Yabancı bir ülkede sokağa çıksanız köşe başı güzel, tarz kadınlar var. Kaşıyla gözüyle bacak boyuyla hepsi güzel görünüyor. Türkiye'de neden böyle değil? Baktıkça üzülüyorum vallahi.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

turkiyede neden mi oyle degil. Genetik. cunku erkekler yakisikli kadinlarda guzel cocuklarda otomatikman genetik olarak anne babasina benziyor. Bizde kadinlar kezban erkekler arap kilikli kara cingene gibi cocuklarin nasil olmasini bekliyorsun ki. Bak iyi bak cevrene bak ne kadar gercekten dogal guzel kadinlar ve erkekler var. Adamlarda biz gibi 72 millet yok ki. Adamlarin irklar belli net. Bizde karisik.
Elementler.
Hava ve su. En önemlisiyse su.. Su kayayı bile yıpratıyor dd ne saçı düzgün olanımız var ne teni. Su'dan kaynaklı hep.
Ben Rusya'da doğdum mesela, oranın çeşmeden akan suyunu, burda tek damlasını bile bulamazsınız o kadar güzel suyu var, ben Türkiye geldiğimde burdakinin su olduğundan bile şüphelenmiştim.
norveç dizisi izliyorum adı skam. oradaki tüm kız çok güzel tüm erkekler de çok yakışıklı. bizim topraklarının geninde çirkinlik ağır basıyor heralde.
erkekleri de kızları da çok güzel sebebi ise kavimler göçü zamanında avrupalılar çiftleşerek melezleşti bu nedenle farklı güzeller
Cevap
26Cevap
Çünkü onlar "ay şunu yapamam, şu benlik değil, sigarayı/şekeri bırakamam" demiyorlar, kendilerini zorlayıp hem doğru besleniyorlar hem de sporunu/bakımını yapıyorlar.
Bilmem ki..:) Gerçi yabancıların da hepsi güzel değil de havaları var yani bizimkiler gibi boş değiller bir kere:)
Türk kızları'da çirkin değil ki, bizim ülkemizin kızları da güzel, bence kendinize haksızlık yapmayın :D
He ama bir şey söyleyeceğim, bizim kızlarda çok trip var, eski kız arkadaşım çok güzel bir kızdı, iyi de anlaşıyorduk ama ilişkimizi tripleri bitirdi.
Bunlar da yabancı
Yok la p kadar da degil onlarin da default ev kadinlari var.
En güzellerini atmissin knk :)
Türklerde de var güzeller. Yigidi oldyr hakkini yeme
Bizdekilerin havasından yanına yaklasilmiyor bir de
erkekleri de aynı oluyor bunların.
genel olarak doğru beslenme, başarılı sosyal ilişkiler sonucunda görmüşlük/bilmişlik, ayıplanmamaktan korkmadığı için rahatça giyinme vb. vb. vb.
Edirnede yasiyorum ciktigimda zaten bir suru guzel kiz goruyorum disarda. Bence bakimli olmakla alakasi var bu isin
Yabancılara Allah güzellik vermiş ama iman vermemiş
10 yıldır turkiyedeyim ilk geldim zamanlar şu an fark var turkiyenin hava ve suyu kötü bizim rusyanın çok iyi suyu 😕
Yabancı dersen saçma bir genelle olur hangı ulkenın kızlarından bahsedıyorsun
İskandinav, rus falan başı çekiyor bence
Paramız mı var tarzımız olsun herkes ailesinin eline bakıyor dersanelere kontöre ağdaya para yetiştirecem diye.
Hepsi boya güzeli yoksa bir cacık olmaz bunlardan
Hakikaten neden bu kadar güzeller anlamış değilim.
Oha üçüncüyü eski sevgilim sandım
Genlerden ve kafa yapısındandır
Fotoğraflar için teşekkürler içimi açtın
Rica ederim 😂
Ciltleri ve burun yapıları çık güzel
Sondakine benzeyen varsa çıksın ortaya 😢
3. çok iiiiii laaannnnn
Olsun, Türk kızı başka be.
Türkler her yerde ayrıdır elbette, görünüş olarak estetik duruyorlar ama :)
yüz yapıları daha düzgün kadınının da erkeğinin de
3. burun estetik ama güzeller
neredeyse hiç biri güzel değil.
Estetikmi allah vergisimi bilemedim
türkler kezban olmasa daha güzel
Bizim ülkenin kızları daha güzel
Bence turklerde guzel
Türkler çirkin demedim ki. Belirli bir standartın üzerinde güzellik var özellikle iskandinav ülkelerinde.
Yasafigin ortamdaki insanlarda fark ettiriyo bunu. Bakirkoyde oturan bir kadinla varos kesimdekinin arasinda bile daglar kadar fark var.
Valla ben de bilmiyorum da tohumlarında var bişey
Türklerden de her çeşit var
Türkler de güzel lakin bakımsız sporsuz
Aynen hee böyle çok nadir turkeyde
2. ve 4 güzel
gen diyelim
harbiden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar