Kendimi sorunlu ve değersiz hissediyorum kimseye ayak uyduramıyorum?

arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi insanların gözünde pek bir değerim yok onların gözünde sen olsanda olmasanda fark etmez gibi bir bakış davranış var sürekli hep aşağılanıp itilip kakılan oluyorum mesela arkadaş ortamında birine laf atıp dalga geçilceği zaman direk beni hedef alırlar sesimi çıkarmıyorum takmıyorum gene fayda etmiyo karşılık veriyorum lafla ya da kavgayla gene olmuyo sessiz kalıyım dikkat çekmiyim diyorum gene olmuyo biraz gevşek davrandığımda hemen lafla saldırıyolar üstüme geliyolar mesela evde bile en çok ezilen benim abim bir hata yapsa o evin büyük abisidir ona saygısızlık olmaz ben yapsam ne mal çocuksun 5 para etmezsin küçük kardeşim yapsa o daha küçüktür halbuki benden 1 yaş küçük sadece yani var ya onlar yapınca annem babam sürekli bir bahane buluyolar kayırıyolar ben yapınca beni hemen gözden çıkarıyolar ve inanın onların hataları yanında benimkiler bardak kırmak kadar masum hatalar mesela abim evde küfürlü konuşşsa nerdeyse herkes duymazdan geliyo benim ağzımdan biraz küfürlü bişey çıksa hemen ağzıma sıçıyolar saygısız ağzıbozuk damgası vuruyolar ya walla bıktım artık ya evde böyle işte böyle okulda böyle ağzımı açmayıp konuşmasam bir dert konuşsam ayrı bir dert hiçkimseye takılmayp kendime bir uğraş bulsam bağımlı asosyal. yani uzun lafın kısası ben bu dünyaya azarlanmak için geldim insanların beni ezmesi için geldim nasıl diğer insanlar gibi normal olacağımı bilmiyorum. diğerlerinden farklı olduğum sadece davranış ve konuşmalarımla ayırt etmiyorum mesela ailemizdeki tüm erkekler dış görünüşü iyi havalı arkadaş ortamımda bile öyle ama ben bir boka benzemiyorum neyse arkadaşlar işte dediğim gibi sorun böyle öyle bir döktüm ki içimi yarısını bile okumazsınız zaten kimseninde halimden anladığı yok öyle sıkıntıdan yazıyorum söylüyorum
Kendimi sorunlu ve değersiz hissediyorum kimseye ayak uyduramıyorum?