Cinler hakkında birkaç sorum var lutfen gerçekten eminseniz eminim yazin veya muhtemelen falan diyin?

Ya cinlerden cokk korkuyorum arada korkum gidiyor sonra karsima bir video çıkıyor gene korkuyorum ya ben hergun birkackere yatmadan once falan dua ederim korunma duasi felak nas falan ama ben maalesef kufur etmeye alıştım bayağı bir küfür ediyorum her cümlemde kufur var ve bu 2 buçuk aydır böyle maalesef ve hep ALLAH'A tobe ediyorum bidaha böyle böyle yapmicam diye ama yapıyorum ama artik yapmamaya karar verdim ama knkamla olunca mala donusuyom ve hergun knkamla erkekleri kesiyoz üstüne üstlük çok fesatiz ve birde fake hesaptan erklere yavsiyoz ve ayni zamanda 1 hafta önce İslamı sorguladim hatta bayağı şüpheye düştüm fkt simdi supem yok offfff onca şey yapıyorum ama artik bunlar hayatimin bir parçası gibi ve oncan günah varken cinler bana musallat olmasindan korkuyorum olur mu ve bana musallat olsa ben kafayi yerim bir saniyede kafayı yerim of harbi cok korkuyorum bana lutfen bilgi verin ve birde korkunç seyler anlatmayın altima s**çarim offff biktimmm umarim sonuna kadar okumussundur <3
Cinler hakkında birkaç sorum var lutfen gerçekten eminseniz eminim yazin veya muhtemelen falan diyin?