BeNim GiBi ApTaL VARMIDIR bu DÜNYADA!!!?

öncelikle herkese yaşadığım şeylerden bahsedicem evlendiğimde kayınvalimde birlikte oturuyodum onu anlamak çok zordu çünkü hayatımda gördüğüm en iğrenç insandı temizlik yapardım kalkıp arkamdan bir daha yapardı yılan gibi dili vardı hamile olduğum dönemde eşim yurtdışındaydı bana git ananın evinde doğur dedi bende evi terkedip annemin yanına gittim 2 ay annemde kaldım bir kere bile arayıp sormadı doğum yaptım mı nasılım diye ve annemle aralarında 2 sokak var aynı semtte oturuyoduk doğum yaptım bebeğimin kırkında eşim geldi ailem hemen ayrı ev tuttu bizi çıkarttı o evden yine görüşmedim sonra ben aptalım ya suçluymuşum gibi eşimin hatrına gittim barıştım herşey güllük gülistanlık gelip gidiyolar bana yaptığı onca şeyden sonra ben hiçbir şey yokmuş gibi yine güleryüzümle hizmetimi yapıyodum görümcemde o dönemlerde hiç aramayan kardeşi gelince telefona sarıldı anasının evine oturmaya benim evimde hep kalmaya geliyodu 4 çocuğu eşi felan ben onada saygımda kusur etmedim şimdi eltim olcak kaynım nişanlı eltim olcak kişi kaynanamın bacısının kızı ben yabancıyım memlektim bile başka şehir o candan olucak ya şimdiden eltimin ablası kaynanama benim için kıskanç felan demiş ben bunu duydum çıldırdım neyim kıskanç çok merak ediyorumda benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirdiklerini öğrendim kaynanamda ona ağzının payını vermiyo neymiş arayı bozarmış insanı delirten de bu öbür gelin daha gelmemiş onun için evdeki gelini silebiliyorlar artık nefret ediyorum onlardan asla ve asla eskisi gibi olmam görümcemde hemen hangi safta olduğunu gösterdi face yazmış ki gül gibi görünüp diken gibi batandan dost gibi görünüp yılan gibi sokandan allah'a sığınırım artık bunların ne olduğunu çok iyi anladım kendimi resmen kullanılmış hissediyorum bana bir akıl verin:(:(:(
BeNim GiBi ApTaL VARMIDIR bu DÜNYADA!!!?