Diğer Biri uyanıkken saçımı sevdi bi el dokundu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben uyurken biri sacımı sevdi bana dokundu Güncellemeler+1 yıl Bu basıma gelen nedir Biri uyanıkken saçımı sevdi bi el dokundu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ10 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Uyku felcinden kaynaklı olabilir ya da karabasan vs olabilir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl cözerim bunu Yorumla ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ10 +1 yıl Bana da birkaç kez olmuştu gece uyandım aniden ve bana dokunan bir el hissetmistim. Geceleri uyumadan önce nas suresi veya Felak süresini okuyabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Okuyorum Yorumla
uğurlu1böcek Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl dua et saçını okşamış 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne yapardıki Yorumla uğurlu1böcek +1 yıl kuytu yerlerini de okşayabilirdi Yorumla Soran +1 yıl Ohaa Yorumla uğurlu1böcek +1 yıl ne oha saçını okşayabilen her yerini okşar Yorumla Soran +1 yıl Aaa nasıl ama neden niye Yorumla uğurlu1böcek +1 yıl dm anlatayım Yorumla Soran +1 yıl Bi hadi ordan gidin ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bendim ya korkma sacında bi sey vardı da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla
BillySummers Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eee soru ne? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla BillySummers +1 yıl nedenbenisevmedin😔 Yorumla Soran +1 yıl Sen kimsin sevmedimmi Yorumla BillySummers +1 yıl sus Yorumla Soran +1 yıl Ne sus düzgün sölesene Yorumla BillySummers +1 yıl Ben kimim Yorumla Soran +1 yıl Ela gözlü bas harfi M hı Yorumla BillySummers +1 yıl Çüşş nerden bildin Yorumla Soran +1 yıl Dogrumu Dion maytapmmı gecion Yorumla BillySummers +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Nerde oturuyosun bilemiorumki anlayamıorum Yorumla BillySummers +1 yıl Sandalyede Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecme ya Yorumla BillySummers +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla BillySummers +1 yıl Özelden yaz da ordan konusalim bari Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl annendir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Annem değil Yorumla ElCuco +1 yıl cinler mi yoksa? 👿 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ney sadece dokundu Yorumla ElCuco +1 yıl erkek olabilir mi? 😮 Yorumla Soran +1 yıl Yok kendisii sadece dokundu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dua et pandik atmamş 1 33 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Belki de hissetmesi nerden biliyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Beyfendi0606 biyerleri açıkta kalmış Yorumla Soran +1 yıl @Beyfendi0606 dokundu adım gıbı emınım saçıma Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Rüya görmüşsündür hayatım sakin ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rüya rüya karabasan Dr o ört üstünü uyu Yorumla Soran +1 yıl @Beyfendi0606 yok rüa değil ciddiyim benim herseyımı bilior Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anam bu ara zaten dünya normal değil. Normal insana tahhamulum yok. Deliyle uğraşamam şimdi tuvalette gidemicik bunun yüzünden 🤣 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Görüntülü ara birisini beraber gidin Yorumla Soran +1 yıl Kendine dıkkat et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Beyfendi0606 buda kendine pay çıkardı. Kesin beni ara diyecek 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana pandik atmadılar bana atacaklar.😀 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Yok be ne araması müsait bile değilim kızım bir de onla tubalete mi gırcem yok artık Yorumla Soran +1 yıl Seni * Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yüzünden pandik yicem 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Beyfendi0606 yalvarırım gel 😀 Yorumla Soran +1 yıl Kafana tükirim Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Ya neden tüm erkekler aynı gibi davranıyorsunuz ki Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Tamam bende aynı olabilirim ama şu an o modda değilim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Beyfendi0606 tamam tamda no verecektim kopalım diye tüh 😀 Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Başka zaman hayatım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Beyfendi0606 mesela yani Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Ne istiyosun çözemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Beyfendi0606 şaka yapmstm demek istedim no verme konusunda 😀 Yorumla Soran +1 yıl Baska bıyerde yapın sizle ugrasamam Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Bir şey yaptığımız yok sakşn ol Yorumla Soran +1 yıl @Beyfendi0606 ben sakin olamıorum bu konularda Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Sana giren ckkan bir şey var o zamn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana giren çıkan bisey var galiba saçına dokunmadi bence pandik attı Yorumla Soran +1 yıl @Beyfendi0606 bana bak * evladı senin agzını yuzuny kırarım Yorumla Soran +1 yıl @Beyfendi0606 defol güzel kardeşim Yorumla Soran +1 yıl @Beyfendi0606 sen adamısın lan Yorumla Beyfendi0606 +1 yıl Ben adamımda birazdan sen kız olmayacaksın Yorumla Soran +1 yıl Haddini bil haddini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Uyku felcinden kaynaklı olabilir ya da karabasan vs olabilir.
Nasıl cözerim bunu
Bana da birkaç kez olmuştu gece uyandım aniden ve bana dokunan bir el hissetmistim. Geceleri uyumadan önce nas suresi veya Felak süresini okuyabilirsin.
Okuyorum
dua et saçını okşamış
Ya ne yapardıki
kuytu yerlerini de okşayabilirdi
Ohaa
ne oha saçını okşayabilen her yerini okşar
Aaa nasıl ama neden niye
dm anlatayım
Bi hadi ordan gidin ya
Bendim ya korkma sacında bi sey vardı da
Ney
Eee soru ne?
😔
nedenbenisevmedin😔
Sen kimsin sevmedimmi
sus
Ne sus düzgün sölesene
Ben kimim
Ela gözlü bas harfi M hı
Çüşş nerden bildin
Dogrumu Dion maytapmmı gecion
Sence
Nerde oturuyosun bilemiorumki anlayamıorum
Sandalyede
Dalga gecme ya
Yok
Hm
Özelden yaz da ordan konusalim bari
annendir
Annem değil
cinler mi yoksa? 👿
Bilmiyorum ney sadece dokundu
erkek olabilir mi? 😮
Yok kendisii sadece dokundu
Dua et pandik atmamş
Belki de hissetmesi nerden biliyorsun
@Beyfendi0606 biyerleri açıkta kalmış
@Beyfendi0606 dokundu adım gıbı emınım saçıma
Rüya görmüşsündür hayatım sakin ol
Rüya rüya karabasan Dr o ört üstünü uyu
@Beyfendi0606 yok rüa değil ciddiyim benim herseyımı bilior
Anam bu ara zaten dünya normal değil. Normal insana tahhamulum yok. Deliyle uğraşamam şimdi tuvalette gidemicik bunun yüzünden 🤣
Görüntülü ara birisini beraber gidin
Kendine dıkkat et
@Beyfendi0606 buda kendine pay çıkardı. Kesin beni ara diyecek 😀
Sana pandik atmadılar bana atacaklar.😀
Yok be ne araması müsait bile değilim kızım bir de onla tubalete mi gırcem yok artık
Seni *
Senin yüzünden pandik yicem 🙃
@Beyfendi0606 yalvarırım gel 😀
Kafana tükirim
Ya neden tüm erkekler aynı gibi davranıyorsunuz ki
Tamam bende aynı olabilirim ama şu an o modda değilim :D
@Beyfendi0606 tamam tamda no verecektim kopalım diye tüh 😀
Başka zaman hayatım
@Beyfendi0606 mesela yani
Ne istiyosun çözemedim
@Beyfendi0606 şaka yapmstm demek istedim no verme konusunda 😀
Baska bıyerde yapın sizle ugrasamam