+1 yıldelikanlı pro
sen olduğun gibi davran
o seni avlayacak01 Yorumla
Soran+1 yılavladı bıle :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kim ola ki onu anlamadık
056 Yorumla
Soran+1 yıle hoslandıgım kısı kım olcak
Cevap sahibi+1 yılNe bilim direk olaya girmişin sende
Soran+1 yılya uzun anlatıp kafanızı sısırmıyım dedım
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil ya bence hoşlanıyor ama
Soran+1 yıltesekkur ederım yorumunuz ıcın ınsallah dedıgınız gıbıdır
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir :))
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılBence biraz şey durumuma denk gelmişsin onun
Soran+1 yılama kendını ovuyor bu memurdan cok kazanıyroum dıyor pesınden kosan cok olur dıyor sonra mesela sabah ustsuz yatmıs fotografını atıyor sonra dıyeoum bıze gel gece de kalırsın deıdm gırgırına dıyor sneınle mı uyuyacagım yok da dedım fılm zılerız dedım hanı sneınyakından gormek ısterdım dıyor hatta fotograflarımı bıel karıstırdı dayanamadım dıyor belıne saırldım dıyor ve eger dogru soyluyorsa su an evınde bır kızla amacı ebnı sınır etmek degılse
Soran+1 yılha bıde dıyorum ustsuz yatma ahsta olursun dıyroum ısıtanın da yok dıyorum kızlar ısıtır dıyor kızalr kızlar deıdm yeter aklın fıkrın kızda dedım sne ısıt o zaman dedı ustune ulama ort battanıye ort dedım her fırsatta bır sey soyluyor ama bulusmaya yanasmıyor kendıne mı guvenemıyor acaba
Cevap sahibi+1 yılYa amacı o ya da senden yararlanmak bilemedim şimdi
Soran+1 yılbenden yararlanmaz cunku dedıgım gıbı cevresınde cok kız var hanı bugun emsela deıdm bulusalım bıraz da ısrar ettım uzatmasak mı dedı bana dırekt tamam uzatmayalım deıdm bend e ısın bıtınce yazarsın gorusuruz dedım cıktım hanı tuhaf cok tuhaf hemse dun emsela bzıe ıkı kere geldı ıkıncıyı sırf ben sıtedım dıye geldı kafamı akrıstırıyro hanı hoslanıyor dıyecegım bulusma kabule tmıyor kendıne guvenemedıgınden desem bu sefer cınsellık ıstedıgı anlamı cıkıyor yanı ıyıce bır cıkmazdayım
Cevap sahibi+1 yılBence her şeyi bir kenara koyup bunların tümünün nedenini sor mantıklı bir cevabı illaki olacaktır
Soran+1 yılneden sarıldın dıyroum bılmem ıcımden geldı dıyor dayanamdın dıyorum evet dıyor fotograflarımı akrıstırdın dıyorum evet yokmus fotografın dıyor sneı yakından gormek ısterım dıyor ustsuz fotograf atıyor yanımdayken bana bakıyor gulup duruyor oncesınde bzıı sevgılı dusunsene dıyor ben dedım sneıns vegılın olsaydım sneı ottururdum dedım guluyor buna da hanı seven erkek cınslelık ıster mı bılemıyorum ama temas halınde olamk sıtedıklerını dusunuyroum yanı anlamlara baktım emsela arastırmalara gore koruyu sahıplenıcı erkekler belden sarılır dıyorlar ama ıste analm yo ksoruyorum kacamak cevaplar verıyor acıkca soyelyemıyro
Cevap sahibi+1 yılBence bu durum onun hoşuna gidiyor ve bu yüzden senle bu şekilde kalmak istiyor onu mutlu ediyor bu durum
Soran+1 yılyanı hsılerını acıklamak ıstemıyro kafamın karısmasını sevıyor bır nevı flort dıyebılır mıyız bız buna
Cevap sahibi+1 yılEvet edeceksiniz ama ne kadar sürer bilmiyorum uzun olacağını düşünmüyorum
Soran+1 yılsu an bız flort edıyoz yanı pekı bu sevgılılıge mı gıder yoksa bıter mı
Cevap sahibi+1 yılSevgili olursunuz ama o dönem tahminimce kısa sürecek
Soran+1 yılsevgılılık mı flort mu
Cevap sahibi+1 yılSevgililik
Soran+1 yılneden kı
Cevap sahibi+1 yılBu tür konuşmalar onun mutluluğu için kendi kendini mutlu ediyor seninle sevgili olunca bazı şeyler değişecek kendini sadece sana ait hissedecek bir tip değil anladığım kadarı ile ve buda dışarda yeniden senşn gibi onu mutlu edecek birine yönlendirecek onu en iyi sen araya biraz mesafe yokup onun biraz sana gelmesini sağlamalısın
Soran+1 yılama sey dıyor kı onu da konsutuk dedım boyle kızlar kzıalr olamz dedım yarın bır gun sevgılın olacak bırı rahatsız etmezse dıgerı eder dedım bu sekılde ılıskıne zarar verırsın deıdm hanı benı artık her ne olarak goruyorsan ondansın tavsıyesı deıdm bu kadar yapma dedım kızlar benden beklentı ıcıne gırmezler dedı ıser sıtemez gırerler deıdm yok dedı benım sevgılım oldugunda baskasına bakmam ben dedı sımdı boyle olduguma bakma dedı hanı o konuda da boyle dıyro da sey dıcem bana gelemsını ansıl saglayabılırım
Cevap sahibi+1 yılBirazda o yazsın sana sen yazma bekle bir kendi sorsun seni ya da biraz soğuk davran kızları kıskanıyormuş gibi yapma bu onun en sevdiği şeydir kesin sinir olman
Soran+1 yılıkı gudnur kendısı ben konuslaım demeden yazıyor gecelerı beklerım sneı dıyorum yazıyor sonra normalde mesajlasmayı hıc sevmezmsı ılk konusmamız benım zorumla olmustu ıkı gundur bır de ıckılıyken yazıyor bana cuma cuamrtesı ıcıyor genelde o yzuden kızları ksıkanmıyayım o zaman ama kıskanmam sahıplenıyor oldugum anlamına gelıp daha fazla deger vermez mı soguk da dedım zaten uzatmasak mı dedıgınde tam auzatmayalım dedım ısın bıttıgınde yazarsın dedım gorusuruz dedım daha da yazmadım kendı de yazmamıs
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir adım at ondan bekleme ne olacaksa olsun sende kurtul bu durumdan
Soran+1 yılama ays farkı var dıyor kucuksun sen hep kucuksun dıyor 18-28 hem adım atsam ne atacgaım kı zaten kıskandıgımı bellı edıyorum gel dıyorum bulusmak sıtıyroum hanı syede dedım mesela sen hep yanımda ol ıstıyroum ama nedenını bılmıyroum da dedım anlamıs olamsı lazım gerek degıl mı
Cevap sahibi+1 yılİstiyor ama bilmiyorum şimdi valla
Soran+1 yılanlamaz mı sızce bunca sey dedım yanı hoslandıgımı anlamsıtır bence dı mı ya o da sey yapıyor dedı ıkıcnı kez gelısım sırf sen ıstedın dıyeydı dedı o da deger verıyor ksıkandırıyor sonra gerı adım atıyor oyun ku oynuyor hosuna mı gıdıyro anlamadım kı
Cevap sahibi+1 yılSenin ona deli gibi aşık olduğunu da anlamıştır bu oyunu seninle oynamayı seviyor ve bence bu durumda kalacak hep ve sen pişman olacaksın
Soran+1 yılneden hep bu durudma kalsın kı
Cevap sahibi+1 yılO asla senle ileriyi düşünmez kusura bakma
Soran+1 yılama evlılık konsuuna gırıyro sureklı hep pesınden ksoan cok olur dıyor kendını ovuyor gorucu kahve hep gırıyor bu konulara sureklı soyluyor
Cevap sahibi+1 yılİnşallah istediğin olur ama benim senin adına bir ümidim yok
Soran+1 yılsorsam mı ben sne benı ne oalrak goruyrosun dıye
Cevap sahibi+1 yılbir zahmet geç bile kldın sayılır
Soran+1 yılo zaman gece yazar buyuk ıhtıaml yazdıgı sırada konu bıze gelecektır emınım arakterımıze ya fızıksel ozellıgımıze o sırada sorarım sıze yazacagım cevabını tesekkur ederım yorumunuz ıcın haklısınız galıba ne oalcaksa bır an once olmalı
Cevap sahibi+1 yıl:)) bekliyorum bende bakalım ne olacak umarım mutlu olursun gecenin sonunda ama ciddi ise
Soran+1 yılınsallah ya sındı geceyı zor edecegım ben of o yazana kadar yazmuyım dı mı beklıyorum falan da demıyım
Cevap sahibi+1 yılYok sadece konu size gelince sor inceldiği yerden kopsun olacağı varsa olur yoksa da sende en azından hayatına önğndekilere bakarsın
Soran+1 yılılk mesajı o atsın ama dı mı sımdı ben trıp attım ya buna tamam uzatmayalım dıyıp cıktım ya ılk yazan o olsun yanı beklıyroums enı ya da unuttun benı yazmayayım
Cevap sahibi+1 yılYazma sen baktın yazmıyor gece direk sen yazıp sor
Soran+1 yıltamam pekı oyle yapayım
Soran+1 yılaradım kuzenınde unutmus telefonunu kız actı ama kucuk kız sesıydı sonra mesaj attım gelemedın daha dıye goruldu atmıs bu saat oldu yazmadı yazdıgımda mesajım da gıtmedı ya telefonu kapalı ya ınternetı ben soyledım sana bır sey sormak ıstıyorum dıye yazdım ben galıba telefonu almaya gıtmedı mesaja goruldu atan kuzenıydı cunku telefonu hıcbır zaman kapalı olmazdı
Cevap sahibi+1 yılAnladım bol şans sana ama sor artık ona ne olduğunuzu
Soran+1 yılsoramadım bugun baska seyelr gırdı araya konustuk bıraz da gece konusursak sorarım
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yıldun de konusamadık benuyuyakalmısım sabah yazdım uyanınca cevap vermemıs goruldu atmıs galıba trıp yapıyor ben gec ecevap vermeyınc eo da sabah cevap vermedı sanırım
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılgeldı oyle dogru duzgun konusamadık bıle merdıvenden bırlıkte cıkarken de bsıe yapmadı hatta bırısı aradı cnaım gulum dıye konustu alırım senı dedı meshur kızlarından bırısı yanı o yuzden ıyı kı ne olarak goruyorsun dememısım demekkı ben abartmısım bır bele sarılıyor dıye asık demek dogru olmaz zaten neyse kı erkenken bunların farkına vardım
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına artık sende konuşman gerektiği gibi konuşursun onunla hem senden yaşça büyük mesela abi diyebilirsin
Soran+1 yılbırde kucuk kızdan olmaz demıstı laf arasında abımınkı konusurlarken kucuk dedı abım benım 8 yas kucuk olmustu bır tane olmaz kucuk kızdan ısım var dıyon anlamıyor yazamıyon kızıyor hep konusmak ıstıyor dedı sonr abana dondu guldu yanı bana da ıma ettı yanı derım abı dıye abı dıyemesem de zaten emsafelı dururun bugun odanın bır ksoesınd eo bır kosesınde bendım gene bakıp bakıp duruyordu ama oyle cok da gulmedım ne bıleyım samımı degıldım yanı hele gulumu canımı duyunca ıyıce sogudum ya ne bıelyım oyle ıste
Cevap sahibi+1 yılAnladım kısmen senin adına sevindim
Soran+1 yıltesekkur ederım
Cevap sahibi+1 yıl:))))
+1 yılSeviyor
05 Yorumla
Soran+1 yılınsallah oyledır ya sence acılamsı ne akdar surer
- +1 yıl
ya da sevmiyor. Zaman gosterir bunuda. Agırdan dur
Soran+1 yılagırdan duruyom da kendı ne yapmak ıstıyor
- +1 yıl
Etkilemeye calisiyo 'anlarsin' biraz mesafeli dur
Soran+1 yılyok zaten ben cekınıyorum oyle her seyı hemen yapamam da nasıl dıyeyım bır tek annemlerın yanında samımı davrnaıyorum onalr dısında hıcbır temas halında olmuyroum zaten temas hamlesını yapan genellıkle o oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sapıkda olabilir dikkat et
07 Yorumla
Soran+1 yılsapık olsa evde yapmaz herhalde ya dısarıya cıkarır dı mı
Soran+1 yılyok ya bunu. cevresınde cok var asırı derece cok hemde sapık olsa gıder onalra yapar
Soran+1 yılhayrılı olsun derken :)
Soran+1 yılbır de acılabılse
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bırak hoslanmayi az kalmış mike
019 Yorumla
Soran+1 yılya zaten oyle bı haldeyız kı sadece adımız yok yanı cok samımıyız daha dun facebooktan konusurken dusunsene bızı ( cıft olarak ) dedı hanı evlılık hakkında konusurken
Soran+1 yılya hayır bırkaır elbet bırakırdı da ne bıelyım kafamı cok karıstırdı ya
Soran+1 yılo derece dıyorsunuz yanı :)
Soran+1 yılya o konuya gırmez gıremez de arabayla zaten tur attık hıcbır yamugu olmadı :)
Soran+1 yılneler yaptıgı derken efendım
Soran+1 yıloyle bıse yapamaz hanı o tarz bırısı degıl dugme cozecegı cok kısı avr cevresınde
Soran+1 yılozellıgımden kasıtınız
Soran+1 yılvalla onu cozmus olsaydım buraya yazmıs olmazdım zaten ama soyle kı ben erkeklerın temas ıcınd eolmak ıstedıgıne ıannırım sız hıc mı hoslandıgınız bırıne dokunamdınız belıne omsuna yuzune falan
Soran+1 yılaılemın yanında ne gormus olabılır neyse efendım tesekkur ederım dusuncenız ıcın
Nerde oldu ki bu olay
01 Yorumla
Soran+1 yılbızım evde
+1 yılcok Hemde yoksa belline sarilmaz dayanamadi iste
063 Yorumla
Soran+1 yıldayanamadı o derece dıyorsunuz yanı
- +1 yıl
ee yane tabi kimse varmydi yaninizda
Soran+1 yılyoktu o an ben lambayı actım hanı tuvaletın kapısı hemen onunde lavabo var orada ben kapıyı actım sonra cıkacaktım kendısı gırerken kapıdan dolanıverdı belıme ben kafamı kaldıramadım bsıe de yapamadım egdım kafamı ılerledım durdu bıraz sonra elını karnımın uzerınden gecırerek cektı sonra ben mutfkatayken de geldı guluyor
- +1 yıl
hmmm cok isterdi sana sarilmak oksamak öpmek hemde
Soran+1 yılbırde kendını ovuyor dun mesela bzı facebooktan konusurken dusunsene bızı dedı ( cıft oalrak ) sonra bugun annemın abımın yanında konu bana geldı sen oku dedı bana pesınden cok kısı kosar dedı sonra abım dedı memur olmazsa vermeyecegım sneı dedı ben de dedım memur olup adam olmayacaksa ıscı olup ınsan olsun dedım guldu bu da ben dedı memurlardan cok kazanıyroumd edı memurların sadece adı var dedı bu da cunku memur degıl yakında ıs yerı acacak kendıne hanı kendısıne hep bır apy cıkarıyor
- +1 yıl
sen iyi düsündün dedin isci olsun ama insan olsun
Soran+1 yıldemek ıstedıgınızı anlayamadım
- +1 yıl
abin memur olsun da sana kiz vereyim demis galiba dimi
Soran+1 yılyok abımın agzı yandı onadan oyle dedı memurluk konsuunda
- +1 yıl
ee sen nasil olmasiniistersin
Soran+1 yılbenım parada falan gozum yok efendım adam olsun bana deger versın sevsın yeter gerısı hallolur
- +1 yıl
evet haklisin canim ama iste bu zamanda gercek cok zor aradigini bulsun yane
Soran+1 yılyok ya zor degıl her turlu hallolur bu ısler hanı dunya sonucta bır skeıdle gecınılır
- +1 yıl
ee yane tabi araman lazim Hemde Kismet nasip yaaa
Soran+1 yılhayırlısı olsun bakalım
- +1 yıl
kac yasindasin
Soran+1 yıl18 bıtecek
- +1 yıl
hmmm canim hayatinin baharindasin yane dimi
Soran+1 yılyanı evet oyle de denebılır
- +1 yıl
simdi bu erkekle sevgilimisiniz
Soran+1 yılyanı adımız yok da sevgılı gıbıyız hanı teklıf etmedı ya da sevıyorum demedı
Soran+1 yılyanı adımız yok da sevgılı gıbıyız hanı teklıf etmedı
- +1 yıl
hmmm sende bekliyorsun yane dimi
Soran+1 yılevet ya ıster ıstemez
- +1 yıl
hmmmm demekki sende cok istiyorsun kiyamam sana simdi yaninda olmasini isterdin dimi
Soran+1 yılya evet ıste de bılmıyom ya kendısı of anlatamıyroum tutulmusum. ben :)
- +1 yıl
yalnizmisin su an
Soran+1 yılodada evet
- +1 yıl
hmmm yaninda olsa canim kim bilir neler yaprdiniz dimi
Soran+1 yılsız barı yapmayın ya her sey cınsellık mı o akdar ılerısı olmaz
- +1 yıl
canim cinsellik yapmadan da her sey olur yaa onu mutlu edersin kendine baglarsinsevisirisn öpersin koklarsin yane cok seyler yapilir
- +1 yıl
uyudun mu yoksa
Soran+1 yıluyumadım da hayırlısı olsun ne dıyeyım zamanla anlasılır her sey
- +1 yıl
burdamisin
Soran+1 yılbuyrun
- +1 yıl
aksam uyuya kadin galiba
Soran+1 yılsabah ezanından sonra yattım da onunla konsutuk
- +1 yıl
ooo sevindim sana simdi berabermisiniz yane
Soran+1 yılgelmedı baska bır kızla evınde hoavrdalık yapıyor ben sınır olayım dıye arkadasımı aradım gelecek demedıyse kızla su an
- +1 yıl
hmmm demekki baska kiza takiliyordur
Soran+1 yılne kzıı ya kızları avr bunun dılınden kızlar eksık olmuyor dun terlıkle bıle vurmustum buna kzılar kzıalr dıyıp durusgu ıcın guncellemeyı de okuyunsanıza ona gore bır yorum daha yaparsınız
- +1 yıl
ama onunla aksam cok yazdin dimi
Soran+1 yıl3 e kadar bekledım erkek arkadaslarıylaydı spnra uyumadın mı hala dedı yok dedım uyumuyon sende hıc dedı eve gecıyroum geceyım yazarım dedı sonra da 4 e kadar konustuk sarjı bıtmıs telefon kapanınca da daha konusamadık
- +1 yıl
aranizda mesafe var mı
Soran+1 yılne anlamda oturdugumuz yerler mı yoksa bırbırımıze olan mesafe mı
- +1 yıl
birbirinize mesafeler evet
Soran+1 yılbız smaımıyız ama dıger anlamda mesafe var yanı mesela o bana bıcak dayar ben ona n masaj yaptırır samımıyız hanı acıkca soyleyebılırız bırbırımıze dusuncelerımızı mesela gece konsuurken dedı bugun dıkkat ettım de baya gelısmıssın fızıksel olarak dedı dar gıyınce bellı olmus dedı olgunsun da bedenen dedı bunu belıne dokundugumda anladım dedı dayanamadın yanı sardın bıldıgın dedım aynen dedı yalnız belım ınce olunca hemen kavradın dedım ınce olunca oyle oldu dedı oyle konsutuk yanı
- +1 yıl
vucudundan fena etkilenmsitir
Soran+1 yılkarsımda barfıx cektı sabah mesela kendı fotografınıa ttı ustsuz yatıyormus o sekıl attı usur hasta olursun dedım ısıtanın da yok dedım kızlar ısıtır dedı kızlar kızalr baska bıse bılmen mı ya dedım sen ısıt o zaman dedı ulama ort ustune battanıye ort dedım ben de sonra dedım gelsene bıze dıye hatta bzıde kal dedım gırgırına dedı senınle mı uyuyacagım yok da dedım fılm ızlerız dedım hatta sey bıel dedı sneı yakından gormek ısterdım dedı ve benım telefonumdan fotograflarıma baktı fotograflarımı akrıstırdı yanımdayekn deıdm herhalde aradın fotografbulamadın evet oyle oldu dedı dun ıckılıydı ne sorsam soyluyordu bır fotografın olsaydı dedı ama bulusmaya da yanasmıyor kafam karman corman oldu
- +1 yıl
kiyamam sana ya sende azap cekiyorsun bence
Soran+1 yılya kafamı cok karıstırıyor ıstese bulusur bulusmak sıter acaba kendıen mı guvenemıyor atesle barut derken hanı kendını tutamamaktan mı korkuyor cunku belıme sarılma sebebı ıcımden geldı dedı bılmem nıye yaptım dedı dayanamadın dedım aynen dedı hanı acaba o yzuden mı bulusmak sıtemıyor
- +1 yıl
ama cocuk haklidir yaa atesle barut yan yana oldu kendisini tutamaz evet ama sen söndürüsun atesini dimi
Soran+1 yılılerıye gıtmem ben de kafamı akrısıtıryor ya dogru duzgun desın ıste hoslanıyorum dıye bır sarılıp kımse yokken karnıma dokunup belıme sarılmadan once karnıma da dokunmustu bu arada hanı ne hıssedıyorsa acıkca soyelsın cınsellıkse cınslelık ıstıyroum desın ben brıakayım hoslanıyorsa hoslanıyorum desın ne okdufunu anlayayım
- +1 yıl
canim besbelli oluyor cinsellik istiyor diye seninle cok istiyor
Soran+1 yılama bu gorucu konusuna gırdı oyle cınsellık ıstese grımezdı gorucuye hanı gorucu geldıgınd ene yapacaksın dıyor kahveyı ocaga doktugumde evlılıkte soylemsıtım sıze kendını ovuyor hanı memurdan cok kazanıyroum ben dıyor cok akrısık anlayacagınız bır oyle bır boyle hanı belıme bıldıgınız sarıldı zaten benden uzun basım bogazına geldı sacımın kokusunu ıcıne cektı basını one egerek ne bıelyım tuhaf ya
- +1 yıl
off canim yaaa inan beni de yoldan cikariyorsun
Soran+1 yılaf buyrun?
- +1 yıl
cok romantiksin yane erkegin cok istiyor seni bende fena oluyorum
Soran+1 yılne romantıklıgım oldu ya ne fenası
- +1 yıl
yane canim cok cekiyor su anda
Soran+1 yılbanane efendım
- +1 yıl
ama bir bilsen ne haldeyim su an
- +1 yıl
zaten sabah bir seyler oldu bana yaa
+1 yılHoşlanıyor
07 Yorumla
Soran+1 yıloncesınde de karnıma dokunup sonra bıcak dayamıstı hanı sakasına ben kendıen yapmıstım sonra bıcagı aldı elımden bana yaptı
- +1 yıl
BENCe hoşlanıyor yani
Soran+1 yılguncellemeyı okuyup bır daha yorum yapar mısınız kafamı cok karıstırıyor
- +1 yıl
Cinsel istek var içinde sana karşı bence
Soran+1 yılo kesın de sadece cınsel ıstek mı var
- +1 yıl
BANA ÖYLE gözüktü
Soran+1 yılanladım hayırlısı olsun dıyelımo zamna zaten o gunden berı de gorusmedık
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hoşlanıyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılınsallah
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yok seni sevmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl18-28
+1 yılHoslanmasa yaparmı
07 Yorumla
Soran+1 yılerkekler sevdıklerıyle sevdıkelrı bayanla sureklı temas ıcınde olmak sıter derler bu dogru mudur?
- +1 yıl
Erkeklere ozel bir seu değil bu. Herkes sevdigini yaninda ister. Kokusunu nefesini hissetmek ister.
Soran+1 yılama temas farklı mesela bugun bıze ık ıkez geldı sırf ıkıncıyı ben ıstedım dıye hanı ben yanımda ıstıyroum da temas hakkınd abıelmıyorum cekınıyorum kendısı temas halınde olmak ıstıyor sureklı
- +1 yıl
Erkektir cani ister...
Soran+1 yılo anlamda mı hoslanıyor sadece benden?
- +1 yıl
Iki anlamda da hoslanabilir. Cinsellikte iliskinin bir parcasıdır
Soran+1 yılbzıden gıttıkten sonra konusuyoruz dedı farkettım de sende fızıksel olarak buyumussun dedı oncesıdne lafı gecmıstı o yzuden bunu dedı
Way be
01 Yorumla
Soran+1 yılderken efendım
Ne bu
00 YorumlaKim o sağol sarılan
03 Yorumla
Soran+1 yılhoslandıgım kısı ya
Soran+1 yılya kafamı karıstırıyor kı ama
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!