En korkunç cinli anınız var mı neler yaşadınız canım sıkılıyor sohbet olsun az
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kayseri sarıoğlan taraflarında kızılırmakta gecenin saat 2-3 gibi çadırlar kurmuştuk ilerimiz ağaclık az ileriside dere yatağıydı bir orada olay vardı
Neydi o olay onları mı gördünüz
Şahsen rüyalarımda görürürm belli zaman aralıklarında , kayseride benim farketmemle kaybolması bir olmuştu bir ara Ankara da mangala gittik kurt boğazına akşama doğru neyse fotoğraf çekindik fotoğrafı çekindikte hani ilk başta çekinirken bir şey farketmedik eve geldik fotoğrafı açtık baktık 15 metre ileride çalının içinde siyah bir varlık duruyordu
Evettttt bende de benzer bir foto vardı ama kayboldu telefonumdan ben anlamadım o foto nasıl kayboldu çok belirgindi
Aslında bizden önce onlar vardı hayatın her alanında ama enerji varlığı aslında dumansız ateşin varlıkları ama ne hikmetse ben hiç korkmam
Yok ben de korkmuyorum ama neden kendilerini bazı insanlara bu şekilde belirgin ediyorlar ve gösterme kendilerini ben burdayım der gibi ispatlama derdindeler anlamadım
Kendilerini gösteremezler ki hiç kimse cin görmemiştir son peygamberimiz bile görmemişti yani 1 tek musa a. s ile süleyman a. s gördü ama süleyman a. s de parmağında ki yüzükten ötürü görüyordu o da asıl formları değildi :D
Ahir zamanda kendilerini gösterecekler diye bir hadis okumuştum. Ben gördüm birisini net canlı diğer şekilde rüyada ama arkalarından gördüm
Yani göstermek istediklerini gösterirler benim sanırım bu konuda dededen kalma bir miras kaldı tabii söylemek ne kadar doğru bilmiyorum dedemin türbesi var Cabbar dede türbesi diye googleye yazınca cıkıyor ama şöyle hadislerin değişme ihtimali çok fazla öte yandan hani göstermek istediği şekilde gösterir ama asıl formlarını hayır.
Doğru göstermek istedikleri şekilde gösterirler benim gördüğüm yani 30 40 cm boyunda küçük bir şeydi saydam yani canlı gördüğüm bu sekildeydi
Genelde korkutmak amaçlı gösterirler ama genelde hani böyle yatarken böyle bir irkilme olur ya heh işte enerjilerinden ötürü
O çok oluyor yüksekten düşme titreme gibi değişik bisey
Yani bu aslında genelde beyin gerçektende öldüm mü diye uyarmak için elektrik gönderiyor ama gece irkilme huylunma enerjilerini hissetmekten
Doğru o da olabilir ama benim daha çok hissettiğim sanki bisey dokunduğunda bu durum oluyor enerjisel mi bilmiyorum yani onların enerjileri sanırım bizden yüksek
Yok insanoğlu yaratılanlar arasında Allah tarafından bahşedilen bir parça ruhunu taşıyor yani auroamız vs çok yüksek enerji bakımından ama hissediyoruz normal yani biraz daha böyle giderse Okültizm alanına gireceğiz :D
Hahahaha 😀 ben çok yaşıyorum bazı durumları yine biraz duruldu son dönemler ama bir kaç ay öncesi çok fenaydi
Anlatsana istek atayim ben severim dinlemeyi
Etkileyebilir ama yaa benim pek güzel anılarım yok bunlarla
Meğersem hepte müslümanların başına geliyor böyle şeyler. Sanırım İslam beraberinde şizofrenliği de getiren bir din.
Meğersem ne ya
Ne hikmetse*
Yok yaa yabancılarda da vardı bi kadın vardı YouTube üzerinde videoları var konusturmaya çalışıyorlardı onlarda da var İncil ile okuma yapıyorlardı
Hala YouTube videolarına inanıyorsan zaten durumun daha da vahim, geçmiş olsun.
Yav videolarına inanmak değil her yerde kadının adı vardı kaldı ki böyle şeylerin videoları olmuyor yani yaşadığım için biliyorum o kadını kayda almışlardı bayağı konuşulmuştu dur bi bakayım
Anneliese Michel kadın buldum ama bu gerçek
Yaşın kaç 13-14 falan mı?
33 😀 ama içimdeki cocugu öldürmedim o sanırım 17 sinde olur mu :)
Senin bileceğin iş :)
itina ile cin çıkarılır 😂😂
Emin olki çok uzun hikaye ve nasıl anlatacağımi dahi bilmiyorum
Anlatsana yaa bi şekilde basla
boş ver ablam ya
Sen bilirsin 😀
Aklıma geldi 🤔🤔tüyler diken diken
Amann korkulacak bisey yok ki :) ama tabi ne yaşadın onu da bilmiyorum
😄😄
yok ama merakımda yok zaten
🤣 🤣 3 hafli desen daha çok ilgi çeker
Hayır cin onlar cin :)))
🤣 🤣 Bende onu dedim cin diyince musallat olurmuş 3 harfli de hatta ikinci harfi i dersen hemen anlaşılır
Yok yok olmazlar öyle kolay değil 😀
🤣 Küle işemezsen sıkıntı olmaz sanırım
Öyle de olmaz :) hiç kolay değil satasir korkutur ama musallat olması kolay değil
Nasıl musallat oluyor bu 3 harfli ikinci harfi i olan şey 🤣
Günahlardan ruhsat alir sadece. Bedene girmesi için açık kapı olması lazım. Açık kapıyı oluşturan da günahlardır. Yoksa büyü ateşe bilmem ne yapma lavaboya sıcak su dökme vs olay öyle değil :)
🤣 🤣 Onlardan bende çok var sanırım hiç zor olmaz bana girmesi
@mryty 🤣 bak günahlarım ne kadar işe yarıyor
Hahahahah kurtar kendini 😀😃
🤣 Yok be ne kurtarayım el emeği göz nuru onlar
Ne güzel bakıyorsun olaya 😀
Napim zorla günaha gitmedim ya 🤣
E tabii sen şeytanın ta kendisisin peri meri yumuşatma kendini.
@Mryty 🤣 lobi ayarlamaya çalışıyorum dur sende hemen beni gömme
Doğru zorla olmadı hiç bir şey :)
Ahahsn çok alışmışım da sorry
Bak herşeyin bir sebebi var 🤣 bende 3 harflerle takılmak için böyle olmuşum
Şarkısı bile var bak 🤣 üşenmemiş bunun için şarkı yapmışlar
Var ama anlatmayacağım :)
Anlat yaa :) ben de anlatırım çok mu korkunç ki
Çok korkunç ama cin mi ifrit mi belli değil. İfrit diyen var, şeytan diyen var bilemedim nedir.
Sen anlat hele ben diyim ifrit sen de şeytan 😀
Bir arkadaşımın evinde kalıyoruz. Çok eski bir bina 70 senelik uyuduğumuz oda küçücük iki duvar arası heralde 2.5 metre ve karşılıklı kanepelerde uyuyoruz. Birden bir esinti ile uyandım. Sonra çınlama sesi oldu tabi korkudan sağa sola bakıyorum uyuduğum yerden fakat zifiri karanlık sadece perde arasından gelen hafif mavimsi ısık vuruyor odaya. Ama göz gözü görmez sadece ışık belli oluyor. Benim baş tarafım tam kapının yanında kalıyor ve kapıya doğru arkadaşım ise zıttı şekilde uyuyor. Birden bire siyah bir ayak çıktı benim kanepenin duvar tarafından. Lastik gibi uzadı ve arkadaşımın baş ucuna kondu. Ve yine çizgi film misali birden bire vucudunun diğer kısmıda hemen oracıkta belirdi. Simsiyah bir şey ama fiziki görünümü insan gibi. 2 metre veya daha uzun boyu vardı. Sadece simsiyah biri böyle vucut şekli belli fit hafif kaslı bir görüntüsü var. Başını eğğmiş arkadaşımın yüzüne bakıyor. Bende tabi ağzım dilim kurudu birden kendi kendime korkuyorum korkmuyorum korkuyorum hayır korkmuyorum diye telkinliyorum. Benim hissettiğim bi 15-20 saniye öyle durduktan sonra...
Çok kötü olmuş ama o boy meselesi bence onların gölgesi gibi geliyor ve sanki birisi geçerken uğramış gibi senin onu gördüğünü fark etti mi
Kafkas danslarında ki gibi birden bire arkasını dönüp diz çöktü ve yüzyüze geldik. O bana bakıyor ben kendi kendime senden korkmuyorum, hayır korkuyorum. Aslında korkmuyorum korkuyorum diye takılmışım tekrarlayıp duruyorum. Gerçekten simsiyah vucut şeklini gölgeli olarak seçebiliyorum. Gözleri ise yüzünün yarısını kaplıyor. Ağız ve burnu belli oluyor fakat simsiyah. Gözler bembeyaz bir yüzey üzerine halka şeklinde mavi yine halka şeklinde beyaz ve göz bebekleri yine mavi. Neyse biraz bakıştık ve daha sonra kendisi kalktı kapıyı açtı ve gitti. Ben dondum kaldım. Biraz sonra kendime geldim. Hemen elimle ışığın düğmesini bulmaya çalıştım. Bir yandan gerçekmiydi rüyamıydı tam emin olmaya çalışıyorum bir yandan arkadaşa sesleniyoru memree emree emreee diye uyanmıyor. Korktum yastık kırlent ne varsa fırlattım bana küfür edince arkadaş rahatladım :D Neyse hlaa emin değilim gerçek mi rüya mı diye sonra kapıya baktım kapı yarıya kadar açık. Tam olarak o şeyin odayı terkederken bıraktığı şekilde. Daha çok korktum tabi. Kapı çok eski bir kapı yani elle ittikten sonra bütün vucudunla ittirmezsen kapanma olasılığı yok. Açarken de aynı şekilde baya güç uygulamazsan açılma şansı yok.
İlk cümleye koptum ama kapıyı nasıl açtı acaba resmen karşı karşıya gelmişsiniz 😀 detayları da ilginç benim canlı olarak gördüğüm beyaz böyle saydam sekildeydi yani sigara dumanından biraz daha açık renkte
Benimki simsiyah vucut şekli falan belirgin di hatları kol kaslarını bel inceliğini burnunu ağzını seçebiliyordum. Sadece gözü beyaz mavi idi. Garip teletubby gibi :) sprisini ypaıyorum ama çok korkunçtu. Arkadaşıma bir şey demedim korkmasın diye ama o gün wc ye dahi gidemedim odadan çıkıp. Sabah anlattım andaval diyor ki senin uyuduğun kanapede babaannem rahmetli olmuştu onu görmüşsündür.
Duşta çekirdek kola eşliğinde beni izliyorlar
öyle bir şey yok ki yok yani
Yok ama merakım var
inanma hepsi fake