Diğer Eskiden sürekli darbe olurdu şimdi neden olmuyor artık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bilen var mı Güncellemeler+1 yıl darbe olmasini istiyorum demedim neden artik olmadigini merak ediyorum Eskiden sürekli darbe olurdu şimdi neden olmuyor artık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü halk halinden memnun olmasa bile devlet korkusu var 0 11 Yorumla harbiyeliii +1 yıl (hükümet) Yorumla Soran +1 yıl koskoca tsk hükümetten neden korksun Yorumla harbiyeliii +1 yıl Tsk darbeyi genel kurmay başkani yapar onunda tapicagini pek sanmam Yorumla Soran +1 yıl neden mesela eskiden en ufak durumda darbe yapardı asker şimdi ortalık boka sarmış neden yapmıyorlar mesela ya da yapamıyorlar mı Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bırak onlari Türkiyeyi temsil eden general boş bardak topluyor teşekkür dakı üst rütbelerde iş yok Yorumla Soran +1 yıl neden böyle oldu Yorumla harbiyeliii +1 yıl Bilmiyorum hükümetle alakalı ne kk ne Erdoğan bize milliyetçi lider olucak terör karşıtı biri lazim Yorumla harbiyeliii +1 yıl Erdoğan'ın hakkını yiyemem ama TSK üzerinde emeği çok fazla Yorumla Soran +1 yıl 15 Temmuz olayı hakkında ne düşünüyorsun Yorumla harbiyeliii +1 yıl 15 temmuzda içeride çok adam vardı üst rütbelerde 40 50 yaşinda bu adamalr nasıl albay generla olmuş kimsemi sormamis anlam veremiyorum bende Yorumla harbiyeliii +1 yıl Kulelide zaten bu yüzden kapatıldı içeride hainler yetiştiriliyor şu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bahçeli'nin açıklamasını duydunmu joni Merkel Markus alayı gelse erdogani elleyem diyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olmasın ya iyi misin? Ülke 100 yıl geriye gider masum insan katledilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Darbe yapıcak kim kaldı sence? Birileri sinsi planlar yaparak basamakları tırmandı. Neden 15 Temmuz diye bir şey oldu araştır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bu konuda bi konusabilir miyiz Yorumla Soran +1 yıl özel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzgünüm, siyaset konuşucak halim yok. Geriyor beni. Birşeyler bulmak istiyorsan 15 Temmuz'u, iktidar partisinin ilk yıllarını hatta ondan öncesine git. Bütün askeri darbeleri araştır. Sonra.. diyeceklerim bu kadar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü halk halinden memnun olmasa bile devlet korkusu var
(hükümet)
koskoca tsk hükümetten neden korksun
Tsk darbeyi genel kurmay başkani yapar onunda tapicagini pek sanmam
neden mesela eskiden en ufak durumda darbe yapardı asker şimdi ortalık boka sarmış neden yapmıyorlar mesela ya da yapamıyorlar mı
Bırak onlari Türkiyeyi temsil eden general boş bardak topluyor teşekkür dakı üst rütbelerde iş yok
neden böyle oldu
Bilmiyorum hükümetle alakalı ne kk ne Erdoğan bize milliyetçi lider olucak terör karşıtı biri lazim
Erdoğan'ın hakkını yiyemem ama TSK üzerinde emeği çok fazla
15 Temmuz olayı hakkında ne düşünüyorsun
15 temmuzda içeride çok adam vardı üst rütbelerde 40 50 yaşinda bu adamalr nasıl albay generla olmuş kimsemi sormamis anlam veremiyorum bende
Kulelide zaten bu yüzden kapatıldı içeride hainler yetiştiriliyor şu
... ..
Bahçeli'nin açıklamasını duydunmu joni Merkel Markus alayı gelse erdogani elleyem diyor
Olmasın ya iyi misin? Ülke 100 yıl geriye gider masum insan katledilir
Darbe yapıcak kim kaldı sence? Birileri sinsi planlar yaparak basamakları tırmandı. Neden 15 Temmuz diye bir şey oldu araştır.
bu konuda bi konusabilir miyiz
özel
Üzgünüm, siyaset konuşucak halim yok. Geriyor beni. Birşeyler bulmak istiyorsan 15 Temmuz'u, iktidar partisinin ilk yıllarını hatta ondan öncesine git. Bütün askeri darbeleri araştır. Sonra.. diyeceklerim bu kadar.
Darbe şakşakçılığı yapmıyorsundur umarım?