• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Aşk acısı çekiyorum yardım edin?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
ayrıldık ve ben ayrılmak istemiyorum yardımınıza ihtıyacım var onu nasıl geri döndürebilirim
Aşk acısı çekiyorum yardım edin?
Ayrılık Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Bruins07
    Bruins07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Âşķ ömrü 2 yıldan fazla olan birşey değil zaten. Bu yüzden giden gitsin zerre kadar üzülme. Benim çok fazla sevgilim oldu. Aşka da çok düşkündüm fakat sağolsun hep değmeyen insanlarla karşılaşmaktan âskın rabbimizin bizi akıllanmamız icin verdigi bir terbiye olarak görmeye başladım. Hayatında anası babası icin bile dua etmeten insanlar terkedilince secdeye varıyor ALLAH tan yardım istiyor. Aşkın yalan olduğu ve sadece PARA ile SAYGI ile ZEKA ile yürüdüğünü bir öğren önce. Aşk lüxtür. Oyle trip atmalarla kıskanmalarla anca sokak aşkı yaşarsın sonra üzülürsün perişan olursun. Seni bırakabilen bir adam seni üzmeden bırakırdî eğer ki saygılı olsaydı. Benden sana tavsiye sen geç bu isleri ve sadece karakterini saglamlastır paraya ve saygıya deger ver emin ol ne demek istedigimi daha iyi anlarsın. Zaten aşk sagda solda konusulmaya da gelmez bunuda unutma. Özelin òzel kalsın. Agır bir karakterin olursa "güle güle " dersin. Ben hic aldatamayan biriyim ama benim bile aşkım bitmisti. Heyecan mutlaka biter bir gün. Bitmemesi icin PARA cok onemli. Ornegin tam sklmsken hadi bir bahamalara gidelim de bakim yeniden baslamıs gibi olursunuz. Guven bana. Ve takma

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok haklısın ama keske kalbıme soz gecırebılem

Yorumla

En İyi Cevaplar

• e-psikolog
    e-psikolog Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 71%
    +1 yıl

İsterseniz bir süre daha bekleyin ve kendisi sizinle irtibata geçmez ise ona aşırı derecede güven ya da halk tabiriyle yüz verdiğinizin belirtisidir.

Sizin nasıl olsa garanti birisi olduğunuza ve ne yaparsa yapsın sizin ondan vazgeçmeyeceğinize, onu inandırmışsınız ya da ister istemez bu şekilde hissettirmişiniz.

İnsanları fazla sevince, değer verince ve onları önemseyince ister istemez aşağıdaki şekilde yer alan belirtiler meydana geliyor.

1. Vücudun belirli bölgesinin normal hali (before): ɷ
    2. İlgi gösterip, değer verip, önemseyip, aşırı sevdikten sonraki hali (after): Ѿ

Umarım size örnek ile anlatabilmişimdir, üzgünüm ama bazı gerçekler acıdır. Kendinizden fazla değer vermeyin. Farklı sorularınız varsa sizi dinlerim.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gercekten psıkologmusunsuz

Yorumla
  • karşıyakalıesmer
    karşıyakalıesmer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Eger su anda aci ceken sadexe sensen yani onun umrunda bile olmuyosan bosuna ugrasma derim cunku seni gercekten sevmiyodur benim 9 aylik iliskim bittiginde bende boyle olmustum ama o9 ay icinde beni baya uzmustu bir cok kere aldatmisti falan devam etseydik 11. Ayimiz olcakti ama iyiki ayrilmisiz diyorum baslarda tabiki aci cekceksin birak hic mesaj atma butun iletisimini kes ama bu aralar evde cok durna disari cik gez toz arkadaslarin yaninda olsun hep ama aglamiycam diyede kendini tutma birak ya agla ask acisi bu tabiki biraz canini acitcak ama bir sure sonra bitcek ben mesela su an unuttum onu arada bir aklima geliyo o da bisey ifade etmiyo yani anlatmak istedigim sey unutmaya calis onu geri dondurmeye degil

1
    0 Yorumla
  • tugbaediz
    tugbaediz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Sevgili terketsin de rabbim bizi terketmesin söylemesi kolay biliyorum ben de çok aşk acısı çektim ama bir kere geri dönmesi için mesaj at ama hala soğuksa seni istemediğini belli ettiyse sakın peşinden koşma zaten sen ona kaybetme korkun olduğunu belli ettiysen rahattır

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok gec ozaman artık

Yorumla
    • tugbaediz
      tugbaediz
      +1 yıl

tüh işte onu sev ama kaybetmekten korkmadığını sansın bunu yapabilseydin öyle olmazdı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

85

Cevap

• Namı_Diger
    Namı_Diger Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

burada herkes sunu der ' unut gitsin takma be gitmis bitmis iste gelsede ne olacak su bu ' bak arkadas sevmek kalben olur akilla degil akilla seven sikilir bahane ile cikar gider. Benden ayrilanda sebebi olmadan gitti kiz kardesim sormus sebebi ona soylemedim sana niye soyleyim diye neyse ac bir kitap oku tek solukta. Kalk cik disari tak kulakligi kulagina kos olabildigince o an kimseyi gormesin gozun yorulup nefessiz kalana kadar kos dur bekle cevrene bak gordun mu esas olan sana hayati veren ve bu havayi bahseden Allah tir nefessiz kaldin yoruldun ama durdun bir yerde ki nefes alip yasamina devam edesin diye acida boyle biseydir kardes bir an durdurur seni sonra nefes alir kosarsin. Dua et dua ederken de hayirlisini iste. Gonlumdekini hayirli eyle , hakkimda hayirli olani gonlumr razi eyle diye dua et. Saygilar.

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

edıyorum ınan bana gunlerdır edıyorum ama ıcımdekı acı 1 gram dınmıyor

Yorumla
    • Namı_Diger
      Namı_Diger
      +1 yıl

Sabir ablacim sabir. 3 ay oldu alistim bu dediklerimi yapiyorum gece sogukta kosuyorum kimse yokken sende yap cok kitap oku siyirip alir hayattan. Ve Kuran oku.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar zor kı gecmıs sende unutmussun o yuzden kolay gelıyor bunları soylemek

Yorumla
    • Namı_Diger
      Namı_Diger
      +1 yıl

Unutmak mi ben mi sadece biraz daha alistim. Arada acilar yokluyor ama iyiyim. Gormemek icin kendi evimi terk ettim ben. Neyse burada soylenecek yer degil bunlar. Boguluyor gibi olursqn mesaj yaz dertlesiriz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ınankı boguluyorum nefes dahı alamıyorum yazamam kı benım msjım yok

Yorumla
    • Namı_Diger
      Namı_Diger
      +1 yıl

Xper seviyen dusuktur. Cok iyi anliyorum ablacim seni hemde cok iyi daha neleer neler yasadim yasatti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok zor gercekten cok zor

Yorumla
  • omurtunc34
    omurtunc34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

kardeşim denenmişi deneme bence. sen bilirsin ynede 4 senemi heba ettim peşinde ve geri döndüremedim... döneceği varsa döner tez zamanda ama uğraşıp kendini küçük düşürme derim ben. gururunu paspas etmenin alemi yok. sen erkeksin ve güçlüsün... biraz sansürlemen gerekicek duygularını. sonra ister istemez kendine ve çevrene yalanlar söyleyerek unutmaya çalışacaksın. ya da sen bilirsin...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben bayanım yalnız

Yorumla
    • omurtunc34
      omurtunc34
      +1 yıl

özür dilerim. farkedemedim. ama söylediklerim kısmen yine geçerli. hatta daha çok geçerli hanımefendi. gururu paspas etmenin bir alemi yok. özellikle bir bayanın bir erkeğin peşinden koşması hiç te hoş bir durum değil. Saygılarımla. Kusura bakmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

askta gurur olmaz

Yorumla
    • omurtunc34
      omurtunc34
      +1 yıl

bildiğin gibi devam et o zaman. çevrendeki insanların görüşleri zoruna gitmeye başlayınca anlarsın gururun vurduğunu...

Yorumla
  • kaşif919
    kaşif919 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl

İlişkiden ilişkiye kişiden kişiye göre değişen binlerce değişkene bağlı olduğundan, nasıl bir ilişkiden bahsediliyor nasıl ayrılındı bitti gibi detaylar verilmesi gereken oldukça çetrefil ve geneldede istediğin yerlere çıkmayan yollarla dolu bir iş ve yol değilde yalvarmak durumuna düşüncede iyiden iyiye gözden düşmenin an meselesi olduğu durum dikkatli ve ince işçilik ister ama istenmediğin bir yerde kalmaya çalışmak istermisin

0
    77 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence severken bunlar sorun mu sevıyorum ıste dahası var mı

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

O zaman neden ayrıldınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gayet guzeldı bı gun gorusemedık dıye bahane buluyosun dedım sonrasında benle olmak ıstemedıgını soyledı

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Yenimi oldu yoksa uzun zamanmı geçti aradan, çünkü fazla basit bişey bu eğer yeni olduysa belki kızgınlıkla söylenmiş anlık bişeydir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yenı daha 1 haftadır konusuyorum her bahanesını curutunce yenı bısey cıkarıyor ortaya cok yogun şu an bana zamanı yok bılıyorum kafası hıc bos kalmıyor bu ara ne yapcam bılmıyorum

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Sen nedenlerini sebeblerini çürüttüğün halde o ayrılabilmek için mazaretlermi üretiyor sürekli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet artık olmaz ıstesemde olmaz dıyor sana o gozle bakmam dıyor ama daha oncede yasadık buna benzer bısey o zamanda dedı sonra gayet ıyıydık

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Fazla boğup üzerine düşüp , nedenler sebepler üzerinden onu köşeye sıkıştırmaya filan çalışma bence çünkü bu gönül işi nedensiz sebepsiz seversin ve bunu sorgulamazsın ya şimdi kendine sorsan neden onu seviyprum diye var mı bir nedeni ya da sebebi bunun gibi o yüzden bence biraz geri çekil ve çok üstüne düşerek kendini değersizleştirme bırak herşey olacağına varır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

buda sevdıgınden vazgecmek olur bence

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Hayır tam tersi onu tamamen kaybetmeni engeller, bu kaş yapayım derken göz çıkarmaya benzer bazen bir düşün bırak seni özlemesine izin ver eğer özlemiyorsa zaten bitmiştir ve bıktırma onu seni sevmek için güzel bişeyler bırak ve uzaklaş nefret ettirme, hani yarayla uğraşmazsan iyileşecek belki ama sürekli oynarsan kabuk tutmasına izin vermezsen kanatırsın sürekli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu tanıyorum ama ben aramazsam hıc bı zaman aramaz donmez bana

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Hiç arama demiyorum sadece sık sık nedenler sebebler yüzünden arayıp kendini takıntılı saplantılı biri gibi gösterme çünkü kimse sevmez böyle insanları ilk önce kendini seveceksin kendine saygın olacak değerlisin ve biliyorum şimdi sana boş ve anlamsız gelecek bu sözüm ama bütün düşüncelerini kafanı ona odaklama hayatta başka güzel şeylerde var ve böylece takıntılı ssplantılı biri olmazsın ve sevgilin seni çok daha değerli olduğunu düşünür çünkü onsuzda varolabileceğini bilir sende daha mutlu bir hayatın olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zaten şu an sadece 2 defa falan arıyorum onu ondada 3 dakıakalık konusmalar bana yenı bısey dıyormususn dıyo demeyınce kapatıyor ama ben gercekten bu surece katlanamıyorum şu an

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Bana yeni bişey diyormusun derken neyi kastediyor, sitemmi yani hep aynı şeyleri söylüyorsun gibi sıkıldım bunaldım bıktım gibimi yoksa senden bir beklentisimi var bişeymi duymak istiyor sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet bende anlamadım dıyorkı 10 gundur aynı seylerı soyluyorsun dıyor sonrada bısey dıyormusun baska deyıp kapatıyor anlamadım kı ne yapmalıyım

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Konuşacak bişey kalmadı beni ikna etmeye çalışma çünkü hep aynı şeyleri söylüyorsun ve ben bunları daha önce defalarca duydum ve umrumda değil eğer yeni bişey söylemiyceksen arama diyor, peki bu onun seni kaybetme korkusu olmadığını senden sıkıldığını gösteren çok net bir durum senin yapabileceklerinse daha fazla gözden düşmeden bu dilenme durumundan çıkıp karşı atağa geçmen yani ne kadar değerli ve aranan bişey olduğunu göstermen yani umursamazlığın onu yaralasın aynı silahla vur ve oda desin şuna bak umrunda bile değil desin yoksa şu anda sen bitmişsin onda bu kafayla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok can yakıcı bı durum

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Biliyorum daha önce bende yaşadım ve yaşattımda, hayat böyle bişey en güzel anların en mutlu şeylerin diyetidir bedelidir bitince acısıyla hüznüyle ödenen ama hayat herzaman bize yeni şeyler sunacak daha güzelleri ve katbetme korkularınıda yanında neyse sende onun face varsa bir gece eğlenmeye çıkın arkadaşlarınla deliler gibi eğlenirken gülerken fotolar filan face paylaşın görsün onsuzda olabileceğini ve kadar güzel değerli bişeyi kaybetmekte olduğunu filan düşündürebilir öyle şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok face yok onun malesef ama benım derdım o degıl kı sevgımı kaybetmemek sevdıgımı kaybetmemek

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Sevgini kaybetme tabi ama sevdiğini kaybetmişsen ne anlamı var ona olan sevginin acı vermekten başka, kendini değerli ve güzel hissetmediği yerde mutlu olamaz huzurlu hissedemez insan kendini ve sen şimdi şu anda kendini değerli ve güzel hissediyormusun yani kendini beğeniyormusun bir düşün ve eğer cevap olumsuzsa bir başkasının ya da sevdiğinin seni neden istemediğini ya da beğenmediğinin cavabı belkide budur ama bu senin öyle olduğun anlamına gelmez sadece bu piskolojiden kurtulman gerek anlıyormusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyle tabı ama ınanın kalbıme soz gecmıyor

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Biliyorum bu durumla başa çıkmanın en iyi yolu biraz kaderci olmak, nasip değilmiş diyebilmek, su akar yatağını bulur diyebilmek yoksa çırpındıkça battığın bir bataklığa döner durum ve unutmaki o yokkende sen vardın o olmasada sen olacaksın ve seni değerli anlamlı kılacak olan o değil sensin değerlisin tamammı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam ama icim almıyor su durumu

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Çalışıyormusun sen yoksa ev kızımı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ogretmenım ben

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Çok güzel kutsal bir meslek, bence düşüncelerini ondan uzaklaştırmanın kafanı meşkul etmenin bir yoluda iştir çünkü ne kadar boş vaktin varsa o kadar çok düşünür kurarsın, sanırım duygusal birisin kırılgan ve tutucu yani yeni şeylere yeniliklere karşı bir güven sorunu var yani senin için huzur ve kendini güvende hissetmek çok önemli bu yüzden yeni şeyler ve macera seni korkutuyor ama takıntı ve saplantıda kaybetmeye tahammül gösteremediğin için seni çok bunaltıyor darlandırıyor ve adaletsiz geliyor bu kaybediş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen oyle ve dayanamıyorum buna

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Kabullenmek zaman alıyor bazen, aslında tamda bu duruma uygun bu durumu anlatan ve insana yol gösteren bu karanlığa bir ışık tutan, ağustos kuşları diye bir şiir var yazarını pek sevmem ama şiir çok iyi okumadıysan oku bence çok şey anlatıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

okucam

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Peki

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Bu arada bir gelişme olursa haberdar et bende merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

uamarım bı gelişme olur en kısa zamanda

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Kaç yıldır ya da aydır berabersiniz çokmu uzun zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

3 ay ama sankı cok uzun zamandır sevıyorum onu

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Evet sevince öyle geliyor ama çok uzun bir zaman değilmiş yani en azından yıllarını verdiğin emek harcadığın bir ilşki çok daha derinden yaralıyor çünkü çok ağır alışkanlıklar iz ediyor yaşantında, dönmezse biterse diye düşündüğünde onun gibi birini bir daha bulamam diye düşündüren bişey var mı kariyer kişilik tip seni en çok düşündüren ne

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Hocaaamm bişey sordum ordamısın :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

karıyer olarak oyle ama kısıslık olarak daha cok on planda dusuncelerı ozellıkle

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Anladım senin için en doğru kişi ve seninde onun için en doğru kişi olması gerekiyor ve birbirinizi bulmuş olmanız bu bir rastlantı olamaz gibi korelasyonlar yaratır aslında hepsi bir yanılsama ve herşeyi görmek istediğin gibi görmense büyülenme peki hocam sen bir öğretmensin ve onurlu bir meslek yapan onurlu birisin sence gurursuz ve onursuz olurmu aşk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence askta ne onur ne gurur olur cunku cok ozel bı duygu

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Ama karşı taraf tarafından sömürülmeye çok müsait bir durum değilmi bu, yani aşk çok kutsal bir duygudur herşeyde mübahtır diyen kişiye bence aşk sadece bir bahanedir, yüzsüz aşkların klişe mazereti gibi bişey, ya da biteceği belli bir ilşki için kendi parçalayan kişinin yanlış anlaması gibi, olur hatta en çokta aşkta gurur olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyle dudunmuyorum

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Sence seni hiç sevdimi hala seviyormu ya da sadece kendi sevginmi düşüncelerinmi önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sevgı kalıcı cunku ben kalıcı olan tek seyın sevgı oldugunu dusunuyorum

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Hocam naptın sevgi nasıl kalıcı, sevgi bir zamana bir ana aittir ve an gelir zaman geçer insanlar en sevdiğinden en çok nefret eder çünkü ihanetler yalanlar ve binlerce değişken vardır hayatın içinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyle ama o da benı sevdı en azından bunu hıssettırdı

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Sevdi peki şimdi ne ve nasıl hissettiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlamadım

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Yanlış anlama niyetim seni üzmek ya da kendini kötü hissettirmek değil sadece insan bazen kendini kandırabildiği ölçüde mutludur ama bu yalandır ve kabullenmek bazen acılı ama gerçekbhayata dönmek için daha iyidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tek ıstegım masumca olan sevgımı gerı kazanmak

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Beni sevdi ya da öyle hissettirdi demişsin bende diyorum ya şimdi şu anda sence seni seviyormu ve sana bunu hissettiriyormu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence evet cunku yan yana gelmek ıstemıyor sadece telefondan bıtsın dıyor cunku yan yana gelınce dayabnamaz bana

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Seninle yüzyüze görüşmek istememesi ya da telefondan bitirmesi sence ciddiyetsiz ve çok basit değilmi yani insanlar ciddiye aldığı önemsediği şeylerimi böyle bitirir yoksa tam tersimi, öğrenmenin bir yolu var yüzyüze konuşalım de ve sana emin olduğum bişeyi söylüyeyim, istemiycektir çünkü sen bir beklentin olmayan bir yere gidermisin zahmet edermisin empati yap, inanmak istediğin şeye inan ama kendini kandırma bence ve senden değerli değil bence kendine haksızlık yapıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok o oyle degıl şu an hastayım desem gelır ama gorusmek ıstememesı dayanamaz bana gorunce gecıyor kızgınlıgımız cunku

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

O zaman ona ihtiyacın olduğunu söyle kıyamaz sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yalan soyleyemem kı ona cok kızar konusalım goruselım derım en fazla

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

O anlamda demedim yani gerçek anlamda şu anda yaşadıkların anlamında onu görmeye konuşmaya ihtiyacın var anlamında söyle görüşelim de kıyamaz o zaman sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an sehır dısında 4 5 gune donecek ve ben o zaman deneyecem bunu

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Yaş farkı var mı aranızda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet 1 yas kucuk benden

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Yokmuş canım o kadar olur bence dene gelince yüzyüze görüşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım doner ama telefonda sureklı olmaz dıyor

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Hayırlısı

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Amma uzun bir kamuya açık sayfa olmuş farkındamısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl anlamadım

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Ya herşeyi kamuya açık yorum bölümünden konuşmuşuz onu dedim :) halka maloldu bu muhabbet :) adın nedir mesajdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hı evet oyle olmus

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

var mı gelişme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aslında var aksam konustuk tum engeller kalktı ama arkadas kalacakmısız

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Bu iyimi kötümü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben sadece dun gece tamamen gorusmeyı kesecek dıye korkudan tamam arkadas olalım dedım belkı bu surecte tekrar eskısı gıbı oluruz dıye

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Anladım denize düşen yılana sarılır gibi, umarım işe yarar ama başına çok daha can sıkıcı bişeylerde gelebilir bunada hazırlıklı olmalısın çünkü artık serbest ve ona hesap soramazsın farkındasın değilmi bunun neyse herşey olacağına varır üzme kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umarım son bulur su arkadaslıkta sevgılı oluruz yıne

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Gözlerine inen perde ne yazıkki senin gerçekleri görmeni engelleyip bir ergen gibi düşünüp davranmanı sağlıyor kızma ne olur ama olanların ne anlama geldiğinin farkında bile değilsin hayır o ölmedi diye feryat eden birinin cinnetini yaşar gibi, o geri dönmiyecek ve bitti bence bunu kabullenirsen en azından saygın bir yerin olur onda maziye bakınca yoksa çok çirkinleşecek bu iş onu buna zorlama bence, sen neden hazmedemiyor kabullenemiyorsun bu kadar çaresiz ve zayıf güvensizmisin kendine, kendine saygın kalmaz böyle değersiz istenmeyen bişey olma çabası neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok sevıyorum onsuz omak ıstemıyorum sadece

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Anlıyorum artık sahip olmadığın bişeyin ölü hayalleri boğuyor seni, elinden alınmış ve bu haksızlık o benimdi demek gibi o başkasını sevse o sevdğini ortadan kaldırsam gene beni sevsin diye demek gibi hastalıklı bir ruh halidir bence kendine yakıştırdığın bu durumla haksızlık ediyorsun kendine bence artık ona olan sevginin bencil bir sevgi olmadığını kanıtla bırak oda mutlu olacağı seveceği biriyle olsun sende bu yükten kurtul

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bence bız gayette mutlu olurduk

Yorumla
    • kaşif919
      kaşif919
      +1 yıl

Sence öylede onca öyle değil işte neden anlamak istemiyorsun o seninle olmak istemiyor ve bunun sebebi eğer doğa üstü güçler değilse delimi bu adam insan sevdiğini bırakırmı canı pahasına mücadele eder yoksa

Yorumla
  • Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hic bir sey yapma döndürmeye calisacagim diye kendini rezil etmee dönecegi varsa da öyle dönmez... Biraz ayri kalin iste agla sizlaa elbet canin yanacak ama onu kaybetmek istemiyorum diye onu geri döndürecegim diye yapacagin hersey şu an senin kaybetmene daha cok fayda eder... Biraz zaaman birak gitsin o seviyorsa oda istiyorsa döner zaten...

1
    0 Yorumla
  • NaNieR
    NaNieR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl
    Diğer konusunda 331 cevap paylaştı.

onu çagır son kez konuş kalbinden ve aklından geçen herşeyi onu ne kadar sevdigini tekrar dile getir bir kafe gibi bir yer olursa iyi olur eger genede olmuyorsa biraz ara vermiş gibi düşünebilirsin illa ayrıldınız diye tekrar barışmıyıcaksınız diye bişey yok zamanla geçer geçmiş olsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dedım ma gorusmeye razı degıl sımdıde arkadas olduk guya sıradan arkadasız

Yorumla
    • NaNieR
      NaNieR
      +1 yıl

o zaman ortak denk geldiginiz okul ya da takip et bir yerde kolundan tut sarıl aniden sonra hislerini dile getir aglayarak olursa daha fena etkilersin diye düşünüyorum bunlarlada olmuyosa zaman zaman zaman

Yorumla
  • canısıı3
    canısıı3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Giden gitmiştir gittiği gün benı kaybetmıstır dıye klasik klşe bir laf varya. Hah işte o doğru. eğer bir kere bir taraf bitti diyorsa daha o ilişki yalama olur. Barışma bence sorunlar hiç bırakmaz peşinizi. Unutmaya calıs tamam bıraz acı cekıceksın ama geçiyo sonucta. İnsan ölümle başa cıkıyo aşk acısıylamı cıkamıcak? sen okadar gücsüz değilsindir bence

0
    0 Yorumla
  • Nakman
    Nakman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

Tek söyleyebileceğim şu;

https://hizliresim.com/B93Yoj

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende aynı durumdayım
    1. gün şok etkisi yapıyor
    2. gün ağla zırla kendini parçala
    3. gün depresyon etkisi kendini eve kapama kimseyle konuşmama
    4. gün yavaş yavaş alışıyorsun
    5. gün soğuyorsun o bensiz yaşayabiliyorsa bende yaşarım diyorsun
    5. gün olgunlaşma dönemine giriyorsun bir süre böyle geçiyor sonra başka birine aşıkoluyorsun ya da unutuyorsun direk böyle işte :))) üzülme dua et

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

6. gündü yanlış yazmışım mübarekler :)

Yorumla
  • Kayla018
    Kayla018 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 485 cevap paylaştı.

Eğer öyle istiyorsa kabul et kendi kaybeder. Sen umursamayacak süründüreceksin onu kendine bakacak üzülmediğini belli edeceksin. Ona takılıp kalma arkadaşlar edin ne biliyim birşeyler yap ama ayrıldığınız için üzüldüğünü belli etme

0
    0 Yorumla
  • Vælentin
    Vælentin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 57%
    +1 yıl

Tam olayi anlatirsan donme ihtimali var mı anlayabiliriz ona gore bisey soyleye biliriz ama detay vermemissin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gorusemıyoz dıye sıtem ettım sıkıldım dedı

Yorumla
  • YenilmezKumandan
    YenilmezKumandan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Seni Bırakıp Giden Sana Tepeden Bakandır.. Tepeden Bakanlar her zaman Bizden Aşşa dadır... Hiç bir Zaman Kendini Bişe Zannedene Eyvallın olmamalı Kimi Zaman kesip Atmasını bilecek sin Duygusuzca Bunu bilmiyorsan Hayat sana öğretecekk

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

boylemı olmalı ama

Yorumla
    • YenilmezKumandan
      YenilmezKumandan
      +1 yıl

Benım düşüncem Giden Geri Gelmesin Benı bırakıp Giden Hiç arkasına bakmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyle ama severken aklın kalbınle aynı calısmıyor

Yorumla
    • YenilmezKumandan
      YenilmezKumandan
      +1 yıl

Maalsef Bazen Kararları Kalbimizle Veririz Fakat Şu anki Durumunda Mantığımızı Kullanmak En iyisi Senın kararın Ben sadece Benım fikrimi Söyledim Bu şekilde Tepki Göstermem de bende bu duruma maruz kaldım inan senın yolunu denemediğim için çok Mutluyum Ve aradan geçen 1 ay dan sonra Tekrar bir mesaj ondan Tek 2 kelime '' Seni özledim'' Ardından benım ona Mesajım '' S. git''

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahhhh keske yapabılsem

Yorumla
    • YenilmezKumandan
      YenilmezKumandan
      +1 yıl

Asla Taviz Vermem İnsan dan insana Değişir Sana önerim SÜRÜNME

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl yapabılıyosun bunu benyapamıyorum

Yorumla
    • YenilmezKumandan
      YenilmezKumandan
      +1 yıl

Sadece ona Ait Herşeyi Kapat düğmesine Basıyorum ve Kapatıyorum Aslında Reset Atıp üstüne Format Çekiyorum Bide onun la bırakmayıp Fişi Çekiyorum :D bitti gitti

Yorumla
  • sinemsi
    sinemsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.

Zamana bırak. Zaten gercekten seni seviyorsa özleyerek sana geri dönecek. Dönmüyorsa da acınca yüzleşip onun boşluğunu kendinle kapatacaksın. .. Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez

0
    0 Yorumla
  • akcora90
    akcora90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Ağla sende açılırsın...
    https://b1108.hizliresim.com/11/8/15/9512.jpg

3
    0 Yorumla
  • ilgiyurter
    ilgiyurter Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

her ayrildigimizin arkasindan ask acisi cekiyorum dersek bu dunya cekilmez hale gelirdi. ne o ilk senin icin ne de son emin ol baska birileri gelicek hayatina daha cok kucuksun alismissindir sadece ask da degildir adi :)

0
    0 Yorumla
  • edwartnorton
    edwartnorton Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

... :)www.vekarikatur.com/.../...C3%B6nerse-senindir.jpg

3
    0 Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.

Hocamızın büyüleri ile;
    www.kizlarsoruyor.com/.../q2047148-sevdiginiz-sizi-sevmiyor-mu-resimli

0
    0 Yorumla
  • indiajac3
    indiajac3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

bir söz var giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diye ben 4 kız ile çıkmıştım hepside aldattı çok üzülmüştüm ama. değmeyecek insanlar olduklarını geç te olsa anladım

0
    0 Yorumla
  • felakettin
    felakettin Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.

ne kadar uğraşırsan o kadar çok acı çekersin sen üstüne düştükçe o kendini bulunmaz hint kumaşı sanır ve senin yalvarmandan uğraşmandan zevk alır hale gelir

0
    0 Yorumla
  • siestalife5
    siestalife5 Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Aynı durumdayız özelden konuşalım istersen :( çok zor

1
    0 Yorumla
  • YalnızSanatçı
    YalnızSanatçı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

"Gitme! dememle kalsan ne olur? " Çatı Katını dinlemelisin.

Giden, gitmiştir geldiği zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

1
    0 Yorumla
  • legals
    legals Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 40%
    +1 yıl

ne geri dönmesi, bırak gitsin, üstüne iç 1 paket sigara, zamanla normale dönersin..

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.

sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve hatanın kimde oldğuunu da biraz açamalısın

0
    0 Yorumla
  • bbrk35
    bbrk35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

nasıl geri döndürcem değil nasıl unutcam diye düşün bence

0
    0 Yorumla
  • mavercik
    mavercik Takip Et
    +1 yıl

bacım ocağı acıyorsun elini ateşe sokuyorsun acı neymiş görüyorsun :) saygılarr. giden gittmiştir gittiği gün bitmiştir giden beni kaybetmiştir modelini uygula.

1
    0 Yorumla
  • Gizemliyimmmm
    Gizemliyimmmm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Zamana birak geçer arkadaşlarınla zaman geçirmeye bak unutmak istersende çok zor biliyorum ama zamana bırakmaktan başka çaren yok senin

0
    0 Yorumla
  • greenpeace
    greenpeace Takip Et
    +1 yıl

bir ara bu soruyu bn mi sordum diye düşündüm. Resmen aynı durumdayız

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok zor degıl mı dayanamıyor ınsan

Yorumla
  • Yalıçapkını07
    Yalıçapkını07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

... https://i.hizliresim.com/PEmGp6.jpg

2
    0 Yorumla
  • bestcock
    bestcock Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Gün gelir belki gidene gittiği için teşekkür ettirecek birini tanırsın ondandır ki takma kafana hayatını yaşa

0
    0 Yorumla
  • vlkngdr
    vlkngdr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Birak gitsin, bosver, uzulme gibi yorumlar yazanlar eminim ask acisindan bir zamanlar geberenler :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anlamıyorum kı gercekten cok rahat bırak uzulme demek

Yorumla
    • vlkngdr
      vlkngdr
      +1 yıl

Sana sunu soylim.. Ne kadar pesinden kosarsan o kdr egosunu tatmin edersin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bendede aynı durum vardı baglama büyüsü yaptım şimdi köpek gbi kapoımdan ayrılmıyo evlenelim dyo naz yapıyom ama evlenecem

0
    8 Yorumla
    • selma93_
      selma93_
      +1 yıl

Gunah degilmi peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet ama yaptım bikere pişmnım rabbim affeder ni ş:( bende cok seviyodum nefsime yenik düştüm :(

Yorumla
    • selma93_
      selma93_
      +1 yıl

mesaj atarmisin bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl yanı gercek mı bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

e heralde bilmionmu böle seyleri ama bnim 1500 lirama mal oldu hoca var o yaptı herkes yapamz...21 gnde döndü köpek gbi peşimde nefret ederdi benden mesaj attıgımda küfrederdi şimdi yalvarıyo bende ilkbasta sok oldum ama şimdi naz yapıyom :) evlencem ama cok seviyom

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu kadar etkılı mı yanı keske bende yapabılsem boyle bısey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

evet etkili valla kzuum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Rica etsem bana ulasirmisin ya da ben sana acil

Yorumla
  • muzxyen
    muzxyen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Ayrılığın mutlaka vardır bir nedeni. Bir ilişki ayrılık aşamasına kadar gelmişse o ilişkiden hayır gelmez artık ama yinede karar senin ister unut ister ara konuş yalvar yakar ama giden gitmişse biten bitmişse yapıcak birşey yok artık

0
    0 Yorumla
  • Bilinmeyenşahıs
    Bilinmeyenşahıs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.

Şimdilik hiçbir şey yapma çünkü gözün bir şey görmüyor ve yaptığın her hareket ters tepebilir.
    bekle biraz zamanla her şey daha net olacak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Donmek istemiyorsa agzinla kus tut gene donmez icinde varsa doner sabret zamana birak belki bu bir sinavdir sizin icin ozlesin seni kiymetini anlasin verebilcegim teselli :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

beklemek cok zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bisi yapmanda daha kotu sonucta aldirabilir ask sarkisi dinleme sakin hareketli dinle

Yorumla
  • uşeyma
    uşeyma Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

eger seni seviyosa bir şekilde geri döner merak etme ama sevmiyosa bitir...

0
    0 Yorumla
  • fikrimgeldii
    fikrimgeldii Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Döndüremezsin bırak gitsin ne hali varsa görsün. Bazı insanlara severek yaranılmıyor..

0
    0 Yorumla
  • BenMurat
    BenMurat Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

2 gün sonra yenisini bulursun aşk acısı hikaye, zorlama kendini.

1
    0 Yorumla
  • shadow83
    shadow83 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl
    Diğer konusunda 472 cevap paylaştı.

Biraz otoban havasi al gecer, who give fuck with that

0
    0 Yorumla
  • asimptot
    asimptot Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Geri döndürmek daha fazla acı çekmene sebep olur... Sevseydi bırakmazdı zaten.

0
    0 Yorumla
  • konzovol34
    konzovol34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

İki şeyin aedından koşulmaz giden otobüsün ve sevgilinin. BBoş ver gitsin

0
    0 Yorumla
  • gülgüzeliiii
    gülgüzeliiii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Seni sevmeyen ve senden ayrilan biri sana geri döndüğünde daha mutlu olmayacaksin birak gitsin

0
    0 Yorumla
  • gonzale
    gonzale Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bırak gitsin yav, dünyanın sonu değil ki. Zorla güzellik olmaz zaten.

0
    0 Yorumla
  • İnspector06
    İnspector06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ayrıldıysan zaten birşeyler kopmuş daha neyin peşindesin gerçekten seven adam bunu yapmaz bunlar anca ergenleri 2 3 yıl oyalıyor o kadar

0
    0 Yorumla
  • Tam1Fenomen
    Tam1Fenomen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir diyip unutacaksın. Erkekler pek duygusal değildir. Erken unuturlar. Sende kendin için unut gitsin...

0
    0 Yorumla
  • BazendeOylesine
    BazendeOylesine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Pesinden gidersen daha cok kaybedersin. Bir ihtimal varsa da gider..

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden ama gecende boyle oldu vazgecmedım cok mutlu olduk belkı sımdı yıne duzelır

Yorumla
    • BazendeOylesine
      BazendeOylesine
      +1 yıl

Lafımı dinle. Tecrübe konuşuyor emin ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

10 gundur kostum bısey degısmedı ama ve cok yoruldum

Yorumla
    • BazendeOylesine
      BazendeOylesine
      +1 yıl

Başta bana gelsen sana çok yanlış bir hamle oldugunu söylerdim.. 10 gündür koşuyorsan umut azalmış demektir ama yine de zararın neresinden dönersen kardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama oyle yogun kı 5 dakıkası yok bu ara

Yorumla
    • BazendeOylesine
      BazendeOylesine
      +1 yıl

O zaman hiç yaklaşmaman gerekir.. Sen ateşe barutla gitmişsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet duzelır mı gerı doner mı acaba

Yorumla
    • BazendeOylesine
      BazendeOylesine
      +1 yıl

Özele gel bakim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gelemıyorum kı ben malesef

Yorumla
    • BazendeOylesine
      BazendeOylesine
      +1 yıl

Beni takip et ben geliyim.

Yorumla
  • ccengizzz
    ccengizzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

satın al ver parasını
    kaç liraysa
    götür bıkana kadar kullan

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • esmerkeyunus
    esmerkeyunus Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

knk zoru başarmaya çalısıyosun acı çekmeye hazır oll

0
    0 Yorumla
  • Ketçaplısütlaç
    Ketçaplısütlaç Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

aşkta devrimi anlarım da darbe neden diye sormak lazım? yinede aşk acısı; çekilecek dert değil.

0
    0 Yorumla
  • LiyaLal
    LiyaLal Takip Et
    +1 yıl

Bırak gitsin gelirse daha uzağa bırakırsın. Niye üzülüyorsun ALLAHI ÜZMEK daha mı güzel :((

0
    0 Yorumla
  • çakmak21
    çakmak21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

kaçan kovalanır sen böyle yaparsan daha cok götü kalkar

0
    2 Yorumla
    • greenpeace
      greenpeace
      +1 yıl

Araya soğukluk girmez mi o zaman da

Yorumla
    • çakmak21
      çakmak21
      +1 yıl

götünün kalkmasından iyidir. belki düşünür ve oda sana gelmeye karar verir

Yorumla
  • ShekerKız84
    ShekerKız84 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Gittiyse zor biraz dönmesi sebepsiz kimse bırakıp gitmez

0
    0 Yorumla
  • RealKinq2
    RealKinq2 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

... https://i.hizliresim.com/VymQYZ.jpg

1
    0 Yorumla
  • partners
    partners Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

eğer bir adı konmussa geri dönüşüde olmaz bana kalırsa

0
    20 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

konmadı kı o daha gecen de boyle yaptı yıne gayet mutlu olduk sımdı yıne

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

eğer oyle zırt pırt ayrılınıyorsa zaten bır ılıskıde o ılıskının temellerındekı harc bıter ve bına coker

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 kez oldu ve ufacık sebebler

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

ozaman pek ılerısı ıcın dusunme en sevmedıgım bır huydur onun yaptıgı cok sacma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bencede ama donunce gerı cok mutluyuz prenses gıbıyımonlayken ben

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

her ınsan kendını oyle zannedebılır cunku gozu ondan baskasınıda gormuyodur ama sunu unutma bır ınsana hak ettıgı kadar deger verılır olmamıs gıbı davranılamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet ama sankı bıdaha sankı oyle mukemmel bırını asla bulamam gıbı gelıyor

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

cıkmadık candan umut kesılmez hayatını ona endeksleme bır suru erkek var bır suru huy tavır ılgı alaka anlayıs var bunları gormen sart yoksa bu boyle gelmıs boyle gıder olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

emınım kımse onun gıbı degıldır ve olmayacak onda cok ozel bısey var benı baglayan

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

valla ne diyeyim baglanmaktır zaten bu ısın en acımasız tarafı oyuzden vazgecılmez adamlar arttı etrafımızda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

maleseffff yaaaa cok kotu cok kotu dayanamıyorum

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

valla sana şöyle söyliyeyim bir insan için ya da seninle 2 dir bu sekılde zırt pırt ayrılan ara veren bırı ıcın bence deymez be bosuna acı cekıyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bosuna belkı ama hıssettıklerımı kaybetmek ıstemıyorum ben

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

herkes kendı secımını yapar sen onu delı gıbı seversın oda senı sevıyomus gıbı yapar ve sen ona ınanırsın guvenırsın herseyını onune serersın ama o ( belki ağır bir itam olacak ama kusura bakmayın ) senı elde ettıkten sonra nasılsa cepte ıstedıgım zaman bırakır ıstedıgım zaman donerım tavrını takınır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok sacma o zaman

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

e gerisine senın dusunup tasınıp karar vermen gerekır bız nekadar oyle yap boyle yap desekte senın dusuncen saygı duymak gerekır sonucta senın hayatın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayat sonucta hep bırı garantı olacak ve eger senın dedıgın gıbıyse kımseye guvenme omrunun sonuna dek

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

yanlıs anladın benı bunu herkes yapmaz ben hayat tecrubelerımden gordugum ve yasamıs oldugum seylerden dolayı sana bu ornegı verdım sadece yani amacı o daha demınkı dedıgım gıbı olabılır bılebılırmısınkı bunu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

elbette bılemem

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

oyuzden temkınlı davran derım sana ıstanbul gıbı bıryerdeysen her tur ınsanla karsı karsıya kalabılırsın tanıması zor akılları hep baska yerlerde

Yorumla
  • MeTaLgEaR
    MeTaLgEaR Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

eger seni seviyosa bir şekilde geri döner merak etme ama sevmiyorsa kesin bitmiştir

0
    0 Yorumla
  • Esratülü
    Esratülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ona acı çektir. Onsuz mutluymuşun gibi göster onu nası yapabilirm deme benden bilmiyom.

0
    0 Yorumla
  • werasor
    werasor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

aşk acısıda neymiş sen montla sıçmayı denedin mi hiç

0
    0 Yorumla
  • ckdnmz
    ckdnmz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence önemsememeye çalış sana o kadar değer verseydi ayrılmazdi herhalde. Yinede kendin bilirsin ama unutmayı dene

0
    0 Yorumla
  • enginaltandüzyatan
    enginaltandüzyatan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl
    Diğer konusunda 568 cevap paylaştı.

Geri dönse nolacak sanıyorsun? Sevgisi artık kaybolmuş senin üzerinde. Alışmaya çalış.

0
    0 Yorumla
  • kubilaydogru
    kubilaydogru Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

allah yardımcın olsun bacım acı insanı olgunlaştırır

0
    0 Yorumla
  • Sabata16
    Sabata16 Takip Et
    +1 yıl

Olduğu kadar olmadığı kader diyeceksin geçeceksin. Zor olacak ama alışacaksın.

0
    0 Yorumla
  • leonidas2014
    leonidas2014 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Yav birak gitsin napacan hic bir ayrilik icin aglamaya degmez

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Aşk acısı çekiyorum yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk acısı çekiyorum yardım edin? 12 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum lutfen yardımcı olun? 4 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum lütfen yardım edin ne olur? 5 cevap verildi
Çok aşk acısı çekiyorum napmaliyim ya yardım edin? 2 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum lütfen tavsiye verin? 5 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum galiba lütfen destek? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨