Bimde dandik marka yok...
Elbet ucuz markalar var ama mesela sizin ayıla bayıla para verdiğiniz bilindik markanın orada bimin kendine has adı ile ürünüde var..
Bimin inanılmaz büyüklükte toptan alım gücü var bu yüzden istediği firmadan istediği kadar kendi markasında ürün alabilmekte, Bu yüzden bazı tatlar sadece Bimde bulunabiliyor.. Ayrıca kesinlikle merdiven altı tabiri uyduruk firmalardan alımları yok özellikle gıda olarak, yani tadını beğenmeseniz de en azından hijyeninden emin olabilirsiniz...
Bu yüzden Bimden alışveriş yaparken, paketin arkasını çevirip üretici firma kim diye bakmakta yarar var...04 Yorumla
Soran+1 yılSaygılarr tebriik ediyorum sizii güzel doğru arastırmışsınz
Soran+1 yılHmm jelibn yemiyorm artıkk :(
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım, bim'in manisa - merkez şubesinden bir bayana çiçek gönderip arkadaşlık teklifi etti ve feys adresini belirtti ama bayan olumlu veya olumsuz vb. vede nezaketen bir cevabta bulunmadı tahminen neden böyle yaptı? arkadaşım ciddi niyetle teklif etti ve cinsellik vb. asla evlenmedende yaşamıyacak kadar dürüsttü :(.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsısına çıkıp da yapsaydı o teklifi belki. Ama cevap vermediydse çıktığı vardır
- +1 yıl
Dedigini yapicak olgunlukta fakat, kasaya gelip teklif etse bayan mantiken kabul etmez, sasirir ve is saati vb. sebeblerden.
Aslinda, feys veya cicekli teklifte niyet ayni vede insani. Sima ve paylasimlarini gorup , dusunup karar vermesi tedbiren daha mantikli gibi geliyor bana... cevab icin tesekkur ederim soran hanim h. gunler, vede islerinizde kolayliklar dilerim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü rezil oldum bim yazısını görünce bile gülmeye başladım eski sevgilim çalışıyordu orda çocuk tam geçiriyordu malzemeleri un var bvüyük boy onu çocuğun ustunde patlattım yetmezmiş gibi bimin dandik poşeti yırtıl sen içindeki kavonoz yere düş patla offf yaa :DD soruyu keşke görmeseydim :DDD
02 Yorumla
Soran+1 yılBatrmıssın etrafı ne sovmüşlrrdir bilion mu :D
Cevap sahibi+1 yıl:DDD
bimden profiterol aldım son kullanma tarihine 1 hafta vardı baska son kullanmalara baktım en son oydu aldim cok kötüydü tadı sonra cok sevdigimden 2 kere daha aldım vasattı daha almıyorum şu profiterolleri düzgün yaptırın l*n cok kötü bee
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
sağlam poşet üretin lan. biz onlarla sadece yük taşımıyoz çöp poşeti de yapıyoz
le bira gelecek mi? bir de le parliament night blue
marketinizde neden garip bir koku var?
dağhan sucukları eşekten mi yapılıyor?
milletle yan yana yürürken istemeden samimi olmamızı engelleyecek şekilde büyüse marketiniz?
ek olarak https://a1210.hizliresim.com/12/7/drtb2.gif84 Yorumla
Soran+1 yılSaygılaar :S
Neden 2 kapı var diye soranlar olmuş sonuçta allah bu beyinş kullanın diye vermiş. sormanıza bile gerek yok birazcık düşünmeyi deneyin.
İçerideki havayı muhafaza etmek için kışın sıcak yazın serin tutmak için. tek kapı olsa açılıp kapandığında çok fazla ısı değişimi olur. çift kapıda birindrn giriyorsunuz siz diğerini açmadan ilk kapı ztn kapanıyor o ara 2. kapıdan geçiyorsunuz böylelikle klimalar fazladan enerji harcamıyor içerdeki sıcaklık büyük oranda sabit tutuluyor yani daha az enerji ve daha az ısıtma soğutma sarfiyatı yani büyük oranda daha az para harcanıyor
Not:bim den alışveriş yapmıyorum10 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. bakkal amca sağolsun yıllardır hiç gitmiyorum bro :)
en son ilkokulda gitmiştim. ucuz filan iyi oluyordu ama büyük keklerden almıştık arkadaşla.
gün boyunca karnımızı ağrıtmıştı :D :D ucuz filan ama ona göre de kalite konusunda sıkıntıları var yani :P00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Urunlerinde farkettiniz mi bilmem. Vikolatanin felan gramaji az oluyo. Yani malzemeleri. Isterseniz deneyin ulker cikolatali gofret alin iki ayri yerdrn tadlari cok farkli. Damak tadim hassas olunca farkediyorum :) malzemeden caliyolar. Aslinda ekomomik degil oynama var urunlerde. Banakalirsa :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİyice arastr bncce
+1 yıl2 kasa açın 2 İçerde zebil gibi müşteri var. Hala işten kaytarmaktasınız.10 kişi peşpeşe dedeler olduk. Tek kasadan işlem yapmaya çalışıyoruz. Hadi yaptık diyelim. İnsan poşetlemeye az bir yardım eder. Cihaza okutup geçmek, kasada yazan para üstünü vermek çok zor anasını satayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklama yapmıycam sana.
Hacı bimden geçen gün bimcell hattıma 15 lira yüklettim 1 buçuk kilo pirinç verdiler acaba 20 lira yükletsem soğan alabilirmiyim
35 Yorumla
Soran+1 yılHahhaaha az salla azz :D
Soran+1 yılbir buçk kilo prinç yok kii :D hem soğan daha ucuzz :D
Soran+1 yıl:)))))
Kadın pedleri neden o kadar ucuz biz diğer markalarda kazıklanıyor muyuz yoksa bu işte bir bit yeniği mi var neden ucuz ya 1 liraya ped mi olur ya :/
22 Yorumla
Soran+1 yılUcuz ama güzelde sıkıntısını grdün mü hiçç. Zaten 3 5 saatte atıyosn ne gerek var pahalısını almaya?
bimdeki kasiyerler on numara oluyorlar. sadece onlarla muhabbet edebiliyorum. ama kondom alınca biraz araya soğukluk giriyo. bir iki ay sonra bir muratbey kaşarı alıyorum ve espriler falan tekrar barışıyoruz. en samimi kasiyerler bim kasiyerleridir bilsin herkes :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
Bizim caddede yakın 2 bim açılınca ortada kalan eski ve bilindik market iş yapmaz oldu , mutlu musunuz? :'(
40 YorumlaNiye kendi iceceklerinizi dolaba koyuyosunuz da markali icecekler disarda sicakta duruyor? Zorla le cola niye icirtiyosunuz? :D
28 Yorumla
Soran+1 yılYasakk pl üründn baska bişi koymk dolaba :D
Soran+1 yılGramını adını bimin belrlediği sadece bimde satılan ürünlere pl denirr :) yok marka satmıyo bim kendi ürününü satıyolsr iştee
Soran+1 yılYapcak bişi yok :)
Soran+1 yılBulabilirsen buyur :)
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. O poşetler altından mı yapılıyor da eliniz titreyerek poşet veriyorsunuz?
Poşetler neden hemen yırtılıyor?
Başka sorum yok :D13 Yorumla
Soran+1 yılAdamlar aylık poşet giderini hesaplıyolar. Yuksek çıkınca da çok fena fırca atıyolar. Dandik dandik poşet ürettirip az kullann diyolar. İnanın o drum bizimde hiç hoşumuza gtmiyo. Ama elden bişi gelmiyo bir nevi mecburiyt
Soran+1 yılYani kasadakilern suçu yokk. Evet arada düşüo gzl oluo
Poşetleri neden geç veriyorsunuz? Ya da diğer marketlere göre kasiyerlerinizi çok suratsız buluyorum, özel bir sebebiniz mi var? Teşekkürler.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarn suratszlıgı o kardes:) bizim oraya gelin siz
Kank milyonlarca yürek tek bir soru neden bim de ikitane kapı var? :D
15 Yorumla
Soran+1 yılIsının dengelenmesi için..
Soran+1 yılTabikiii :)
Soran+1 yılSıkıntı yokk :)
sorularınızı alayım diyor ya Duyanda sanki ıçişleri bakanı sözcüsü
yoğurt kampanyaya girdi mi:)51 Yorumla
Soran+1 yıl:D yeni açılan magzada 6 tl ye düştüü :D
Bim'de Sandisk 16 gb flash belleklerde kampanya varmis. Sizin magazada varmi? Varsa hepsini alabilir miyim? :))
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni açılan mağazalarda olur indirimm
Bimde çalısmaya bugun baslayan ergenın heyecanını göruyoruz..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dion la sen 2 bçk senedr bimdeym. Yorum yapmk için yapmaa.
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. abimde bimde kaç kere dedim kendine başka bir iş bul diye dinlemedi. :)
09 Yorumla
Soran+1 yılBağımlılık yapıo
Soran+1 yılGt'yiz işte sıramz gelince yukselcezz
Soran+1 yılMs msy yokken magza gnlük temsilci ye kalıyo :)
Soran+1 yılNaptn be ne biri 3 pers bir ms bir msy ideall
Soran+1 yılDonusumlu çalışılıyo yaa :) hepsi bir arada nadr olurr
Ya şu çiğ köfte ve le'cola ikilisinin içine bağımlılık yapıcı madde mi koyuyorsunuz?
Yoksa ben mi çok fakirim :(03 Yorumla
Soran+1 yılFakirlikk :P
- +1 yıl
bimin çiğ köftesi hiç güzel değil bikere
O çitlenmiş hazır Simbat çekirdeklerini nineler mi çitleyip paketliyor?
Gerçekten ürünlerin hepsinde domuz yağımı var?
Kazandığınız para PKK'ya mı gidiyor?
Şaka bir yana o frambuazlı 1.95 e satılan dilim pastaya aşığım *-*00 Yorumla
+1 yılle cola gibi bir urunu bizlere sundugunuz icin ne kadar tesekkur etsem az sizlere. iyi ki varsin bim. a101 senin kilin olamaz.
yakinda bimcell e gecmeyi dusunuyorum :)01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah :)
Bili Bili yumurtalarının üstü genelde b*klu oluyor, tavuğun g*tünden zorla mı çıkardınız yumurtaları :D bunu öğrenmek istiyorum :D
35 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahahashahahahhaa allah iyiligini versin be kardesim tüm ev ayaga kalkti gulme sesimden
- +1 yıl
Tavuklara yapilan eziyete bir dur diyelim !!!
:D allah omrunu uzun etsn ii guldurdn krdesm bni - +1 yıl
Birakan biraksin kardesim kendisi kaybeder :)
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Aknaz krem peyniri severek tüketirim, çok iyi l*n :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) eyvallah
Ciddi ciddi kıza şikayette bulunanlar olmuş şuyunuz kötü buyunuz kötü diye :D
Napabilicekse artık :)01 Yorumla
Soran+1 yılBakarz bir çaresine :D
dikkat ettim bimdeki cipslerin barkodunun yaninda B işareti var, a101 de ise A... ne koyuyorsunuz l*n onların içine
02 Yorumla
Soran+1 yılAa ona dkkat etmedim hiçç
+1 yılyaa neden bayanların verdiği fişlerde hep kasiyer3 yazıyor... eskiden facebook tan arastırıp buluyorduk şimdi yok ama erkekler verince sıkıntı yok onun ismi yazıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlışın var bayanlarnda ismi yazılı
- +1 yıl
bana hep kasiyer 3 geliyor hangisine gidersem gideyim
- +1 yıl
ankarada
+1 yılBİM de neden sağlıklı bir şekilde soğutma yapılamıyor bunun sebebini açıklarmısın? Ne zaman gidip soğuk meze, köfte almaya kalksam hep küflenmiş oluyor.
Bir de, neden kolilerle konulduğunu, raf yapılmadığını söylersen hep merak etmişimdir.01 Yorumla
Soran+1 yılDaha az maliyet iş gücü pers kârı vs.. dolabı bozktr onlarınn
kasiyerler yerinde olmuyor bir dikkat edelim buna, annem çok kızıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılSabit bir işin yok ki nerde iş varsa oraya koşmak zorundasn.. annene selamlarr :)
Soran+1 yılNerdeee
Soran+1 yılİstanbul dışı da aynı sistem her yerde boyle :)
Diğer konusunda 490 cevap paylaştı. Ben kuruşları birakiyorum 10 20 falan o paralar size mi kaliyor:p
06 Yorumla
Soran+1 yılHayırr kasada kalıyo açıklar kapanıyor :)
- +1 yıl
Ahahahhaah
Soran+1 yılKasada açık çıktığnda bbz cebimizdn veriyorz aynı hesap :D
Soran+1 yılKeyfin bilirr :)
iki tane kapı olduğu için üstelikte baya zor açılıyolar, çok zor yani markete girmesi. bazen ikinci kapıyı açmaya gücüm kalmıyo gerimi dönsem acaba diyorum..
01 YorumlaDiğer konusunda 963 cevap paylaştı. moruk bimin bir ayranı vardı bundan 7 ay önce ayran çok koyuydu çok da güzel bir ayrandı yarı yarıya su kattınız artık ayran da bir halta benzemiyor bunu ilet bir zahmet :):)
00 Yorumla
+1 yılNeden poşeti bize veriyorsunuz biz dolduruyoruz o sizin göreviniz değilmi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHayr tabikide. Bde evine kadar getirelim istersen :D bizim poşetleme yapmamz yasakk
- +1 yıl
Anladım :D
Sıkıntı yokda şu bimin en pahalı çükületası var yeşilkaplı kasanın orda duruyo. Onlardan bir adet yolla be gülümmm :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNuts çok ii ya oo :)
klikya acılı şalgam yok... getirin yaa aaa hep mi doğanay :D
00 YorumlaSorum yok ama tavsiyem var;
Lütfen yöneticilere söyleyin poşetlerde cimrilik yapmasınlar !00 Yorumla
+1 yılprezervatifleriniz yirtik galiba bir suru ayakli hata var ortalikta ona el alin lutfen
21 Yorumla- +1 yıl
hemen yırtılıyo haklısın 1 kere aldımda çok pişmanım :)
BİM en büyük taklitçidir. Diğer markaların AR-GE yaparak geliştirdiği ürünleri daha az kaliteli olarak kendi markasıyla satıyor.
00 Yorumla
+1 yılLe cola çok asitli oluyo yaprak sarması da cok kötü buna bir el atın :P
01 Yorumla
Soran+1 yılSarma güzell yaa kutsal yiyeceğimizz :)
+1 yılneden 2 tane giriş kapısı var bim de girerken 2 kere düşünün mü demek ıstıyonuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok beea ısı dengesi için
- +1 yıl
heee iyi ozaman :D
+1 yılresmen insanları kendi fabrıka markalarınıza mecbur kılıyosunuz çeşitiniz çok az kısıtlı artık bimden degil a101'den alışveriş yapıyorum canınız cehenneme.!'!!
00 Yorumla
+1 yılyok yok sıkıntı yok. tahinli çıtır varsa alırım bir tane
00 Yorumla
+1 yıluvvvv bim herşeyi kaliteli ve cüzzi miktarda satıyor bim dahaiyisi yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBİM'e gidersem olabilirdi ama ben A101 tercih ediyorum
00 Yorumla
+1 yıltelefon numaranı alabilir miyim bir şikayette bulunucaktımda :D
00 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. cok büyük dünya firma avmlerin bile tek kapıdan girişi varken neden BİM'de 2 kapı var D:
00 YorumlaBimin açılımı gerçekten Birleşik İslam Marketleri mi? :)
10 Yorumla
+1 yılhangi firmaya ait bim ürünleri hangi markanın yan ürünü ve tarihi yakın köfteleri kaldırın satmayın lütfen
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bimlerde kasalarda çalışanlar kendilerini ne sanıyor acaba F-16 pilotu falan mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılNie ki var oyle numunelerr
- +1 yıl
O zaman bim numuneleri topluyor :)) Sözüm sana değil
Soran+1 yılEvet yapıyolar ole dengeszlk haklısnn
+1 yılSikinti yok hersey yolunda ordan alisveris yapmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi güzel
öğle yemeklerinde ne yiyorsunuz? Le cola topitanem partisi verdiğinizi duymuştum
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle abur cuburr
Soran+1 yılMalesef:(
+1 yılAktueldeki elektronik urunler ucuz oluyor genelde. Bunlar magazalara neden az sayida geliyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılBnu yazmştm birinee :)
Hacı bim den Hic alışveriş yapmıyorum ama ucuz yer ya neden yapmıyorum biliyorumda iyide malları aynı Yani hic bir fark yok, ama Bim neden uucuz?
00 Yorumla
+1 yıltürkiyenin en yaygın marketinin market kartı olmaması sanada saçma gelmiyomu
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ürün sayısı kısıtlı zaten boyle iyi bnce
Bu bim ne ayak heryerde türediniz kucuk esnagi bitirdiniz, guzelim marketi sattik sizin yuzunuzden :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbim de hırsız damgası yemiştim her yere mail attım dönen olmadı :D
10 Yorumla
+1 yılBime girerken 2 tane kapı var ve ısı dengesi için peki çıkarken niye bir tane kapı var o da ısı girmesi için mi :D
00 YorumlaNe sordunuz arkadaş be :D
Nasıl dolmuş millet bakhele :D00 YorumlaEve en yakın Bim ekmekleri taze oluyor daha ne olsun :D
00 YorumlaBim kadar berbat bir market gormedim... A101 daha guzel
00 Yorumla
+1 yılbende gece farklı iş gündüz farklı iş yapıyorum nasıl iyimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayrlısı :)
- +1 yıl
bir hafta gece ögg bir hafta gündüzde kaynakçılık yapıyorum sigortasız nasıl ii mi maaşım geliyor 2.500 tl ye
Şu lecola mıdır nedir bu zımbırtıda makina yağı kullanıyormusunuz? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNaptn be broo yok artıkk
- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler