Düşen hep yerde mi kalır? Itiraf edin cesur olun. Eş dost kimse kaldı mı etrafınızda? Kendi adıma konuşayım benim kalmadı. Yaşantılarımız var. Erkekliğe bok sürmek gibi olmasın ama içerledim efkarlandım.
Bende de yaş arttıkça insan ve tahammül seviyem azalıyo
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslinda kaderi yasiyoruz biliyo musun. Insanlik tarihinin ilk zamanlarindada bunlar yasandi simdide kuskuya mahal birakmayacak sekilde oyledirde. Uzuntu aci ofke mutluluk stres sinir halleri. Hersey. Hepsini bir arada yasiyoruzm tabi zaman zaman degisiyo tabi bi anin bi anini tutmuyo ama. Netice itibariyle her duyguyu tadiyoruz.🙂
Ağlasanda bu gerçeği değiştiremezsin :). Hiçbir işe yaramayacak çünkü. Bunları bizden önceki nesiller yaşadı. Bizde yaşamakla hükmolunduk. Işin gizi bu 🙂
Zeki birisin bunu söylemeliyim :) . Kendimi sigara ve alkolle teskin ediyorum. Bunlar benim sakinleştiricilerim. Başka türlü bu düzeninde gidişatında katlanılabilir kabul edilebilir çekilebilir bi yanı yok kanka.
Hahaha motive ol diye demedim bizzat hayat tecrübesi ile konuştum halbuki :)))) bu hayatta en üşengeç olan insanlardan biriydim ben :) sonra bunuda aştım 💪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Maalesef sadece avubmak için sebepler arıyarak hayatta kalmaya çalışıyoruz
Öyle.. Aslinda saglikli bi karardir da.
Bende de yaş arttıkça insan ve tahammül seviyem azalıyo
Aslinda kaderi yasiyoruz biliyo musun. Insanlik tarihinin ilk zamanlarindada bunlar yasandi simdide kuskuya mahal birakmayacak sekilde oyledirde. Uzuntu aci ofke mutluluk stres sinir halleri. Hersey. Hepsini bir arada yasiyoruzm tabi zaman zaman degisiyo tabi bi anin bi anini tutmuyo ama. Netice itibariyle her duyguyu tadiyoruz.🙂
Aga b aglicam simdi dur
Ağlasanda bu gerçeği değiştiremezsin :). Hiçbir işe yaramayacak çünkü. Bunları bizden önceki nesiller yaşadı. Bizde yaşamakla hükmolunduk. Işin gizi bu 🙂
Bunun sırrı Kur-an'da gizli. Allah bir ayetinde der ki: Siz sizden önceki kavimlerin yaşadığını yaşamadan öleceğinizi mi zannettiniz?
E bakıyosun genel duruma gidişata evet doğru
Kanka sen baya dolmuşsun bu kadar düşünme fazlası zarar
Zeki birisin bunu söylemeliyim :) . Kendimi sigara ve alkolle teskin ediyorum. Bunlar benim sakinleştiricilerim. Başka türlü bu düzeninde gidişatında katlanılabilir kabul edilebilir çekilebilir bi yanı yok kanka.
Ee biz sigara alkol de kullanmıyoz biz napalım aşxöaşxlpxx
O halde alternatif olana, muadile yönelmelisin :) Bu müzikte olabilir bi bilgisayar oyunuda olabilir hobide olabilir :)
El sanatları mesela.
İnanır mısın hiçbişi yapmaya istek ve hevesim yok, beni bıraksınlar 7/24 yatayım istiyorum ama bırakmıyolar
Bi ise baslamadan evvel her insan boyledir, isteksizdir. Ama ipin ucunu tutmaktan gecer asil mesele. Sonra arkası gelir. Tum mesele bu :)
Bu konuşmalarla motive olmam ben kendini boşa yorma o yüzden şalşalşaöx saol yine de
Hahaha motive ol diye demedim bizzat hayat tecrübesi ile konuştum halbuki :)))) bu hayatta en üşengeç olan insanlardan biriydim ben :) sonra bunuda aştım 💪
Darısı aşamadıklarına
Şalgam acılı mı acısız mı
Acili😃