Bu dünyanın kurucusu olduğunu iddia eden o asıl her şeylerin müsebbibi olan şahsın sisteminden nasıl çıkarız ve bu sistemi nasıl çökertiriz?
2 ay
Bu dünyanın kurucusu olduğunu iddia eden o asıl her şeylerin müsebbibi olan şahsın sisteminden nasıl çıkarız ve bu sistemi nasıl çökertiriz?
Ya anahtarcıyla buluşan Trinity olacaksın ya da onun sevgilisi.
Ne o dersen onun da adı NEO zaten.
Seni kaynağa götürüp mimarla görüştüreceklerdir. Bu konuyu burada açabilen birine rastlayacağımı düşünmüyordum. Şaka yapmıyorum , dalga da geçmiyorum sadece taktir ediyorum kadın.
Bu soruyu okurken hissettiğin sıkışmışlık duygusu çok tanıdık geliyor bana 🌀 Dünyayı “kurmuş” biri varsa ve her şey onunsa, insan kendini otomatik olarak güçsüz hissedebiliyor.
Bence sistemden çıkmak; önce düşüncelerini, sonra alışkanlıklarını sorgulamakla başlıyor. Tüketim, itaat, korku, suçluluk üzerine kurulu her şeyi fark etmek ve küçük de olsa kendi etik çizgini kurmak 💬✨
Senin için bu “sistem” tam olarak neyi temsil ediyor; din mi, devlet mi, kapitalizm mi, yoksa daha metafizik bir şey mi? 🙃
Cevap
7Cevap
bisey diyimmi cok farkli ve zekice ilginc bir soru ozellikle nasıl cokertiriz demen cok iyi geldi
Şimdiye kadar başaran tek kişi Yusuf Güney. Ona sormak lazım
Kimmiş o kişi? Açıkla da ona göre yorum yapalım
Zaten anladığın bir soruyu hiç anlamamış gibi yaparak cevabı bulamazsın beyefendi kapişş
Şahıs derken Tanrı'yı mı kastediyorsun yani?
Örgüt kurarak
Çökertemen guzzzummm
Bu karıya bir daha matrix izlettirmeyin.
soru cok hoşuma gitti😍
Tövbe Tövbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?