkıcı..
- +1 yıl
yok ya az öncede bir soruda cin gördünüz mü diye sormuştu birisi ondan
- +1 yıl
Hadi ya. Farkli olsun diye sordum bide :'D
- +1 yıl
olur öyle arada :D
- +1 yıl
Eh yani
+1 yılCinler yoktur, olmayan birşeyi başka şeylere benzetmek saçma olur
01 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. İnsan gibi bazıları ama insan ırkı na benzemezler tenleri renklidir ve bazıları nın parlaktır
03 Yorumla- +1 yıl
Ilginc
- +1 yıl
Biliyorum var olduklarini
Çok istiyorsan gosterebilirimm eğer dona yapmıcana garanti verirsen :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok sagol :D
+1 yılKorkuttun bravo artik beni uyutmak zorundasin :Dd
01 Yorumla- +1 yıl
Baska seyleri dusun :( Sevdigin kisiyi falan :D
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem