Benim bu soruya cevabım kuşkusuz videodaki gibi olurdu..
Hayat bazen kafana vura vura bazende kalbini kıra kıra öğretir gerçekleri :)
youtube.com/shorts/tfqiv1uBiZw?feature=share
Hayat bazen kafana vura vura bazende kalbini kıra kıra öğretir gerçekleri :)
youtube.com/shorts/tfqiv1uBiZw?feature=share
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tam olarak bu
Al pacinodan giriyimde dikkatini cekiyim😂 ama cektin Şu an cidden en sevdigim oyuncu nickim bile canlandirdigi bi karakterden geliyo 😄
Ya bide robert de niro ve al pacino olmeden bi film daha cekse
Izlesek
Ben aşığım adama Carlito’nun Yolu da çok güzeldi keşke hayalini gerçekleştirebilseydi bir bırakmadılar adamı
Filmlerde her zaman bir mesaj vardir. Izleyiciye bir mesaj iletmek ister. Insan nasil yasarsa öylede ölür demek istemis olabilir mi senarist :) kotu bir hayat kotu bir son..
İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür değil de kadere karşı gelinemeyeceği mesajını veriyor bence. Sen planlar yaparken hayat başına gelenlerdir gibi
Peki kader dediğin meyhanede hayati gecen birinin camide ölemeyeceği ihtimalinin sifir olacagi ise? Ayni yere cikmaz miyiz bir noktada 🙂
Katılmıyorum insanlar değişebilir ama kaderi izin verirse Carlito’nun izin vermedi maalesef
Ama bu mantiken sacmadir. Ölüm geldiğinde ben ibadet etmek istiyorum ahiretim için demeye benzer. Bütün hayatın günahla geçmiş zaten.. son dakika golunden medet ummaya benzer.
Değişmeyi istemek başlı başına bir değişimdir zaten. Son dakika golü derken adam 70 yaşında falan değildi daha önünde uzun bir yaşam vardı değişmesi mümkündü ama bela yakasını bırakmadı.
Beni anlamamissin merve boş ver..
Anlamaya çalışıyorum o zaman senin yorumlarına göre insanlar değişmemeli nasıl yaşadıysa öyle devam etmeli gibi bir sonuç çıkıyor
Beni fiziğimden dolayı istemeyin artık yeter demek isterdim
Tüm dünya: tamam xd
Hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım sikiliyor
Hahahahahah maden suyu icen teyzenin fotografinida ataydin😂
Yıldız ablamın fotoğrafını eklemişim gibi düşün. Bu felsefik söz ona ait..
Peki.