Diğer Yaşlı birinin sizi öpmesi rahatsız eder mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 20 yaşındayım 80 yaşındaki birine bakıcılık yapıyorum yanağımdan öptü çok aşırı rahatsız oldum Güncellemeler+1 yıl Adamın 🕊️ ötmüyor yaptığı şeye bak Yaşlı birinin sizi öpmesi rahatsız eder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kemal3737 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne tarzda yani ne amaçla öptüğü önemli seni torunu gibi böyle çocuk gibi severek öptüyse bişi olmaz sen anlamışsındır tarzında. Öbür türlüyse bu yaşta hala sapık demekki uzak dur 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Altı üstü yanağından öpmüş niye bu kadar rahatsız oldun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hareketleri normal değil yemek yerken bacağıma elledi Yorumla
Ahmetyaqmur Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan yorumlara bakma deden yaşında adam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yemek yerken bacağıma dokundu Yorumla Ahmetyaqmur +1 yıl Sen dikkatli olmaya bak insanların ne düşündüğü belli olmuyor rahatsız oluyorsan bunu direk kendine söyle Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 343 cevap paylaştı. Yani kötü bir düşünceyle mi öptü az çok anlarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Helallik haramlık kavramı var hayatımda o yüzden erkekse evet olurum ama aklı başında değilse vs. Sorun etmem 0 0 Yorumla
byserseriruh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl dikkat et sen yinede😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alzheimer hastası s@ker sonra ben bişey yapmadım der Yorumla byserseriruh +1 yıl valla yasli ne derim Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Niyet önemli. Onu da bilmiyoruz. 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. ölümü hatırladın di mi :D 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı. Kizi gorup minnet opucugudur yanagindan opmus 0 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Rahatsız olduysan bir daha izin vermezsin 0 0 Yorumla
Ateshlikıız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ama ne anlamda öptü kizi gibi mi başka anlamda mi 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niyet önemli 0 0 Yorumla
Bengisucbc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Taciz bu 0 1 Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Yooğq mg tecavüz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ay beni korkutur 😨 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ne tarzda yani ne amaçla öptüğü önemli seni torunu gibi böyle çocuk gibi severek öptüyse bişi olmaz sen anlamışsındır tarzında. Öbür türlüyse bu yaşta hala sapık demekki uzak dur
Altı üstü yanağından öpmüş niye bu kadar rahatsız oldun
Hareketleri normal değil yemek yerken bacağıma elledi
Saçma sapan yorumlara bakma deden yaşında adam
Yemek yerken bacağıma dokundu
Sen dikkatli olmaya bak insanların ne düşündüğü belli olmuyor rahatsız oluyorsan bunu direk kendine söyle
Yani kötü bir düşünceyle mi öptü az çok anlarsın
Helallik haramlık kavramı var hayatımda o yüzden erkekse evet olurum ama aklı başında değilse vs. Sorun etmem
dikkat et sen yinede😂
Alzheimer hastası s@ker sonra ben bişey yapmadım der
valla yasli ne derim
Niyet önemli. Onu da bilmiyoruz.
İyi niyetle yapmıştır
ölümü hatırladın di mi :D
Kizi gorup minnet opucugudur yanagindan opmus
Rahatsız olduysan bir daha izin vermezsin
Ama ne anlamda öptü kizi gibi mi başka anlamda mi
80 yaşındaki amcayı mı tahrik ettin 😀😀
Evet eder
Niyet önemli