Ya cinlerden cokk korkuyorum arada korkum gidiyor sonra karsima bir video çıkıyor gene korkuyorum ya ben hergun birkackere yatmadan once falan dua ederim korunma duasi felak nas falan ama ben maalesef kufur etmeye alıştım bayağı bir küfür ediyorum her cümlemde kufur var ve bu 2 buçuk aydır böyle maalesef ve hep ALLAH'A tobe ediyorum bidaha böyle böyle yapmicam diye ama yapıyorum ama artik yapmamaya karar verdim ama knkamla olunca mala donusuyom ve hergun knkamla erkekleri kesiyoz üstüne üstlük çok fesatiz ve birde fake hesaptan erklere yavsiyoz ve ayni zamanda 1 hafta önce İslamı sorguladim hatta bayağı şüpheye düştüm fkt simdi supem yok offfff onca şey yapıyorum ama artik bunlar hayatimin bir parçası gibi ve oncan günah varken cinler bana musallat olmasindan korkuyorum olur mu ve bana musallat olsa ben kafayi yerim bir saniyede kafayı yerim of harbi cok korkuyorum bana lutfen bilgi verin ve birde korkunç seyler anlatmayın altima s**çarim offff biktimmm umarim sonuna kadar okumussundur <3
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evrim Ağacının bir vidyosu var çinlerle ilgili onu izle
O kadar yediğin boktan sonra bana Musallat olmasın olmuş zaten olacağı kadar
Ama artik azaltmaya çalışıyorum
Bu kadar şımarıklığınla onları gönderemezsin.
Senin yanında bulunanlar çocuklar sen dua et büyükler daha gelmemiş
Bismillahirrahmanirrahim töbe ne dedim ben
Yakın zamanda boş duvara baktığında gözünde sinek ve böcek uçuşmaları falan başlayacak geçmiş olsun.
Ya ne diyon
Lan of
Ya dalgamı geciyon
Allah'ım
İzle ve gör
Ya öyle deme niye ki
Of korkutma valla lütfen of aglatcanmi beni bak şey yapma dalga geciyosan gecme
Abla onların çok özel güçleri var Işık hızına falan çıkabiliyorlar onlardan bahsetme yanında bitiverirler.
Boş ver kapat konuyu
Ya ne kadar iyi dedin ben simdi burada altıma s... Sayende diken diken oldum ve simdi konuyu kapat diyon ay aglicaktim bak bisiy sorcam ciddimiydin? Lutfen harbi de ciddi ciddimi dedin sen o duvar bakma ay töbe
Kaç yaşındasın
Tam 18 ama ben boyle konularda hassasım
Madem hassassın neden bu tür bir soru soruyorsun
Bilgi almak için yoksa kafamda sacma senaryolar kuruyorum simdi dahada sacma kuruyorum
Sana şunu kesin olarak söyleyeyim eğer hayatın alt üst olmaz stres birikimin olmazsa onlar seninle uğraşamıyor Ama eğer psikolojin bozulmaya başladıysa uğraşıyorlar.
Ayrıca Benim bahsettiğim türler her evde var sadece kimse görmüyor hissedemiyor.
Tş fakat benim sinavlar yüzünden piskolojim altüst birde ailemle cok kavga ediyoz ve piskolojim altustu sonra 2 gun once dua ettim 10 kere sübhanallah 10 kere elhamdülillah 10 kere Allahu Ekber dedim sonra dua ettim 2 gundur piskolojim iyi gibi ama bundan once piskolojim cok fazla berbattı
Şöyle söyleyeyim insan ruhunun gücünü kimse bilmiyor özellikle üç harfliler korkuyor psikolojimiz yerindeyken.
Ama tam tersine kafamız dağılmaya başladığında psikolojim bozulmaya başladığında ruh çok zayıflıyor O yüzden 4. Boyut varlıklardan etkilenmeye başlıyor.
Ama Şu an yine piskolojim kötü ve geceleri korktuğum icin hep gerginim inş bisiy olmaz bilgilerin için cok tş
Buradaki kilit nokta psikoloji Psikolojini sağlam tut. Insanlarla alay etme dalga geçme.
Bu tür şeylerde de Musallat durumu söz konusu.
Ben maalesef kendimi kaptirmisim ve maalesef dedigin her kötü sey bende var ama bu sefer cok içten töbe ettim artik arkadasima diycem artik bu tür seylere inş ara vericez
Senin etkilediğin ruh Eğer gece sen uyuduğunda Berzah aleminde şikayette bulunursa onun yanına iki tane 3 harfli veriliyor tekrar dönüyor ve diğer Ruha Musallat oluyor.
Kendine kaptırma o yüzden ara verme Tamamen bırak
Hayatım neden boş işlerle uğraşıp zamanını harcıyosun
Bilmiyorum zevkli geliyor
Hayır cinler büyü yapmadığın davet etmedigin bi takım şeyler yapmadığın sürece musallat olmazlar.
Cin diye bir şey yoktur
Muslumanmisin?
Hassktr bok
Ateistim
Saygı duyarım:)
Saygı duyuyorsan niye küfür ediyorsun
Ya bak harbi senin icin diyorum ateistsen bence bi dusun kendi kendine olusamaz bu dunya
İnanç zayıf insanlar içindir
Ben Güçlüyüm.
Hassktir bok
Ülkücü katun sakinn ol
Ok saygi duymaya çalışıyorum ama dusun yani bunca sey tesadüf olamaz bir kalem kendi kendine olabilirmi onuda yapan calisanlar var aynen boyle bisey bu dunyayi yaratan bir yaratici var
Gizli kardeş sen ne anlatıyon be sence ilk defa mı duyduğu cümleler bunlar tamam güzel bir şey yapmaya çalışıyorsun da hani yüz yüze olsan hadi neyse buradan olacak şeyler mi bunlar:)
Ne diyim bende işte
Bisey demene gerek yok herkesin inanci kendine.
Deniz kestanesinden geldiğimize inanan varlıktan ne beklenebilir şey mi dicek Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu ve resuluhu
Tomris bana bak bisey dicem
Hakli valla kız
cinler uok