Güncellemeler
+1 yıl
teşekkürler konu diğer diye mi soru şarkı diye mi modum karışık diye mi bu sessizlik...😅
bile bile üzülmeyi tercih edebilir insan; ya bilerek üzeceğini, devam etmek ister mi? bir suç aramalı mı, aransa bu suç, ısrarcıda mı olur; devam ettirende mi? aklı kaybetmek mi, tercihleri baz almak makuldür? bunların hepsi ya da hiçbiri yahut da...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benzer bir ruh haliyle oyle mi boyle mi diye, gecen dinlemistim, cok dusunmeyip keyfini cıkarmaya karar verdim sonra
ya sonrasında, madem öyleydi niye böyle oluyor.. üzülüyorum. ya da sinirleniyorum. tek başıma bir ihlal yapmışım gibi olan bu tavra..
olayın dogası boyle iste, duygualr ne kadar yogunsa o kadar cok uzuyor kırıyor, surekli korkarak dusunurek te hayatın keyfini cıkaramaz deneyimleyemezsin, kotu tecrube diye bir sey yok aslında, tecrube var sadece, bize mutlaka birseyler katar bir sekilde
haklısın. sanırım olayın sonunda 'kötü' olmayı sindiremiyorum, o güzellikleri yaşarken güzel de sonra neden birisi çirkin oluyor. olmadı demek iki tarafla çok mu zor?
insan dogası, kotu seyleri ustlenmek sorumluluklarını almak istemiyoruz, birilerine atmak daha kolay. genelde kendini dahi dogru duzgun tanımayan insanlar boyle. farkındalık, kendini yetistirmek gelistirmek onemli, bazen zaman alabiliyor, bazısı hic beceremiyor, narsistlik bencillik gunumuzun kronik sorunlarından
kesinlikle.. değersizlik durumunu aşıp böyle insanların çirkinlik yapmasına kendimizi meze etmememiz gerek..
aynen oyle, bunu yaparken de onlara benzememek lazim. elestirilere, farkli bakıs acılarına acık olmak lazim hep, surekli kendimizi kesfediyoruz uzun bir surec bu, zamanla degisiyoruz da zaten. derin mevzular bir shoot atılır buna
kullanmıyorum ama iyi geldi bu konuşma teşekkür ederim 🍃☺️
zevkle, insan yasamadıgı aklında kalan seyler icin pismanlık duyar dusunur genelde, bunun icin de, ya vedalasmak ya da deneyimlemek lazim en azından denemek
evet.. evet.. teşekkürler gerçekten olgunluk yetişkinlik başka bir güzellik 🙏🏻
Masumlar Apartmanı dizisi şarkısıydı.😄
evet dizinin iki bölümünü izlemem bu sebepleydi😻
AYNEN bende.. Bu şarkıyı orada dinleyip sevmiştim... Günlerce dinledim😀
bana da kuzenim yazdı yeni bir dizi var senin şarkıyı koymuşlar diye öyle izledim ama devam edemedim 😅
Dizi sonradan cozuttu. İnci ölünce senaryo değişti. İzlemedim.😃