Bir ülke gerek işçileri olsun gerek yönetenleri, çiftlik sistemine dayanır, sistemi inkar edenlerin kastettikleri nedir, görüşleri bekliyorum

Bir ülke gerek işçileri olsun gerek yönetenleri, çiftlik sistemine dayanır, sistemi inkar edenlerin kastettikleri nedir, görüşleri bekliyorum

Dunya Şu an Modern Kolelik adi altinda yonetiliyor. Sistem dunyanin varolusundan gunumuze guclulerin (yonetenlerin) bu akliniza ilk gelecek kisiler degil gercekten paranin gucune sahip insanlarin istekleri yonunde ilerliyor. halklar piyon bir ustumuz truva atlari seklinde.
Gelelim sistem olmazsa ne olura. Kaos olma ihtimali cok yuksek. Cunku hali hazirda sistem de bile kaos varken diger turlusu daha vahim sonuclar doguracaktir.
Yaradilisimiz geregi yonetilmeye yonlendirilmeye musaitiz sadece bir kacimiz bizi yonetecekler arasina giriyor ve sisteme dahil oluyor. Bence sistem kotu degil sistemi yonetenler kotu. O yuzden takilmayin bu seylere
Sabah kalk isine git aksam evine gel arada ye ic sic gez yeter zaten 60 yil omrun var
En iyi şekilde anlatmışsın, ama yok ben o sabah işe gidenlerden değilim. d
Cevap
3Cevap
Sistem inkar edilebilir ama bunun bedeli de ağır olabilir. Sistemi değiştirmek istiyorsak öncelikle halktan başlamak lazım gerisi çorap söküğü gibi gelir
İyi olur donmesin bide oyle deneyelim
Dönmez birileri çalışmadan
bende onu demeye çalışıyorum işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?