Cinsel Yaşam Bel gamzesi olan kızlar hakkında düşünceleriniz? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bel gamzesi olan kızlar hakkında düşünceleriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
alexdealex Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl ya işte bu nedense bana çok seksi geliyor.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü seksi :) Yorumla alexdealex +1 yıl bide dövme olsa. oyşşş... :) Yorumla Soran +1 yıl Kasıkta dövme daha hos Yorumla alexdealex +1 yıl ya olabilir. ama dediğim gibi bel de olan dövme daha çekici geliyor. ama bir de şu var herkese güzel olmuyor bu da bir gerçek ;) Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla alexdealex +1 yıl evet :) :) Yorumla
Seksenmodel Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Tabi canim hatta bel gamzesini seviyorum ben 😅😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oda güzel Yorumla Seksenmodel +1 yıl Mıncırıyorum falan. Yorumla
kusursuz_242 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl güzelmiş bir foto at bakalım :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl xper1 oldugum ıcın lınk paylasamıyorum Yorumla kusursuz_242 +1 yıl özelden at bana Yorumla
ssanti48 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl hemen hemen herkeste olan bişey ama ben de de var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kızlarda cok az Yorumla ssanti48 +1 yıl bilmiyordum bunu ben de iki tarafta da var belimde, yanağımda da var Yorumla Soran +1 yıl güzell :) Yorumla
alikaradeniz61 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Elbette ayrı bir güzellik o 0 0 Yorumla
kmlyaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl ben çok seviyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkeste olmazmış galibaaa.. Yorumla kmlyaaa +1 yıl herkeste yok biz de var :d Yorumla Soran +1 yıl yeah :D Yorumla
djblend34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl hiç dikkat etmiyorum fiziği düzgün olsun yeter :D 0 0 Yorumla
karadenizprensi Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Cok Seksi oluyo eski manitalarimdan biliyorum 0 0 Yorumla
heaven55 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. hiç görmedim belki bende de vardır :d 0 0 Yorumla
fitguy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Çok seksi. 0 0 Yorumla
strikerr Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl cok güzel ve çekici olduklarını düşünüyorum 0 1 Yorumla strikerr +1 yıl bebegim bence cok seksi ve çekici oluyorlar beni eklermisin Yorumla
Mavıcılek Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Hiç bır dusuncem yok 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sevilesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mm sevilesiii :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl doggyde ve kucakta onu ızlemek harıka bısey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olabilir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl erkek arkadasın cok sanslı Yorumla
patriot37 Takip Et Guru Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet çekiciliği var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyleymiş Yorumla patriot37 +1 yıl Ayrica cok hareketli olduklarını da belirteyim Yorumla Soran +1 yıl hareketli? Yorumla patriot37 +1 yıl Dans olayini ve bel hareketlerini çok iyi yaptiklarini Yorumla Soran +1 yıl hee evet :) Yorumla patriot37 +1 yıl Daha çok sey var zaman ile ogrenirsin Yorumla
ıMıkıFareI Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç duymadım :) 0 0 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Çok hoş oluyor. 0 0 Yorumla
darkblue0620 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. bayılıyorum ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl mmmmm Yorumla darkblue0620 +1 yıl mmmmmm ne ya :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
İlk Defa Duydum Daha Neler Duyacağım :)
Bendede var malesef bence hiç güzel değil :
Şimdi görmeden yorum yapamicam. Genelde güzeldir
hic belinde gamzesi olan kız görmedim
Ne olduğunu bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor
Normalden fazla zevk aliyorlarmis
seksi tabikide seni çılgın
Hic birsey Benimde var
çok hoş duruyor özellikle bikinide
ne güzel tabi hoş olur
O ne ki hic gormedim :)
ya işte bu nedense bana çok seksi geliyor..
Çünkü seksi :)
bide dövme olsa. oyşşş... :)
Kasıkta dövme daha hos
ya olabilir. ama dediğim gibi bel de olan dövme daha çekici geliyor. ama bir de şu var herkese güzel olmuyor bu da bir gerçek ;)
Bence de
evet :) :)
Tabi canim hatta bel gamzesini seviyorum ben 😅😄
oda güzel
Mıncırıyorum falan.
güzelmiş bir foto at bakalım :)
xper1 oldugum ıcın lınk paylasamıyorum
özelden at bana
hemen hemen herkeste olan bişey ama ben de de var
kızlarda cok az
bilmiyordum bunu ben de iki tarafta da var belimde, yanağımda da var
güzell :)
Dun dedin 4 taneymis :D
ben demedım onu
Resimler hariç bel gamzesi görmedim
Evet yuzde sevmem ama belde hoş
gamzelerin güller açmş bna bakıyo :)
Elbette ayrı bir güzellik o
tek kelime ile mükemmel :D
Bel gamzesi olan kızlar olduğunu düşünüyorum :p
ben çok seviyorum
Herkeste olmazmış galibaaa..
herkeste yok biz de var :d
yeah :D
üfffff gece gece içiçm gitti müthiş bence...
aynen güzel gözüküyor
Millet nereyi begenecegini sasmis
öpülesi gamze cinsidir
Moruk bende de var =))
Bel gamzesi nedir yahuu
hiç dikkat etmiyorum fiziği düzgün olsun yeter :D
çok seksi duruyor bence.
Cok Seksi oluyo eski manitalarimdan biliyorum
hiç görmedim belki bende de vardır :d
Çok seksi.
cok güzel ve çekici olduklarını düşünüyorum
bebegim bence cok seksi ve çekici oluyorlar beni eklermisin
ben beğenmiyorum
Bende de var ama bnun etki yapacağını sanmiyorum
Hiç bır dusuncem yok
Sevilesi
Mm sevilesiii :)
Dogy pozisyon unda Seksi duruyor
çok seks A:SDaSDFASD:F
doggyde ve kucakta onu ızlemek harıka bısey
olabilir.
erkek arkadasın cok sanslı
yani :)
Evet çekiciliği var
Öyleymiş
Ayrica cok hareketli olduklarını da belirteyim
hareketli?
Dans olayini ve bel hareketlerini çok iyi yaptiklarini
hee evet :)
Daha çok sey var zaman ile ogrenirsin
bel gamzesi nedir
Hiç duymadım :)
Güzel.
guzel tabiki
Evet çok severim.
Dogrudur
Çok güzel seksi duruyor özellikle dogyde :)
bel gamzesi olan kızları becermek istiyorum
Çok hoş oluyor.
Bendede var. d
Hepsini goreriz :)
bayılıyorum ya
mmmmm
mmmmmm ne ya :)
Çok seksidir
Güzel seksi
Bel gamzesi iyidir
Olsada olur olmasada
Öpülür