AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Ne alaka, tam bir odunmus sanki cocuk bitek senin cocugun.
Evet alisamadi henuz
Eşin sana henüz doyamamış. Ben kalan 7.5 aylık süreçte ne b*k yerim diye kara kara düşünüyor.
Tahmin ettim. :)
Ama eli mahkum ya da ele mahkum desek daha doğru
Yok kuzum yok üzülme yarın çocuğun oldumu seni çocuğuna satar çocuk bambaçka birşey
Satmasin beni :)
Seninde yerin ayrı olacak kuzum seni nefsiyle çocuğunuda şevkatiyle sevecek ikinize ayıracak sevgisi var yani
Eşin haklı. çocuk için biraz erken. daha gençsiniz. çocuk demek uykusuz geceler sabaha kadar ayakta kalmak demekç
Biliyorum
k bakmada daha o sorumluluğu alacak kapasitede değil herhal bebek bu yaaa dunyann en mahsum şeyi ne mutlu herkes baba olamıor
ins. cocugun guncellemedeki bebek gibi olur. d. d. p
Ay insallah saglikli olsunda :)
36 haftayı tamamlayınca kesinlikle kabul edecektir :)
Yani :)
Kendinden olan bişeyi paylaşmak istememesi çok ironik bence
Cocuk gibi sanki kardes geliyor ona :)
Yaşlarınız kaç ki?
Daha evliliğe de çocuğa da hazır değil. ya da kendisine güvenemiyor.
Hepsi var aslinda
O nasıl bir saçmalık, baba olmayı istemeyen erkek mi olur. Madem öyle evlenmeseymiş :D
İlk 2 yil istemiyordu korunuyorduk ose baslayinca aksattik bir donem :(
Çocuk istemeyen adamdan baba olur mu ya. Benim aklım ermiyor sizin olaylara.
Senin ona karsi ilginin azalacagini dusunuyo sanirim
Evett
Is sende bitiyo
NASIL ÖĞRENDİN CANIM HAMİKE OL DUGUNU HASTANEDE ULTROSANDA BAKTIN KAN TAHLİLİMİ YAPTIN
Once gebelik testinsonra kan testinhastanede
peki 4 haftalık bebek ultrosonda gözükürmü
Gebelik kesesi gorulur ama bebek gorulmez diye biliyorum ama sen doktoruna danis
ben doktora gittim canm benim benim adetimeylül 25 de oldum ekimde olmadım 10 gün geçti 10. günün kanamam geldi ve 6 gün sürdü kasım 5inde oldum 11 de bittim doktora gittim kasım 7 de kanamm geliyodu ultrosana girdim kan tahlili yapmadım yok gebelik falan dedi olsanekadarlık olurdu sence
Olsa heralde en fazla 2 haftalik olurdu ama yok diyorsa yoktur biraz bekle bakalim cok mu istiyorsun cocuk?
kasımdan5 den önceki adetim eylül 25 di 2 haftalık tan fazla olmazmıydı eylül 25 den buyana kasım 5de adet oldum kasım 7 de muayene oldum ultrosando üstten 11 de bittim başım dönüyor midem bulanıyor sadece idrar yolu iltihap var dedi
Himm doktorun haklidir belki kendini hile gibi hissediyorsun psikolojik olarak cunku bende bile su an cok az bulantinoluyor sabahlari
2 haftadır mide bukantım var 2 kere özel hastanede muayene oldum tık yok ultrosanda gözükmüyor kan tahlili aptıramadım aileme gider diye doktor op. dr. yok bişey dediolsa görürdüm dedi ama ben bakireyim
sen gördün mü bebegini ultrosonda
olsaydı bende bile şu an en az5 haftalık
Yok gormedim henuz :)
AA görünmedin mi
Ultrasona girmedim haftaya kontrolde girecegim heralde :)
Neden kabul etmiyor birlikte yapmadınız mi yaparken aklı nerdeydi
O zaman bir daha verme eşine gitsin elini sevsin...
demek ki korunmamışsınız ya da direkt içine boşalmış.. hayır ne olmasını bekliyormuş yani onu anlamadım..
Korunuyorduk ama bir ara is guc aksattim
yapacak bişey yok de kocana.. hamileliğini kabullenmesi ve buna hazırlanması gerekiyor ve buna göre sana destek olması lazım. çünkü seni duygu dolu zorlu bir süreç bekliyor. bir de şu var milletin karısı hamilelik müjdesini verdiğinde erkekler mutlu olur unutulmaz anlar olur falan. ama sizinkisi kocanın bana göre öküzlüğü yüzünden mahvolmuş durumda.
Evet biraz kotu oldu 2. cocugumuz olursa onda alisir artik
evliliğin daha zevkini çıkaramamış ondan zamanla alışır. nilsule'nin dediğini yap bunu duymak çok mutlu eder :)
Peki sag olun her sey icin :)
erkeğin kalbine inmeyi biliyor kız. ben teşekkür ederim.
Doğana kadar trip yapmaya devam edebilir ama doğduktan sonra değişecektir emin olabilirsin..
İnsallah :)
Çocuk dünyanın en güzel şeyidir bnce kocanı buna inandırmaya zorla
Deniyorum oluyor gibi
Çocuğunun olmasının güzel yönlernden bahset kocanla senin arandaki bağın daha fazla güçleneceğinden bahset sorun değil çözüm üret
Peki
Tamamiyle psikolojik bişey atlatır kocan dert etme
Karnın şistiğinde kıpırdamaları gördüğüde fikri değişir... doğunca da sevincten uçar merak etme
Baba olacaksin diyorum fisildiyorum kulagina senin bebegin senin gibi aslan parcasi olacak dedim dun cok hosuna gitti :)
Doğrudur... İlk Duyduğunda İnsan Kabullenemiyor Dediğim Gibi Zamanla Alışacak, Arada Dokundur Karnına ;)
Bebek dogsun gorurursunuz oyle bir degisir ki siz bile taniyamazsiniz. Benim fikrim bu tabi
Banada oyle geliyor bebegi kucagina alsin beni unutur
bebeği eline alınca görürüm onu ben. d
:)) insallah
eşin biraz korkuyor hem kendi için hem senin için babalığa hazır değil ise hazırlaman lazım
eşine söyle ALLAH alırsa onu elinden ozaman bilir kıymetini:(:)
Seni bilmem ama benjm esim oyle bisey yapsa cocugu aldirmami istese direk bosarim ne Kadar seversem sevim benim icin ölür. Aldir dedimi?
Yok demedi denezde asla :)
Oh sevindim bence zaman la alisir korkuyordur.. Allah anali Babali buyutsun sakin üzülme bebegini de uzme :)
Tamam amin :)
kaçarak evlenme nasıl oluyor. kimden kaçtınız. nereye kaçtınız kaçmışken nasıl tekrar buluştunuz
Cok komiksin ya cem yilmazin yerine sen stand up yapsana
emin ol kaçarak evlenme lafı kadar saçma değil yanıtım. a.. q sanki afrikaya kaçtınız.
O senin bana hediyen felan de öyle şeymi olurmuş
Diyorumda bazen asiyor suratini
Tamam biraz erken ama ne biliyim böyle yapması Allahtan gelene hakaret gibi sanki :/
Cocukca davraniyor
Al karşına konuş ; artık evlendik sorumluluklarimiz var çocukça davranma sen beni paylasmiyacaksin ben hep seninim gibi şeyler de. Hem çocuk doğduktan sonra o yumuşar :)
Evet bu formul ise yearamaya basladi tv izliyor bak baban tv izliyor beraber mac izlersiniz belki ya da kiz olursun korur kollar cok sever seni baban cokntatli biliyor musun asirida yakisikli diyorum gulumsuyor baya :)
Işte bak böyle böyle alıştır mesela " benim kocam babamı olacakmış böyle benim kocaman benzerse çok tatlı olur kesin" felan çocukça davranıyor ya böyle alıştır :D "ilk baba der kesin seni çok sever bu sipa" felan biraz örnek çoğalttım ne kadar çoksa okadar iyi :)
Haha diyorum zaten babami olcan sen he bebegim sensin benim ya diyorum opuyorum civima be diyor ama biyik altindan guluyor :)
Ozaman o sana naz yapıyor bide kıskanıyor bebek doğsun başından ayrılmaz kesin :D Allah bebeginize sağlık sıhhat uzun ömür versin şimdiden :)
Amin cok tesekkurler umarim basit kiskancliktir sanki cocugu olmuyorda ona kardes geliyor
Evet bazı erkekler kadınlara göre geç olgunlaşır hala annesinin kuzusu gibi davraniyor belkide ama yok ya aslında hem güzel birsey kıskanması vs hemde aşırı olduğu icin biraz bariz sanki :)
Evet kiskanctir ustume cok duser bende onun cok duserim :)
Sizede maşallah ozaman :) bana mesaj atarsan sorudaki bir ayrıntıyı sorcam sana :)
Tamam :)
çocuk doğsun o zaman anlar merak etme :)
İnsallah :)
Bebek dogunca fikri değişecektir
Bende oyle umuyorum
eşin daha tam gelişmemiş çocuk sadece senin değil onunda çocuğu
Eşin bence anormal tepki vermiş.
Kesinlikle
Bir çocukla evlenmişsin.
Evet :)
Esin çok çok tatlı yaa :))
Nasıl da kıskanıyo :)
Tatli tatli huysuz esim :)
Takım taklavatına sahip çıkmazsan olacağı bu.
can bu onun keyfine mi kalmış
Mantikli dusunemiyor olayin sokundan :)
Eşin harbiden saçmalıyor.
komik bisiy soylememissiniz ama ben harbiden yerlere yattim efem :DDDD. dass. d:D
@-Goncigogo- peki sen öyle diyorsan öyle olsun :)
Biliyorum duzelecek insallah
İnşallah
Paylaşmak istemiyorum nedir ya :/
Cocukca iste alisiyor gibi bakalim
Alışır alışır. Karnın çıksın biraz gör sen o zaman :) O seni 2. plana atmasında :)))
Orasida kotu ya o zaman bende kiskanirim :)
Bak onu azıcık anlıyorsun değil mi :)
Evet anliyorum hele kiz olursa babalar cok duskun oluyor :)
Hayırlısı ya :) İnşallah sağlıklı bir evladın olur ve mutlu olursunuz. Sevindim adınıza
Tesekkurler :)
KS hadi toplanın eşini dövmeye gidiyoz
Yok kiyamam ben ona alisir alisir :)
Yani baba olmak istemiyor
Evet gibi gibi
Babaaa. Çocukları sevmiyor sevdir
ilerde erik çilek aşermezse şaşırmam
:)))
Eşin kafayı yemiş yuh valla
Yok ya asiyor arada suratini iste
Peki istemiyorsa çocuk neden korunmadınız rahat rahat boşalırken aklı neredeydi acaba eşinin
Korunuyordum ama bir ara ise basladim yogunluktan unuttugum aksattigim donemler oldu nasip iste
Ruh hastası olmalı eşin
Degil
Sevinmesi gerekirken üzuluyor?
Cocukca davraniyor iste birde korunuyordum ben bir donem unutkanliktan aksattim
Sen aksaklıgı o adama kaçmakla yapmışsın en başında :))
Pisman degilim cok seviyorum
Allah analı babalı buyutsun gerisi hallolur :)
Kendi kendine yapmadın sonuçta neyin kafasında
o zaman bıraktığı yere dikkat edecekti
babalık duygusunu daha tatmadıgı içindir..
Kesinlikle
bir tadını alsın sen bıle sasıracaksın ozaman :)
offf acı bir durum ya :(
Nasip aci degil aslinda cocuk ozlemiyoe yanan bir suru insan var cocugu olmayanh
ya bişey diyemiycemki şimdi doktorunla konuş o yardım eder bence
Korunsaydınız saftirikler..
Bir ara ise basladim okul derken aksattim olan oldu
Geçer geçer elbet bir gün geçer
İnsallah
ozaman dikkat etcekti adama bak bee :D
:)...
yaparken iyiydi ama ohhhhh
Eşin bildiğin bencilik yapiyo
Kilifi saglam taksaymis o zaman oda
Prezervatif kullanmaz asla
O zaman kabullencek bence azini ara baska derdi olabilir cocugun cibselligin bir sonu olmadigini izah et
Soyledim zaten eskisi gibi valtimiz olmayacak aglayacak falan diyor
Ya sanki cocugu bir tek sen yapiyorsun aptal bir kocan var
Olur zaman geçer alisir
Umuyorum
O bebis dogsun. Anlaşılır kim kimi kiskaniyor
Evet ben onu herhalde :)
Aynen öyle. Umarım hayırlısı ile doğar, seni unutur bile görürsün bak
ondan adam olmaz.
Olur olur biraz olgunluk lazim
Alısır.. hep alıştık..
daha 8 ay olmuş adam sana doymadan ne çocugu
Nasip korunuyorduk bir donem aksattim :(
işte ona kızıyor adam erken gelmiş çocuk sana doymamış belli ki ama mecbur kabullenicek gönlünü almaya calış :d
Tamam :)
aldır bence
Yok Allahin hediyesi o
allahın hediyesi olabilir bende birkere aldırdım bak eşin istemiyor ve bahane sunuyor bunun farkındasındır büyük bir ihtimalle sende. bir çocuk iki tarafta da büyük bir mutluluk hissetmiyorsa o çocuga da haksızlık etmiş olursun doğurmakla yine de sen bilirsin sonuçta en iyi tercihi vercek olan sensin.
Haklisin ama doguracagim her seye ragmen
Ne is yapiyosun esinde?
Muhasebecinin yaninda calisiyoruz
Bebek diğsun görürüz onu o zaman :D.
Kocan kafadan gırık benceee