Sizinle ilgili bir şey tahmin edeyim ama konuyu siz seçin (en sevdiğiniz abur cubur, renk, hayvan gibi). İsterseniz siz de benimle ilgili bir tahminde bulunabilirsiniz.

Sizinle ilgili bir şey tahmin edeyim ama konuyu siz seçin (en sevdiğiniz abur cubur, renk, hayvan gibi). İsterseniz siz de benimle ilgili bir tahminde bulunabilirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tabi ki de tahmin edebilirsin ama konu seçimini sana bırakıyorum :) :D
En sevdiğin rengi, yemeği, hayvanı, mevsimi, uğurlu sayını... Bir sürü şey biliyorum, konu gelmiyor aklıma 😅
Sen seçsen olmaz mı 😊
rengi, yemeği, hayvanı, mevsimi, uğurlu sayını.. bunları tahmin et bakalım kaçta kaç olacak :D
Bildiğime inanmıyor musun yani 😅🫢
İnanıyorum senden duymak istiyorum :D :D 🫢
Pek öyle olsun,
En sevdiğin renk mor, siyahı da seviyorsun çünkü bu renkler sana evreni hatırlatıyor. En sevdiğin mevsim sonbahar, yağmurlu havaları seviyorsun. En sevdiğin yemek hamburger, benim gibi pizza da seviyorsun ama en çok hamburger seviyorsun. En sevdiğin hayvan rakun 🦝. Son olarak uğurlu sayın sıfır...
*Peki
Nokta atışı bir tane yanlışın yok :D <3
sen de neleri tahmin edeyim? konu
Yanlışım yok tabii ki biliyorum dedim zaten 😄. Sen seçmedin ben de seçmeyeyim istediğin bir konuda tahmin edebilirsin ❤️
Kitap okumayı ders çalışmayı çok seviyorsun :) özellikle kişilik karakter konusunda bilimsel konularda ve felsefi konularda da çok meraklısın. en sevdiğin hayvan kedi, <3 :D
Sadece ders çalışmayı çok sevmiyorum diğerleri doğru teşekkürler 😸👍
En sevdiğim yemek veya en sevdiğim renk? Merak ettim bende tutacak mı tahminin
En sevdiğiniz yemek yaprak sarması ve en sevdiğiniz renk siyah diyorum 😄 🙈
Lahana sarması ve lacivert☺️Ama yine de teşekkürler tahmin için
Ben teşekkür ederim 😄
En azından sarma...😅
Evet 😂
Tamam abur cubur olsun
senin en sevdiğin hayvan kedi :D
Doğru, en sevdiğim hayvan kedi 🐱
En sevdiğiniz abur cubur cips diyorum 😄
Hileli bir soruydu aslında ben de bilmiyorum hangisi seviyorum :D Cips güzel seviyorum ama pek yemiyorum ashjas
Soru hileli değil siz seçtiniz neyi tahmin edeceğimi 😄 başka herhangi bir konu da olabilirdi oraya yazdıklarım örnek sadece
yani ben abur cuburu seçtim ya ben hileli seçmiş gibi oldum işte :D
Olsun eğlenceliydi teşekkürler 😄👍
Ben başlayayım. YouTube barış özcan takip ediyorsun.
Takip etmiyorum ama birkaç videosunu izledim ve beğendim 😊👍
Hahaha şaşırdım. Bu sitede bilimle ilgili paylaşımlar yapıyorsun.
Takip ettiğiniz için teşekkürler 😄
Peki, sohbette sakınca görmezsen. Bu yönde neler yapıyorsun gelişmek için? Mesleğin veya eğitiminle mi alakalı
Hayır meslek veya eğitimimle pek ilgisi yok aslında, sadece bilim ve felsefeyle ilgili konuları araştırmayı seviyorum, merak ediyorum.
Anladım. Başarılar dilerim. İyi günler.
Teşekkürler size de iyi günler ✨
Hangi takımlıyım
Fenerbahçe?
Doğru
Teşekkürler 😄👍
Hadi et bakalım
Konu seçmeyecek misiniz
Hobilerimi nelerden nefret ettiğimi nasıl biri olduğumu tahmin et
Müzik dinlemeyi seviyorsun, resim yapmayı sevmiyorsun. Film/dizi izlemeyi ve abur cuburları seviyorsun. Kitap okumak yerine dışarıda arkadaşlarınla zaman geçirmeyi tercih edersin. Eğlenceli birisin. 🙂
Oha hepsini bildin, beni mi izliyosun 😂😂
Belki de..😂
Çok zor şeyler söylemedim aslında 😄
Takımımı da tahmin et
Galatasaray?
Hayır Fenerbahçe 💙💛
Seni izlemiyormuşum demek ki djdjsj
Ben de bu cevabından sonra şüphem kalmadı sudurkejrudjydbd
Yoksa bilerek mi yanlış cevapladın 🤨😂
Yok artık..😅
😂😂
Nereden anladın djsjsbs
Lan 🤨😂😂
Sadece şaka yapıyorum 😄
Biliyorum :))
Ben de bildiğini biliyorum :)))
Oynayalım hadi buyur
Konu seçmeyecek misiniz
Konu farketmez sadece merak ettim söyleyeceklerini 😊
En sevdiğiniz renk siyah, bir evcil hayvanınız yok, uğurlu sayınız 3, sebze yemeklerini sevmiyorsunuz
Mavi rengi seviyorum ama siyah ve koyu yeşil rengi de beğeniyorum bana yakıştığını düşündüğüm için köpeğim var uğurlu sayım 7 ve sebze yemeklerini severim et ve tavuğa nazaran 😊 çok iyi bir tahmin olmadı bu 🙈
Hiç iyi bir tahmin olmamış ilk defa tahminlerim bu kadar tutmadı 😄 ama olsun eğlenceliydi teşekkürler ✨
Berbatsın 🤣 ama tahmnlern için teşekkür ederim yine de 😊😊
Olur😄
Hangi konuda tahminde bulunayım peki 🙂
Konu tercihini sana bırakıyorum, kafana göre 😄
En sevdiğin mevsim yaz bence
Doğru 🌞 ben de seninle ilgili bir tahminde bulunayım. En sevdiğin yemek hamburger mi
Yaklaştın pizza 🍕😋
Olsun, benim için önemli olan gülüp eğlenmek 😄
Tabii ki, benim için de öyle 😄👍
Korku.
Aslında oldukça cesur birisiniz bence ama yalnızlık diyorum
en sevdiğim renk?
Mavi veya siyah
orta gri
Peki teşekkürler 😄✨