Ya ben lazere gidip sonuç alamadım bi ara çok döküldü bi bi kaç ay hiç çıkmadı bitti sandım resmen ikinci paketi aldım 8 8 3 ay sonra 16 senasım biticek aynı şekilde çol fazla çıkıyor şu an hormon testi yaptır dedi arkadaşım ama bunu güzellik merkezleri söylüyormuş 4 seansta yaptırın diye doğrumu ben bilmiyordum? Sizce kendimi nasıl savunabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi yerde görmüstüm atisi bitmis makinelerle yapiliyormus lazer islemi o yuzden hatta sizede hormonlarinizda sorun vardir yalani soyluyorlarmis o yuzden baya iyi yerler harici lazere gitmeyin falan diyorlardi ne kadar dogrudur bilmem
Makine değiştirdiler ama başka ne sebebi olabilir sizce hormon bozuksa bile benim aklıma gelmedi ki horman testi söyleselerdi ya
Makine degistirmeleride yine buyuk ihtimalle eski makinedir canim hormonlarla alakali degil emin ol
Peki hormon testi yaptırcam randevu aldım ams ben nerden bileyim hormonalse test yapmak yaptırmak hiç aklıma gelmedi param çöp oldu dimi iki kere gittim başta süperdi
Sen yinede hormon testi yaptir ama buyuk ihtimalle paran cop oldu lazeri cok iyi yerlerde yaptirmak gerekiyormus iste dedigim gibi makinelerin cogu eski ve atisi bitmis oluyormus
Seansları devam ettirmedin mi?
Yaptırdığın yerin kalitesine, makineye göre de değişiyor. Alexandrite mi yapıldı yoksa diod mu
Diod yapıldı senaslara gittim ama başta süper dökülüyordu sonradan tekrar çıktı
Büyük ihtimalle hormonaldır sorun. İşlem yapılan cihaz da kötü olabilir.
Hormonalsa sorun bende oluyor paramı geri vermezler o zaman dimi bide ben bilmiyordum bilsem test yaptırırdım :( hormonlar nasıl düzelicek peki
Maalesef geç, vermezler. Fazla kıllı olunca normalde yoklattırıyorlar önceden veya doktora görünün önce diyorlar, muhtemelen karşınızdakiler bilgisiz olmuş.
En tezinden endokrinolojiden randevu alın. Hormonsalsa eğer problem, tedaviyi ona göre devam ettirirler.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!