Hayatın bizi mecbur bıraktığı her şeyden nefret ediyorum. Yaşamak zorunda olmak çok saçma. Bıktım, pes ediyorum dediğim noktada yaşamıma son verme lüksüm olmalı. Ancak dinimiz kapsamında bu bir vebal sayılmakta ve son derece büyük bir cezası bulunmakta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok şükür demedim. Bu can bu bedende oldukça hep yaşamaya ve mücadele etmeye devam edeceğim çünkü başka ben yok -)
Bir keresinde pes ettiğim oldu ama yine de kaldığım yerden devam etmek zorunda kaldım
Hayat devam ediyor en nihayetinde ama o mental çöküşten sonra tekrardan ayağa kalkmak kadar zor bir durum yok bence
Kesinlikle katılıyorum bu konuda o ilk adım çok zor oluyor sonra yine monoton bir standartlıkta devam ediyorsun çünkü mecbursun buna
Hayatın bizi mecbur bıraktığı her şeyden nefret ediyorum. Yaşamak zorunda olmak çok saçma. Bıktım, pes ediyorum dediğim noktada yaşamıma son verme lüksüm olmalı. Ancak dinimiz kapsamında bu bir vebal sayılmakta ve son derece büyük bir cezası bulunmakta.
Evet o konu öyle ama bazen insan gerçekten son nokta diyiyor maalesef
Bir gün ben de belki pes etcem ama bugün değil
oldu 5 yıl kimseyle konuşmadım bazen ayda 1 dışarı çıtığım oldu
Bu durumu çok iyi biliyorum. İki hafta olacak; hiçbir şekilde dışarı çıkmadım, yemek yemiyorum doğru düzgün, kimseyle konuşmuyorum...
depresyondasın tedavi olman lazım pskiatrise gidip ilac kullan
Cok oldu
Sonra?
Sürekli diyorum bunu
Sonrasında nasıl tutunuyorsunuz hayata?
Düşüncemi unutmaya çalışıyorum. Bu hayatta düşsek kimse el verip kaldırmaz.
Oldu neden?