Acaba sadece çevresel faktör olarak oranın kadınları algısal olarak güzel gözüküyordur. Yoksa genlerimizde olan birtakım sebeplerde bizi buna itiyor mu? merak ediyorum.
Türkiye mozaik bir ülke sonuçta. Ben Türkiye'yi bu bakımdan sadece Asya tabanlı düşünmüyorum. Rus geni, Gürcü geni, Ermeni geni, Bulgar geni, Pomak, Boşnak, Abaza, Arap...
Gıda ve bakım ürünlerine önem veriyorum. Bu konuyu bu açıdan değerlendireceğim. Bu arada bir açtığım bu yazıdan kesinlikle küçük düşürücü bir kıyas algılamayın. Sadece fiziksel arenada dikkatimi çeken bir konuydu. Yoksa insan çok çeşitli donanımlara sahip olabilen ya da olmayan bir canlıdır.
Yok hayır küçük düşürmeyle alakası yok ki görünen köy kılavuz istemiyor zaten Türk kızları ile diğer ülkelerin kızlarını kıyaslamak komik yani bizimkiler çirkin ve egolu bunu herkes biliyor diğer ülkelerdeki kızlar güzel ve egosuz bunlar da dış güzelliklerine yansıyan şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genleri çok güzeldir ya da bakım yapıyorlardır. veya sağlıklı besleniyorlardır Rus kızları melek gibi mesela.
Zaten detayda da yazdığım bölgeler yakın bölgelerin kadınlarıdır. Bazen düşünüyorum nasıl bir karışım yapsak ne çıkar acaba? :D
Yok öyle bir şey biz hepsinden daha güzeliz 😠
Bence bazılarınız güzelsiniz. :D
Sana hayır dedim 😠
Senin güzellik algını demek ki o ülkedeki insanlar yansıtıyor kimisine görede koreliler güzel. Aslında algıyla alakalı
Acaba sadece çevresel faktör olarak oranın kadınları algısal olarak güzel gözüküyordur.
Yoksa genlerimizde olan birtakım sebeplerde bizi buna itiyor mu? merak ediyorum.
Genlerimizle alakalı olsa Çinli kadınları beğenmez miydiniz? Genler eskiye dayanır sonuçta ve eskiden daha çok Çinli prensesler ile evlenilmiş.
Türkiye mozaik bir ülke sonuçta. Ben Türkiye'yi bu bakımdan sadece Asya tabanlı düşünmüyorum. Rus geni, Gürcü geni, Ermeni geni, Bulgar geni, Pomak, Boşnak, Abaza, Arap...
Çok doğru aslında dediğin, ben biraz farklı düşündüm
Yediklerinden içtiklerinden dolayı öyle stres de az olunca ciltleri daha güzel daha canlı duruyor
Bak bu da olabilir. Daha kaliteli yaşam standartları fiziksel etkiler.
Elbette etkiler oradaki bakım ürünleri makyajlar gıda takviyeleri sebzeler meyveler ucuz haliyle almaları kolay oluyor kendilerine bakıyorlar böylelikle
Gıda ve bakım ürünlerine önem veriyorum. Bu konuyu bu açıdan değerlendireceğim.
Bu arada bir açtığım bu yazıdan kesinlikle küçük düşürücü bir kıyas algılamayın. Sadece fiziksel arenada dikkatimi çeken bir konuydu. Yoksa insan çok çeşitli donanımlara sahip olabilen ya da olmayan bir canlıdır.
Yok hayır küçük düşürmeyle alakası yok ki görünen köy kılavuz istemiyor zaten Türk kızları ile diğer ülkelerin kızlarını kıyaslamak komik yani bizimkiler çirkin ve egolu bunu herkes biliyor diğer ülkelerdeki kızlar güzel ve egosuz bunlar da dış güzelliklerine yansıyan şeyler
Erkeklerde de aynı şeyler var. Kasıntı, arkadan iş çeviren, ego...
Samimi yorumun için teşekkür ederim.
hava soguk tenleri gergin belki ondan ama genelleme yapmak sacma bence turk kadinlari daha guzel
Bu bir algı olabilir. Kuzey Afrika'da da güzel kadınlar vardır. Brezilya'da da..
Cunku o ulkelerde esege tecavu etmiyolar
Soğuk iklimin etkisi bunlardan biri. Çoğunlukla da genler. Kadınlara özgü değil. Erkekleri de taş.
Coğrafya