Neden her şey bitmiş yaşamak daha fazla acı verecek Gibi hissediyorum intihar düşüncelerim aklımdan çıkmıyor?

Hayatta çok şey yaşadım, ama askerden sonra hayatım maffoldu askerde arkadaşım kumara alistirdi bırakamadım ve son 3 ay içinde herşeyim gitti, eşim bile bırakıp gitti dostlarım yaşamak acı veriyor bugün kollarımı çok derin kestim, çocukça bir hareketmis damarlar öyle göründüğü gibi deriye yakindurmuyormus düşünen arkadaslar, 2 bildiğim dede metal dikişler var zimba gibi keserken bu kadar acı hissetmedim ama sonrası ağrılı ve acılı her gün acı çekerken insan bir gün bitsin istiyor çünkü yarın da acılı olucak, anlatıcak çok şey var ama buraya ne sığar ne dinleyen olur bugün yarın diğer gün kendimi aşmayı düşünüyorum kesme işi bitti bundan sonra 1tl lik plastik kelepçeyle kendimi öldürmeyi planlıyorum bakalım sonuç ne olacak, fakir bir erkeği anası bile sevmezmis demeyimde sevmek zorunda kaldığı için yanında kalirmis hayatımın tek sorunu para borç yazık bana çok yazık...

Neden her şey bitmiş yaşamak daha fazla acı verecek Gibi hissediyorum intihar düşüncelerim aklımdan çıkmıyor?