hiç başınıza geldimi ya tiksindim.
napıcam ev ev değillki bide kiraya zam yapar.
bi keresindede kertenkele geziniyordu.
yok hamam böceğide kocamandı ya iyyyyyyyyyyyyyy. hastalık taşıyormu bu boçekler?
antalya burası normal bukadar böcek ama eve girmesi normal değil.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Işık yakmadigın sürece geliyorlar onlar bir tek ışık ta gelmiyor
sadece işıgamı gelmiyorlar vardir bi bitki vs gelmedikleri kabartma tozu sirke ne varsa doktum
Aklına gelebilecek herşeyi ama herşeyi denedik. Sadece gelen yere ışık yakın bakın izleyin 1 tane bile bulamazsınız ilaçlar falanda fayda etmiyor maalesef zemin katlar özellikle sıkıntı
Ben zeminde bile değilim birinci katdayım ama yinede delik var duvarlarda yağmurda su girer yazın kertenkele geziniyordu şimdide bu iğrenc bocekler iyyyyyy. desene hamam bocegi elektrik parasi ödeticek bana ya ne yuzsuz git doğada gezin evime giriyor
Aynen öyle tavsiyem bir tane led olan ampullerden alıp takin hava kararınca yanık kalsın ilaç parası yerine elektrik yakacan haklısın valla terbiyesizler iyy
Gelir onun için ilaçlar var araştırmanı tavsiye ederim birde ben küçükken gece şu içmek için uyanıp karşıma çıkan böcüğün üstüne basmıştım korkudan ödüm bokuma karışmıştı bak aklıma o geldi 😁😂
ayyyy varya bu kocamandı tüğlerim ürperdi attim ama nasıl attım gece gece çiğlik attim komşular bu kız delirdi dedi herhalde insan delirecek gibi oluyor
Bende bağırmıştım gecenin bilmem kaçında herkesi diktim ayağı annemin koşuşu 😂
Hayatta en tiksindiğim hayvan ya da böcük işte 😁
hshshshsh
İyi uykular 🌓
Kız çinliler ona bayılıyır çağıraydın bi çinli yiyeydi
ben görmeye tahammül edemedim gelsinler yesinler antalyada çok var
Ben bir ilaç aldım onun adını sana atarım hamam böceği sıkılan yerden geçsin 1 ay tepetaklak geliyor
hangi ilaç
Ben evde değilim bizimkilere resmini attırıp sana yazarım
Gece lambası yerine devre ışık yapıyorduk ya küçükken öyle bir şey yap bence
Zararsız böcekler ama işte tiksinti yaratır..
zararsız değil bildiğim kadarıyla hastalık bulaştırabilirlermiş iğrenç seyler zaten gorunusu bile zarar cok cirkinler ya utanmadan evime giriyor iyyyyyyy
Utanma duyguları olsaydı böcek olmazlardı 🙃
Seni bi yesin
iyyyyyyy seni yesin iğrenç bişey görsen aklın uçar
Evinde onun yavruları vardır.
Yatagının altında uyuyorlardır
iyyyyyyy ya sus zaten giderken baçağı kopmuş bide bacağıda kocaman kendi gibi iğrenç iyyyyy
Çinde onu yiyorlar
Gelir 😂
iyyyyyyyy