https://www.socialappspot.com/gfba2/a/391303/3/
Hadi teste yakışıklımısın-güzelmesin? Hadi teste yakışıklımısın-güzelmesin?
Hadi teste yakışıklımısın-güzelmesin? Hadi teste yakışıklımısın-güzelmesin?
Bende yapayim dedim sonuc sunu verdi.. :DD
Çok Çok güzelsin erkekler sana bakmaktan gözlerini alamıyor/ Acayip yakışıklısın tüm kızların beyaz atlı prensi sen olmalısın...
Çok güzelsin erkeklerin hayalindeki güzellik sende mevcut güzelliğinle her erkeği elde edersin Adriana Lima yanında halt etmiş.../ Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana...
Ayni benim sonuc :DD dadasa
Kusura bakma ama Çok çirkinsin aynaya bakmak bile istemiyorsun...
Yüzüme bile bakılmaz benim diyorsun kendini fazlasıyla çirkin buluyorsun aynaya bakmak bile istemiyorsun bakımdan uzaksın kızlar/erkekler yüzüne bile bakmıyor yalnızsın da bir ilişkin de yok... Ama canını sıkma biraz bakım herşeyin ilacıdır sadece kendine güven ;)
bana bunu dedi merhametsız sey..
Ovvv kötü olmuş
Eh işte idare edersin ne çok çirkin ne çok güzelsin/yakışıklısın...
Çok çirkin sayılmazsın ama fevkalade de değilsin güzelim/yakışıklıyım havalarına kapılma hemen:) Ama istersen olabilirsinde istemek başarmanın yarısıdır;) Senin diğerlerinden neyin eksikki sadece varolanı ortaya çıkaracaksın...
Guzel :))
Cevap
86Cevap
Normalde böyle saçma testlerle vakit harcamam ama bir deneyim dedim sanırım bu kez doğru bir test sonucu oldu
Çok çirkin sayılmazsın ama fevkalade de değilsin güzelim/yakışıklıyım havalarına kapılma hemen:) Ama istersen olabilirsinde istemek başarmanın yarısıdır;) Senin diğerlerinden neyin eksikki sadece varolanı ortaya çıkaracaksın...
Güzel...
ilkler güzeldir :))))
"Eh işte idare edersin ne çok çirkin ne çok güzelsin/yakışıklısın...
Çok çirkin sayılmazsın ama fevkalade de değilsin güzelim/yakışıklıyım havalarına kapılma hemen:) Ama istersen olabilirsinde istemek başarmanın yarısıdır;) Senin diğerlerinden neyin eksikki sadece varolanı ortaya çıkaracaksın... "dedi bana
Yüzüme bile bakılmaz benim diyorsun kendini fazlasıyla çirkin buluyorsun aynaya bakmak bile istemiyorsun bakımdan uzaksın kızlar/erkekler yüzüne bile bakmıyor yalnızsın da bir ilişkin de yok... Ama canını sıkma biraz bakım herşeyin ilacıdır sadece kendine güven ;)
çok çirkinmişim be siteye bak :(
Çok Çok güzelsin erkekler sana bakmaktan gözlerini alamıyor/ Acayip yakışıklısın tüm kızların beyaz atlı prensi sen olmalısın...
Çok güzelsin erkeklerin hayalindeki güzellik sende mevcut güzelliğinle her erkeği elde edersin Adriana Lima yanında halt etmiş.../ Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana...
Güzel :)
:DD
Guzel :)
idare ederim :) sanırım yoklukta giderim :))
teste gerek yok kalpler allahın elinde 7 milyar insanın çirkin dedigi bir insanı allah karşıdaki 1 insana sevdirir o yüzden gerek yok böyle şeylere
gönül kimi severse güzel odur
güzelligin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa
Öyle maksat makara eğlencesine sordum soruyu
Çok güzelsin erkeklerin hayalindeki güzellik sende mevcut güzelliğinle her erkeği elde edersin Adriana Lima yanında halt etmiş.../ Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana... Ulan ben ne dedim ne çıktı resmen sallıyor herhalde
Acayip yakışıklısın tüm kızların beyaz atlı prensi sen olmalısın... Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana...
Biraz abartmış sanki :)
Doğal Güzelsin/Yakışıklısın ama sendeki cevherin farkında değilsin...
Aslında çok doğal bir güzelliğe sahipsin makyaja hiç ihtiyacın yok/çok doğal bir yakışıklılığa sahipsin karizman yeter -ama sen bunun farkında değilsin çevrene bir bak bence hepsinden daha iyisin bu konuda açık ara fark atarsın emin ol...
Doğal Güzelsin/Yakışıklısın ama sendeki cevherin farkında değilsin...
Aslında çok doğal bir güzelliğe sahipsin makyaja hiç ihtiyacın yok/çok doğal bir yakışıklılığa sahipsin karizman yeter -ama sen bunun farkında değilsin çevrene bir bak bence hepsinden daha iyisin bu konuda açık ara fark atarsın emin ol...
Yalan la bu.
Çok çirkin sayılmazsın ama fevkalade de değilsin güzelim/yakışıklıyım havalarına kapılma hemen:) Ama istersen olabilirsinde istemek başarmanın yarısıdır;) Senin diğerlerinden neyin eksikki sadece varolanı ortaya çıkaracaksın...:)
böyle yazıyor...
Acayip yakışıklısın tüm kızların beyaz atlı prensi sen olmalısın...
Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana...
hahah site haklı :)
:))))
Dediler...
Yüzüme bile bakılmaz benim diyorsun kendini fazlasıyla çirkin buluyorsun aynaya bakmak bile istemiyorsun bakımdan uzaksın kızlar/erkekler yüzüne bile bakmıyor yalnızsın da bir ilişkin de yok... Ama canını sıkma biraz bakım herşeyin ilacıdır sadece kendine güven..
Beklediğim cevabı aldım. :))
Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana... Bu cevaptan anladım ki bu test bizimle dalga geçiyor 😡
:/// cevapları sen verdin
buralarda sürünüyosun dedi..
ben en iyisi mankenlik ajansına başvurayım :D :D :)
Hahaha en iyisi :)))))))
ukala bir insan olup cevaplarsan çok yakışıklı/güzel, böyle daha alçakgönüllü samimi bir insan olup cevap verirsen çirkin olarak sonuç çıkıyo. testin verdiği mesaj ''siz siz olun iyi, alçakgönüllü bir insan olmayın'' :D
Laaan kusura bakma ama çirkinsin diyo. Hiçte bile yani bu test saçma😢😢😢😢😢😢😢
😢😢😢😢test yalancı çıktı
Cok cok yakısıklısın ve tatlısın bütün kızların beyaz atlı prensi sen olmalısın.. Yazdı :) ama ben ata binmeyi bılmemkı;)))
Çok yakışıklısın acayip karizmasın bir kere, Brad pit kim ya kızlar seni tanımamış yakışıklılığına güvenerek elde edemeyecegin hiç bir kız yok bir bakan bir daha bakar sana...
Abartmasa iyimis
test o kadar uğraştırıcı ki vizelerde bu kadar uğraşmamıştım.
:///
Ne biçim test bu ya :) manyak vakit kaybı yarısında sıkıldım bıraktım
Bu testte çirkin çıktım. O zaman bu test doğru değil. Çünkü çok dikkat çeken birisi olarak herkesin ağzı açık kalırda o yüzden söyledim
Az çok giderin var dedi biraz daha uğraşırsam eksikleri kapatabilir mişim :. d
Ne güzel :))))
Acayip yakışıklısın tüm kızların beyaz atlı prensi sen olmalısın... :)
:)))
Atı nerden bulcaz şimdi :)
@tefix53 e ver senin atı sen ben bulurum at :)
İstersem yakışıklı olabilirmisim. Hass... ordan
Hahaha
Len yeminle tüm kötü şeyleri sectim bana yakışıklisin dedi 😇😇😇 alakasi yok tabide
Giderim var o kadarini biliyor ve goruyorum teste gerek yok :)
Kiz olsaydim ilk sana verirdim cikti ne diyor bu be :)
Hahahahaahahahaah
Adriana yanımda halt etmiş çıktı banada.. Saçmalık.
Beni anlatan sorular yok ki burada cogu soru ben dışı
İstediğimiz Sorudan Başlayabiliyoz mu :DDD
Espiri yapar giderim :D. D. D. D:d
Çok güzleim bu arada :d:D. d
Sendeki cevherin farkinda degilsin cogu insandan cekicisin felan dedi hiyar.
Testi yapani opecektim nerdeyse yakisikli ciktim ;-)
Hahah :))))
;-D
Hem yakışıklı hem güzelim hemde özelim ho ho hoh :D
Vooov guzel :)))
Yanında Brad Pitt alt etmiş dedi sayfayı kapattım knk.
Güzel olmama gerek yok en tatlısı olsam yeterli olur :D
Cok guzelsin erkekler sana kendini bakmaktan alikoyamiyor cikti bana
cok cok guzelim bana bakmaktan gozlerini alamiyolar//
Hic bir sey anlamadim sen soylesen daha iyi farketmeZ yorumun:)
Test sacmaligin daniskasi. Ben kendime 10/10 veriyorum. Daima. Cevremdekiler sagolsun. İçim disim özgüven =/
Hazır Ego tatminkar sitesi bedava Egonuzu Tatmin edin Kimseye Mağruz kalmadan :D
Doğal Yakışıklısın ama sendeki cevherin farkında değilsin...
Yakışıklı ya da güzel olanın böyle şeylere ihtiyacı yok eheh :D
adam olacakmış benden ama bu testi yapanlar göremeyecekmiş :P
:)))))))
Bakıyorum bütün yakışıklılar / güzeller burada? (Karakteri güzel olanlar nerede ben oraya gidecektim )
Hadi sana by gizli
Ben Saksı değilim , ben Erol büyükburcum
Hı hı
Wallahi pes.
https://i.hizliresim.com/dqRjOV.jpg
Giderin yok dedi hacı :D
Kötü olmuş :P :D
haha :D
Doğan görünümlü şahin çıktı benim sonucum.
:)))
Çirkinlikten ölüyomuşum ^^
Kopya verin l*n yakışıklı çıkmak istiyorum!
:)))))) ;)
Cevabini bildigim tesleri cozmuyorum😄
Vovvv 😎😎
O derece cirkinim😄😄
vovv vovovovov
Site çöktü yürü git burdan dedi bana :-(
Site doğru sonuçları veriyor demekki tuttum :)
Ulan yine mi sen :O
Testle uğraştırma ablası soyle gideyim
İyisin :)
Gideyim ben o zaman :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar