Cinsel Yaşam Bel gamzesi olan kızlar hakkında düşünceleriniz? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bel gamzesi olan kızlar hakkında düşünceleriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
34Poyraz53 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl benim belimde de iki tane var... kızlarda ayrı bir güzel duruyo ama günah bakılmaz :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl haahha erkekler de çok sık olabilir ama kızlarda olan cok azmıs Yorumla 34Poyraz53 +1 yıl Kızların kacında var bilmiyorum da iki kişide görmüştüm... ben spor yapıp hafif kilo almaya başlayınc derinleşiyor, squat sayesinde :) Yorumla Soran +1 yıl erkeklerde o öyle kızlarda olursa olur olmazsa naparsan yap cıkmaz :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bir kaybol be ergen sanki herkez miletin vucuduna bakiyor , olmayan beyninii s... senin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çok yüreklisin gizli yazıyosun bunu Yorumla
enginaltandüzyatan Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 568 cevap paylaştı. İnna'da da var bel gamzesi, ama yakalayabilene :) çok güzel duruyo bence. 0 0 Yorumla
zumbuk Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Bel gamzesi hiç görmedim fakat gamzenin her türlüsü tatlıdır. :) 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 18,6b cevap paylaştı. bende var bel gamzesi 4 6 Yorumla Soran +1 yıl ben bayandan bahsedıyorum Yorumla Entropiii +1 yıl Görebilir miyim ahahahahahahaha Yorumla erkeksihayvan +1 yıl @Entropiii hacı gönderiyorum önlü arkalı resmimi doya doya bak:) Yorumla erkeksihayvan +1 yıl @soran gamzelerimizi tokuşturak mı :) Yorumla BahtliBedevi +1 yıl dsfsadfsafsdagasfsadfasdfasdf :D Yorumla AdınıDuyguKoydum +1 yıl erkekler bayılıyormuş yanlız :/// Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl en sevdiğim şey bir bayanda bakmaya doyamadıklarımdan ;) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl güzellmiş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çoook Seksi buluyorum Özellikle orayı öpmek ıstıyorum boyun ve kulak memesinden sonra 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin ne düşünüyor bel gamzen hakkında? Yorumla Soran +1 yıl Olsa düşünürdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dokunmasına izin verirmiydin? Yorumla
PinkFish Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Sor bakalım kaç tanesi kız beli görmüş daha.. 1 2 Yorumla caylakkkk +1 yıl aynen ole :D Yorumla Soran +1 yıl Puaaaaa çok iyiydi Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bence hoş duruyorlar... Özellikle sevişirken. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl denemedıgım ıcın blemıycem ama yazın denızden cıkınca su kalıyor orda sonra damla seklınde akıyor:) Yorumla aerolite +1 yıl Derin bir gamze olsa gerek.. Ama zaten sevişirken sen anlayamazsın onu.. Partnerin fark eder daha çok... Yorumla
blacksmurf Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl bendede var bikini giyince çok tatlı duruyo :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl katılıyorum Yorumla
perception Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl İlk defa duyuyorum o nasıl bir şey :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl güzel bişey kız :D Yorumla perception +1 yıl Baktım da değişik bir şey :D Yorumla
Forcerecon Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Arkadaşın tehlikeli kız :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl neden :) Yorumla Forcerecon +1 yıl Erkekler Seviyor demiş kaç tane erkeğin sevdiğini nerden biliyor bakim o :D Yorumla Soran +1 yıl Aynen ben bile fark etmemiştim oldugunuu çukur giibi geliyodu hosuma gıdıyodu ama pek umursamamıstım Yorumla Forcerecon +1 yıl Belde dövme olayını biliyorumda gamze olayını ilk defa duydum Yorumla Soran +1 yıl Araştırmalısın o halde Yorumla Forcerecon +1 yıl Kalsın, miğdem kaldırmaz :D Yorumla Soran +1 yıl ahaha :D Yorumla
jackass Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl ince belli olsun da tabii ki güzel olur :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnce belde mevcut beyefendi :) :D Yorumla jackass +1 yıl o zaman beğeniriz hanfendi :D Yorumla Soran +1 yıl thank you :) Yorumla jackass +1 yıl rica ederim gamzeli bayan :) Yorumla
Vatansever34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Çok hoş oluyor bence. Cok seksi :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl katılıyorum Yorumla Vatansever34 +1 yıl Erkeklerde güzel duruyor mu sence? Yorumla Soran +1 yıl Erkegin yapisina gore degisir kizlar ince oldugu icin zarif ve cekici duruyor Yorumla Vatansever34 +1 yıl Erkekte nasıl bir vücut istersin? Yorumla
farklı1isi Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 49% +1 yıl Ben gamzeyı kalcanın ıkı yanında sevıyom :d 0 0 Yorumla
mad_chemist Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Yeni duydum :) herhalde güzel bir şeydir 0 0 Yorumla
-Star- Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl o arkadaşın bence tehlikeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla
Syhn5858 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı. Çok çekici ve tatlı duruyor :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl haklısın Yorumla
oLdness07 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bence itici çukur gibi falan. 0 0 Yorumla
kloof24keek Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bende yok. Kilonu yaz bakalim :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 55 174e gore zayifim 60 66 olmam gerek Yorumla kloof24keek +1 yıl Anladim iyi bakalim :) Yorumla
nehir52 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bel gamzesini nerden gorelim 😄😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yazın bolca görebilirsin Yorumla nehir52 +1 yıl Yerine gore şu an antalyadayim burada gormem normalde baska yerde zor hele ic kesimlerde benim icin fark etmiyor yani yuzunde gamze olsun kafi 😁😁 Yorumla
SSBurak Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Gayet çekici bir özellik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl thank youu Yorumla
fgerg4554 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Hayir arkadasin yalan soylemis. bu bir kusurdur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sebep Yorumla fgerg4554 +1 yıl Bel kaslarinin normalden kisa olmasi sekil bozuklugunu dogurur. buna sempatik bir isim takmak kusuru ortmez Yorumla Soran +1 yıl O farklı bşey yalnız Yorumla fgerg4554 +1 yıl Hayir. bu tibbi kusurdur iticidir Yorumla Soran +1 yıl pekii Yorumla
asiyeesi Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl benimde var çekicimiyymiş:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çekiciymiş kız :D Yorumla
kazanova71 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl kesinlikle guzel bısey kafana takılmasın :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O halde süpper :) Yorumla kazanova71 +1 yıl aynen oyle kafana takıcak baska seyler bul bence :) Yorumla Soran +1 yıl dimiiii :) Yorumla kazanova71 +1 yıl baska ne takılıyo kafana :) seni sorularını gıderıyım :) Yorumla Soran +1 yıl Suanlık yok bşey Yorumla
Reus_R Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Megan fox gibiyim diyosun he Seksi kız seni :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl heehhe teşekkürler :) Yorumla
Xadija Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Bende var ve cok seviyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevilesi bişey.. Yorumla
WithDrawn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl valla ben çok seviyorum ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
TheStig Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ya bel gamzesi nedir merak ettim :/ 0 3 Yorumla TheStig +1 yıl benim olsana ya :( ögrendim ne oldugunu :( Yorumla Soran +1 yıl İste oyle de mubarek bisyyyy hehhe )):):) Yorumla TheStig +1 yıl carpıldım :D Yorumla
Sephiroth_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. İşte o bel gamzelerii çok güzel :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hehehe Yorumla
my-dreams Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Bel gamzesimi bayılırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :) Pekala Yorumla my-dreams +1 yıl Noldu telefon numarani vercen galiba :P Yorumla
vlkngdr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl O gamzelere su koyup icmek guzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahaha farklı bakıs açısı Yorumla
byerdo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. ben harbi beğeniyorum valla :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl harbi bende be :d Yorumla byerdo +1 yıl aslında bir kusur olmasına rağmen o kadar tatlı ve çekici ki :) Yorumla
KaldırBaşınıGüzelim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok çekici geliyor bana , ya erkek teki gamze? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl oda çekicidir Yorumla
Ramazankzlyll Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzel duruyor ince bellerde gördüm hoş :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnce belde ayrı bişey evett Yorumla Nazliiii1908 +1 yıl Ramazannnnnnnnnnn skype gel mesajlarıma cevap verr. Yorumla
BatuBerke Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl harika demek istiyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler demek istiyorum :) Yorumla BatuBerke +1 yıl sevgilerle ne demek Yorumla Soran +1 yıl Saygılar efenim Yorumla BatuBerke +1 yıl Saygılar Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabi ki aşkım :)) ben zaten bayılıyorum sana :)) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl komiiik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :)) sen her halinle güzelsin aşkım :) iç detayları herkese gösterme ama öyle :) Yorumla Soran +1 yıl noluyo be. D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olsun aşkım :)) keyifler nasıl? Yorumla Soran +1 yıl Aşkım demekten vazgeç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden aşkım :(( Yorumla Soran +1 yıl Te Allaaam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenci misin? :)) Yorumla
gizeems_ Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bende de var, ama bir numarası yok.. 0 1 Yorumla OsmnDmrl +1 yıl İki kat daha fazla zevk aliyolarms bilgi msksatyla syledm ynls anlaslmsn Yorumla
fatih3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl ewet güzel oluyo ben görmüştüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel o halde :) Yorumla fatih3838 +1 yıl balık etlisin galiba Yorumla
AloneLove Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Keşke kız arkadaşımda olsa keşke :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda olur Yorumla
Matrakcyy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Onların da insan olduklarını düşünüyorum :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahahhsa Yorumla
Curcunaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Ben tek fantazim gazmzeleri izlemek bayılıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl oda iyiii Yorumla
OnrMe Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Guzel olmazmi :) candir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl heehe Yorumla OnrMe +1 yıl Hadi yine iyisin :) Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla
kral_aslan Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl oraya bal döküp yalayasım var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl fazla seksi olmalı sizin için Yorumla kral_aslan +1 yıl çoooooooooook hemde Yorumla Soran +1 yıl pekalaa Yorumla kral_aslan +1 yıl :))))))))))))))))))) Yorumla kral_aslan +1 yıl keşke resminide paylaşsan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bel gamzesi nedir ya çukur o sadece bendede var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çukur değil canım o Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bndede var kizz ama bnm. hosuma gitmiyo :/ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl garip Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begenmek zorundamiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
benim belimde de iki tane var... kızlarda ayrı bir güzel duruyo ama günah bakılmaz :)
haahha erkekler de çok sık olabilir ama kızlarda olan cok azmıs
Kızların kacında var bilmiyorum da iki kişide görmüştüm... ben spor yapıp hafif kilo almaya başlayınc derinleşiyor, squat sayesinde :)
erkeklerde o öyle kızlarda olursa olur olmazsa naparsan yap cıkmaz :D
bir kaybol be ergen sanki herkez miletin vucuduna bakiyor , olmayan beyninii s... senin
çok yüreklisin gizli yazıyosun bunu
İnna'da da var bel gamzesi, ama yakalayabilene
:) çok güzel duruyo bence.
Bel gamzesi hiç görmedim fakat gamzenin her türlüsü tatlıdır. :)
bende var bel gamzesi
ben bayandan bahsedıyorum
Görebilir miyim ahahahahahahaha
@Entropiii hacı gönderiyorum önlü arkalı resmimi doya doya bak:)
@soran gamzelerimizi tokuşturak mı :)
dsfsadfsafsdagasfsadfasdfasdf :D
erkekler bayılıyormuş yanlız :///
en sevdiğim şey bir bayanda bakmaya doyamadıklarımdan ;)
güzellmiş
Çoook Seksi buluyorum Özellikle orayı öpmek ıstıyorum boyun ve kulak memesinden sonra
hmmm
Sevgilin ne düşünüyor bel gamzen hakkında?
Olsa düşünürdü
Dokunmasına izin verirmiydin?
bazıları " beli olsa başa koyup öperiz ", gamzesi de bonus.
Sor bakalım kaç tanesi kız beli görmüş daha..
aynen ole :D
Puaaaaa çok iyiydi
Bel gamzeni bebek sever gibi okşarım :) srvmez olur muyum hiç
Bence hoş duruyorlar... Özellikle sevişirken.
denemedıgım ıcın blemıycem ama yazın denızden cıkınca su kalıyor orda sonra damla seklınde akıyor:)
Derin bir gamze olsa gerek.. Ama zaten sevişirken sen anlayamazsın onu.. Partnerin fark eder daha çok...
bendede var bikini giyince çok tatlı duruyo :)
katılıyorum
İlk defa duyuyorum o nasıl bir şey :D
güzel bişey kız :D
Baktım da değişik bir şey :D
Arkadaşın tehlikeli kız :)
neden :)
Erkekler Seviyor demiş kaç tane erkeğin sevdiğini nerden biliyor bakim o :D
Aynen ben bile fark etmemiştim oldugunuu çukur giibi geliyodu hosuma gıdıyodu ama pek umursamamıstım
Belde dövme olayını biliyorumda gamze olayını ilk defa duydum
Araştırmalısın o halde
Kalsın, miğdem kaldırmaz :D
ahaha :D
ince belli olsun da tabii ki güzel olur :)
İnce belde mevcut beyefendi :) :D
o zaman beğeniriz hanfendi :D
thank you :)
rica ederim gamzeli bayan :)
Çok hoş oluyor bence. Cok seksi :)
katılıyorum
Erkeklerde güzel duruyor mu sence?
Erkegin yapisina gore degisir kizlar ince oldugu icin zarif ve cekici duruyor
Erkekte nasıl bir vücut istersin?
Ben gamzeyı kalcanın ıkı yanında sevıyom :d
Yeni duydum :) herhalde güzel bir şeydir
o arkadaşın bence tehlikeli
neden
Çok çekici ve tatlı duruyor :)
haklısın
Bel gamzesidemi vardı :D
Bel yanak çene o zaman ben bir şaheserim 😜
Bence itici çukur gibi falan.
Bende yok. Kilonu yaz bakalim :)
55 174e gore zayifim 60 66 olmam gerek
Anladim iyi bakalim :)
Bel gamzesini nerden gorelim 😄😄
yazın bolca görebilirsin
Yerine gore şu an antalyadayim burada gormem normalde baska yerde zor hele ic kesimlerde benim icin fark etmiyor yani yuzunde gamze olsun kafi 😁😁
Gayet çekici bir özellik
thank youu
Hayir arkadasin yalan soylemis. bu bir kusurdur
sebep
Bel kaslarinin normalden kisa olmasi sekil bozuklugunu dogurur. buna sempatik bir isim takmak kusuru ortmez
O farklı bşey yalnız
Hayir. bu tibbi kusurdur iticidir
pekii
benimde var çekicimiyymiş:)
Çekiciymiş kız :D
kesinlikle guzel bısey kafana takılmasın :)
O halde süpper :)
aynen oyle kafana takıcak baska seyler bul bence :)
dimiiii :)
baska ne takılıyo kafana :) seni sorularını gıderıyım :)
Suanlık yok bşey
Megan fox gibiyim diyosun he Seksi kız seni :)
heehhe teşekkürler :)
Bende var ve cok seviyorum
Sevilesi bişey..
vücudun güzelse çekici olabilir.
Bende tek gamze var oda cenemde
Hiç bişi düşünmüyorum güzeldir heralde.
valla ben çok seviyorum ya
Katılıyorum
ya bel gamzesi nedir merak ettim :/
benim olsana ya :( ögrendim ne oldugunu :(
İste oyle de mubarek bisyyyy hehhe )):):)
carpıldım :D
İşte o bel gamzelerii çok güzel :)
hehehe
Bel gamzesimi bayılırım
:) Pekala
Noldu telefon numarani vercen galiba :P
O gamzelere su koyup icmek guzel
hahaha farklı bakıs açısı
ben harbi beğeniyorum valla :)
harbi bende be :d
aslında bir kusur olmasına rağmen o kadar tatlı ve çekici ki :)
Çok çekici geliyor bana , ya erkek teki gamze?
oda çekicidir
Güzel duruyor ince bellerde gördüm hoş :)
İnce belde ayrı bişey evett
Ramazannnnnnnnnnn skype gel mesajlarıma cevap verr.
harika demek istiyorum
Teşekkürler demek istiyorum :)
sevgilerle ne demek
Saygılar efenim
Saygılar
Tabi ki aşkım :)) ben zaten bayılıyorum sana :))
komiiik
:)) sen her halinle güzelsin aşkım :) iç detayları herkese gösterme ama öyle :)
noluyo be. D
Ne olsun aşkım :)) keyifler nasıl?
Aşkım demekten vazgeç
Neden aşkım :((
Te Allaaam
Öğrenci misin? :))
Bel gamzesi diye ilk defa bir sey duydu. ;))
Bende de var, ama bir numarası yok..
İki kat daha fazla zevk aliyolarms bilgi msksatyla syledm ynls anlaslmsn
ben hiç öyle birine denk gelmedim :S
bayılmasına bayılırız da görmek lazım.
ewet güzel oluyo ben görmüştüm
Ne güzel o halde :)
balık etlisin galiba
Keşke kız arkadaşımda olsa keşke :(
Oda olur
Onların da insan olduklarını düşünüyorum :)
hahahhsa
Ben tek fantazim gazmzeleri izlemek bayılıyorum
oda iyiii
Guzel olmazmi :) candir
heehe
Hadi yine iyisin :)
aynen
oraya bal döküp yalayasım var
fazla seksi olmalı sizin için
çoooooooooook hemde
pekalaa
:)))))))))))))))))))