Yabancı bir ülkede sokağa çıksanız köşe başı güzel, tarz kadınlar var. Kaşıyla gözüyle bacak boyuyla hepsi güzel görünüyor. Türkiye'de neden böyle değil? Baktıkça üzülüyorum vallahi.
turkiyede neden mi oyle degil. Genetik. cunku erkekler yakisikli kadinlarda guzel cocuklarda otomatikman genetik olarak anne babasina benziyor. Bizde kadinlar kezban erkekler arap kilikli kara cingene gibi cocuklarin nasil olmasini bekliyorsun ki. Bak iyi bak cevrene bak ne kadar gercekten dogal guzel kadinlar ve erkekler var. Adamlarda biz gibi 72 millet yok ki. Adamlarin irklar belli net. Bizde karisik.
Elementler. Hava ve su. En önemlisiyse su.. Su kayayı bile yıpratıyor dd ne saçı düzgün olanımız var ne teni. Su'dan kaynaklı hep. Ben Rusya'da doğdum mesela, oranın çeşmeden akan suyunu, burda tek damlasını bile bulamazsınız o kadar güzel suyu var, ben Türkiye geldiğimde burdakinin su olduğundan bile şüphelenmiştim.
Çünkü onlar "ay şunu yapamam, şu benlik değil, sigarayı/şekeri bırakamam" demiyorlar, kendilerini zorlayıp hem doğru besleniyorlar hem de sporunu/bakımını yapıyorlar.
En İyi Cevaplar