AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ceza severdim küçükken, yerli plaka falan güzel parçalardı
hala öyleler
Defkan olabilir flowu çok kuvvetli biraz arabesk gelse de velet de iyi söylüyor senin hangisi peki
ceg allame joker ayben old seviyorum ben
Lirikaliteye önem veriyorsun ben de rap de lirikalite düşkünüyüm ceg jagged zamanı iyiydi ya manyak şey hala ezberimde fhskdhsks
hırsız var
Ceg rap denen bu beceride bir dahi heralde hırsız varın içinde geçiyordu bu söz o da güzel parça ya sence türkçe rap de yazılmış en güzel cümle hangisi
"ben baba parası yemedim hiç ama linç edilip baba dayağı yedim"
Aaa hangi parçadan bu aklıma gelmedi bak jokerden çıkabilecek bir söze benziyor
ceg - vaşak
Valla hatırlayamadım ben ya ama benim kulaklarımda kendimi bildim bileli hep ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğlimem var hidra dan
hidra - kimsin sen
Ölüme inattan aslında bu cümle ama kimsin sen de güzel parça
Müzik zevkimin uyduğu biriyle tanışmak güzel bir his memnun oldum tanıştığımıza
pek tanışmış olmadık ama bende çok memnun oldum
Yorumdan ancak bu kadar tanışılıyor ben takip isteği attım istersen oradan tanışır muhabbet ederiz 😊
Şehinşah ve contra
allame
Dinlemem
ceg
Yine tutmadı ya 🤣 gel ceza da anlaşalım
yok buda çok basit oldu bir kez daha deniyelim kxldmxpd
No.1 ?
maalesef şehinşah eski ihtişamını kaybetti biraz da magazinsel olaylardan kaynaklı büyük ihtimal ama sanatına da yansıttığı için biraz popülaritesi azaldı gibi son zamanlarda hiç dinlemedim nasıl şuna bilmiyorum. Ben en mükemmel olduğu zamanlarda keşfetmiştim şehinşahı. Contraya gelince cidden mükemmel diyebileceğim nadir rapperlardan biri...
norm?
Eveeet severim
yes be !!!
Aslen Sago, yeni nesil olarak da Boss
sago dinlenmiyor artık ya adam hiç samimi gelmiyor
seviyorum eski şarkılarını, ama favorim Patron
patronda iyi
Hayal han ft Unutkan Şair
Sagopa tabii ki
otçul Allahçı
Keşke öyle olsa ateist kendisi
o da ayrı trajikomik yani Allah kitap dinden bahseden adam ben ataistim diyor
Düşüncelerini bozdular çünkü
iman dediğin kalpte olur inanç beyindedir kalbinle hisseder beyninde yaşarsın içinde yaşatamadıysa dini beyinde bozması kolay olur demek ki gerçek bir müslüman değilmiş ki bozulmuş
Alakası yok herkes nefsine yenik düşebilir
işte bende o yüzden diyorum ya ama o kadar bilgiye araştırmaya okumaya rağmen bir insanın dediğiyle şeklin değişiyorsa zaten düzgün değilsindir
Büyük alimlerde bile son nefesinde imansız gidenler var sagopa kim neyden bahsediyorsun büyük konuşmamak gerekiyor
dediğim şeyler onlar içinde geçerli zaten bunu yaşayan yapan kimse hiç herçek bir müslüman olmamıştır
Aynen bir tek sen müslümansın
estağfurullah ben de 4-4 lük bir mğslğman değilim olamamda ama bir iki insanın söylediği şey yüzündende dinden soğumam yani şöyle düşün annen bacın eşin kızın vs sana on tane insan gelip senin annen bacın kızın kötü dese ama sen kötülüğünü görmesen onlara inanır ya da onlardan soğurmusun varlıklarını reddeder misin? sadece bir kaç kişinin söylediği şey yüzündwn
Sen kimseye müslüman olmamıştır tam müslüman değildir diyemezsin haşa tanrı mısın sen
Öncesi ve sonrası vardır öncesinde dört dörtlük yaşıyorsa öyledir
beni anlayabildiğini düşünmüyorum o yüzden boşa yorum yapmicam
Anlaşılacak bir yanın yok kötülemek için saçma sapan düşüncelerini savunuyorsun senin dediğin gibi düz mantık bakarsak sonradan müslüman olan da tam olamaz o zaman iman etmiş sayılmaz öyleyse saçma
Herkes senin düşüncende olacak diye bir şey yok
sonradan doğru yolu bulmakla doğru yoldayken yanlışa düşmek bir değil kıyasladığın şey çok saçma
Bir değil zaten senin gibi düz mantık yaptım işte saçma sen de söyledin
Doğru yoldayken imanı tam olmayan biri zaten bunu devam ettiremez sonradan nefsine yenik düşmek öncesinde imansız olduğu anlamına gelmez
dostum benim demek istediğim şey şu dünyada hz Muhammed gibi 4.4 lük müslüman hiç olmadı olamazda ama bildiklerimize iman ederiz değilmi o kadar bilgili araştırıp konuşan okuyan söyleyen hatta şarkılarında parçalarında bile Allahı anan birinin "insanlar dinden soğuttu" diye savunman çok saçma Allah için iman edip kulu yüzünden dinden mi soğuyor buna müslümanlık mı deniyor !
Öyle oldu müslüman değil zaten bu yüzden şu an önceden müslümandı öyle o zaman senin dediğine göre hz adem de haşa müslüman değil şeytana kandı peygamber şeytana kanabilir ama normal bir kul şeytandan daha tehlikeli bir insana kanamaz yani hiç müslüman olmadı
Düşüncen o kadar saçmaki beni de saçmalattın
Zaten insanlar doğmadan ruhları müslüman olarak iman ederek dünyaya gelip doğuyor sonradan bozulmak hiç müslüman olmamaya nasıl sebep olabilir
👍🏻
Şehinsahidra
joker
Dinlemiyorum
Azdavaylı safiye
arsız bela
Yok benim
kulakların adına üzüldüm
Ruhum adına sevinçliyim
bende Türkçe rap adına sevinçliyim kapasiten yoksa anlamazsın zaten
Klasik müxik seviyotum bach dinle
Contra 🔥
ceza
Onu da severim Türkçe rap kralı Cezadır o başka. Ama contranın yeri ben de çok ayrı toplumsal ve siyasal konulara değinmesi beni çekiyor
o zaman kesinlikle ceg dinlemelisin
Daha önce tek olarak ceg dinlemedim ama teşekkürler mutlaka bakacağım
cidden çok tavsiye ederim adam 3 dk da ortalığı şey ediyor
Aaa duur bu şampanya şarkısı onundu dimi tamamen aklımdan çıkmış.. şarkı diyorum çünkü rap kadar asabi ve hızlı değil. Sözleri saçma olsa da güzeldi jxjxjxjxx sesinin hoş bi tınısı var dinlerim.
aslınsa sözleri saçma değil fazla dobra sert ve ağzı bozuk bir rapçi ama anlayarak dinlersen bir çok şarkısı fazla haklı
No.1, hidra
Arsiz bela
o rapçi mi be kdşdmxğdmx
Evet aşko