- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevdiği ya da ondan hamile olan başka bir kadında olabilir. dikkat et. insan evladından karısını kıskanmaz. onun kafasında başka hesapları vardır. ya da ailesi boşanmasını istiyodur. emin ol bu durum normal değil, o sana seni kıskanıyo bebeği kıskanıyo gibi yansıtıyo. bence bir peşine düş bu durumun ona çaktırmadan. altından bir çapanoğlu çıkacaktır eminim.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok bacim yokm sevmese kacirirmiydi beni daha okulumuz bitmeden :) cocukluk yapiyor biraz hem alismayada basladi bakalim
- +1 yıl
adamın ikinci evliliğiysede istemeyebilir. bencil davranır. nasılsa o çocuk sevgisini tatmış gerisini iplemez. ya da çok güzel bir kadınsan hava atmak için seninle evlenmiştir bir kaç yıl içinde boşamayı düşünüyodur. çocukda ayakbağı olucak diye korkuyodur. öyle erkekler baya var çünkü. bir kaç tane rasladımm. benim üniversite okuduğum yerde karısı kaçmış adamın milletin içine çıkamadı. şerefini kurtarmak için genç bir kızla evlendi 2 sene sonra boşadı. bir kızda bir çocukla evlendi senesine boşandı. çocuk pavyoncuymuş kendi adını temizlemek için almış bu kızı. 1 sene olmadan boşadı.
- +1 yıl
hmm alışmaya başladıysa tamam o zaman.
Soran+1 yılFelaket tellali gibisin :) yok ikinci evliligi degil yasimoz cok genc elestirenler olr diye soylemeyecegim :) Hakkimizda hayirlisi
- +1 yıl
amin hayırlısı canım. :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam haklı.. Lakin yapicak bisy kalmamis.:)
Ver kocacigim elini de ve göbeğine getir dokunsun..
Hissediyor musun kalp atışlarını de..
Sen benim bebeğimin babasi olucaksin de cok mutluyum de..
Adami sanki olmuyucak bir seyi basarmış gibi göster.:)) yağla balla köle olur sana ve bebeğinize..19 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu formul ise yearamaya basladi tv izliyor bak baban tv izliyor beraber mac izlersiniz belki ya da kiz olursun korur kollar cok sever seni baban cokntatli biliyor musun asirida yakisikli diyorum gulumsuyor baya :)
- +1 yıl
Evt tatlım boyle devam et.:)
Soran+1 yılTamam cok sag ol :)
- +1 yıl
Tskler..:)
MenemenLi - +1 yıl
Tskler soran.:)
Soran+1 yılRica ederim :)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bnde cocugum. olmasını istemem hemen altinda kotu birsey arama. Ilk sene. kafama. gore. gezip rahat hareket etmek. isterim. cocuk olursa rahat olamazsiniz hele. ilk dogdugu zman evden. cikamazsin. bakimi falan. sizi yorar daha yeni evlenmissiniz. birbirinize doymadan. gereken aciklamayi yaptim galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bunlari bende istemiyordum ama nasip
+1 yılBunu izlet belki işe yarayabilir... Keşkem benimde olsa:)
www.kizlarsoruyor.com/.../q2017401-bunun-gibi-bir-cocugum-olsun-istiyorum-sizce-nasil02 Yorumla
Soran+1 yılPeki :)
- +1 yıl
izledinmi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Benimde aynı gerekçeyle ileride evlendiğimizde çocuk istemeyen bir sevgilim vardı zamanında, annenin ilgisinin bebeğe kayacağını bu yüzden çiftlerin arasındaki bağın zayıflayacağını savunuyordu. Şimdi o bir başkasıyla evli ve deli divane olduğu bir bebeği var. Yani evlat sevgisi tüm bu paranoyaların önüne geçecektir korkma yine de bir uzmandan yardım almanız yararlı olacaktır bence.
00 YorumlaÜzüldüm canım durumuna.
Erkek hazır değilse hiç yapılmamalı çocuk.
Zamanla aranız açılacak ve erkek yaşı kaç olursa olsun çocuğu kendi istese dahi bıyık bir yük olarak görüyor.
Umarım eşinle aran açılmaz.01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yumusadi gibi bakalim
Sezeryanla doğum yapacağını söyle rahatlatır onu.. Sonuçta adam seninle aşkı doyasıya yaşayıp sonra çocuk istiyormuş bunda anlamayacak ne var !
15 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum ama nasip
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Soran+1 yılUzulmemeye calisacagimm
+1 yılmadem öyle istiyordu korunacaktı arkadaş böyle iş mi olur ya hamile birine bu tavır nedir hadi evli olmasan anlarım az çok da bu resmen şımarıklık
11 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyorduk lakin ise basladim bir yandanda okul unuttum bir donem aksattim boyld oldu nasip :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorunmadınız mı
ben kadınlar kıskanır sanırdım
daha erken bencede tabi kişiye göre değişir
bunu önceden konuşmalıydınız
aldırmak olmaz sonra vermez bir daha çocuk onun pişmanlığıyla yaşarsınız
bence yavaş yavaş alışacak kocan :)17 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyordum ise baslayinca yogunluktan unutuyordun kullnmayi o zaten asla prezarvatif kullanmaz :(
Cevap sahibi+1 yıldaha önce konuştunuz mu çocuk için erken falan diye
Soran+1 yılEvet hep derdi sevgiliyken bile 1-2 yil cocuk olmasin diye bende oyle dusunuyordum
Cevap sahibi+1 yılbelki böyle daha güzel olur :) erken gelince
Soran+1 yıli tv izliyor bak baban tv izliyor beraber mac izlersiniz belki ya da kiz olursun korur kollar cok sever seni baban cokntatli biliyor musun asirida yakisikli diyorum gulumsuyor baya :)
Cevap sahibi+1 yılöyle mi dedin kocanda güldü iyi bari sevindim tekmeler kalp atışları başlasın zaten yelkenleri indirir o
Soran+1 yılEvet biraz daha karnim falan buyuse iyice durum onemliligini anlar
Bebeği kucağına alınca eminim ki değişecektir duyguları... Sabırlı ol Kardeşim Dua et allaha :)... Bu arada hayırlı olsun allah analı babbalı büyütsün... Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah :)...
00 Yorumla
+1 yılhepsini anladıkta bu kıskanmak nedir paylaşamamk ne saçma sapan konuşmuş...
bu adam kafadan kırık söyleyeyim şimdiden ilerisi hiç normal gelmiyor bana00 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. seni tanimiyorum ama cok sevdim nedense. esine cocuk konusunu acma bir sure beraber vakit gecirmeye calisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılCook tesekkurler sevgim icin vakit geciriyoruz surekli sinemaya gideriz pes bile oynuyoruz :)
Soran+1 yılYok niye bozsun o da eglencelerimizin minik uyesi olacak :) amin :)
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu tür durumlara düşmemek için bebeği mümkün olduğunca geç yapacaksın hem ayrılacak olunursa çocuk mağdur olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasip Allah kotu gun gostermesin
+1 yılNeyi paylaşmak istemiyor seni mi? Ne adamlar var ya.. Çocuğunu kucağına alınca o duyguyu hissedince emin ol bu dediklerine pişman olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
+1 yılO cocuk doğduğu zaman tüm fikirleri degisecektir. Ikinizi canından bir parça o. O küçücük bebegi kim sevmeden durabilir ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede yavas yavas isinmaya basladi :)
- +1 yıl
Hadi bakalım çok sevindim :)
Daha yeni evlisiniz ve böyle bir tepki göstermesi biraz normal gibi..
Fakat, yapacak bir şey yok. Eğer gerçekten seviyorsa zamanla kabullenecektir ve hatta sevinecektir baba olacağına.01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle umuyorum :(
+1 yılİyide onu başka biri olarak mı görüyo paylaşmak nedir sanki başka erkeğe para karşılığı seni verir gibi o sizin aşkınızın meyvesi bundan güxel birşey olabilir mi hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılCocuk gibi esim biraz bende oyle evcilik gibi geliyordu bize evlilik gercekleri birz aci geldi
- +1 yıl
Korunsaydınız o zamn
Soran+1 yılKorunuyorduk lakin ise basladim bir yandanda okul unuttum bir donem aksattim boyld oldu nasip :(
- +1 yıl
Daha yeniyken aldır istemiyorsanız iş okul birlikte diyorsun üstüne bide çocuk hayatta yapamazsın zaten
Diğer konusunda 433 cevap paylaştı. Bence eşin beklemiyordu çocuk bir evin içine çocuk girince herşey bitiyor bütün ilgiler ona dönüyor maddi yöndende belki onu yorabilir onuda düşünüyor olabilir ama yapacak birşey yok geri dönüşümü olmayan bir yol
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklee
+1 yılDaha yeni evlisiniz, evliliğin tadını cıkarmadan hamile kalmandan dolayı böyle yapıyor. Korunmayı bir türlü ögrenemediniz!
01 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyordum ama hem is okul derken aksattim bir ara yogunluktan
bunu başta düşünseydi, korunsaydı madem bebek için erken diye düşünüyorsa. Sanki sen tek başına mı yaptın bebeği
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek basima yapmiyorum
Erkeklerin bazıları böyledir eşlerini çocuklarından bile kıskanırlar hele birde çocuğunuz erkek olursa eşin daha da kıskançlık yapıcaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi neden erkek olursa?
Soran+1 yılUmarim oyle olmaz
Çocukca herkes ister olmaz eşin istemez neyse yaa o hiç bence yeni dogmus bebek koklamamış var mı bundan güzeliii sadece kokla ben çok seviyorumm yaa
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok guzel kokuyorlar :) Peygamber efendim (s. a. v) cocuklari reyhana bezetmis cennet kokusudur demis kokularina :)
Soran+1 yılGincellemeye baksana :)
Soran+1 yılEvet guzel fikir :)
Soran+1 yılYaramaz olur kesin esimde oyleymis hiperaktif falan
+1 yılNe mal yaaaaa yaparken aklı nerdeymis nese pardon biraz sinirlendm de😅
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Kıskanması güzel ama kendi çocuğundan kıskanması bir taraftanda çok sacma o ikinizin bir parcası :))
05 Yorumla
Soran+1 yılCocukluk yapiyor iste aslinda baba olacaksin senin cocugun diyince mutlu oluyor hissediyorum :)
Soran+1 yılYaa :( :))
Soran+1 yılCok tatli ya masallah :) amin cumlemize :)
- Diğer konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılNiye böyle bir tepki verdi anlayamadım , kontrole giderken beraber gidin , çocuğun kalp atışlarını falan dinlesin , güzel hayallerini onunlada paylaş.. zaman içinde kabullenip yumuşamaya başıcaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz yumusamaya basladi gibi :)
+1 yılAslinda seni paylasmamak istemesi güzel bisey ama o bebek senin karnina düştü. Ve onun bunu kabullenip sevmesi lazim. Seninde kocana ilgin azalmasin artsinki göster ona herseyin daha güzel olacagini. Hayırlı olsun ayrıca :)
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten daha cok ilgilenmeye basladim bakalim
- +1 yıl
Seni bu kadar cok sevmesi güzel bisey unutma sen suratida duzelir yavas yavas onun kanini tasiyosun sonucta ):)
Soran+1 yılHaklisin cook sag ol :)
- +1 yıl
Rica ederim tekrar hayirli olsun canım :)
Seninle daha cok vakit gecirmek istiyor dogacak bebegi kiskandigi icin boyle kabullenemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyle :)
8 sydir evlisin ve 6 hafta lik hamilesin bence esinden cok srnin takilman lazim mevzuya :)) yani tam tersi esimi ben paylasmak istemezdim ayrica cokda erken ya ama alah mutlu etsin nediim
00 YorumlaSaçma davranıyo, çocukça, aptalca. Valla kusura bakma biraz eşine laf ettim ama :D
Çocuk kadar güzel bişey var mı.. madem kabullenemicekti korunma yolunu deneseydi.00 Yorumla
+1 yılNe kadar tatlı bir durum :D Allah sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip eylesin. Geçer zamanla bebek doğduktan sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle umuyorum :)
+1 yılYeni evli siniz hakli bebek sorumluluk seninle gecirecegi mutlu zamanlari düşünerek kabul etmiyor basimiza geldi tecrube ile sabit ama karnin buyumeye baslayinca mutlu olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
haklı adam ya cocuk geldımı hep onunla ugrasıcaksın kocana olan ılgın ıster ıstemez azalıcak e guzelım korunmuyor muydunuz hemen cocuk yapmak sıkıntılı olur
04 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyordum da bir ara aksattim is guc derken
Soran+1 yılİki cocuk buyutecegim :)
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha fanteziyi surdurmek gezmek tozmak istiyor. Ona bunlari pekala yapabilecegini soyle hatta bunlari yaparken bize eslik edecek cok sevimli biri daha olucak dersin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet surekli alistirmaya calisiyorum bakalim
Soran+1 yılEvrt mantikli
+1 yılSenle doya doya vakit gecirmek istiyo hepsi bu bebek olursa tum ilgini ona verecegini dusunuyo araniza kara kedi gibi goruyo onun pencrresinden bak olaya
03 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum onuda ama nasip ne yapayim
- +1 yıl
Haklisin sonucta tek basina temelleri atilmadi bebegin ama dogarsa babalik ic guduleri daha agir basar diye umuyorum cunku sizden bir parca sizin kaniniz caniniz o :)
Soran+1 yılKesinlikle :)
+1 yılmadem istemiyordu dikkat etseydi azcık. olmuş artık nur topu gibi bebeğiniz, hayırlı olsun.
00 YorumlaDogumdan 40 gun sonra duzelcek hersey neyin pesinde buu
02 Yorumla
Soran+1 yılCocukluk yapiyor biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek çocuktan farksızdır.. Çocuk gibi davran 6yaşında ve kardeşini kıskanıyor.. Kardeşıni kıskanmaması gerektiğini öğret (;
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle yapiyorum bakalim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek hamilelik döneminde kadınlardan daha kötü psikoloji altına girerler. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış birşey
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyleymis bizzat gormus oldum :)
+1 yılDaha evliliğiniz çok yeni ve böyle paylaşamama duruumu bence çok normal ama gün geldiğinde bebişi kucağına aldığında emin ol alışıcaktır :) sende takma bunu ve anneliğin keyfini cıkar :)
00 YorumlaCocuk meyvedir bir evlilikte. insan kendi etinden kanindan olan bir varligi kiskanirmi. eminim cocuk gelince daha duyarli sevecen olucaktir
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah brnde oyle umuyorum
Soran+1 yılBende ona oyle diyorum uyutmaz p cocuk bizi aglayacak sabah aksam diyor
+1 yılEvet biraz erken olmuş ama doğsun bir eline alsın gör sen o zaman kim kimi kıskanıyor;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara imrenecegim :)
- +1 yıl
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ;-)
Soran+1 yılAmin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sizin için mükemmel bir hediye gönderiyor eşinizde biraz korku var galiba bu konuda ama çocuk doğduktan sonra senden daha çok sevecektir biraz ilk çocuk olduğu için çekiniyor idare et...
01 Yorumla
Soran+1 yılGalibaa
+1 yılCanım yaa çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler umarim duzelecek
bebek doğup kucağına aldiginda , boyle. yaptıgina pişman olacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bebeklerden guzel bir sey var mi? :)
Soran+1 yılEe kesinlikle benim kanimdan canimdan onunda keza :)
Soran+1 yılCook tesekkurler :)
+1 yılTepkisi normaldir :) ancak bebegi kucagina molfixleri de eline aldi mi alisir herhalde..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha kesinlikle :)
Sanki küçük çocuğa kardeş geliyor dedin o çocuk onunda çocuğu ne saçma bir kıskançlıkltır bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen sasirdim yani
allah veriiiiiyiii diyenlerdensin anladık
istememekle haklı01 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyordum bir donem yogunluktan unuttum nasip iste
+1 yılKendini hazır hissetmiyor demek ki, sorumluluk alamaz böyle bir insan :/
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet hissetmiyorum dedi ama oldu iste bir ara korunmayi aksattim is yogunlugundan nasip
İste :(- +1 yıl
aynen dediğin gibi nasip, Allahın işi işte sual olmaz, sizin göreviniz çocuğunuza layıkıyla bakmak. Umarım eşin ciddiyetin farkına varır zamanla
Soran+1 yılİnsallah :(
Cocuk demek sorumluluk demek maddi kayip demek her türlü düşünmek lazim henüz gencsiniz maddi bakimdan altndan kalkabilirmisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılDeneyecegiz ailelerimizde yardim eder
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılYuh bebeğini senden kıskanan adam :O yok artık... :/ psikolojisi mi bozuk o adamın? :O
10 Yorumla Henüz hazır değilmiş demekki ama çocuğu kucağına alınca düzelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah :)
Soran+1 yılEvet :)
Baba olmak zor olduğunu biliyor ve çocuğu yüksek standartlarda yetiştirmek istediği için zor diyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle gercekten zamansiz oldu ama bebek bereketiyle gelir derler
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam hazir deilmis normal yani erkekler hemen cocuk yukumlulugunu kaldiramaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın aldırma o adama gercekten asıksan:) onun bebegini dogurmak hayatında yapcagın en güzel seydır emınım. Sahsen ben bigün ayrılcak olsakta pisman olmazdım eger gercekten asıksam.
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde cook asigim aldirmam asla o da aldirmami istemez :)
Cevap sahibi+1 yılSadece askının gercek olup olmadıgından emin ol ve kararını ver:) normalde tabıkı cok erken olmus ama kalpler birse sorun yok
Böyle model erkeklerimizde var. Sanki babanın evinden getircen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha aynen :)
Cogu insana gore doğru bir tutum değil belki. Lakin uygun zaman degilse, kocama büyük aşkla bagliysam kurtaja yatarim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben yapamam kurtaj
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman hamile bırakmıcaktın desene dingile baq çocuk doğsunda gör sen onu ozaman iyikide olmuş diyecek :)
011 Yorumla
Soran+1 yılBanada oyle geliyor
- +1 yıl
linkteki bebekte benim kızıma benziyor vallaha.:)
Soran+1 yılMasallah :) Allah anali babali buyutsun :)
- +1 yıl
buda benim kızım azıcık daha küçüklüğü çok benziyor :)
https://i.hizliresim.com/AYpMqB.jpg - +1 yıl
eyw. :)
Soran+1 yılMasallah ne guzelde guluyor :))
Soran+1 yılKiziniz bir yana dinya bir yana dimi :) esimde oyle olacak ama henuz farkinda degil :)
- +1 yıl
tabiki evin herşeyidir çocuk daha da güzel güldüğü fotoları da var aynen eşinde öyle olacak farkında değil zaman herşeyin ilacıdır istemiyor diye filan üstünede gitme alttan al sen kıymetini bilecektir :)
Soran+1 yılUmarim oyle olur :) ben mabi gozluyum esimde diyor gozleri sana benzesin bari o zaman severim keratayo diyor alisiyor gibi bakalim :)
- +1 yıl
o iş tamam merak etme sen istesede istemesede olacak işte kaçışı olmadığını anlayınca mecbur sevecek ve isteyecek :) inş sana benzer gözleride mavi göz bende severim.
Soran+1 yılİnsallah :)
+1 yılne alaka samalamış aybaşı tribi mi ayıyor nedir.
kıskanmak mı mal00 YorumlaKorkuyor ama korkması çok yersiz onunla konuşmalısın yaptığının doğru olmadığını anlat kelimelerine dikkat ederek.
00 YorumlaÇok bencil davranmış öyle davranmamalı git konuş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusuyorum surekli yumusadi gibi :)
- Diğer konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılallah sana kolaylık versin iki tane çocuğun olacak eşin resmen çocukça davranıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİki cocuk buyutecegim :)
- +1 yıl
:))) oyle gozukuyor
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorumluluktan korkuyor ne derse desin arka plandaki bu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum
Vücudun Bozulup Sakrkacak ya Onu mu dDüşünüyor acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sanmiyorum spor var bakim var
Adam hakli tabi daha doymamis sana.. önlem alsaydiniz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasip..
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem