Erkekler neden böyleler :)?

Olayı anlatıyorum. İşyerinde çok sevdiğim, kesinlikle özel bi ilgi vs duymadığım (aşık olduğum uzun bir ilişkim var) bir patronum var.

Gözlemlediğim kadarıyla kendisini geliştirmiş birisi.

Ara ara konu açıldığında, konuyla ilişkin karısından örnek verir. Bu örneklerden bazıları :

- Asla hesap ödememiş kadın. İlişki başlar başlamaz işi ve okulu bırakmış.

- Altın varak hastasıymış kadın. Hatta yöneticim dalga geçerek evlerinin fotosunu gösterdi : kadın her yeri altın varakla kaplamış. Kahve kupaları bile altın rengi.

- Erkek çalışır halleder modunda. Ama her şeyi. Mesela adamın maaşı benden bir gıdım daha fazla ama hem eşine hem oğluna hem kayınbiraderi ile kaynanasına bakıyor.

- Kadın yemek yapmayı pek sevmezmiş. Arada makarna falan yapıyormuş.

Şimdi bu yukarıdakilerin bir tanesini bile yurdumdan bir kadın yapsa yerden yere vurulur.

Yöneticimin de eşi Türk olsa ve bunları yapsa utanır anlatmaz.

Ama bilin bakalım ne? Eşi Ukraynalı :))

Yahu neden böylesiniz?

Neden Türkiye'deki kadınları bu kadar ezip, sırf Slav kadını aşkına salya akıtıyorsunuz. :)

(Başka Ukraynalı kadınla evli ya da sevgili arkadaşlarım da var. Bu en çılgını olduğu için yazdım. O yüzden genele vurabiliyorum.)

Geçen sene Sırbistandaydım. Evet, ben de Slav erkeklerini çok çekici buldum. Ama bu kadar dansözlük yapamam herhalde ya çok yakışıklı kaslı ve uzun boylu diye.

Niye bu kadar iki yüzlü bizim erkekler yurdum kadınlarına karşı? :)

Erkekler neden böyleler :)?