- Diğer konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı titiz ve çok düzenli birisine benziyorsun. Başarılı olmak için bu ikisi senin için yaşam felsefen olmuştur. Titizlik ve düzenli olma durumu. Kendi yöntemlerini savunuyorsun genelde. Çünkü sana göre disiplinli olduğun için hata yapma şansın çok azdır. Dışarıdan çok sabırlı birisi olarak görünsen de, o sabrını zorladıklarında kendini sen bile tanıyamıyorsun. Eğlenceli yanının altında derin bir duygusallık var..
15 Yorumla
Soran+1 yılAşırı değil ama düzenliyim. "Dışarıdan sabırlı birisi..." kısmından itibaren doğru. Hata yapmaktanda nefret ederim oda doğru. Güzeldi bu teşekkür ederim.
Sen, genelde sakin duran ama içten içe tam zıttı birisin. İnsanları önemsemez görünür ama kafana çok takarsın?- +1 yıl
Dışarıdan soğuk görüyorlar lakin öyle değilim. İnsanları önemsemiyorum. Daha doğrusu samimi olmadığım insanları önemsemiyorum. Takıntı konusuna gelirsek, aksine hiç takmam. Hata yapıyorsa siler önüme bakarım.
Soran+1 yılAzıcık bilmişim en azından jdjdjsjd
- +1 yıl
Fazlasıyla bildin. 💪
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç iyi değilimdir. Genede sallamaya başlayım. Özgürlüğüne düşkün birisin. Kısıtlamaya gelemezsin. İlişkilerinin çoğunluğundaki tartışma bu sebepten ötürü çıkar. Giyimine dikkat edersin. Saçların genelde dağınık olur. Bu dağınıktan kastım çok fazla bağlamazsın topuz vs. Tersin pistir. Senin için doğru olan şeyin değiştirilmesi çok zordur. İnatçısın. Gezmeyi seversin. Ön planda olmak hoşuna gider. İntikamcı ruhun var. Hafızan eskiye nazaran düşüşlerde olsada hala kuvvetli. Özellikle sana yapılanı kolay kolay unutmazsın. Monotonluktan hoşlanmazsın. İçin kıpır kıpır olduğu için hep bir şey yapasın olur. Ancak üşengeçlikte olduğu için iki arada bir deredesin.
110 Yorumla
Soran+1 yılVay çok iyi 🤩Ön planda olmayı hiç sevmem, intikamcı değilim unutmam ama kin tutmam asla. Gerisi ben jdjjdjsjs
Senin yapmak istediğin çok şey varken, yapmaya hevesin kalmadı. Bir yanın pozitifken, diğer yanının olumsuz yorumları daha ön plana çıkıyor. Kolay vazgeçip pes ediyorsun.
Soran+1 yılZor beğeniyorsun, takıntıların var, koç burcusun
- +1 yıl
Kan grubun ab pozitif. Yatarken sağ dönük ya da yüz üstü yatıyorsun. Detaycı birisin özellikle bazı konularda bu ön plana çıkıyor. Canın çok sıkılırsa çok saçma düşüncelere giriyorsun. Kış aylarında doğdun. Dediğin doğru olmasını seversin. Haklı çıkmak seni mutlu eder. Bazı durumlarda sert tepkiler verdiğin için seni yanlış yorumlayan çoktur ama sert bir yanında vardır. Sabırlı birisindir. Öfken sabrın taşmasıyla ortaya çıkar. Yani kolay kolay parlamazsın.
Zor beğenirim evet. Takıntısı olmayan mı var jfdjjd. Başak burcuyum
Soran+1 yılA pozitif. Sağ yatarım, detaycıyım. Saçma fikirlere kapılırım, Ocak'ta doğdum, haklı çıkmayı evet severim inkar etmicem 😂😂 full doğru. Bravo👍🏻
Soran+1 yılsajajjsajjdj bencede bu kadar deşifre yeter 😂
Soran+1 yılricalar😇
+1 yılTamam öyleyse 🤔
Futbol takımı desteklemiyorsun. İstanbul'da yaşıyorsun ve o şehri seviyorsun. Gerçekte daha tatlı bir insansın ama burada seni itici bulanlar var 😂
Üç tahminde bulundum. Senden de üç tahmin bekliyorum 😎😂
17 Yorumla
Soran+1 yıl29 yaşındasın, trabzonlusun ve orada yaşıyorsun. Genelde sorularin kaldırılır ve buna sinirlenirsin. Futbol sever ve trabzonu tutarsın. 3 değil fazla bildim 😂😂😂
- +1 yıl
Sorularım kaldırılmaz. Bir yerlerde kuyruğuna bastığım modlar görüşlerime dadanır arada 😂
Trabzonu sevmezsin 😡 sitede ilk hesabın değil. 😂
Soran+1 yılevet sevmem ve ilk hesabim
- +1 yıl
Trabzon sana ne yaptı yahu 😂 kendi halinde bir şehir 😂
Arada bonkörlüğün tutar bir şeyler ısmarlarsın arkadaşlarına 😂 hoşgörülü, yardımsever birisin.
Ayrıca tahmin etmeyi bıraktın. Bu pes ettiğin ve benim kazandığım anlamına mı geliyor 😂
Soran+1 yılevet sen kazandın yoruldum jsjsjjs
- +1 yıl
Kimse benle oynamak istemiyor 😭
Pılımı pırtımı toplayıp yine kaybolacağım buralardan birkaç yıl. Derdime derman olacak spiderman bulamıyorum 🥺
Soran+1 yıloda olur kısmet😶
- Diğer konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılO ne be
120 Yorumla
Soran+1 yılboş ver jdjsdjjs
- +1 yıl
Yaa neden boş vereyim. Anlat oynayabiliriz belki rjje
Soran+1 yılAnlatınca iştahı kaçıyor jjdjjsd olmuyor.
- +1 yıl
Çabuk heyecanlanıp çabuk hevesi kaçan birisin jdjeje
Soran+1 yılahahahshha doğru. Sen de umursamaz rahat birisin
- +1 yıl
Doğru rjjrejke
Soran+1 yılYesss 🥳🥳
- +1 yıl
Ama ben kazandım, çünkü ilk ben doğru tahmin ettim 😏
Soran+1 yılSanki çok zor şey bildin jdjdj kopya çektin ama mavililerde ilk sen bildin
- +1 yıl
Ne kopyası be, akıl gücümle bildim. İlk ben bildiğime göre eig bana herhalde 😂
Soran+1 yılSöz sözdür, öyle dedik. Senin 😇🥳
- +1 yıl
Bu arada burcunu da tahmin edip kaçayım. Çabuk eğlenen çabuk sıkılan heyecan arayan ve eğlenceli deli dolu biri olduğuna göre sen ikizlersin dkkeks
Soran+1 yılYanlış jdjwdjj Asla bilemezsin djddd
- +1 yıl
Senin ikizler olman lazım ama yükselenin ikizlerdir sjsjsj. Aslansın tamam 😅
Soran+1 yılOğlak 😎🤣
- +1 yıl
Ben tahmin yapmadım ki daha. Aslansın derken övgü anlamında dedim aslansın, kaplansın gibi jdjdjd
Soran+1 yılahahhhshhs bence zirvede bırak 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yapmam gereken o evet jdjdj, iyi geceler
- +1 yıl
Eig için teşekkür oğlak kadını 😅
Soran+1 yılricalar beyefendi😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen seviyorum :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSakin görünen ama eğlenceli iyi niyetli sadık dürüst kibar birisin. Ve eklemek istiyorum bu kadar mükemmel olmak zorunda değilsin 😂😂 Gerçekten iyi birisin🙏🏻
- +1 yıl
Teşekkürler 1 yıllık iltifat ihtiyacımı şu an yaşadım 🙏😂😂 Zeki ve güvenilir birisisin, dikkat çekmeyi sevmiyorsun ama karakterin ve auro yani enerjinle insanlar seni seviyor ve iyi düşünüyor, öz güveni yüksek ve kararlı birisisin yani bir şeyi yaparım dedikten sonra yapıyorsun, aynı zamanda düşüncelisin yenilikleri seviyorsun. sıkıcı bir hayat sana göre değil. ikizler veya koç burcu olabilirsin
Soran+1 yılRica ederim 🙏🏻😇
Hepsi doğru mükemmel ama oğlak burcuyum.- +1 yıl
Ne demek 🙏☺️
Çok bilmiş ve egolusun. Herşeyin en iyisini yapabileceğine inanırsın teknoloji ile ya da sanatla aran iyi. Kafan çalışıyor ama absürt şeylere.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenliyim. Egolu değil😉 Gerisi doğru, absürt şeylere kadar, ona kastın ne anlamadım.
Sen agrasif sinirli birisin
Soran+1 yılBeni ne kadar tanıyorsun da hakkımda öylesin diyebiliyosun? Egosunu kaf dağına çıkarıp insanlari kendinden düşük görüp aşağı davranan basit insanlara ego ne gösteririm sadece. Egolarını parçalamaktan keyif alırım😂 Biri bana ego yaptın diyorsa kendi egosunu parçalamışımdır kesin😂 aksi mümkün değil.
Soran+1 yılhahahahaha okey😂
- Diğer konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılEtli yemeklerde eti seçen yemeyen o kız sensin bence 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılO eski halimden eser yok şimdi😂🤣 eskiden öyleydim ama şimdi yiyorum.
Sen kahve çikolata sever, kafa dengi neşeli birisin. Makyajı seversin.- +1 yıl
Eveet 🌸
+1 yılÖzgüvenlisin, zor birisin, neşelisin ç espiri yapmayı seversin, mükemmeliyetçi bir yapın var
113 Yorumla
Soran+1 yılAaaa nasıl bildin öyle yaa 🤣🤣🤣Stalklar yapılmış djjd
- +1 yıl
Kuru iftira 🙄😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣 emeğine saygı duyuyorum ama djds
- +1 yıl
Bakmak kolay mı gözlerim ağrıdı 🤣🤣
Soran+1 yılahhashashja çok doğru uğraştırdık kusura bakma 🤣🤣
- +1 yıl
Ne kusuru efenim her zaman sjsjs ee sen tahmin etmedin beni darılırım ama 😏
Soran+1 yılSen şıpsevdisin. Sevgi delisisin. İlgi görmeyi sever enerjisi yüksek insanlarla iletişimde olmaktan keyif alan sosyal olmayı seven birisin jjdjjd
- +1 yıl
Soruyu ben sormuş olsaydım eigyi kapmıştın helal sjsjs
Soran+1 yılBiliyoruz bu işi 🥳🥳😂🤣
- +1 yıl
Ben de eigmi kaptım dimi 🙄🤣
Soran+1 yılİlk bilene verdim birinide en iyi bilene vericem. jswdjs Ama o sen değilsin copy çektin 🤣🤣
- +1 yıl
Öyle olsun o kadar torti dedik bağrımıza bastık peki peki anladım ben tamam 😏😏😏
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
+1 yıl28 yasindasin? Terazi burcusun¿ Kahve insanisin? Mukemmelliyetci bir yapin var¿ Besiktaslisin?
13 Yorumla
Soran+1 yılYaş ve mükemmelliyetçilik doğru.
Sen iyi niyetli birisin ve bu yüzden çok kazık yedin?- +1 yıl
Hayir hic kazik yemedim niyetlerim de hicbir zaman kotu yonde olmadi
Soran+1 yılSevindim ne güzel.
+1 yılBence siz oldukça sinirli ve zor bir insansınız. 🤷🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılZor bir insan olduğum doğru ama sinirli değil tam aksiyim.
- +1 yıl
Peki.
Diğer konusunda 805 cevap paylaştı. Herhangi bi cisim seç kenara koy ben onun resmini çizeyim
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki, alaka nedir?
Soran+1 yıldjjdjasdj bir dahakine artık
+1 yılÇok kolay sıkılan bi kızsın
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ama sıkılıp bırakan değilim aksi yenilikler yapalim diye uğraşan tarafim. Tek başına bir yere kadar.
Sen rahat, güzelliğe önem veren hicbir şeyi yapmayıp her şeyi karşıdan bekleyensin. Kimse umurunda değil kendin için yaşıyorsun. Insanlari takmadigin icin canin kolay sıkılmaz ve sinirlenmessin- +1 yıl
Nerdeyse yazdıklarının tam tersiyim 😂
Soran+1 yıljsjsjsjsh biraktiğin izlenim bu
+1 yılNeyi tahmin edeyim 🤔
16 Yorumla
Soran+1 yılNeyi edebilirsen
- +1 yıl
🤷🏻♂️ Başından bi defa ciddi bir ilişki geçmiş
Soran+1 yılCiddiden kasıt ne kadar ciddi bilmiyorum ama hayır.
Sen aile bağları kuvvetli, bir defa aldatılmış ve tövbe etmiş ciddi düşünmeyen ve rahat birisin ama geleneklerine de düşkünsun. Çok kıskanç ama sahiplenen maço bir yanin var. Sevdiklerin özellikle ailen için her şeyi yaparsın ama yılmışsın ne gerek var modunda takılıyorsun.- +1 yıl
Yani kısmen doğru olabilir 😯
Soran+1 yıltahmin bizim işimiz😂😂💃
- +1 yıl
Öyle galiba 🤣
+1 yılTahmin etmem gereken konuyu belirt.
15 Yorumla
Soran+1 yılhsjssjjajajs bu kadar ciddiye alacak bir şey yok boş ver konusuz tahmin bizimki jsje
- +1 yıl
O zaman sana bir dilek hakkı veriyorum. Başkalarının kararlarını ve hayatlarını etkilemeyecek bir şey dilemelisin. Bu dileğin gerçekten olacak ona göre düşün ve karar ver.
Soran+1 yılKariyer olarak olmak istediğim noktada olmak
- +1 yıl
Dileğin kabul edildi. Hayatında küçük bir eksik görünmekte onu da tamamladığında istediğin noktaya çok kısa sürede ulaşacaksın. Hayatta başarılar.
Soran+1 yılteşekkür ederim🙏
Burcun kova veya oğlak
116 Yorumla
Soran+1 yılOğlak. Sizin Aslan mi?
Soran+1 yılDeğilim, öğrenciyim 😂 Sizin meslek kendi işiniz ama ne bilemicem onu
Soran+1 yılÇaycıyım.
Siz de çaycısınız. Sert bir duruşunuz var ama ince ruhlusunuz. Tersiniz kötüdür. Sizin doğrularınız vardır, kararlarınız nettir pişman olsanız da geri adım çok nadir atarsınız. Kadın-erkek yılışık insan sevmezsiniz.
Soran+1 yılDaha önce 2 veya 3 soruda denk geldim yorumunuza o kadar. O ve yaydığınız enerjiye göre yorumladim. Çok net bir insansınız, duruşunuz çok net ve o yüzden analiz yapmak zor olmadi.
Soran+1 yılAlışık değillerdir herşeyin sahtesine alışık olunca onlarida anlamak lazim
Soran+1 yılBu hep böyle devam edecek, kimsenin fikrini değiştiremeyiz.
Soran+1 yılaz da olsa varız yinede duymak güzel teşekkür ederim🙏Kahve içinde🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏 sorularda denk gelirsek fikirlerinizi beklerim
Kırmızı favori rengin
16 Yorumla
Soran+1 yılDeğil. O senin favori rengin
Soran+1 yılahahahahha yanlış. Oda senin tarihindir kesin 🤣🤣 Kendini değil beni tahmin edeceksin kddjjwd
Soran+1 yılBilemedin ve bilemesssinde çünkü seninle oynamıyorum. BY by
Biraz takıntılı ama mutluluğu yakındır
12 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı değilim ama hep mutluyum bilemedin djjjdd
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBu konudaki yeteneğimi biliyosun şekerim 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılTahmin senin işin😂😂😂
Olur
15 Yorumla
Soran+1 yılKeyfine ve kahyasına düşkün, eğlenceli, teknoloji seven, uzun boylu zayıf, aradığı aşkı henüz bulamadığı için zaman zaman melankolik, ama pekde umurunda olmayan, 21 yaşında bazen 45 hisseden birisin
Soran+1 yıl🤗🤩🙏🏻 teşekkürler Boavis sen de öylesin jdjsdj
+1 yılSelisin
14 Yorumla
Soran+1 yılselisin ne?
- +1 yıl
Delisin
Soran+1 yılİltifata gel🤣🤣 Teşekkür ederim 🤩
- +1 yıl
Sevdim bunu
+1 yılHadi edelim kdjd
16 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındasın adın şeyma djjwdjjs
- +1 yıl
Çok zordu saol ya Jdjdj
- +1 yıl
Renkli bir kişiliksin 28 yaşındasın jdjd
Soran+1 yılOooo efsaneyiz tahmin bizim işimiz 😂🤣 Doğru.
- +1 yıl
Aynen teşekkürler şekerim jdjdjd🤣😂🌼
Soran+1 yıl🥳🤩😍
+1 yılTerazi burcusun
144 Yorumla
Soran+1 yılYanlış.
Sen akrep burcusun- +1 yıl
Çok yanlış 😀😀
Soran+1 yılBoğa
- +1 yıl
Hayır.
Sen "Yengeç" :)
Soran+1 yılYaaaa bu olmasam kesin yengeç olurdum çok severim 🤩 ama değil. Sen başak
- +1 yıl
😀maalesef oda değilim...
Ama bu yarışı ben kazanacağım 😀
"Koç" diyorum
Soran+1 yılAman allah korusun 🤣🤣🤣 11 burcu saysak 12. de bulacağız gibi djjjdjd hangi burçsun söyle merak ettim ikizler?
- +1 yıl
😀😀ikizler
Soran+1 yılYesss🥳🥳🥳 Biliyoruz bu işi🤪🤣🤣
- +1 yıl
Tebrikler 👏 seninki ney? :) merak ettim bak son bir şansım olsaydı balık derdim herhalde :)
Soran+1 yılKoç Balık üzüldüm 🥺 en sevmediğim burçları bana yakıştırdın🤣 Oğlakım ben oğlak😎
- +1 yıl
Çen oğlak mısın çen 😀😀
Valla 12 değil 13. de oğlak derdim anca herhalde :) belkide yeni yeni burclar uydurur 18 de oğlak derdim :)
Soran+1 yılYaaa jdjjdjs🤭😇 burada o kadar alakam yok gibi duruyor ama tam bir oğlakım yaa jjsjajs
- +1 yıl
😀😀Tebrikler kazanan sen oldun
Soran+1 yılTenk yuu 🥳🥳 Kazandım oley gidip kendime mutfaktan su ısmarlıyım 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben kahve yapmıştım oysa sana :)
Soran+1 yılNeli? ve şekeri nasıl?
- +1 yıl
Senin isteğine göre hazırlarım 😀
Sütlü ama şekersiz düşünmüştüm
Soran+1 yılŞekersiz ve sütsüz. Sade onu bile bilemedin 🤣
- +1 yıl
😀😀Yaa tamam işte kendininkinden desene belliki benim 6. His ölmüş gömeni yok 😀😀
Filtre yapam mı diyeceğim yok nescafe gold sade yeter dersin diye korkuyorum 😀😀
Soran+1 yılnescafe nedir yaa ıyyykk. Tabiki filtre
- +1 yıl
Çok şükür 😀😀
- +1 yıl
Hemen hazırlıyorum :)
Soran+1 yılSen tahmin etme çok kötü tahminlerin jwdjjsdjd Loto filan oynıyım deme 🤣🤣
- +1 yıl
Yok oynamam kaybetmeye niyetim yok :)
- +1 yıl
Filtre kahve de Ethiopia değil mi? :)
Kenya falan değildir diye düşünüyorum 😀
En fazla Colombia diye düşünüyorum 😀
Soran+1 yılBen bana bi filtre getir diyorum ne gelirse o. Orassıından hiç anlamıyorum ama her içtiğim yerde farklı geliyor tat çekirdekten dolayı belki de. Bir gün özellikle isterim ne içtiğimi bilmiyorum jdjd
- +1 yıl
Kıyamam yaa :) her yer farklı yöresel kahve kullandığı için olabilir :)
Soran+1 yılDolandırıldığımı hissettim şu an djjdjjadjjd 🤣 Bi dahakine araştırıp gidip isticem.
- +1 yıl
Pp bak :) barista ayağına geldi :)
6. Hissim kötü olabilir ama bar geçmişim iyidir :)
Soran+1 yılOoo waay şimdi anladım niye atomun çekirdeği olduğunu 🤣😂
- +1 yıl
😀Kahvenin çekirdeği çok basit kalıyordu 😀
Soran+1 yılBencede, bu daha iyi. Filtre de ne isticez etiyopya mı? Tatları çok farkedıyormu
- +1 yıl
Düzgün yapılan yerlerde :) aromaları farkediyor.
Tabii kahvenin kaliteside farkettiriyor. Etiopia benim favorimdir mesela ama mozaik gibi çikolatalı ürünlerin yanında da Guatemala iyi gidiyor diyebilirim :)
Ama daha çok bitter tarzı tadları seviyorsan da brezilya tercih edebilirsin
Soran+1 yılbitterciyim ben. Etiopia ile brezilya yazıyorum, denicem. Nerden biliyosun diyene atomun çekirdeğinden öğrendim dicem 🤣🤣
- +1 yıl
Sen o mekana benim selamımı söyle deki onlara sizin peşinizde koştuğunuz ama iş teklifinizi kabul etmeyen AtomunÇekirdeği önerdi 😀😀
Soran+1 yılahaahhahahaha Oooo bu ne özgüven alırız bir dal 🤪🤣
- +1 yıl
😀😀 Yaaa senin canın sağ olsun hepsi senin olsun
Soran+1 yılYaaa jdjwsdjsjd teşekkür ederim 😂
- +1 yıl
Rica ederim 😀😀 ne demek hak ediyorsun her şeyin en iyisini oğlak hanım
Soran+1 yılteşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Şunu ben söylesem egolu olurum 🤣🤣
- +1 yıl
İnsanın kendini tanımasına ego diyenler utansın 😀😀
Soran+1 yılAynen öyle 😉😂
- +1 yıl
😀😀
- Diğer konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBen kazanırım
16 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi fazla abartan birisin.
- +1 yıl
Aslan burcuyum
Soran+1 yılOoo iyi akşamlar güle güle 🤣😂
- +1 yıl
Sen kovamazsın ben giderim :D
Soran+1 yılahahhahaha aynen Kral 😂
- +1 yıl
:D :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri